Filmcím kerestetik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Komolyan szeretted? 😄 azjó! 😄
azért keresem, mert szívesen megnéznék belõle pár részt igy nosztalgiaképp xD vagy letölteném valahonnan 😊
kastil
Mi a szarér?:o

kastil
Fuuuuu. Tudom tudom agyalok vájá, én is szerettem 😄.

Sziasztok!
Egy mesesorozat címét keresem, ami kb. a 2000-es éve elején ment a TV2-õn hétvégent, a reggeli matinéban. Ha jól emlékszem kora reggel (06:30 körül) vetítették. Akkoriban a kedvencem volt, de most hiába agyalok a címén, nem jut eszembe. 😞
A mese a jövõben (talán 2010-2012) játszódott, az eleje mindig úgy kezdõdött, hogy egy nagyvárost mutattak, ahol ilyen autószerûségek röpködtek a levegõben. A fõszereplõ ha jól emlékszem egy oroszlán(fejû?) alak volt, aki a szerelmét, Angelikát akarta megmenteni. Angelikát elvarázsolta egy boszorkány a sorozat elején, és mindig aludt. Az oroszlán csak jóslatokból láthatta, mert a gonosz úrnõ elrejtette. Angelikának szõke haja volt és tünde fülei. Az oroszlánnak különbözõ rejtélyeket kellett megoldania, hogy közelebb kerülhessen Angelikához, és a végén felébressze és legyõzze a boszorkányt. Ha jól emlékszem volt két segítõje: egy szarvasszerûség, a másik viszont nem ugrik be.A vége az lett a sorozatnak, hogy az oroszlán megtalálta Angelikát (valami nagy repülõ ûrhajószerûségen) legyõzte a boszorkányt és Angelika felébredt. Ennyire emlékszem.
Ha valaki ismeri, akkor lécci mondja meg a címét!!
Elõre is köszii!
jointo
Egyszer egyik haverom oda adta de nem mondott róla semmit. Hazamentem beraktam és gondoltam megebédelek közben. Hát ez hiba volt. Csak erõs idegzetûek nézzék meg, kegyetlen durva.

A filmet csupán elkészülte után öt évvel kezdték forgalmazni, húsz évig volt betiltva Nagy-Britanniában. Ausztráliában, Finnországban, Írországban és Sri-Lankán évekig tilos volt vetíteni, Norvégiában, Svédországban és Dél-Afrikában csupán a vágott verzió engedélyezett. Törökországban, Burmában, Bhutánban, Görögországban, Izlandon, Iránban, Japánban, Kuvaitban, Malajziában, Marokkóban, Új-Zélandon és Szingapúrban máig is tiltólistás.
kastil
Bár nem tudok róla, hogy betiltották volna, esetleg németeknél 😄.

Am semmi extra nincs benne, ami miatt balhék voltaka film körülött az az hogy a teknõs amit megölnek benne, igazi, élõ volt.

kastil
Annak kell lennie.

Talán a Cannibal Holocaust. Az eléggé gyomorforgató.
Tibi7
Sziasztok! Hallottam egy filmrõl régebben, de a címét rátok bíznám😄 Annyit tudok, hogy a film úgy készült hogy a szereplõk szemszögébõl látjuk végig az eseményeket. Azonban ez annyira gyomorforgatóvá sikerült, hogy be is tilották a vetítést. Ennyit tudok sajna, remélem elég lesz😊
A játék valóban nehézre sikerült, mondjuk nem foglalkoztam vele sokat de összvissz 15öt tudtam megfejteni..
Viszont azt olvastam a facebook oldalán, hogy már megvan a nyertes, és közkivánatra lehet még1et nyerni, csak mostmár sorsolással döl el azok között akik 25 vagy több jo megfejtést küldtek be..
Hát, nézõpont kérdése, mert lehet cska kedvezni akarnak az Lg-sek, vagy tényleg az van, hogy kevés megfejtés érkezett, így kicsit jótékonykodnak 😊
Én is így vagyok... 😊
Ha jól tudom már 25 jó megfejtéssel részt lehet venni. Csak ebben az esetben sorsolással döntik el, hogy ki lesz a nyertes.
Lehet, hogy egy kicsit nehézre sikerült a játék? 😄
Úgy könnyû lenne 😄, bár szerintem elég nehézre sikeredett és ráadásul 30 van belõle szóval nem látom esélyét, hogy nekem meglegyen ... Sajna csak 1-2 olyan van, amire biztosan állíthatom, hogy tudom mi a filmcíme..
kastil
Oké, 10 perc wiki+imdb után meg is lett.

The Uninvited

Elég jó film am.

kastil
Hali!

Nem olyan régen láttam egy thriller. Arról szólt, hogy a kiscsajnak meghalt az anyukája egy robbanásban, majd bekattant, és bekerült a diliházba, mikor kivették, azt hitte, hogy az apjának az új nõje volt a gyilkos, és a halott nõvérével probálták az apjukat meggyõzni igazukról, majd jötteka csavarog, csattanók, emlékszem az egész filmre, csak a címre nem.

Valaki?

vegicsek
Pedig akartam írni, hogy talán nem is álom volt : )

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Scouser
köszönöm😊

You\'ll Never Walk Alone

Ja, látom már más is írta. Parás kis sorozat volt ez akkoriban.
Ez A hegy gyomrában címû új-zélandi minisorozat.
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Scouser
Sziasztok!

Nagyon furcsa dolog történt velem ma este. Álmodtam egy filmrõl, amit gyerekkoromban láttam, de már csak foszlányok vannak meg belõle. Ha jól emlékszem ilyen földig érõ rasztahajú földönkívüliek voltak benne és két kisgyerek. állandóan ilyen fehér csatornaszerûségeken csúszkáltak és egy kék illetve piros kavicsot szorongattak maguknál, amit végül valahova bele kellett dobniuk. Emlékszem, hogy féltem tõle pici koromban, de nem tudom és valószínûleg soha nem tudtam a címét. Szerintem sorozat volt.

Mi volt a címe?😊

You\'ll Never Walk Alone

Wearwolfff
Sziasztok. én egy régebbi talán korai 90-es filmet keresnék. Sajnos címet és szereplõket sem tudok, mert nagyon régen adták egyszer valamelyik csatornán, de talán valakinek beugrik. Több mint valószínû hogy amerikai film, vagy német. Már arra sem emlékszem, hogy külföldi csatornán, ment e..

A történet amire nagy vonalakban emlékszem:
van egy fehér srác aki valamilyen harci sportot ûz. Aztán, ha minden igaz, akkor az edzõje tanácsára elutazik egy shaolin templomhoz. Ott persze nem akarják beengedni. Erre õ leül az ajtóval szembeni nagy sziklára és ott meditál hetekig, talán hónapokig is, míg végül beeresztik. A végén persze sikerül neki a fabábus vizsga.

elõre is köszi, ha valaki tudja, de lehet, hogy veszett ügy.

Már nekem is van galériám: wearwolfff.elementfx.com

kasokaa
lassan letelik az az idõ, amit kitûztem magamnak, hogy van rá esély elsõnek beküldeni a helyes megoldást. így már elég nyomasztó ezen agyalni, hogy tudom, és itt is látom tõletek, hogy sokan beküldtek már teljes megoldásokat, még ha van is rá esély, hogy nem teljesen hibátlanok..

ProGabe
tigris és sárkány

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Nekem mindegyikre mondhat valaki valamit! 😄
21.re tud valaki valamit mondani? Sorba haladok és ez vhogy nem az igazi.
Tibi7
Ezer köszönet😄
CaptainJack
Az a sebhelyesarcú szerintem, vagyis én azt küldtem el megfejtésnek 😄

Tibi ez viszonylag könnyû..ez az egyik 2009-es Gerard Buttler film, a Gamer Játék a végsõkig..én viszont azt nem tudom, az amikor a kubai rábukik a kokainra..talán a Sebhelyesarcú?
Tibi7
Sziasztok. Nekem annak kéne a címe, amiben egy srác számítógépes játékot játszik, de azt nem tudja h ezzel élõ embereket irányít, vagy valami ehhez hasonló... köszi
dudusrac
Ez az amire gondoltam, köszi szépen.

Világpolgár
Nekem csak a Titan A.E. ugrik be hasonló témában.

dudusrac
Hali, egy rajzfilmet keresek. Talán kilencvenes évek végi, és valami ûrállomáson játszódott. Azt tudom, hogy volt benne egy nõ, meg talán valami szõke csávó, aki a film elején ha jól emlékszem valami jetpackkel repkedett az ûrállomás körül. Ja és kézzel rajzolt volt, olyan mint a régi Disney filmek, bár megnéztem és nem találtam a felsorolásban a Disney filmek között.

Rubenvagyok
Szerintem nem fogsz üzenetet kapni egészen a játék végéig. Szóval lehet, hogy megvan mind a 30ad. Eléggé jó lehetsz ha megvan mind. Viszont ha nem haragszol akkor én reménykedek, hogy egyet elrontottál, hogy én nyerhessek😄<#vigyor2>

CaptainJack
Én már elküldtem egy 30-as listát, de még nem kaptam vissza emailt, hogy nyertem volna, szóval szerintem ez nem jött össze. Azt lehet tudni, hogy gáz, hogyha kétszer küldök megfejtést??

Rubenvagyok
Az elején ezek voltak azok amiket elõször találtam ki😄

ProGabe, te eléggé jó lehetsz filmekbõl ha ilyen könnyen jönnek a címek. Szurkolok mert magamnak nem igen látok nagy esélyt. :S

vegicsek
Hair, Idétlen idõkig, Oldboy, Truman-show, Remény rabjai
Ezek tutik, de sorszámot nemkaptok 😛

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

ProGabe
ez nem rossz! biztosra felismertem úgy 20-at, 5 még biztos menne, ha lenne erõm gondolkodni, a maradék ötöt meg csak ki lehetne izzadni

Jrex
szerintem a 2. a Hair😄,a 4. az idétlen idõkig,a 9. a nagy kékség,a 18. a 12 majom, a 23. a másvilág ennyit tok😊

Rubenvagyok
Ne izgulj én sem tudok sokat. Mondhatni, hogy egy kicsit rákattantam <#wow2> de nekem se megy valami fényesen.
Én a 26-t csak tippelem, de annyira hajaz a Kegyetlen Játékokra csak nem tudom, hogy az 1. vagy 3. rész.

A Gyûlölet a 30. akart lenni...sorry.
Hihetetlen de csak kettõt tudok.
19. Profi
20. Gyûlölet
analfa
Gondoltam hogy nem fogja felsorolni mind a 30-at, de azért mert megfejti még nem biztos hogy jó.

katakpult
most nem azért, de szerinted ki fogja felsorolni az összes film címét, azelõtt, hogy elküldené az adott mail címre? 😄 utána meg már nincs sok jelentõsége :S

analfa
Sziasztok! Látom egy ideje nem kérdezett már senki nekem lenne egy csomó film aminek szeretném megtudni a címét. Ebben a videóban lévõ utalásoknak a címére lennék kíváncsi. Nem egyszerûek az biztos úgyhogy jó agyalást hozzá, de ha van aki tudja valamelyiket azt szívesen veszem ha megírja.

És ez is '92-es😊
Hát... lehet. Bevallom, én errõl a filmrõl még csak nem is hallottam, de mint említettem, tényleg jó pár hasonló stílusú film készült.
Majd Mochee igazságot tesz😄

Kösz a kiegészítést!
Hali!
Egy olyan filmet keresek gyerekkoromból 1980 egy óriás bombát hatástalanítanak valami homok gödörben.a film biztos régebbi.Valaki emlékszik?hasonlít a bombák földjénre....
Pubi hugi (little sister)
ha minden igaz ennek kell lennie.
nem a katicák, én is vágom melyik filmrõl van szó, de nem ugrik be a címe, guglizok, ha megvan írok