327
Filmcím kerestetik
  • Tibi7
    Sziasztok. Nekem annak kéne a címe, amiben egy srác számítógépes játékot játszik, de azt nem tudja h ezzel élő embereket irányít, vagy valami ehhez hasonló... köszi
  • dudusrac
    Ez az amire gondoltam, köszi szépen.
  • Világpolgár
    Nekem csak a Titan A.E. ugrik be hasonló témában.
  • dudusrac
    Hali, egy rajzfilmet keresek. Talán kilencvenes évek végi, és valami űrállomáson játszódott. Azt tudom, hogy volt benne egy nő, meg talán valami szőke csávó, aki a film elején ha jól emlékszem valami jetpackkel repkedett az űrállomás körül. Ja és kézzel rajzolt volt, olyan mint a régi Disney filmek, bár megnéztem és nem találtam a felsorolásban a Disney filmek között.
  • Rubenvagyok
    Szerintem nem fogsz üzenetet kapni egészen a játék végéig. Szóval lehet, hogy megvan mind a 30ad. Eléggé jó lehetsz ha megvan mind. Viszont ha nem haragszol akkor én reménykedek, hogy egyet elrontottál, hogy én nyerhessek:D
  • CaptainJack
    Én már elküldtem egy 30-as listát, de még nem kaptam vissza emailt, hogy nyertem volna, szóval szerintem ez nem jött össze. Azt lehet tudni, hogy gáz, hogyha kétszer küldök megfejtést??
  • Rubenvagyok
    Az elején ezek voltak azok amiket először találtam ki:D

ProGabe, te eléggé jó lehetsz filmekből ha ilyen könnyen jönnek a címek. Szurkolok mert magamnak nem igen látok nagy esélyt. :S
  • vegicsek
    Hair, Idétlen időkig, Oldboy, Truman-show, Remény rabjai
    Ezek tutik, de sorszámot nemkaptok :P
  • ProGabe #239
    ez nem rossz! biztosra felismertem úgy 20-at, 5 még biztos menne, ha lenne erőm gondolkodni, a maradék ötöt meg csak ki lehetne izzadni
  • Jrex
    szerintem a 2. a Hair:D,a 4. az idétlen időkig,a 9. a nagy kékség,a 18. a 12 majom, a 23. a másvilág ennyit tok:)
  • Rubenvagyok
    Ne izgulj én sem tudok sokat. Mondhatni, hogy egy kicsit rákattantam de nekem se megy valami fényesen.
    Én a 26-t csak tippelem, de annyira hajaz a Kegyetlen Játékokra csak nem tudom, hogy az 1. vagy 3. rész.
  • ribot
    A Gyűlölet a 30. akart lenni...sorry.
  • ribot
    Hihetetlen de csak kettőt tudok.
    19. Profi
    20. Gyűlölet
  • analfa
    Gondoltam hogy nem fogja felsorolni mind a 30-at, de azért mert megfejti még nem biztos hogy jó.
  • katakpult
    most nem azért, de szerinted ki fogja felsorolni az összes film címét, azelőtt, hogy elküldené az adott mail címre? :D utána meg már nincs sok jelentősége :S
  • analfa
    Sziasztok! Látom egy ideje nem kérdezett már senki nekem lenne egy csomó film aminek szeretném megtudni a címét. Ebben a videóban lévő utalásoknak a címére lennék kíváncsi. Nem egyszerűek az biztos úgyhogy jó agyalást hozzá, de ha van aki tudja valamelyiket azt szívesen veszem ha megírja.
  • Azrael23
    És ez is '92-es:)
    Hát... lehet. Bevallom, én erről a filmről még csak nem is hallottam, de mint említettem, tényleg jó pár hasonló stílusú film készült.
    Majd Mochee igazságot tesz:D

Kösz a kiegészítést!
  • jambuli
    Hali!
    Egy olyan filmet keresek gyerekkoromból 1980 egy óriás bombát hatástalanítanak valami homok gödörben.a film biztos régebbi.Valaki emlékszik?hasonlít a bombák földjénre....
  • zdlr
    Pubi hugi (little sister)
    ha minden igaz ennek kell lennie.
  • zdlr
    nem a katicák, én is vágom melyik filmről van szó, de nem ugrik be a címe, guglizok, ha megvan írok
  • Azrael23
    Üdv Mochee!

Leírásod alapján eszembe jutott a Bővér szálló a Smallvilles Michael Rosenbaum-al, de az újabb (2002) film, tehát feltételezhetően nem az lesz, sokkal inkább a Katicák, avagy hajrá csajok! (1992)a nagy nevettetővel, Rodney Dangerfield-el (RIP), ez stimmel időben is, és tartalomban (bár nem tenisz, hanem lányfoci, de tuti ez az).

Íme egy magyar link:

Katicák

és egy külföldi:
    Ladybugs

Valamint rémlik még egy harmadik ilyen típusú film is (volt egy pár:D), de az csak az alapokban egyezik meg az általad leírtakkal, tehát csak a Ladybugs lehet :)

Remélem, tudtam segíteni...;)
  • mochee
    Sziasztok 1 film címét szeretném megtudni, de nem jut eszembe, és azt sem tudom hogy ki szerepelt benne.
    Az a lényeg hogy egy srác szerelmes egy csajba, és emiatt vagy nem tudom miért ő is lánynak öltözik be és kb erről szól a film. Még annyit tudok, hogy teniszeznek benne. Lehet hogy valami fogadás volt a haverokkal de ebben nem vagyok biztos.
    Elég régi, kilencvenes évek eleje szerintem, vagy akörül. Tipikus idióta fősulis vígjáték, gyerekkoromban sokat nyomták a tv-ben.

Remélem valakinek eszébe jut, mert nagyon idegesít, hogy nem tudom pedig megnézném.
  • Jrex
    Nem az, azt ismerem,ebbe 1 srác van,mondjuk a szörny asszem hasonlított arra a szörnyre,és ez normális rajzolt sorozat volt,az meg animációs film...
  • ba32107
    Én is arra gondoltam, de az nem sorozat. Family Guy-ban van még hasonló jelenet.
  • ProGabe #223
    kék(es) szörny és egy kisgyerek? Szörny Rt. ugrik be róla
  • Jrex
    Sziasztok,egy régebbi rajzfilmsorozat címére lennék kíváncsi.Olyan '98-99 körül adta az RTL klub a kölyök klubban szombat reggelente és asszem arról szolt h volt benne 1 kék szőrös szörny aki mindig a szekrényből jött ki 1 sráchoz akivel asszem haverok lettek,másra sajnos nem emlékszem,remélem azért tudtok segíteni
  • zdlr
    üdv

keresek egy filmet, 80as évek nagyon b kategóriás amerika akció film.
    régen vhs-en hangalámondással volt meg, ott megtorló címen volt fordítva (semmi köze a punisherhez).

a story nagyjából annyi, hogy egy faszi a családjával meglátogatja a szüleit, a szülő városában, ahol már régen nem járt.
    a kisvárosba pedig azóta beköltözött egy (főként latinokból álló) banda, akik folyamatos terrorban tartják az ott élőket, droggal kereskednek, védelmi pénzeket szednek.
    a főhős apjának van egy boltja, ahonnét a srác elüldözi őket, mikor mennek pénzért, majd később visszamennek és megölik az apját.
    aztán jön bosszú. egyesével kapkodja el a bandát, bele kever néhány bizniszükbe és ilyenek.
    ilyen transporterrel jár a banda a filmben

remélem valaki ismeri, és tudja a címét.
  • ricsa008
    üdv ismét
    egy ujjabb filmet keresek szintén TVben láttam
    annyit tudok hogy egy srácot (beépített rendőr ugy rémlik) felvesz egy maffiafőnök a házához autószerelőnek (asszem) csak a gyerek meg szép lassan beleszeret a főnök lányába
    amikor kiderül hogy rerndőr megölik a másik szerelőt aki szintén a haverja lett
    ennyi 5let?
  • TommyC
    (: köszi neked is, nagyon állat film, még ma megnézem újra
  • FL Zoli
    Ha szorít a szorító
    szerintem
  • ProGabe #217
    11:14

szer: ehh, kicsit elkéstem, mert jambuli-nak keresgéltem imdb-n, sikertelenül :|
  • TommyC
    megvan, a film címe "11:14"
    köszi Alexease !!!!!! (:
  • TommyC
    Háj,
    hátha valaki ismeri még ezt a filmet, nagyon tetszett, de nem emlékszem a címére. RTLklubon láttam jó pár hónapja, éjfél körül játszották.
    A film nagyon érdekesen volt felépítve, mert nem egy főszereplős volt és nem egy eseményről szólt;
    Úgy volt megszerkesztve, hogy amikor véget ért egy jelenet, a következő jelenet kicsit visszaugrott időben, és látszott egy másik szemszögből az előző jelenet cselekménye.

Volt a filmben egy jelent ami megmaradt bennem: éjjel a srácok piálva vezettek egy kocsit, és a társaságból valaki azzal hülyült, hogy kihugyozott az ablakon és a nagy röhögésben nem vették észre, hogy az előttük lévő átjárón éppen egy fiatal pár akar átkelni és elcsapták a csajt, majd gyorsan tovább hajtottak, és a csaj csávója előkapott egy revolvert és utánuk lőtt.

A film talán egy olyan jelenettel kezdődött, hogy egy férfi autójának csomagtartójában egy hulla van, és megállította őt a rendőr, meg valamikor ledobta a hullát az autópálya felüljáróról :D

nagyon állat film, de sajna teljesen elfelejtettem;
  • jambuli
    A 70-es évek végén adhatták a magyar tv-ben amire emlékszem:
    A filmben találnak egy óriás bombát és a film arról szól, hogy a tűzszerészek megpróbálják hatástalanítani az embernagyságú bombát egy kráterben.Szerintem amerikai film,gregory peck-es ,jean gabin időből való háborús film volt.Nagyon izgalmas film , de nem emlékszem a címére.Öreg szakik segítsetek!
  • Mészy
    Piszkos 12?
  • Pretorianus
    ja még anyithogy nem a becstelelen bryigantyk
  • Pretorianus
    hello! keresek egy filmet: a 2-odik vhban játszdik: egy katonna járja b örtönöket és összeszed fogjokat akikból supertitkoskommandót állit fell eés letámadja nazikat akiket jól kinyirnyak
  • atomboy
    Igen, ez az. Koszonom.
  • isi
    sajnos ez nem az:(
  • Cvd
    Esetleg a Nacho Libre lehet az. Bár nem láttam, de valami ilyesmiről szól.