327
Filmcím kerestetik
-
isi #207 Sziasztok keresek egy filmet!
Ezt a filmet hát már jó pár éve játszották a HBO-n. Arról szólt hogy két fiatal haversrác nagy pankrátor mániás és ők is azokká akarnak válni azthiszem, járják az országot(USA)kiöregedett pankrátorokkal beszélnek stb. és a végén hatalmas bunyó lesz egy ringbe ahova ők is beszállnak... Aki ennyiből tudna nekem segíteni azért hálás lennék nagyon jó film volt! -
Cvd #206 Valszeg a Cool World lesz az amit keresel. -
Haliho, en is keresek egy filmet.
Mufajilag hasonlo a "Roger nyul a pacban" c. filmhez, azaz egyszerre van elo es animalt szereplok. Egy elo nyomozo es egy rajzfilmes lany kapcsolatarol szol, valami olyasmi hangzott el benne, hogyha a hus-ver ember folytatja ezt, akkor o is rajzfilmszereplo lesz. Evekkel ezelott lattam, azota jut eszembe a cime, igy nem lelem meg imdb-n.
Ha mar itt vagyok, ezzel kapcsolatos lenne a kovetkezo kerdesem: milyen ilyen stilusu filmek vannak meg? Amikrol tudok: Roger nyul, Zur az urben, meg egy masik Tapsi Hapsis film Las vegas kornyeken. -
sjulcsi75 #204 Ha még nem sikerült megtudnod,akkor Sivatagi paradicsom a film címe!
Nagyon jó! -
Moto22 #203 Hali skacok boccs hogy egyfolytába tolom a rizsát de valaki megtudná mondani (végre) hogy mi ennek a filmnek a címe?
Mi ennek a filmnek a címe? Azt sziszem egy német filmdráma volt… a HBO -n adták.
A kislány neve Lucy volt. A kislánynak volt egy hörcsöge, annak a neve ha jól emlékszem Pegi volt a neve. A másik kisfiúval (szőke haja volt, és róla szolt az egész történet) Elmentek a hóba játszani (tél volt) bementek az erdőbe és játszottak azzal hogy a kislány a fejére húzott egy nejlon zacskót és így megfulladt. A kislány anyukája aggódott hogy mért nem ért már haza a kislánya, és felhívta a kisfiú anyukáját hogy Lucy haza indult-e már. Itt már nem nagyon így volt… A kisfiú megmutatta hogy hol van Lucy nak a holtteste… Hazafutottak minden bizonyítékot eltüntettek. A kisfiú apukája egy nyomozó volt, természetesen kinyomozta hogy hol lehet a kislány, megtalálta, és kereste a gyilkost (aki a fia volt de ezt csak az anyukája tudja) A kislány anyukája teljesen összeomlott. A kislány temetésén ottvolt a kisfiú családja is. A temetésen a kisfiú megkérdezte hogy övé lehet-e Pegi a kislány hörcsöge. Az anya igent mond neki. Pegi a film közepe fele mehal…
Többet nem nagyon tudok írni de aki látta a filmet az tudja (szerintem) hogy melyik filmről beszélek. Szerintetek ez melyik film volt?
-
lostfan #202 hát nem vagy semmi, köszönöm :) -
Zenedoboz -
lostfan #200 keresem egy film címét, Törőcsik Mari is előfordul benne, USA film. sztori: egy USA-ba emigralt ember naci tiszt volt, de a családja nem tudja. egyszercsak megvádolják a múltjával, h hany emberrel mindenfelet csinalt. ennek az embernek a lanya (aki már amerikaban szuletett) ugyved, és aki felmenteti apját. a film végén a lány számára kiderül, hogy igaz amivel megvádolták az apát, de akkor már felmentették. thx. -
Moto22 #199 Senkisem tudja?
-
Moto22 #198 Mi ennek a filmnek a címe? Azt sziszem egy német filmdráma volt… a HBO -n adták.
A kislány neve Lucy volt. A kislánynak volt egy hörcsöge, annak a neve ha jól emlékszem Pegi volt a neve. A másik kisfiúval (szőke haja volt, és róla szolt az egész történet) Elmentek a hóba játszani (tél volt) bementek az erdőbe és játszottak azzal hogy a kislány a fejére húzott egy nejlon zacskót és így megfulladt. A kislány anyukája aggódott hogy mért nem ért már haza a kislánya, és felhívta a kisfiú anyukáját hogy Lucy haza indult-e már. Itt már nem nagyon így volt… A kisfiú megmutatta hogy hol van Lucy nak a holtteste… Hazafutottak minden bizonyítékot eltüntettek. A kisfiú apukája egy nyomozó volt, természetesen kinyomozta hogy hol lehet a kislány, megtalálta, és kereste a gyilkost (aki a fia volt de ezt csak az anyukája tudja) A kislány anyukája teljesen összeomlott. A kislány temetésén ottvolt a kisfiú családja is. A temetésen a kisfiú megkérdezte hogy övé lehet-e Pegi a kislány hörcsöge. Az anya igent mond neki. Pegi a film közepe fele mehal…
Többet nem nagyon tudok írni de aki látta a filmet az tudja (szerintem) hogy melyik filmről beszélek. Szerintetek ez melyik film volt?
-
Javítás: a film lehet sokkal régebbi mint gondolom. -
Estét!
Keresek egy filmet, még olyan '85 körüli lehet, nekünk VHS-en volt meg. Az a volt a címe, hogy "kísértetek". Egy család beköltözik egy jó nagy házba nagyszülőkkel együtt és furcsaságok jelentkeznek, a lefestett fal mindig visszaszíneződik, a villanykörték kiégnek, majd fokozódik, hogy alakok jelennek meg és utánozzák a házban élők hangját. A csaj arra ébred hogy lebeg az ágy felett, az nő férjét meg "megerőszakolják". Amikor meg nincsenek otthon akkor nagy rikácsolás és villog minden lámpa és repkednek a tárgyak. Próbáltak elmenni máshova és utánuk mentek, stb. Olyan nagyon régi film, kimondottan ilyen érzelmi terroros. Pár jelenet: azzal indul a film, hogy van egy rohadt nagy folt a falon és lefestik, majd rögtön visszaváltozik. Illetve a csávó szerel valamit a csap lefolyónál és elvileg ott ébresztette fel a szellemeket. Van egy nagyi aki először látja alakot ölteni a szellemet éppen pórszívózás közben. Később kihívnak egy papot aki kb azonnal elmenekül. Végére oda fokozódik hogy állandóan remeg az egész ház meg repkednek a tárgyak és mindig imádkoznak és szenteltvizet locsolnak amitől egy kis időre elmennek. Volt benne még egy olyan jelenet is hogy a csajra majdnem ráesik egy nagy csillár.
Remélem ennyi info elég. A problémám az, hogy egyáltalán nem 100% hogy kísértetek volt a címe, illetve próbáltam utána járni mert be akarom szerezni, de sehol sem találtam semmit, egy angol cím segítene. -
Igen ez az.köszi -
Idétlen Idõkig (Groundhog Day) ? -
Sziasztok,
aminap láttam a herceg haladéka című filmet,és eszembe jutott róla 1 film amit régebben láttam(de nem teljesen csak 1 részletet belőle),a története hasonló mert a főszereplő férfi ugyan így megrekedt az időben(csak nemtom hogyan)és mindig ugyan az a nap jön el.
remélem lehet érteni:P -
Shon #192 Sziasztok
Full contact elvileg a film címe, amit keresek, de neten így nem találom.
(azaz mást dob ki rá)
Arra emlékszem, hogy van egy szőke és egy néger srác, talán karatéznak, de valami hasonló küzdősportot oktatnak. Aztán bajba keverednek persze, és egy kis ázsiai csóka húzza ki belőle őket, akiről kiderül, hogy messze jobb náluk is. Ezután nagy nehezen ráveszi a szőke srác, hogy tanítsa, azzal a feltétellel, hogy versenyen nem használhatja a tudását - persze végül mégis megteszi, de nyomós oka van rá, így a kis ázsiai fickó megbocsát neki. (olyan jelenetekre emlékszem pl még benne, hogy futnak, a szőke végre bírja az iramot, ekkor a kis ázsiai vigyorogva átadja neki a saját lábáról a lábsúlyokat, hogy na akkor így próbálják; meg mikor megmenti őket a bajból, akkor úgy emlékszem pisztollyal földön mászásra kényszerítik, ekkor veri el végül a gazfickókat)
Másra nem nagyon emlékszem belőle..
Köszi előre is a tippeket :) (esetleg emailen is jöhet, mert ezt a fórumot ritkán nézem - neu2001kukacfreemail.hu -
ricsa008 #191 üdv
egy újjabb kérés (bár még az előzőt sem találtam meg) ez a film is volt a tvben igaz már régebben
egy csoport kihalyózik a tengerre v. óceánra nem tom :D és felvesznek egy csajt meg egy pasit akikről később kiderül hogy bűnözők
ezután pl renőrők szálnak át a hajóra és néznek körül stb.
-
molnar0921 #190 Köszönöm! -
A Mesék a kriptából egyik epizódja volt.
Dig That Cat... He's Real Gone az eredeti címe. -
molnar0921 #188 Sziasztok! Egy horror film címét szeretném megtudni, amit annak idején talán a tv2-n adtak... Egy sorozat egyik része volt (még arra is emlékszem, hogy szombatonként adták). Nagyjából arról szólt, hogy egy macska agyát ültették át egy férfibe, aki ezáltal 9 életre tett szert. Aztán halálos mutatványokat hajtott végre, de feltámadt... Az életei fogyatkoztak, és akkor jött rá, hogy az az utolsó élete, amikor éppen elásták egy mutatvány miatt... Valami ilyesmi a lényeg... :D -
The Spawn999 #187 Sziasztok!
Én egy régebbi filmet keresek hasonlít a kék lagunához, annyi különbséggel hogy ebben a fiatalok a sivatagban vannak és egy rabló banda üldözi őket! A végén valami oázis szerű helyen lelnek menedéket. Bocs de régen láttam és nem tudom már pontosan hogyan volt! -
buszkiraly #186 udv! egy karates filmet keresek, amit kb 80 korul csinaltak. Film de dokumentumfilm szeruseg, a szereplok sajat magukat alakitjak, egy versenyre valo felkeszulest es magat a versenyt orokiti meg. Viszonylag hosszu. Ossz vissz ennyit tudok:) Tud valaki segiteni? -
Be Kind Rewind (Tekerd vissza, haver!) -
Hy, én egy nem régi filmet keresek, itt az sg-n olvastam az ajánlóját, arról szól h van egy videotéka ahol az alkalmazottak valamit csinálnak jópár filmmel de a főnöknek nemmerik megmondani, és inkább leforgatják ők maguknak. valami ilyesmire emlékszek a tartalmából, ismeri valaki, v tudja a cimét? -
ricsa008 #183 és a végén valami hidon lövöldöznek de több télleg nem ugrik be -
ricsa008 #182 üdvismét én vagyok
most így hirtelen nem sok mindenre emlékszem csupán arra hogy valami fiatalok menekülnek benne v. hasonló
azt tudom hogy ellövik a sheriff fiának a tö...keit
én a menekülés az erdő mélyén -re gondoltam de nem az
így hát megint hozzátok fordulok -
ricsa008 #181 nem tudjátok hol tudnák róla nézni egy valami részletet? -
ricsa008 #180 előkeresem és kiderül köszönöm -
Blast (1997) -
Erre gondolhatsz:
- Terror a stadionban -
ricsa008 #177 én egy régebbi filmet keresek
ennyit tudok: (google)
Túszul ejtik az amerikai női úszócsapatot, köztük Bryan feleségét is, aki az úszók edzője. A robbantással fenyegető terroristák azonban nem tudják, ...
ha jól tudom ez a bizonyos nő áll neki bunyózni de nem biztos
szerintetek?
-
Üdv!
Keresek egy újabb filmet(max 2 éves kb), úgy végződik, hogy egy milettebb feleség a lányával süteményt készít:) A film közepe felé pedig lerobban az autójuk, és a férj elmegy segítségért az erdőbe, találkozik valakivel, pontosan nem emlékszek, és baromira nem lehet érteni miről szól a film, zagyvaság az egész:D
Ötlet?:) -
már megvan a Mindhunters volt.
-
Sziasztok!
Egy filmet keresek ami arról szól, hogy egy csapat FBI-ost elküldenek egy szigetre, amit kiképzésre használnak és valaki a csapatból (ugyanis más nincs a szigeten) szépen sorjában öli az embereket. PL: a KV -be altatót tesz és miután bealszik a banda az egyiknek lecsapolja a vérét és egy kódsorozatot ír fel vele a falra.
Van benne még egy tolószékes pali is. :D
Előre is kösz szépen! -
bandusz6 #173 Köszi szépen! Ez az. -
Kő kövön (Bio-Dome) -
bandusz6 #171 Sziasztok!
Egy vigjáték cimét keresem, elég régi film, egy üvegházban játszodik a film nagy része, 2 srácrol szol akik beköltöznek az üvegházba és tönkreteszik az üvegház élövilágát.A végére pedig mindent helyre hoznak.
Dióhélyban ennyi.
Ha valaki tudja a cimét az légyszives irja meg!
Elöre is köszi! -
Ez az lehet? Vígjáték, õsemberes, régi. :)
Imdb-n. -
Szerintem te a Tűz háborújára gondolsz, de meg kell jegyeznem semmi koze nem volt a vigjatekhoz. -
Melkor #168 Sziasztok.
Én egy elég régi vígjátéknak a címét keresem. Legalább 15-20 éves film.
Az őskorban játszódik ősemberkékkel :).
Ha jól emlékszem nem beszélnek egyáltalán a filmben, csak a cselekmény, illetve a jelenetek viccesek.
Előre is köszi.