Filmcím kerestetik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ennyit tudok: (google)
Túszul ejtik az amerikai nõi úszócsapatot, köztük Bryan feleségét is, aki az úszók edzõje. A robbantással fenyegetõ terroristák azonban nem tudják, ...
ha jól tudom ez a bizonyos nõ áll neki bunyózni de nem biztos
szerintetek?
Keresek egy újabb filmet(max 2 éves kb), úgy végzõdik, hogy egy milettebb feleség a lányával süteményt készít😊 A film közepe felé pedig lerobban az autójuk, és a férj elmegy segítségért az erdõbe, találkozik valakivel, pontosan nem emlékszek, és baromira nem lehet érteni mirõl szól a film, zagyvaság az egész😄
Ötlet?😊
Egy filmet keresek ami arról szól, hogy egy csapat FBI-ost elküldenek egy szigetre, amit kiképzésre használnak és valaki a csapatból (ugyanis más nincs a szigeten) szépen sorjában öli az embereket. PL: a KV -be altatót tesz és miután bealszik a banda az egyiknek lecsapolja a vérét és egy kódsorozatot ír fel vele a falra.
Van benne még egy tolószékes pali is. 😄
Elõre is kösz szépen!
Az operációs rendszeren is túl...
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Egy vigjáték cimét keresem, elég régi film, egy üvegházban játszodik a film nagy része, 2 srácrol szol akik beköltöznek az üvegházba és tönkreteszik az üvegház élövilágát.A végére pedig mindent helyre hoznak.
Dióhélyban ennyi.
Ha valaki tudja a cimét az légyszives irja meg!
Elöre is köszi!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Én egy elég régi vígjátéknak a címét keresem. Legalább 15-20 éves film.
Az õskorban játszódik õsemberkékkel 😊.
Ha jól emlékszem nem beszélnek egyáltalán a filmben, csak a cselekmény, illetve a jelenetek viccesek.
Elõre is köszi.
Olivér és társai (Oliver & company)
Annyira nem volt nehéz ráakadni, csak be kell írni néhány kulcsszót gugliba, mint pl. Disney (csak sejtettem, hogy az).
Köszönöm szépen még 1szer
Még egyszer köszönöm.
"A legyõzhetetlen Paco"
Itt írnak róla valamit.
Érdekes projekt lesz elõkeríteni magyar szinkronnal, bár az is lehet, hogy csak alámondással létezett... 😊
Nem nagyon láttam, hogy más is keresett volna rajzfilmcímet, de én azt keresnék, remélem erre is tudtok válaszolni.
Nem sokra emléxem belõlle, több mint 10 éve láttam, így csak foszlányok ugranak be. Egy kóbor kutya bandáról szól, a csapatnak van egy feje, közepes méretû, barna, ha jól emléxem, meg van egy harcias kicsi, meg még páran. A gonosznak van 2 dobermanja, akik ezt a fõ kóbor ebet az elején jól helyben is hagyják. Meg egyszer a kocsik tetején is ugrálnak énekelve... Sajnos sem a történetre, sem a szereplõk "indítékaira" nem emléxem már. Ha errõl vki rájön, hogy melyik, akkor az igazi szakértõ.
Ja és egy filmet is keresek, de az még esélytelenebb. Szerintem már több mint 20 éves film. Vmi terminátor szerû figuráról szól, aki a fõszereplõ és nak vagy hogy hívják. Nem sokra emléxem, csak hogy kb puszta kézzel szétver mindenkit, rendöröket/útonállókat, motoros sisakját is betöröi, ect... De hogy miért akarják elkapni/megölni a fõszereplõt, azt már nem tudom.
Nem volt egy nagy film, de nagyapámnak évekig ez volt az egyik filmje a videójához, ami nézhetõ minõségû is volt, nosztalgia címén szeretném meglepni vele.
Tartalom (nagyjából): Egy idõsebb és egy fiatal, zöldfülû sittest át akarnak szállítani egy másik börtönbe, de sikerül megszökniük, mivel az egyik rabszállító féltékenységbõl megöli a másikat és elengedi õket. A fiatal bûnözõ megsebesül a lábán a rabszállító fegyverétõl. Aztán valahogy egy családhoz kerülnek, akik szívesen látják õket. Vacsorát, bort kapnak. A feleség kikezd az idõsebb sittessel, lánya pedig a fiatalabbal. Az idõs szökevény valami találkát akar nyélbe ütni rengeteg pénz reményében, közben a családtagokat bezárják a mosószobába, ahol a feleség egybõl elkezd mosni. Van egy takarítónõ is, aki meghal egy baltával a hátában. A család barátja, szomszédja bezár egy csajt az autó csomagtartójába. Ja, és van egy üldözõ rendõr is. Köszi!
Annyit tudok a filmrõl, hogy nindzsák voltak benne, meg volt egy olyan jelenet, hogy a "gyerek?" kiszedett egy küllõt a biciklibõl, és az egy fúvócsõ volt...
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
Köszi a segítséget elõre is
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Vadaszat a Voros Oktoberre
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Jesse a Disney-délután harmadik sorozatában volt a földönkívüli, supererõs figura, most nem ugrik be/nem találom a címét.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Errol van szo? : http://us.imdb.com/title/tt0096606/
Magyar cime: Nehez napok egy Fold nevû bolygon.
Nem remlik, hogy a RTL Klubon leadtak volna, en a vasarnapi Disney mozidelutanra emlekszem a kiralyi egyesen. Azok a regi szep idok...
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
elõre is köszi !!
ahol egy olyan 4-5 fiúból álló csoport elhatározza, h megleckézteti a sulijukban lévõ kisebbségieket. A dolgok már kezdenek a végén elfajulni, és nem csak azokra támadnak rá, akik "megérdemlik". Arra emlékszem még, h akiket õk leckéztetnek meg, annak a hátára (vagy hová) egy véres kéznyomot helyeznek el.
mov ah,4ch int 21h end
Néztem az imdb-én is, de az angol cím miatt nem ugrott be, ugyanis azt nem ismertem. Így viszont neked köszönhetõen már minden világos.
Egyébként ha már tudod, hogy ki szerepel benne, nem olyan nehéz rátalálni, pl. imdb-n.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
köszi😉
Lehet hogy ez lenne a Shogunos?
Jó lenne vmi képet látni akkor egybõl beugrana...
A szamurájos sajna nem rémlik egyáltalán. Volt egy "Hét szamuráj" címû, nagyon régi japán fekete-fehér film, de ott konkrétan egy egész falura vigyáztak, nem csak egy srácra.
Masodik tul pontatlan, nem tudom kitalalni.
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka