11357
-
#7952 akinek 1.0 -ja van annak mindegyik patchet fel kell telepítenie?
mert ahogy látom nem emelkedik a méretük ,hanem változó.
1.1: 21 MB, 1.2: 13.1 MB , 1.4: 20.6 MB -
zoltang #7951 Még csak az indulást teszteltem, de remélem simán mennek a mentett állások. Remélem megy a multi is vele. -
#7950 Ejha! Nekem is eredetim van, de vigyáznék a lemezre. Az 1.4-gyel mentett állások működnek a crack után? -
#7949 [Felkapja a fejét] -
zoltang #7948 Láttam egy ilyet:
SILENT HUNTER 3 v1.4b [ENGLISH] NO-DVD/FIXED EXE (609KB) RELOADED
Itt
Mindenki örülhet! Nekem eredetim van de így már tudom védeni a gyári dvd-met, mert nem kéri be ellenőrzésre. Ez nehéz törés volt. -
Godefroy #7947 Ez a menet is érdekes volt...
egész jol ment a csapatnak , de volt egy ujonc lengyel gyerek aki belémjött derékszögben amivel feldobott a felszinre...
a rombolok ezután élvezték a játékot... én kevésbé -
Godefroy #7946 Na megint mentünk egyet.
Kicsit ködös de jo volt.
3 rombolo legázolt...
-
Godefroy #7945 A 22:15 ös Maffiozok miatt elmaradt.
viszont most inditok egyet.
-
#7944 Beteg vagy -
#7943 Mondhattok bármit :) Az igazi férfias verda a IIes. Annak olyan családias a hangulata :) -
#7942 #6209 -
#7941 Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy a külső tárolóban lévő halacskákat hogyan tudom becibálni??? Előre is köszönöm... -
Godefroy #7940 Na megvolt az első menet.
Egész jól teljesítettek a Fritzek, magyar vitézek megint seholŰ
22:15 kor indul a következő.
-
Godefroy #7939 Ma 9kor is inditok egyet Misiion Impossible néven.
Gyertek vitéz leventék! -
#7938 Ahoj!
Wazze, megvan a XXI-es és nem találok normális konvojt...
u.i.: Óceánjárót és Katonai konvojt hol szokott beadni ? -
Godefroy #7937 Game?
Vagy megint a Hitlerjugendesekkek kell küzdenem? -
#7936 Ismered a viccet arról, mikor két öreg megy egy szekéren ? -
zoltang #7935 MOD centrum lesz a Silent Hunter III oldalán (http://www.silent-hunteriii.com/de/home.php). Képek, info stb.
Bővebben:
"Silent Hunter III Mod-Center
15.09.2005
In den kommenden Tagen werden wir ein Silent Hunter III Mod-Center eröffnen. Das Ziel ist es alle verfügbaren Modifikationen mit Infos, Screenshots, Teams und Links aufzuführen. Dazu benötigen wir natürlich eure Hilfe!
Solltet Ihr einen Mod erstellt haben könnt ihr uns die folgenden Informationen & Materialien schicken:
1. Zwei aussagekräftige Screenshots in den Größen 120 x 90 Pixel und 600 x 800 Pixel und im Jpeg Format.
2. Offizieller Name der Modifikation.
3. Größe der Modifikation in MB.
4. Name des Mod-Teams.
5. Patch erforderlich: Nein / Ja (Welcher?).
6. Kurzer Infotext mit einem Maximum von 80 Wörtern.
7. Link zur Website & Link zum Download
Bitte achtet darauf dass ihr die Vorgaben einhaltet. Nur so können wir eine einheitliche Übersicht aufbauen die keinen Mod bevorzugt oder benachteiligt.
Bitte schickt das Infopaket mit der Überschrift "Silent Hunter III Mod-Center"an folgende Email Adresse: [email protected]
Wir danken euch jetzt schon für eure Unterstützung!
Death from below...Ubi_Marc" -
catyus #7934 1 kis multi este?
Ma leszek, nem ugy mint tegnap :( -
#7933 Okés, nekem mind1 hol van, csak legyen egy direkt link, mert sokan nem találják meg ha már keresni kell ... -
#7932 Köszi! És megint köszi...az észrevételért. -
ZsoltLee #7931 Nagyon f@sza a magyarításod.
Nem kritikaként mondom hanem segítő szándékkal:
A csapadék ,meg a köd-nél (gondolom véletlenül) benne maradt a medium meg a heavy angol kifejezés.
Nem zavar csak azért írtam hogy majd tudjad javítani a következő verziódban.
-
#7930 Nézd amit most le lehet tölteni az is az én verziómon alapul kb 80-90%ban, csak megegyeztünk, hogy azt kirakhatja. Csak ez a mostani verzió már Gamehunteres és azokat a fordításokat jobb ha a Gamehunterről lehetne csak letölteni. Azt hiszem ennyit kérhetek a fordításért cserébe. Tudod az van, hogy van egy pár emberke akik azt csinálják, hogy kirakják a honlapjukra a fordításokat, mintha ők csinálták volna, vagy ne adj Isten pénzt is kérnek érte. -
#7929 Etnitől pl ? -
#7928 Megoldható hogy ne csak 1.0-hoz hanem 1.4-hez is legyen. Remélem a hétvégén ahhoz is meg tudom majd csinálni.
A linket a magyarításhoz meg az előző üzimben megtalálhatod. Légyszives ne rakd ki közvetlenül a FAQ-ba, csak a linkjét. Nem nagyon szeretem ha más oldalról is le lehet tölteni a magyarításainkat. -
#7927 -
#7926 Érdemes visszamenni a kikötő közelébe (asszem 20 km-re kb .), ahol már nem azt írja, hogy Return to base, hanem Dock at: kikötő neve, plusz renown jár érte . -
dolfy #7925 Csak a térképen kellett, útközben rájöttem. Én hülye...
Még egy kérdés: Ha teljesítettem a feladatokat akkor vissza kell térjek a kiindulási bázisra, vagy elég ha felfüggesztem a küldetést?
Bocsi a sok kérdezősködésekért, de baromira bejön a game és sokáig szeretném vele nyomni. -
#7924 Nyomjad 1024x gyorsításban .
Num + + + + + + +
:) -
dolfy #7923 A másik dolog: olyan 3100 km-re kell elmennem az első küldetés során. Már vagy háromnegyed órája játszom és még csak most sikerült megkerülnöm Dániát. Űgy nagyjából ilyen tempóban kb 3-4 órába telne megérkezzek a kijelölt területre. Nincs valami gyorsabb megoldás, hogy előbb odaérjek. Ja és természetesen 32x gyorsítást is benyomtam.
Köszönet az előbbi válaszért! -
#7922 Ha valóban msot kezdted, akkor természetesen lehetséges, később lesznek motorfejlesztések is .
GWKapselgeblase x1.1 February 1939 500
MANBuchigeblase x1.2 January 1940 1500 -
#7921 Sztem akkor tegyük ki, ha kész van, küldd el nekem a cuccost, kirakom FAQ-ba .
Az megoldható lenne, hogy legyen egy 1.0-ás, és egy 1.4-es magyarítás is ? -
dolfy #7920 Hali! Most kezdtem a hadjáratot és lenne egy kérdésem. Lehetséges-e az,hogy van egy VIIB tipusú tengeralatjáróm és a a sebessége a felszínen nem haladja meg a 16-17 csomót. A dízelmotoroknál fullos a legénység, viszont az elektromotoroknál nincs senki. Ott csak a merülésnél lényeges a személyzet nem?
Előre is köszi! -
HunterKiller #7919 Multi most ? -
Godefroy #7918 Már megint kilépett a faszom program.....
-
Godefroy #7917 Már megint egyedül írtom az angolszász agreszorokat atengereken -
#7916 Kicsi önreklám: Kéretik a FAQ magyarítás részét kiegészíteni azzal, hogy most már a Gamehunter.hu-ról is letölthető a magyarítás. Annyiban különbözik azzal ami a FAQ-ban van, hogy ez már kezeli az ékezeteket, a múzuem rész 95%ban kész, van felirat egy-két tutorial videóhoz. A multis része még nincs ennek lefordítva, de igyekszem a hétvégén azt is befejezni. Ja és csak az 1.0-ás változathoz jó, de lesz majd 1.4b-hez is(asszem az a legutolsó frissítés). Ha bármi írhatnékja lenne a magyarítással kapcsolatban(nem működik, xar az egész, vagy esetleg dicsérni akar), akkor vagy ide írjon vagy dobjon egy privit. Köszönöm a figyelmet. -
zoltang #7915 Ha többen összejönnénk jó lenne egy kis multi. Benne lennék egy 21:00 körüli, nem hard (nem gyakoroltam/próbáltam a manual célzást) falkázásba. -
catyus #7914 Hello Fiúk!
Este 1 multi? -
#7913 HAHA! Ezzel Én is szívtam! Íme a megoldás: A mágneses torpit állítsd a merülési mélység alá kb. 1-2 méterre, az "Inpack"-tet meg 1 kicsit feljebb, a lényeg, h ne a hajó gömbölyű részét érje...