11357
-
zoltang #7872 Látom már 2-n töltötték. Akkor jól működik. -
zoltang #7871 Fontos! Legelőször érdemes beállítani a letöltés és az ideiglenes könyvtárat (temp), hogy hol legyen. -
zoltang #7870 ed2k linkekkel megy. Amint a böngészőben rákattintasz egy ilyen linkre bejön egy ablak, hogy indítod-e az alkalmazást. Ha indítod berakja a "forgalom ikon alá". Ha keresni/tölteni akarsz, akkor csatlakozni kell először egy szerverhez (kiszolgálók). A pinget és a fenntlévő smberek számát érdemes figyelni. A keresés "ikon alatt" a metódus menüben ki lehet választani, hogy a felcsatlakozott kiszolgálón avagy a fileDonkey-n keresel (érdemes több helyen keresni). A bejött listában válogathatsz mit töltesz. Figyelni kell a %-ot, hogy csak épet érdemes elkezdeni tölteni (100%).
Beállításokat érdemes átböngészni, a sebességet, a korlátozásokat (fel/ letöltés) stb. beállítani. Mindent nem tudok leírni, én is még ismerkedem vele. Tud magyarul, nem nehéz használni. -
zoltang #7869 Megoldottam!!!
Felraktam a pdf-et egy ingyenes "fájlmegosztó oldalra". (http://rapidshare.de/)
A letöltés: ITT !!!
Kell keresni a bejövő oldalon egy FREE gombot. Megnyoma egy másik lap jön be, amin egy 40 másodperces visszaszámlálás indul el. Amint ez lejár, megjelenik a pdf linkje, azután simán lehet tölteni. 40 MB
-
gallhun #7868 Hogy működik ez a e-mule?help -
zoltang #7867 "Prien filmjére" vagyok a legkíváncsibb, ha végre lejönn. U-47, Kapitänleutnant Prien (BRD.) -
zoltang #7866 Hova? Nincs semmi oldalam, emilbe meg sok. -
#7865 nem olyan sok az a 40 mega... nem raknád fel valahova ?
léccilécciléccilécci! :))
-
#7864 Ennyit ér ... -
zoltang #7863 Torrenten lejött a Sink the Bismarck (fekete fehér régi angol film).
Most jön le (most még 90.2%-nál megállt ) a The enemy below. (Sajnos a felirat amit alá szereztem megint angol, senki nem fordította le sajna.) -
#7862 Ja, fájlcserélés :( -
zoltang #7861 eDonkey hálózat. Torrent alternatíva. -
zoltang #7860 Valamit félreértett az sg a link beillesztésénél.
ed2k://|file|[warships]%20U-Boote%20-%201935-45%20
The%20History%20of%20the%20Kriegsmarine%20U-Boats%20
[Histoire%20&%20Collections].pdf|40028283|9F1E1EE53F
D7F1E5CFBA491131CBC1B0|h=YBEUT2RAARYFYNG3VW2ARL5WIXKARQ4Q|/
Ez egy sorba lenne írva. (pl.: egy webböngészőbe bemásolva futtatható) -
#7859 ed2k ? -
zoltang #7858 Találtam egy érdekes (sajnos angol nyelvű) U-Boot könyv "letölthető" pdf (kb. 40MB, 74 oldal) változatát.
[warships] U-Boote - 1935-45 The History of the Kriegsmarine U-Boats [Histoire & Collections].pdf (A letöltéshez egy ed2k kliens programot telepíteni. pl.: eMule)
edk2 link!!!!
Pár kép belőle:
Borító
Parancsnokok
Típusok
Sok U-Boot-os anyagot (film, pdf stb.) lehet találni ezen a hálózaton.
pl.: egy link U-Boot filmekkel. -
#7857 Dolgozás . -
catyus #7856 Hello fiúk!
Szokott még valaki játszani, vagy már mindenki suliba jár? :)
Esetleg mindenki icq-t használ?
Probálok esténként találni valakit, elég nehéz. :(
Üdv -
#7855 :DDDD -
Kossuth Lajos #7854 Oriza Triznyák!
HunterKiller!
Nyugi, hadat üzenni nem fogok! Már az én koromban (utalva Oriza 7852 levelére) is értették a poént. -
#7853 van még kb. 1,2 évem... Melyik hónapban jelenik meg a XXI-es ? -
#7852 Ilyen névvel, nem tudhatta...:) -
HunterKiller #7851 A smile-t (szmajlit-rohogesjelet-vigyorgast) nemlattad a vegen, vazzeg ?
En csupan viccelodve kozoltem, hogy sajna kiba*ttul histroy hu a sztori, ezer 45ben vege a haborunak... -
Kossuth Lajos #7850 Jól van vazzeg, nem kell mindjárt megsértődni, vazzeg. -
HunterKiller #7849 1945 majus 08.-án a Második Világháború nevezetű konfliktussorozat európai vonatkozása véget ért. Ergo "45 utan" beke van vazzeg :) -
Kossuth Lajos #7848 Sziasztok tengerészek!
Lehet, hogy volt már tárgyalva, akkor bocs, de mi van a játékkal '45 után? Illetve meddig lehet játszani? -
HunterKiller #7847 Allitolag 1.4-ben benne van mar, mind a 44es normandiai, mind a 43as nyugat afrikai, sot talan a sziciliai es az italiai felszigetre tortenok is. ALLITOLAG! -
GarET #7846 Nincs benne, lagalábbis 1.0-ban nincs:( -
#7845 '44 februárban vagyok, várom a partraszállást... :)
Beleírták egyáltalán? -
catyus #7844 Mi van srácok, mindenki elsülyedt, vagy nagyjavitás van a hajókon? -
catyus #7843 Délután lesz valaki? -
zoltang #7842 Nálam a VIIC-n fenn van. -
#7841 Lehet volt már téma, de nem azért nem lehet felrakni a natúr VII-es tengora a snorkelt, mert csak a VII/41 ill. 42-es típusokon került felszerelésre ? -
#7840 Bocs, rosszul emlékeztem.... :( -
HunterKiller #7839 Veszel egy 10 ezer forintos dvd lejatszot (szamitogepbe van tan mar 6 ezerer is) pluszban es meg van oldva a sok xar regiokod, oszt annyi. Kb ennyit (6000 huf) er a nagy regionkenti kodolas... Avagy van mar olyan firmware is, ami engedi a vegtelen atkodolast. -
HunterKiller #7838 Van valaki, aki mulizgatna egyet kettot? -
#7837 A thirrel műfaj kedvelőinek tudom még ajánlani a "A merülés a félelembe" című fílmet! Nagyon ott van a szeren! -
zoltang #7836 Találtam egy ilyet:
SINK the BISMARCK ! (1960) classic Dvd rip avi
Itt (most még működik)kb. 415MB -
zoltang #7835 Ez a film lenne az igazi! -
zoltang #7834 Talán itt az összes tegeralattjáróról szóló film fel van sorolva. -
#7833 Majd amazonról, könyvet már rendeltem onnan