11357
-
#8152 ICQ-t már nem használok.Msn-t viszont igen. -
dolfy #8151 Hát persze csak a felszínen én ökör.
Thx!
-
#8150 Drag & drop, megfogod egérrel és áthúzod .
Értelemszerűen csak felszínen lehetséges . -
dolfy #8149 Hali!
Lenne egy kérdésem! Hogy lehet a külső tárolókból a torpedókat átvinni a kilővőállásba? Mindenhogy próbáltam, de egyszer sem sikerült.
Előre is köszi! -
catyus #8148 Én szoktam lenni du. is!
ICQ-n hamarabb megtalálsz: 299236667 -
#8147 Én nem találom azt a makettet. -
#8146 Kár,hogy csak este felé nyomul mindenki.Délután miért nem?Nekem 23:00 már elég késő van mert,reggel kelek. -
HunterKiller #8145 Ma este a hetihetes utan terveznem egy HARD-os multi felloveset.
Aki gyunne jelezze, vagy megin a dajcsokkal nyomulok :) -
#8144 Ha arra gondolsz amit a makett topicban lattal, akkor az nem az en makettem (annak ellenere hogy tervben van egy vetele! 1/72 Revell gyartmany, es kb 90 centi!!(15K huf))
Ott a topicban szokasunk hogy ha a neten talalunk szepen elkeszitett maketteket, berkajuk hogy mas is lassa es velemenyezzuk azokat. -
GarET #8143 őőő ige neharagudj, szóval rád Seaweed kolega:)
bocs még1cer:) -
(ramgondoltal?)
-
GarET #8141 Seeved kolega mennyiért vette az VIIC-s U-bootját??
ez ugye 1 méteres? vagy a körüli:) szép lett:) Gratzla hozzá! -
catyus #8140 Lesz ma játék?
Esetleg délután? -
HunterKiller #8139 Fel egykor gémet hirdetek terveim szerint. -
gallhun #8138 Krackolni kell az exét. -
HunterKiller #8137 Ma hirdettem 2 HARD-os multit is, a dajcsok szokas szerint hullottak mint a legyek, de volt par kemeny srac is. Ha van megvki, akkor inditok megegyet.
Van? -
catyus #8136 Szokott még valaki lenni? -
gallhun #8135 Hogy érted ezt a feltelepítős krackot? -
#8134 geforce2-vel most inkább kihagynám :)) -
HunterKiller #8133 Game hirdetve most!
HARD, konvoj. -
HunterKiller #8132 Ezekszerint neked nem a "feltelepitos" krekk van meg, hanem az eleve feltelepitett vagy mi? -
gallhun #8131 Nem megy.Azt írja drawlib.dll nem található -
gallhun #8130 Thx. -
HunterKiller #8129 A poker utan (sport 1) kihajokazhatunk :) -
catyus #8128 Hello macs! :) -
HunterKiller #8127 Felrakod a gemet, de NEM irod felul a tort fajlokkal. Felrakod az 1.4-es peccset, majd az _1.4-ES tort fajlokkal_ felulirod. A regeles gyk annyi, hogy regisztralsz naluk egy felhasznalonevet es egy passt, ami ugye nem is olyan rossz otlet (visszaeles a neveddel kizarva). Semmi veszelye nincs a dolognak, ugyanis ubi nincs szerzodesben BSA-val, meg a masik "okosok bandaja"-val sem (akiknek most nemjut eszembe a neve). Aztan mehet a jaccas 1.4-es verzioval.
De en ugyvettem eszre, hogy kicsit buggyanus a dolog, meghat remejjuk nemsokara gyun az egypontotos peccs, ami segiti a progi mukodeset az uj winfos alatt is.
Masreszt vki multi most, kesobb? -
gallhun #8126 Azzal nincs baj. Csak a 1.4paccs nem megy nekem. -
#8125 van,csak regelned ekll az ubi.com-on. -
gallhun #8124 Warezosoknak multi nincs? -
HunterKiller #8123 Jelen! -
catyus #8122 Na fiuk van valaki? -
zoltang #8121 Most szereztem meg a Destroyer Commandot (romboló-szimulátor, SH2-vel kompatibilis). Rombolóval viszonylag könnyen elkapható a tegeralattjáró. Ilyen kiegészítés jó lenne az SH3 mellé is, lehetne egymást nyírni multiban (romboló - tengeralattjáró). -
#8120 -
catyus #8119 Elég hihetetlen de kurvára leült a játék! -
HunterKiller #8118 Hm... vazeg ezt nemhiszem el, hogy sehol senki... :(
-
HunterKiller #8117 Este jolenne egy multizas. Meg nemtudok tuti idot, de lyan 19:00-23:00 korul leszek... elore lathatolag!
Aki szinten, az jelezze please! -
HunterKiller #8116 En inditom a szervert HARD-ban, aki jon, ott lesz. -
HunterKiller #8115 Jaja! Normal vagy HARD -
#8114 Most? -
HunterKiller #8113 Multi most?