11357
  • Tuvok #7752
    Lenne egy kérdésem, mégpedig emlékszik-e valaki olyanra, hogy patch-ben jelent meg változás a realizmus beállításaiban a torpedótiszt segítségét leszámítva ?
    Szeretnék írni a beállításokról a faq-ban, kezdőnek vagy idegen nyelvet nem tudónak esetleg segíthet .
  • Tuvok #7751
  • GarET
    Én már megint nem értemmi ez a civakodás! Én úgy tudom, hogy a topic mindenkié, aki akar az írhat és nincs ez korlátozva sema warezos, sem az origi játékkal rendelkezőkre!!!Tehát, innentől kezdve miről beszélünk,engem momentán egyáltalán nem zavar ha multiról van szó, az is a játékhoz tartozik. Én is kamionról szereztem a játékot, de!! attól még nem kell senkit sem elítélni, sőt igazából szerintem ezzel nem is kéne foglalkozni. Akinek origi van az játszon úgy ahogy akar, akinek meg Warezos van, az játszon 1.0-val singliben, írja le élményeit,gondját nyugodtan!
    Szerintem az egész vita gyerekes, igazából semmi sem fog változbi, csak újabb 20 fölösleges post-al bővült az SH3 forúm!
    Anyázni meg nem kell,én úgy tudom hogy a fórumozás alapszabálya a visszaolvasás, és senkinek sem tartanak pisztolyt a halántékához, hogy válaszoljon, a már többször feltett,és mégtöbbször megválaszolt kérdésekre!
    Végül, mindenki játszogassan, és ne foglalkozzunk azzal hogy kinek van warezos, meg origi, magha már itt tartunk nem lehet SG-n warezról dumálni, mert akkor SG megszűnne!
    Mindenki játszon azzal amilye van!!!
  • Tuvok #7749
    Én is sajnálom, hogy semmi használhatóval nem tudtál hozzájárulni a témához .
  • Placebó
    egy üres transzparensnek is lehet mondani valója ha azt egy megfelelő helyen emeled a magasba, szóval minden relatív.

Sajnálom hogy nem szorult beléd több.
  • Tuvok #7747
    Előbb még javaslat volt, nem vélemény, szal le kéne végre tisztáznod magadban, hogy mit is akarsz elérni vagy mi mellett álsz ki . :) Ha már pajzsokról esett szó, akkor hiába védekezel azzal, hogy "két tábor közt vagy", mert az már akkor megbukott, amikor 'javasolgatni' kezdtél az ellen, miszerint téged zavarnak a multis hozzászólások, másik 10 embert meg nem, és itt van az az ellentét, ami minden, csak nem semlegesség, aki semleges, az csendben figyeli az eseményeket, és nem vitatkozik fölös dolgokról . Ha már idilli hasonlatokat hoztál fel, akkor hesegesd el végre a lila felhőt a szemed elől, és láss tisztán, bár úgy nehéz lesz, ha nincs tapasztalatod mindkét fél szemszögéből, én voltam anno warezolós 1.0-ás is, már nem vagyok, ezzel szemben te (még ?) csak az egyiket tapasztaltad . Hogy megboldogult nagyapámat idézzem: "nem lehet olyan transzparenssel tüntetni, amire nincs semmi írva", így megkérlek utoljára, hogy tedd félre az üldözési mániád és hozz össze egy épkézláb hsz-t, sorold fel az ötleteidet azzal kapcs. hogy hogyan oldjuk meg a helyzetet, ne csak azt hangoztasd mindig, hogy téged mi mennyire zavar, vagy pedig valóban maradj semleges és használd a topikot rendeltetése szerint .
  • Placebó
    Ha kicsit önértékelnél kedves Tuvok és kicsit tovább látnál a monitorodnál azt hiszem nem kellett volna ennyi kommentet pazarolni erre a témára. Saját vélemény volt, nem pedig részre hajló, bár ha saját magamat veszem alapul akkor igen, persze erről is vitatkozhatunk...:)
    A húrt úgy érzem nem pengettem, viszont maradtam zöld a térképen mégha hangot is adtam véleményemnek. Két tábor közt. A hsz-em az első nem zólt táborokról, meg hovatartozásról, ezt már ti kevertétek bele. Ez is zavart, egy egyszerű vélemény majd kérésedre javaslat volt amit most próbálsz pajzsként magad elé tartani.
    A javaslatot megvitatni szokták nem pedig letorkolni. No de mindegy hagylak rózsaszín kádadban, meg a magas lovadon gitározva...;)
    /ON
  • Tuvok #7745
    Csak javasoltál . Köszöntük nem fogadtuk el .
    Ha én _példaként_ azt mondom, hogy JAVASLOM, hogy a warez témát valamilyen chatprogramon oldjátok meg, mert tiltva van az SG-n, elfogadnátok ? Azt feszegetni, hogy "hát nem mondta senki hogy tilos" elég gyerekes lenne, elvégre a törvény nem ismerete nem mentesít a büntetés alól .
    Valóban komikus, nem húzol egyik "táborhoz sem", mégis hangot adtál a JAVASLATODNAK, nemtom hogy vagy vele, de ha én két tábor közt vagyok, akkor nem osztogatok javaslatokat, sőt a véleményem sem szeretem elmondani, mert az már úgysem lesz részrehajlás-mentes, vagyis 'a térképen már nem vagyok zöld színnel látható' :) Félreértés ne essék, a véleményét BÁRKI elmondhatja, főleg építő jelleggel, de ha egyszer nem tetszik valakinek, akkor nem kéne tovább pengetni azt a húrt, mert nem meglepő, ha elpattan valamelyik végénél . ;)
  • Placebó
    Okoska olvasd már át mégegyszer mit is írtam, ott nincs semmi féle "elküldés"-ről szó, de már kezdesz átmenni szánalmasba azzal hogy nem tudod elismerni azt hogy amit írtam annak bizony van értelme. Nem kéne abbahagynod, ez már tényleg komikus. Javaslom olvasd el mégegyszer...

Amúgy ahogy magam is átolvastam újra, egyik táborhoz sem húztam még véletlenül sem csak mikor te-ti neveztétek két tábornak már. Szamélyes vélemény volt VÉLEMÉNY tudod mit jelent ez a szó? Nem utasítottam vagy küldtem el innen sehova senkit!!!
    Egyre viccesebb szitu még a végén el kezdem élvezni... ehh

• Tuvok #7743
    Nem-e ? Először azt akartátok használjunk chat programokat . Aztán meg másik topikba akartatok küldeni .

És úgy emlékszem te kértél ellenvetést az 'ötletedhez', miszerint menjünk chat programokra, én leírtam az enyémeket, asszem elég bőven, aztán leírtam az én (mi) javaslatomat, nem fogadtátok el, innentől nekem nincs több ötletem .
  • Placebó
    Sehova nem küldtelek-tünk. Na de már fáraszt az oktondi csakazért is hülyeség. Már rég nem arról beszélsz ami a lényeg volt, csak olyan szavakba kapaszkodsz miknek szinte köze nincs a lényeghez. Mikor megkérdeztél paprikásan hogy akkor mit javasolnék, ismétlem JAVASOLNÉK, mondtam pár dolgot igaz köztük azt is hogy külön topik, de sehova nem küldtelek kedves Tuvok!

Kedves Seaweed, egyetértek számomra is komikus a helyzet, ha veszel egy kis fáradságot, és elolvasod miből is indult ez ki, bízom benne hogy a komikus jelző megtartása mellett nagyobb spekrum lesz számodra is bevilágítva, mint az általad említett két fél jellemzése. Amúgy én úgy érzem nem tartozom a bugkeresős oldalra, mint ahogy a multisba sem, én csak a játék nekem nyújtott öröméért jártam ide. Ennyi, az előítéleteket meg betudom eme szűk látókörnek.

• Tuvok #7741
    Ugye ? :))
  • Tuvok #7740
    Már bocsi, de ti (te) akartatok elküldeni minket, nem mi titeket :D
  • Seaweed
    Jah meg latom a regi tema...a multiszervezos hszek...
    Lassan ket taborra szakad a topic...egyik fele original multit szervez..masik fele warezol, es bugokat keres...kozben nem tetszenek egymasnak...

komikus...
  • Placebó
    Nem mennék bele ennek a két szónak a te értelmezésedben való helyességébe. Felajánlottátok, rendben lehet hogy nem simogattam meg érte a buksitokat de rendben van, akkor is rendben volt. Én már nem a multi chat miatt "tüntetek" észrevételezek, csupán már csak azért mert ti ezt ennyire oktalanul szsz zokon vettétek. Nem tartom építő jellegűnek ezt a leengedett tolólapos taktikát, azt csináltok itt amit ti akartok, hagsúlyotzom ismét ÉSZREVÉTEL volt nem pedig hiszti, vagy bármely bántó jellegű hsz.
    Már csak annyit akarok elérni hogy lásd be te is azt amit én megtettem.
    UFF
  • Seaweed
    Nah mar megint mi van?!

En ugylatom hogy a topiclatogatok tobbsegenek megvan erdetiben -egyszer. Masodszor az Sg-n elvileg ugye tilos a warezrol ertekezni...
    Tehat ha a tobbseg megturi, a kisebbseg szvsz halgasson, es ne emeljen szot, mert ide is megtehetne a tobbseg hogy kiirja a fejlecbe hogy ilyen meg olyan buntetopont meg no warez...es ez pedig nincs igy...tehat ne veszekedjetek ;)

:peace:
  • Tuvok #7736
    A tüntetés is egyféle szervezkedés, márpedig az megy itt
    A kérésre többen is felajánlottuk, hogy leredukáljuk a multis hozzászólásokat, és a kompromisszum érdekében nem szóljuk meg az 1.0 warez dolgok kitárgyalását, azt hogy ez még mindig feszegetve van annak lehet betudni, hogy ez nektek nem felel meg, szóval ha egyéb óhajotok van inkább azt mondjátok, mert most pont az megy, ami ellen tiltakoztok, és gyanítom a topik többi 15-20 látogatóját egyáltalán nem érdekli a téma .

Egyébként van a kedvencid közt nincs esetleg egy igazán forgalmasabb topik, ahol napi 6-800 hsz is van ? Ott hogy találod meg az informatív hozzászólásokat ?
  • Placebó
    szervezkedésről szó nem volt, jó lenne ha átfutnád mégegyszer 15-20mp az egész...:) csupán egy tiszteletteljes kérés semmi több.

Sajnálom hogy egy észrevétel eljut egy ilyen pontig. Értelmes. érdeklődő embereket ismertem meg ebben a topikban. Pont ezek okán adtam hangot a multi kapcsán, magam sem hittem hogy hangyavolyba hugyozok. Ezért is pörgök még mindig rajta, nemhogy hagynám hogy feszített könyökkel ti csa betekintést engedjetek ebbe a topikba. Hangsúlyozom kérés volt és nem anyázás, vagy már megint napkitörés van?
  • Tuvok #7734
    Miért, csak te és kedves wareztársaid engedhetik meg maguknak, hogy valami zavarja a csőrötöket ? Fura, hogy eddig csak részetekről volt érzékelhető a szervezkedés mások kitúrására innen, lehet te is zokon vennéd ...
  • Tuvok #7733
    Lehet hülye megoldás, de én úgy szoktam, hogy átfutom az új üzeneteket, és ami érdekelhet azt elolvasom, ami nem azt meg nem, kemény 15-20 másodpercet vesz el az életemből
  • Placebó
    Kibújt a szeg... demagas az a ló. Eddig bírtalak Kedves Vulkáni...

Ti állítottátok szembe a warez 1.0-okat a magatokkal az imént, nem én, vagy bármely warez társam. Azt hittem van némi értelem is a gőg mögött de tévettem...
  • Tuvok #7731
    És arra emlékszel, hogy a "Jogtiszta übermensek" egyszer is ki akarták innen tessékelni a "kis lúzer pöcs 1.0 warezgyerekek" -et ? Én nem ... ha mi el tudtuk fogadni az "1.0 warez köcsög"-ök kérdéseit, elvégre a nagytöbbség - engem is beleértve - volt olyan helyzetben, akkor nektek is kéne annyi tolerenciát mutatni, hogy belegondoltok a "jogtiszta Prien utánzatok" szemszögébe fölösleges viták szítása helyett . Csak nehogy leessen a gyűrű az ujjatokról, ha át kell scrollozni 100 üzenet fölött, keresve az egyetlen informatív hozzászólást, ami egy crack megjelenése lenne ...
  • Placebó
    Én ha jól emlékszem egyetlen hülye kérdést sem tettem fel. Teljesen félre van ez már értve kedves diszkriminatív eredeti multisok.

-"akkor a multiszervezos, "en nyirtam ki a legtobb hajot" vagy "vazz egy rohatt hajot el nem talaltam muhahaaaa" uzenetek is "
    -ezzel apszolute nincs baj kérem szépen. Az én periszkóptól piroskarikás szememet csak azok a két szavas kommentek szúrták, melyek a "hol vagytok", "miért nem érem el szervert",...stb bonyolultnak és informatívnak jómagam 1.0 warez köcsögnek nem nyújtottak túl nagy élményt. Kedves Jogtiszta übermensek. Ez csupán egy "ártatlan" észervétel volt számom(talán -unk) -ról. Azzal hogy ti már kiemelkedtek hogy megvettétek és a kis lúzer pöcs 1.0 warezgyerekek meg már huzzanak inennen. Nem hittem volna hogy egyesek a vizibombáktól ennyire skizoiddá válnak. Nem értettem az éles reakciót sem amit kedves Tuvok tanusított kissé kioktató stílusban, az meg hogy ti már egy farkas falkához tartoztok csak az ő acélszivarjának fényesítésének tudom be. Sok sikert a topikhoz, kívánom hogy másnak is annyi öröme legyen benne mint nekem a kezdetekben. Sok infót nyertem innen, nem tettem fel felesleges kérdéseket, eddig mindenkinek normális volt minden reakciója, én itt dr Kotásszal (ha persze mos nevén nevezhetem) nem a homokváratokat akartuk-tam felrúgni csupán megkérni benneteket kedves jogtiszta Prien utánzatok, hogy ne csak a nagynehezen összehozott multi körülményeiről olvashassak egyik kedvenc topikomban. Ennyi volt nem több, de már keserű a szájíz.
    Minden esetre csalódtam.
    Jó vadászatot!
  • Titan
    Pfff...sztem Hunt rám gondolt, de akinek nem inge, az ugye nem szalonna...
    Sajnos bár mennyire fáj, de igazat kell adnom, és most jobban utánaolvasva, más oldalon, sajnos a "hülye" kérdések tömkele csak az 1.0-ás fos miatt adódnak, és a javítások ezeket mind orvosólják ill. választ adnak a kérdésekre...Sajna nekem is a jövő héten meg kell vennem az eredetit...
  • HunterKiller
    Jah es megvmi!
    Este multi csakazertis!
    _Elore lathatolag_ 19:00-kor tudnek inditani szervert. Nehezseget megbeszelhetjuk, de normal-HARD amilyen hatarokat meg elviselek.
  • HunterKiller
    Khm... hozzaszolnek en is eme _meddo_ vitahoz. Ugyanis! Nemisolyanreg kicsit fel is huztam magam azon, hogy vki (mar nemtudom ki volt, de egy-ket oldallal elorebb megtalalhato) teljesen "buta" kerdest tett fel. Gyk "leanyaz"-tam erte, DE valaszoltam a felvetett problemajara, pedig az a kerdes valszeg beletartozik ama "100-150 folosleges" kerdeskorbe, amit pusztan kis gondolkodas, lustasag mellozese, stb-vel fel sem kellett volna tenni. Es imigyen Herr Tuvok kapitanynak igazat kell adjak! Ha az 1.0-as bugmegoldos, krekkelt, nemeredetivel rendelkezok problemajas "100-150 folosleges" kerdes elfer itt (es nem utolsosorban SOKADJARA IS, DE valaszolunk ugyanazokra a kerdesekre) akkor a multiszervezos, "en nyirtam ki a legtobb hajot" vagy "vazz egy rohatt hajot el nem talaltam muhahaaaa" uzenetek is LEGYSZI LEGYSZI HAGY FERJENEK MAR EL ITT! Ha meg ezeknek az uziknek a mennyiseget minimalizalni kell, akkor meg gyk azt tudom valaszolni a krekkes, 1.0-as problemamegoldos, stb kerdesekre is, hogy azokat is minimalizaljuk, imigyen olvasson vissza a kedves kerdezo kozel nyolcezer uzenetet es ott bizonyara megtalalja az altala felvetett problemakorre a valaszt! DE mi (puncsosok, akik eredetivel rendelkeznek, ergo multisok) ilyet meg soha nem mondtunk, igy elvarjuk a nem eredetivel rendelkezoktol is, hogy ok se mondogassak, hogy "sok folos uzi es mind multi fheeehhh"! Most bizonyara durva leszek, de: akinek nemtetszenek a multis "beszolasok", az mehet Isten hirevel, senki nem kotelez senkit arra, hogy itt olvasgasson. Hat ennyi.
  • Placebó
    Ámen
  • Tuvok #7725
    faq -> galéria
  • Tuvok #7724
    Legyen ahogy akarod, nincs kedvem feszegetni, de majd akkor lesz igazi alapod, ha meglesz neked is eredetiben, és látni fogod a multisok szemszögéből is .
  • PLackó
    Passenger Liner??
    ez a nagy vágyam hogy egyszer találkozzak vele:(
    van valakinek esetleg képe arról ahogy elsüllyed?
  • Placebó
    A hülye vitáról vitatkoznék...:)

Annyit még hogy nem eltörölni kívántam itt a multi jelenlétét, viszont azt be kell látnod neked is kedves Tuvok hogy felvetésem nem volt alaptalan és nem is "hülye" mint némely vita, mindenesetre példaértékű...

[MOST JÖN EGY VADÁSZATRÓL (11kereskedő, 4 romboló és egy Passenger Liner 1940 tele VIIB csak azért is)]

Jó vadászatot!
  • catyus
    Valaki?
  • PanzerWolf
    Így van!!!!
  • Mor3llo
    Hát sckacok, van vita, egyben egyetértünk : Silent Hunter 3 mindenek felett:D
  • Tuvok #7718
  • Tuvok #7717
    Erről lenne szó, mint írtam a 'multis toborzás' szerintem simán redukálható, és ahogy az 1.0-ás bugos hibamegoldós dolog is elfér itt, úgy a multiplayer is . Vagy elfogadjuk egymást, vagy a két fél értelmes és fontos hozzászólásai helyett kizárólag ilyen hülye és fölös vitákkal lesz tele a topik .
  • Tuvok #7716
    Hát mivel nem jutottunk előrébb, így mindkét részről felesleges volt .
    Felvetettél egy problémát és ellenvetést kértél #7696-ban, így kíváncsi lettem hátha használható ötleted is van .
  • crossy104
    Szerintem tökéletesen igazad van.Viszont abban a másik félnek is igaza van, hogy néha felesleges dolgokat irunk. De a multi megbeszélésére szerintem ez a legjobb lehetöség. Ha valaki megszámolná mennyi felesleges kérdést tesznek fel az emberkék ami benne van a FAQ-ban is, 100-150 -nél biztosan jóval több lenne!!!Egyénként véleményem szerint ez a legkultúráltabb topik!!!
  • Placebó
    akkor meg felesleges volt ez a jópár komment a részedről ha egyből vágtad...
  • Tuvok #7713
    Ezért kérdeztem meg korábban, hogy multiztál-e SH-val, így megvan az alapja, hogy miért nem értesz egyet .