327
Filmcím kerestetik
  • LSG
    Régen kb. 10-15 éve a tvben láttam ezt a horror filmet:

A kezdés a szokásos, család vagy csak egy fickó (?) beköltözik egy nagy házba, ahol természetesen furcsa dolgok történnek és kiderül hogy valami démon van a házban.
    Valami újságban talál a már majdnem bekattant fickó valami paranormális jelenségeket kutatót, ő segít neki...
    És van benne egy olyan rész amikor a fickó felemegy a padlásra ahol van egy lezárt szoba-szerűség és ahogy ott nézi hogy hogy van lezárva a csavarok kicsavarodnak, stb..
    Lehet, hogy ma már nem is tetszene a film, de akkor nagyon nagy hatása volt, hogy egy ilyen filmet egyáltalán leadott a tv...
    Előre is kösz a címért, ha valaki ráismer.
  • ProSatanos
    EZ AZ!!!!

KÖSZI :)

(bocs a nygbetükért de enyire örülök :))
  • winnie
    ez szerintem az 'interstate 60', magyarul az 'úttalan utakon' vagyilyesmi.
  • Waterhorse
    Ez az bizony:)
    Most már csak érjek haza, és reménykedhetek hátha meg van valakinek DC-n, ha máshol nem külföldi hubon:)

A második film még feltárásra vár, én meg ötletekre valakitől:))
  • Waterhorse
    Igen köszi!:)
    Szerintem is ez lesz az, most próbálom megnézni a trailert, csak itt a suliban codec hiány van. Szerencsére a gépem meg van buherálva és be tudok lépni teljes hozáféréssel:))
  • PetruZ
    Az elsőt ismerem, én is láttam, de a címe nekem sem jut az eszembe. Az imdb-n hosszas keresgélés után ráakadtam erre (The Gate), és úgy rémlik, hogy ez volt az.
  • ProSatanos
    Hi.

Nekem cím, vagy legalább szinészek nevei érdekelne .. (ebből már azért megtalálnám :))

Régebbi film:
    Egy egyetemet végző srác kap egy piros BMW-t amivel elindul egy fura utra hogy valakinek egy csomagot vigyen el amit NEM szabad kibontson.
    ...
    Utközben betéved egy olyan városba ahol mindenki ügyvéd és abból élnek hogy egymást perelik és büntetés meg közmunka. Itt ismer meg egy csajt
    ....
    Vége az hogy látja saját mását száguldozni majd egy árokba rohanni ő meg visszamegy a csajhoz (ha jól emlékszek)

Ehhez a filmhez kéne valami kapaszkodó hogy merre keressem.... régen láttam s már csak foszlányokra emlékszek de szerintem egy egész jó film volt.

Előre is köszi.
  • Waterhorse
    Keresek két filmet, légyszi segítsen vki!

Első:
    Valami horror, ahol a szülők elmennek otthonról, és a kiccsávó marad a nővérével, és egy haverjával. Aztán jönnel valami goblinok, vagy koboldok, vagy mik, meg van egy királyuk aki vmi írtózatos nagy szörny (nem a Labirintusról van szó), meg van vmi legenda is, hogy a házukat amikor építették beépítettek vmi munkást a falba, és az is előjön aztán magával viszi az egyik srácot. Ennyire emlékszem, nagyon jó lenne az eredeti címét tudnám.

Második:
    Jövőben játszódik, olyan 80-as években készülhetett. Arról szól, hogy a férfiak és a nők a sivatagban elkülönülve élnek, és háborúban állnak egymással. Van benne ilyen Chewbaka szerű szőrös monstrum is.
  • Cvd
    Dead end
  • Petyusz
    Meg tudnátok mondani, mi a címe annak a filmnek amiben:
    - egy család megy egy végtelennek tűnő erdelyi uton
    - a kocsiban ül 1 apa 1 anya 1 lány meg 1 gyerek!
    - útközben felvesznek 1 női stoppost akinek a kezében 1 kisgyerek hullája van!
    - minden gyilkosság elött elmegy mellettük 1 fekete kocs.
    - és a végén kiderűl, hogy a kiscsaj a gyílkos!
    Aki tudja mi a címe kérem írja meg!!
  • Aspyrin
    És megtaláltam :-) Van még 3 különálló része, azt hiszem megszerzem valahogy.
  • Aspyrin
    Igen azaz! :-) Azzal kezdődik a film ha jól emléxem, végre valaki megerősít engem, hogy nem csak gyerekkori víziók gyötörnek :-D Az nagyon bennem maradt, mikor becsukják őket és a tányér levest kifordítva veszi át a rácson a csákó (ami természetesen kiborul), mire a másik egyszerűen a rács fölött átemelve átveszi :-)
    Köszi a címet, megpróbálom így keresni.
  • CodeRed
    Bolondos Újoncok a címe....énis vagy 17-18 éve láttam videón...A legjobb jelenet mikor egy időszakos folyó medrében vernek sátrat és az éjszakai nagy esőzés után úszkálnak ki az ágyon aludva a sátorból.A parton egy csaj ül egy biciklin és elkezd a csengővel csengetni.Az egyik csóka aki alszik azthiszi hogy a vekker csörög és odanyúl az "éjjeli szekrényre" és belefordul a vízbe.Eszméletlen jelenet.
  • Mike
    melyik volt az film (gyerekkoromban láttam) azt hiszem magyar film volt, szal a szöke kölök mezitláb járt suliba, trendi dologként, erre a tanár vett neki egy cipőt, és minden reggel megszámolta a szegecseket, a fél osztály rajta röhögött, aztán meg már lassan mindenki mezitláb járt, ő meg nem, szal megszívta
  • winnie
    1. nyilván egy film címének a lefordítása is műfordítás. a legtöbb címet vétek lenne szó szerint fordítani.

2. a kertévéknek minél több nézőt kell szerezniük, ezért vannak a szívtévés címek, plusz az armageddon 2 és deep impact 2 típusú címek, vagy a pasik a csúcson típusú utaló címek, holott semmi közük az utalt filmre. randa dolog, de biznisz.
  • fifi
    De jó hogy van ilyen topik. Volt egy vígjáték, amit fogalmam sincs hol láttam, de kb 7-8évvel ezelőtt. Részletek:
    1csövesek a szupermarketben sörösládákból várat építenek, és ennek rejtekében isznak/kártyáznak, dalolnak/a boltban/-közben dézymálják a készletet.
    2úgy lopnak cuccot, hogy egy faszi a polcok közül kidobja/jó magasan/ egy másik faszi pedig a bejárat előtt rohangál, és teszi a kosárba a pénztárak felett kirepülő cuccot...

Ennek a címre lenék kiíváncsi...
  • Loál János #31
    Na ja!
  • Vlala #30
    Nem találtam jobb topicot a gondolataimnak:

Engem aspeciel őrületbe lehet kergetni azzal, hogy filmcímeket rosszul fordítanak, vagy egyáltalán nenm fordítanak le, csak kitalálnak hozzá egy magyar címet.
    Pl. a True Liesből hogy lett "Két tűz között"?
    a Wraith - Száguldó bosszú sem gyenge fordítás, a Die Hard - Drágán add az életed még talán elmegy, szó szerint "Halj meg nehezen" lenne...
    A kereskedelmi tévé-színvonalú akciófilmekről nem beszélek, mert lekaparnám a falat... mindegyik címbe kell egy "harcos", "csapda", "kommandó" vagy "vírus", esetleg ezek kombinációja. A poén az, hogy az eredeti címek a közelébe sincsenek azoknak, amiket ezek a "fattyak" :-) kitalálnak hozzá.
  • Aspyrin
    Nos, a filmet amit keresek kb. 90-ben láttam, ha jól emléxem francia volt. A történet 4 idiótáról szól, akiket besoroznak katonának. Részleteket tudok mesélni: az egyik szakács egy étteremben, és utsó nap szétörjöngik a konyhát, felgyújtják a kaját a vendég szeme előtt stb. Valami újoncok vagy mi a címe, de egy tékában sem tudtak ezügyben segíteni.
  • Encore
    "Az egyik egy pasiról szól, aki nagy nőcsábász, és a korábbi csajai közül három összefog, és elrabolják a fickót, és egy lakásba zárják, sőt fel is húzzák a falra. Amerikai vígjáték."
    Farkangyal sztem
  • wizy
    én egy cimet keresek
    a sztori megtörtént eseményen alapult ha jol emlékszem. vmi olyasmi volt a fő cselekvés, hogy a férj megmérgezte a feleségét a kávéjába kevert nagy adag szelénnel, de a nő nem halt meg, "csak" rákos lett, és még mielőtt meghalt volna, rájött a szelénes trükkre, ki tudták kezelni, és vhogy igy lett vége Happy enddel........
  • Tetsuo
    A világ 1ik legjobb filmjét kihagytad:
    A nagy kékség (Le Grand Bleu) 1988
  • Aspyrin
  • LittleL
    két filmet hajszolok:
    - Az egyik egy pasiról szól, aki nagy nőcsábász, és a korábbi csajai közül három összefog, és elrabolják a fickót, és egy lakásba zárják, sőt fel is húzzák a falra. Amerikai vígjáték.

Ez ugye olyan 60 -as évek beli film ?
    Mert akkor láttam már, de elég régen, sajnos nem emlékszem
    a címére.
  • KRi2
    keresek egy filmet.
    olyan 1988 körüli lehet ,Rázós futam vagy szédületes futam vagy vmi ilyesmi lehet a címe.
    Egy rózsasziin kabriós sportkocsival menekül a három főhős köztük egy nő. Valamit ellopott a nő a rosszaktól ,és folyton a nyakukon lógnak. Szóval ilyen nagy autóversenyzős ,hegyes szerpentiinen ,kompon...
    a végén meg egy helikopterre kötik ki a kocsijukat ,a többiek meg mind a szakadékba zuhannak.
    vki?
  • CLINT EASTWOOD9
    Valakinek megvan a Karácsonyi vakáció?
    Vagy a My Girl 1-2?
    Fontos lenne, akinek megvan írjon.
  • wizy
    egyiket sem ismerem....
  • Maksi
    Senki?
  • Maksi
    két filmet hajszolok:
    - Az egyik egy pasiról szól, aki nagy nőcsábász, és a korábbi csajai közül három összefog, és elrabolják a fickót, és egy lakásba zárják, sőt fel is húzzák a falra. Amerikai vígjáték.

- A másik film, aminek nem tudom a címét, arról szól, hogy van három-négy barát, akik együtt laknak. Van köztük egy olyan megállapodás, hogy "SOHA egyikük sem sértődhet meg SEMMIN." Folyton szívatják egymást. Egy nagyon jellemző jelenete, mikor az egyik srác hazamegy, és mikor kinyitja a konyhaszekrényt, rengeteg galamb röppen ki belőle, ő meg halálra rémül.

Ezeket a filmeket, vagy legalább is a címüket, szereplőjüket keresem.
    Előre is köszönöm mindenki segítségét!
  • MiloShee
    Rosanna Arquette filmjei:

Kétségbeesve keresem Susant (Desperately Seeking Susan, 1985)
    Záróra után (After Hours, 1985)
    Silverado (Silverado, 1985)
    Nem vagyok bolond (Nobody's Fool, 1986)
    New York-i történetek (New York Stories, 1989)
    Fekete szivárvány (Black Rainbow, 1989)
    Intruderek támadása (Flight of the Intruder, 1990)
    Hiába futsz (Nowhere to Run, 1992)
    A linguini incidens (The Linguini Incident, 1992)
    A halál prófétája ( Fathers & Son, 1992)
    Áldozat vagy gyilkos (The Wrong Man, 1993)
    Ponyvaregény (Pulp Fiction, 1994)
    Kutass és rombolj! (Search and Destroy, 1995)
    Tégyegy szívességet! (Do Me A Favor, 1996)
    Csalimadarak (PigeonHoled,1997)
    A hazug (The Liar, 1997)
    Egy gyilkosság védelmében (I Know What You Did, 1998)
    Majd elválik (Hope Floats, 1998)
    Buffallo '66 (1998)
    Bérgyilkos a szomszédom (The Whole Nine Yards, 2000)

Az After Hours magyar címe (látható a felsorolásban) Záróra után.
  • Ryleh
    Ismét 1 franko topic!!!!!garatula...tényleg:)))))ugyláccik van itt ész ezerrel:))))
    akkor gyorsba egy film:
    Rosanna Arquette is jáccot a filmben...öngyilkost...asszem Zűrös éjszaka volt a hun cime...a szinésznö weblapján valami:After Hours,ill Abter Hours c.filmek vannak..ezekböl lesz az 1ik..valaki tud valami infot?..thx...
  • Punker
    mi volt annak a 2. vh filmnek a címe ami a néger pilótákról szólt?
  • MiloShee
    Nem tudom kloudnak mi nem tetszett, hogy így meg úgy felesleges, ha az illetékesnek nem tetszik majd törli.
  • Taranov
    Nem rossz, ide mindenki ír majd, ha filmcímet keres.
  • MiloShee
    Fogalmam sincsen, netszerte nem találok semmit róla,de azért köszi.
  • N.E.O.!!!
    Macska a forró bádogtetőn (közösül)
  • MiloShee
    Sorry, legközelebb majd figyelek erre!
  • Punker
    annyira nem fölös ez még jól jöhet, amúgy töröltem volna.
  • Ben C
    ujregeket szvsz hülyeség azonnal leszidni, de ha ezt folytatod más meg fogja tenni:
    ezt simán megkérdezheted egy általános filmes topikban, mert van akinek nagyon szemet szúr hogy minden hülyeségért uj topikokat nyitnak...
  • Takezó
    de abban nem sátán van, csak valami szellme, nem?