11357
-
zoltang #7792 VIIA (1936)
Verwendung: Hochsee/Atlantik U-Boot
Formverdrängung gesamt: 915 Tonnen
Anzahl In Dienst gestellter Boote: 10
Länge: 64,5 Meter
Aktionsradius in Seemeilen über Wasser: 6200 sm bei 10 Knoten
Aktionsradius in Seemeilen unter Wasser: 90 sm bei 4 Knoten
Höchstgeschwindigkeit über Wasser: 16 Knoten
Höchstgeschwindigkeit unter Wasser: 8 Knoten
Bewaffnung: 11 Torpedos und 22 Minen -
zoltang #7791 VIIA
U-27 - U-32 AG Weser, Bremen 1935 - 1937
U-33 - U-36 Germaniawerft AG, Kiel 1935 - 1936 -
#7790 Kösz :)
Aki ugye tud németül .. :) -
#7789 Tehát az U-45 -ről csinálták a képet .
Lehet rosszul látom, de ott ír egy U-29 -et, meg U-27 -et is -
zoltang #7788 U-29 vom Typ VIIA nach der Versenkung des griechischen Dampfers "Adamastos".
Sehr gut ist das über Wasser liegende Hecktorpedorohr zu erkennen.
A VIIA típusú U-29-es a görög Adamastos gőzös elsüllyedése után. Nagyon jól felismerhető a víz fölötti hátsó (tat) torpedócső.
Bocsánat. :)
-
#7787 Ha elolvastad a kep alatti szoveget mindent megertesz :)) -
#7786 Igen ez az U-29 ..es BIZTOS hogy Type VII mert az egesz konyv semmi masrol nem szol csak a Type VII tengokrol...
-
#7785 Biztos hogy nem tartalmazza. Miért, akarod, hogy tartalmazza? Mert akkor megcsinálom. -
#7784 Nahát :)
Nekem ez van meg -
zoltang #7783 Bingo! (micsoda memória)
U-29_and_Greek_freighter_Adamsatos.jpg
itt -
#7782 Ha jól melékszem az U-29 van a képen, valahol megvan a kedvencek közt a honlap, csak sajna németül . -
#7781 Ez egy VIIA
Csak az az érdekes, hogy kik azok a csókák a jobb alsó sarokban, nem hiszem, hogy éles helyzet lenne, különben hogy kerülne oda a 2 hajó közé a tengeralattjáró legénységgel a fedélzeten . Hadgyakorlat lehet, vagy nemtom :) -
zoltang #7780 Ez szerintem egy I. vh.-ús tengeralattjáró? A Type VII nem ilyen. -
#7779 Miert? :)) (Egy Uboot Type VII konyvbol van) -
viktor2 #7778 Hello!
Szeretnémmegkérdezni, hogy FAQ-bólletöltehető magyarositás tartalmazza az 1.4b patch angol vagy német szövegét is??? Ha nem akkor készül valaki révén??? A válszt előre is köszönöm. Viktor -
#7777 Hát ez érdekes :) -
#7776 -
Godefroy #7775 Game?
-
#7774 Annyit ? Ha lefordítod belerakom :)
Amúgy a patch-ek megjelenésénél (ha nem is mindnél) le van írva magyarul is . -
#7773 Akkor tudod mit érzek... -
HunterKiller #7772 Anno en is varezos verzioval toltam. De mikor mar vagy otodik olyan kuldim kellett _ujra_inditanom, ahol elozoleg mar elsullyesztettem par c2-c3 esetleg tankert is, na akkor nagyon ideges lettem, es mivel epp jott a nevnapom, hat haveroktol+nőmtől erre a game-ra valo zse osszedobasat kertem. Megerte:) -
#7771 Na, jah de mint a saját példám is mutatja, h az angolt erősen törő usernek nagy segítség lenne 1 hevenyészett fordítás a FAQ-ba...:) -
#7770 A patch linkjénél le van írva ,) -
#7769 Szerintem a félreértések elkerülése végett érdemes lenne a pecs javitásait kiírni a faq-ba! Így mindenki választ kaphatna 1ből, arra a sok hibára és miértre amibe sokunk beleszaladt!
Hunter! Többek közt ami volt nekem baj, h esc/kilép-mentés-re kidobott a main menübe, ez is javitva lett a pecsekben...hiba volt... -
#7768 Azt hiszem teljesen félreértetted...:D -
HunterKiller #7767 Liner volt a masodik, ami utsora maradt az egy c2 volt, de nemakarodzott neki meghalni 2 torpitol, uh feljottem es lehenteltem deckgunnal, bar megjegyzem csak 2 loves kellett neki a waterline ala:) -
#7766 Na ez tanulságos volt, sebességet továbbra sem tudok multiban mérni, a 320 csomós C2 azért nem volt gyenge :DDDDD
Azt azért furcsállom, hogy csak 8-adjára adott 100 csomó alatti eredményt, reális(?) 9 csomót . 1 T2, 2 C3 és egy C2 ment el az orrom előtt, míg vártam az 1 perceket, hogy végre legyen használható sebességem :(
Egy T3-at csak lemákoltam valahogy, bár nem hiszem, hogy 24 csomóval ment :D
Grat Hema, remélem a Linert még kilukasztod ! :) -
HunterKiller #7765 Ez jo volt, csak kar, hogy nem jottek tobben...
Mindenki alszik??? -
GarET #7764 jó értelemben gondoltam, és a fölösleges kérdésekre értettem! -
HunterKiller #7763 Szerver kesz:
1.4 ungarise, pass: 12345
HARD, konvoj, kozepes meret, kozepes meretu kiseret, kozepes tudassal.
Kozepes tavolsagra a "ledobasi hely"-tol :)
MINDENKIT szeretettel varunk!
kezdes: 21:00 -
#7762 Miattam nehogy, úgyis gyakorolnom kell ! :) -
HunterKiller #7761 Legyen akkor normal? Ami mindenkinek jo, azt toljuk. -
#7760 Rendben .
Jó láma leszek, hónapok óta nem nyomtam hard-on :) -
HunterKiller #7759 Minosit? :) Amilyen a mosdo, olyan a torolkozo... -
HunterKiller #7758 21:00, HARD, konvoj, miegymas -
GarET #7757 Figy szerintem ezt most fejezzétekbe! Nincs értelme, mindenki addignyújtózkodik ameddig a takarója ér!
Válaszolni meg nem kötelező, csak minősít ha mégis megteszed! -
#7756 Jövök, szerver mikor ? -
HunterKiller #7755 Nah egy multit? -
HunterKiller #7754 Navazz! Te Placebo! Eloszor meg elkuldenel minket innen a picsaba utana meg ha visszanyal a fagyi akkormeg sortodotten vergodol, hogy "mi szegeny, nyomorult szegeny varezosok" Naaaaaneizejjemaaaaaaa vazeeeeg! Ha valakinek vissza kell olvasnia az elozo ket oldal szoveget, akkor az _TE_ vagy, ecsém... Te szegeny martir, aki felaldozod magad a varez oltaran... Pontosan az ien es ehhez hasonlo megjegyzeseid miatt irtam amit irtam. Tuvok meghat (bocs tuvi, de) nagyhulye, hogy foglalkozik veled. Irtal vmit, majd vki reagalt, oszt fáj!
Szabad velemenynyilvanitas van, kispajtas, es biza itt nemmuxik a csordatorveny (egy mond vmit, a tobbi meg boszen bologat)! Es ez itt nem varez vs eredeti! Ez itt te vs azok, akiknek tellett-ajandekba kaptak-osszekuporgatta-stbstb az eredetire, es te ezert utalod oket (engemis). Hat lof*szt a seggedbe, mar csakazertis itt fogjuk szervezni a multit! Akinek meg tovabbra is van kerdese az 1.0 es a tobbi ebbol eredo problema miatt, hat dunnyogve bar, de CSAKAZERTIS valaszolunk neki! Temeg elhuzhatsz a sunyiba, nemhianyzol senkinek! -
#7753 Un-checking the event camera in video settings now disables it regardless of the setting in the realism menu. The "no event camera" option in that menu is grayed out to reflect this.