11357
-
zoltang #7832 Itt van pár színes és fekete-fehér kép a filmből. -
zoltang #7831 Csak az a baj, hogy a megrendelhető verzió 1 régiókódú (mi 2-es) és Magyarországon nem kapható. -
Hát én asszem megrendelem dvd-n jövő hónapban . -
zoltang #7829 Már jön is lefele a torrentről. -
zoltang #7828 1957: Alattunk az ellenség (The Enemy Below) – Dick Powell Mgvan a magyar cím.
forrás -
#7827 Először nekem is fekete-fehérben ugrott be, de már rájöttem, hogy a TV miatt volt :DD
Amúgy színes a film, utoljára már úgy láttam
-
#7826 The Enemy Below (1957)
Directed by Dick Powell
Runtime: 98 min
Country: USA
Language: English
Color: Color (DeLuxe)
Sound Mix: Stereo
Certification: Finland:K-16 / Norway:15 / UK:PG / West Germany:12 / Australia:PG -
zoltang #7825 Itt a DVD
Itt is van szó róla.
Ha ez az. Én fekete-fehérre emlékszem de lehet tévedek. -
zoltang #7824 Színes, én fekete-fehérre emlékszem. -
#7823 Ez lesz az
A címe The Enemy Below, így már megvan, nem gondoltam, hogy olyan régi a film, mert színes .
De honnan fogom megszerezni -
zoltang #7822 Ezt a filmet nem lehet megszerezni valahonnan? (dvd, divx, xvid stb.)
Nagyon régen még láttam is a mtv1-n, vagy valamelyik német adón. -
zoltang #7821 Bocs, látok egy helyesírási hibát. -
zoltang #7820 Szerintem ezt keresed. (forrás)
Duell im Nordatlantik (USA, 1957)
Kriegsfilm mit Curd Jürgens als "Kaleunt" und Robert Mtchum als Zerstörerkommandant: Katz- & Mausspiel zwischen Amerikanischen Zerstörer und Deutschem U-Boot. "Katz & Maus" wechseln öfters die Rollen. Sehr spannend und sehenswert und vor allen Dingen nicht nach dem alten Schema "aufrechte Amerikaner" gegen "die miesen Krauts" gedreht. Ein für beide Seiten fairer Film mit grossen Schauspielern und einem überraschenden Ende!
"Párbaly az Észak-Atlanti tengeren (...)
Háborús film Curd Jürgens-el, mint "Kaleunt" és Robert Mtchum, mint rombolókapitány: macska-egérjáték az amerikai romboló és a Német tengeralattjáró között. A macska és egér szerep gyakran változik. Nagyon érdekfeszítő, látványos és mindenekelőtt nem az a régi "becsületes amerikai szemben rossz" vázlat alapján készült. Mindkét félre nézve korrekt film nagy színészi játékkal és egy meglepő befejezéssel!" -
#7819 Az ő 171 filmje () közt nem találtam . -
#7818 Asszem John Wayne játszotta a romboló kapitányát.
Az a legjobb rész amikor pár óra kerggetőzés után még mindig egyben van a tengo és a német kapitány bekapcsoltatja a zenét és elkezdenek egyemberként énekelni. :) -
catyus #7817 Na mi van lassan senki sincs itt, vagy mindenki elsülyedt a fürer-ért? :) -
Godefroy #7816 várunk rád....
-
HunterKiller #7815 Mostantol vagyok! Game lehet ettol a pillanattol. -
Godefroy #7814 Game?
-
zoltang #7813 #7800 Úgy látszik ott is van. -
#7812 Sokmindent belezsúfoltak, jónak mondják, csak (állítólag) nem lehet multizni, ha fenn van . -
#7811 Most ment az RTL klubon az őszi filmajánló, abban volt egy pillanatra egy kép, vörös fényben nézi a kaleun a periszkópot, vajon melyik film lehet ?
Másik dolog, van egy film, nagyon régi már '70-es évekbelinek tippelném, van már 10 éve is hogy láttam, egy usa/brit romboló és egy U-boot küzdelméről szól, üldözik egymást, míg az a vége, hogy a a tengó a felszínre kényszerül, a romboló legázolja, de felrobban az önmegsemmisítő bomba a tengeralattjárón .
Olyan részlet rémlik belőle, hogy a romboló kapitánya a kémény füstjét akarja eltüntetni, meg hogy az U-boot kapitánya egy köpcös alak . :)
Nem tudja esetleg valaki a címét ? -
Kossuth Lajos #7810 Sziasztok!
Bocsi, ha nyitott ajtókat döngetek, de Német Tengerészeti emlékmű, és a kiállított tengo Kielben van? -
zoltang #7809 Azt nem ismerem. -
#7808 Hát mivel a mod-olók nagy része visszamondta, hogy kreálmányuk szerepeljen a Seewolves-ban, szóval most úgy néz ki a dolog, hogy legjobbnak titulált mod-gyűjtemény, a RuB 1.43 is 3-4x annyi újdonságot tartalmaz, mint a Seewolves jelenleg . :) -
zoltang #7807 Azért csak megjelenik remélem. :) -
#7806 Sztem sose :) -
zoltang #7805 Ez a SEEWÖLFE (SEAWOLVES) mikor fog megjelenni? -
#7804 Néha csak úgy poénból elgondolkodom mibe is kerülne megvenni egy ilyen hajót, felpofozni hogy működjön, megszerezni rá a hajózási engedélyeket, stb, de asszem ha 5x nyerném meg a magyar lottó 5-öst, az se lenne elég, és még az is kérdéses, hogy bármelyik ország is beengedne ezzel a felségvizeire . :) -
HunterKiller #7803 Mondjuk olyan 22:00-23:00 kornyeken leszek, de meg nemtudom tutira pontosan, hogy mikor. Egy jokis HARD-ban benne lennek en is, bar a normalban is van fantazia, ha kemenyek a celpontok :) -
#7802 Mikor Hamburgban voltunk csereüdülni anno al akartam idde menni de leszavaztak. Egyedül még nem volt akkor merszem Kielig a zsebpénzemből elmenni így görbült szájjal jöhettem haza, de mgfogadtam hogy csakazért is egyszer, na ez még nem jött el...
Szép kis dioráma meg kell hagyni. -
catyus #7801 Este lesz valaki? , tegnap elég kihalt volt az atlanti óceán! :) -
zoltang #7800 A közelébe van a Német Tengerészeti emlékmű. -
zoltang #7799 Torpedo-Vorhaltrechner (aus U-995) -
zoltang #7798 U-995: War at Sea (története sajnos angolul) -
zoltang #7797
U-995 Typ VII C/41,Laboe-ban. Szép "múzeum" (példány) lehet. Valaki volt itt?
pl.: képek itt. -
Kiszámolhattam volna -
zoltang #7795 A szolgálatba állított hajók száma: 10 -
#7794 "Anzahl In Dienst gestellter Boote: 10"
Ez mi ? :)
A többit értem -
zoltang #7793