11357
  • dolfy #7912
    Hali!
    Miért nem robbanak fel a torpedóim? Már vagy kilőttem vagy 10-et és abból becsapódás után az összes lepattant a hajóról. Ez a kiképzés során történ! Remélem élesben nem ilyen a hibaszázalék. Mondjuk biztos én csesztem el valamit.
    ???
  • Placebó
    a dacia is rönó
  • dolfy #7910
    800X600/32
  • HunterKiller
    Nezz csak meg egy dácsiát es lathatod, hogy hol tartanak teknologiaban :))
    Bar ez nemjo pelda, mert a "mi" suzuuuuuuuuuuukink sem epp egy vilagszam :)
    De veluk ellentetben mi csinalgattunk mar jopar igencsak igenyes gémet :)
  • crossy104
    Nem tudom hogy csinálták a román fiuk hogy minden driver cserekor lefagy, vagy kidob.
  • crossy104
    Hali! Egy próba:tedd fel NV 78.11 driver, ezután SH3 detection tool klikk, nézze meg mid van.Pipálás után próba.Ha új drivert teszek fel, engem mindig kidob a játék. A detection tools után minden jó.Nekem MSI 6800 GT 256MB.van.
  • Tuvok #7906
    Hmm :)
    Azt áruld el légyszi, hogy előtte mekkora felbontást használtál !
  • dolfy #7905
    Valóban megoldotta, ezt azért nem hittem volna....
    Köszi a segítséget!!!
    Lehet, hogy még lesz pár kérdésem ugyanis most próbálom ki először.
  • Tuvok #7904
    Ubi-n is ezt olvastam, nem is merem betenni a FAQ-ba, mert közröhely tárgya lenne :D
  • HunterKiller
    Ha ez igaz, es ez megoldja a problemajat haaaaat vazzeeeee akkor ujbolcsak gratulalni tudok a roman programozo kollegaknak
  • Tuvok #7902
    "Can not initialize 3d engine" error message
    Set your desktop resolution to 1024*768 and SH3 will launch.

Subsim FAQ-ról
  • HunterKiller
    Hali.
    A gond az, hogy tul keves az info, amit leirtal, igy tul sok a hibalehetoseg.
    Ezert kerdezek: Eloszor is: a jatek mar fent volt es futott szepen rendjen ugy, ahogy annak futnia kell, de az uj driver utan halt le, avagy most raktad fel es eleve el sem indult? Ha erre valaszolsz, jon tovabbi kerdessorozat :)
  • dolfy #7900
    Hali!

A játék indításakor a következő hibaüzentet írja ki:"can not initalize 3D engine"
    Mi a rákfene baja lehet? A konfigom alul a legűjabb nvidia driverrel. Az összes többi játék megy szépen.
    Help!!!
  • Placebó
    vagy kint kell őket felejteni a fedélzeten ha merülsz, a haláluk esetén...:)
  • crossy104
    Ha van orvos vagy egészségügyis altiszt a hajón akkor igen.Csak várni kell.Tedd őket pihenni orvos vagy eü.altiszt mellé.
  • Titan
    Lehet, h már volt, akkor sorry, de a sérűlt tengerészekkel mit lehet csinálni? Meggyógyúlnak 1-szer?
  • HunterKiller
    Az elmult napokban egyeni problemakbol kifolyolag bizony meg szamitogepem sem volt, nemhogy netem (lakasfelujitas fhejjjjj), de mostantol viszonylagos nyugalom lesz par napig, uh keszen vok kihajozni!
  • HunterKiller
    Van valakinek kedve most multizni?
  • PanzerWolf
    Nem érek rá ma sajna.
  • PanzerWolf
    Van kedvetek ma 20:00kor hardon nyomulni?Én sajna nem tudok kreálni mert,mikor bejön a game rajtam kívül mindenkit ledob.Szóval ha van kedvetek kreáljatok és ott leszek.Csak jelezzétek ide,hogy lesz.Ja,és mi lesz a név,meg ha van akkor a kód.
  • zoltang
    U-boats in Action.pdf (kb. 35MB, 51 oldal, angol)
    Letöltés
  • Placebó
    korhű statisztika...:)
  • catyus
    Hát igen, lassan ketten kell megnyerni a háborút. :)
    A többiek elfogytak.
  • zoltang
    Lejött a donkeyről a U-Boote westwärts (1941) [VCD]. Ebben még működő VII-es van, nem úgy, mint a mai amcsi filmekben. Csak már ellégé megkopott a film.
    Borító 1.
    Borító 2.
    Borító 3.

Akkor a pdf-ket ma este törlöm.
  • Piedon
    Talán egyszer elkészülök vele....
  • zoltang
    Mindenki olvassa a pdf-ket.
  • Godefroy
    Teljesen megdöglött ez a forum?
    Már napok óta egyedül kell küzdenem az atlanti vizeken a germán csatlosokkal :-)
  • zoltang
    Brennecke, Jochen - Die Wende Im U-Boot-Krieg.pdf (kb. 17MB, 366 oldal, német)
    Letöltés
  • zoltang
    Vom Original Zum Modell - Uboot Typ-XXIII.pdf (kb.12MB, 92oldal, sok kép, német)
    Letöltés
  • zoltang
    Typ-VII típuskönyv:
    [Warships].-.[Pictorial.History.n°27].-.Kriegsmarine.Type.VII.uboot.pdf (kb.35MB, 74oldal, sok kép, angol)
    Borítója
    Letöltés
  • zoltang
    Amit a U-Bootosoknak tudni kell! :)

Max Bartsch - Was jeder vom deutschen Uboot wissen muß [Sonderdruck der Kriegsmarine von 1939 als Buch]
    Itt (1MB, 30 oldal, német pdf)

Borítója

Vasárnap az eddig belinkelt pdf-ket törlöm, így mindenki szorgosan töltse.
  • zoltang
    Papírmodell: U-2336 U-boot, XXIII 1:72 Jó hajtogatást, és ragasztást!
    Itt!
  • xj700t
    Ilyesmire gondoltam, köszönöm szépen.
  • A tumi
    Oké megvan
    Köszi a feltöltést.
    Csak így tovább.
  • A tumi
    Helló
    Csak szólok,hogy a Bucheimes pdf file nem jön le,(vagy csak én bénázok).
    A free-re kattintva nemhogy negyven másodperc mulva de még 3 perc mulva sem jön be a letöltési feladat.
    Üdv
  • zoltang
    Buchheim, Lothar-Günther - Jäger im Weltmeer(1943).pdf (10MB, 176 oldal)
  • zoltang
    Egy híres egykori U-Boot parancsnok könyve, akit érdekel és tud németül töltse:

Topp, Erich - Fackeln über dem Atlantik (1990).pdf (kb. 3MB, 322oldal, NÉMETÜL)
  • Godefroy
    Game?
  • gallhun
    Köszönöm
  • Seaweed
    Aham thx (plane hogy van Premium accom rapidshare-hez..meg jo hogy kihasznalom :))..