Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bár elfogult vagyok a tengok melet,de szerintem érdekes lenne a konvolyokat megvédeni. igy beletekintenénk a "másik oldalnak" sem annyira könnyü a helyzete
Az idõjárást én sem értem, nagyon érzõdik rajta ez a scriptelt játékmenet, mikor megyek át az Atlantin, 1 hétig hullámzás sincs, aztán 1 hét vihar, 1 hét tiszta idõ nagy széllel, aztán megint 1 hétig napos, szélmentes idõ, megint 1 hét vihar, és így tovább ... mondjuk az Atlantinak az az elõnye, hogy a nagy táv miatt nem marad huzamosabb ideig ugyanolyan idõ (persze volt már példa, hogy a Labradortól Lorient-ig szakadt az esõ ...), korábban a brit szigetek körül mindig ettõl szenvedtem .
A gond az, hogy 1940 májusában még nincs 2, vagy tizes flottila. 😞
De asszem az lesz.
Elindultam megint, és anglia partjainál járörözgettek, 1x csak szólnak, hajó kis távolságban, felmegyek a hidra, megint vihar, szakadó esõ, köd.A hajó, meg kb 50m megy el mellettem! Bazzeg ezek csak akkor veszik észre, ha nekünk jön?
A valósághûséget meg be lehet állítani, hogy úgy el tudjanak romlani, mint pl. a szerencsétlen Kurszk.
Mostanában kicsit elegem lett ebbõl a játékból is. Két hete nem haladtam elõre a kampányban egy dekát sem. 1940 áprilisában, az öbölböl való kihajózás után kaptam egy vihart, 15m/s szél, közepes köd, idönként esik, néha nem. Hú de nagyon utáltam, szenvdtem, a korábbi 150KT-nak a felét sem tudtam hozni. Valahogy elhasználtam a torpikat, a végén arra fanyalodtam, hogy a kikötökben vadásszak az álló hajókra. Kb. 2 hétig tartott a küldi, és végig ez a k***va vihar tombolt.
Nah, nem baj, majd a köv. patrol. Elkezdtem kiérek a tengerre, és megint ez a rohadt vihar. Nyugodt vizet, már hetek óta nem láttam! Ideges vagyok, újrakezdem a küldit. Másik zónát kapok hátha most jó lesz. Elindulok csendes idõ. Tök jó, 3 nap múlva meglátok egy hajót, kinézek a hídra, és megint az az elcseszett vihar, 15m/s! Harmadszor is elkezdtem, mondanom sem kell, hogy a vihar mint standard tényezõ szintén megjelenik. Van olyan még hogy nincs ez a rohadt idõjárás? <#mf3>#mf3>A szél tud kisebb is lenni viharos idõben, mint 15m/s? Vagy csak engem szívat vele állandóan?<#mf3>#mf3>
Idáig tetszett a játék, de most rohadtul elegem van belöle!<#gunyos1>#gunyos1>
A moderneknél az lenne az érdekes, ha rakétát is tudnál inditani.. az meg kicsit komplex lenne sztem (atom tengeralattjáró?)
Baromi ronda ez az új dizájn!
modern tengeralattjárók?<#shakehead>#shakehead>
Addig is klikk .
Egy kérdés.A magyar SH3 fan oldalon az vagyon írva, hogy magyarosítás van a játékhoz, és letölthetõ a magyarositasok.hu oldalról. Ott viszont nem találom, és a listában sincs benne. Viszont a srác aki a fan oldalon tanácsokat ad a játékhoz, a betüzdelt képeken magyar felírat van. Úgyhogy egy kis segítseég kellene. Köszönöm.
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
valszinü az lehet, hogy miközbe lö rám a rombolo, akkor eltalálta azt a c3ast, és az pedig megtorolja<#smile>#smile>
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
talán most

ORIGIN: Catyus www.silenthunter.hu HUNter_Catty
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
1. Football Manager 2005
2. Battlefield 2
3. Makettezés
4. Silent Hunter III
5. A Pc-s játékoknak leáldozott
6. Humoros és aranyos képek
7. World of Warcraft
8. Dungeon Siege 2
9. Jaccunk mi is szoláncot
10. DIGITÁLIS Fényképezõgép
jabba anyázik nekem....
:-(