Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenkinek, aki nem használja, emiatt képtelenség kibogozni, hogy ki kinek ír . <#idiota>#idiota>
ORIGIN: Catyus www.silenthunter.hu HUNter_Catty
Már nagyon nagy a szája hogy milyen profi, hát meg kéne neki mutatni. 😊
Most fog elkezdeni dolgozni, meg beköttetni az ADSL-t hogy õ is tudjon csatlakozni a csapathoz.
Nagy fanatikus silent-es.
Már alig várom.
Újabb probléma az SH3 egén. Második küldésben (AN81) a 24 órás helyben topi után bóklászni mentem. Beakartam cserkészni egy zsíros teherhajót, és akkor a gép kidobott a játékból. Eddig soha. Pont elõtte mentettem el a játékot. És most a betöltés után mindig ugyanott kihajít. De ha jól vettem észre mindig megvárja, hogy elinduljak. Bejön a kezdõ kép a vezérlõbõl. Ha nem nyúlok semmihez, akkor nincs gond. Ahogy elindul a hajóm, dobás. És teljesen mindegy, hogy a térképrõl vezérlek, a támadó térképrõl, vagy a vezérlõbõl.
Nos, most mi van?
Kossuth Lajos
Sajna nemtom, nekem Opera eleve nem játszik mov-okat, sem ahhoz, se activex plugin-om nincs .
Piros felkiáltójeles emberek nem szeretnek dolgozni, így mindig annyi ember legyen a hajódon, hogy a szükséges szolgálati helyeken kívül mind tudjon pihenni, és csak akkor tedd õket a helyükre, mikor pl . harcra készülsz, vagy torpedót töltesz (egymás után a kettõt) .
Nem állítottál a realizmus beállításokon ? A célzó triangulum manuális célzásnál tûnik el .
Godefroy!
Kicsit lemaradtam. Neked mi szokott segíteni?
Köszönöm mindenkinek.
Kossuth Lajos
Pl az elsõ történelmi küldetésnél sosem akarják ujra tölteni a torpedot.
z szokott segíteni.
Baromi ronda ez az új dizájn!
Jobb klikk a hangszóróra a jobb alsó sarokban -> Hangtulajdonságok beállítása -> alsó Speciális fül -> Teljesítmény -> Hardvergyorsítás csúszkát minimumra
Eddig úgy tudom csak SB Live és Audigy kártyáknál van jelentõsége, pl . integrált cuccoknál nem igazán számít, azoknak eleve nincs hardvergyorsítása .
Egyébként ha leveszem akkor hol fogom észrevenni, hogy nincs???<#conf>#conf><#help>#help>
- csendes üzemmódban vagy
- nincs elég ember a hajó torpedó részlegében
A belassulás sokmindentõl lehet, kicsi proc, kevés RAM, lassú vinyó, hangkártya hardvergyorsítása fennmaradt, stb ...
Kossuth Lajos