327
Filmcím kerestetik
-
Veiko11 #167 Ez az!!! Köszönöm a segítséget SuperCharger! Már régóta kerestem. Köszi! -
#166 A leírás alapján talán ez lehet egy lehetséges jelölt. -
#165 Szerintem erre gondolhattál.
Olivér és társai (Oliver & company)
Annyira nem volt nehéz ráakadni, csak be kell írni néhány kulcsszót gugliba, mint pl. Disney (csak sejtettem, hogy az). -
freedumb #164 Köszönöm szépen..ez soha nem jutott volna az eszembe, max ha a garázsból előszedem a vhs-eket :) de igy legalább nem kell órákat keresni
Köszönöm szépen még 1szer -
aminemfoglalt #163 Köszönöm, a link tökéletes volt, ez az. Azt hiszem annak idején nekünk is alámondással volt meg, ami egyáltalán nem zavart. Már amit az oldalon írtak róla is elég volt egy jó nevetgéléshez. Remélem magára a filmre is ráakadok majd vhol.
Még egyszer köszönöm. -
#162 A terminátoros Paco-snak úgy emlékszem, csak annyi volt a címe, hogy
"A legyõzhetetlen Paco"
Itt írnak róla valamit.
Érdekes projekt lesz elõkeríteni magyar szinkronnal, bár az is lehet, hogy csak alámondással létezett... :) -
Szabó Réka #161 Alkonyat -
aminemfoglalt #160 Sziasztok.
Nem nagyon láttam, hogy más is keresett volna rajzfilmcímet, de én azt keresnék, remélem erre is tudtok válaszolni.
Nem sokra emléxem belőlle, több mint 10 éve láttam, így csak foszlányok ugranak be. Egy kóbor kutya bandáról szól, a csapatnak van egy feje, közepes méretű, barna, ha jól emléxem, meg van egy harcias kicsi, meg még páran. A gonosznak van 2 dobermanja, akik ezt a fő kóbor ebet az elején jól helyben is hagyják. Meg egyszer a kocsik tetején is ugrálnak énekelve... Sajnos sem a történetre, sem a szereplők "indítékaira" nem emléxem már. Ha erről vki rájön, hogy melyik, akkor az igazi szakértő.
Ja és egy filmet is keresek, de az még esélytelenebb. Szerintem már több mint 20 éves film. Vmi terminátor szerű figuráról szól, aki a főszereplő és [Pákó]nak vagy hogy hívják. Nem sokra emléxem, csak hogy kb puszta kézzel szétver mindenkit, rendöröket/útonállókat, motoros sisakját is betöröi, ect... De hogy miért akarják elkapni/megölni a főszereplőt, azt már nem tudom.
Nem volt egy nagy film, de nagyapámnak évekig ez volt az egyik filmje a videójához, ami nézhető minőségű is volt, nosztalgia címén szeretném meglepni vele. -
Veiko11 #159 Sziasztok! Egy vígjáték címét keresem.
Tartalom (nagyjából): Egy idősebb és egy fiatal, zöldfülű sittest át akarnak szállítani egy másik börtönbe, de sikerül megszökniük, mivel az egyik rabszállító féltékenységből megöli a másikat és elengedi őket. A fiatal bűnöző megsebesül a lábán a rabszállító fegyverétől. Aztán valahogy egy családhoz kerülnek, akik szívesen látják őket. Vacsorát, bort kapnak. A feleség kikezd az idősebb sittessel, lánya pedig a fiatalabbal. Az idős szökevény valami találkát akar nyélbe ütni rengeteg pénz reményében, közben a családtagokat bezárják a mosószobába, ahol a feleség egyből elkezd mosni. Van egy takarítónő is, aki meghal egy baltával a hátában. A család barátja, szomszédja bezár egy csajt az autó csomagtartójába. Ja, és van egy üldöző rendőr is. Köszi! -
#158 Sziasztok.
Annyit tudok a filmről, hogy nindzsák voltak benne, meg volt egy olyan jelenet, hogy a "gyerek?" kiszedett egy küllőt a bicikliből, és az egy fúvócső volt... -
#157 Ez túl könnyű volt. :)
Fire Birds
Magyarul a roppant fantáziadús "Tűzmadár Akció" cimet kapta. -
freedumb #156 Sziasztok, gyerekkorom egyik nagy kedvence volt, egy akciófilm. Kb. arrol szól h van vmi drogkartell akit fel aakrnak számolni Dél Amerikában, oda küldik a sereget, de van vmi szuper jó helikopter pilótájuk aki sorra kilövi őket....ezután Vmi Apach-os kiképzés, azt mennek a sivatagba, azt a végén legyőzi egy srác, tiszta Top Gun Feelingje van, talán az Atacama sivatagban játszódik...
Köszi a segítséget előre is -
#155 Én azt hiszem, hogy ez a K-9000 lesz. -
#154 Én egy kb 15-20 éves filmet keresek és csak annyira emlékszek belőle, hogy volt egy nyomozó és egy szuper intelligens kutya és a nyomozónak az agyába beültettek valami chip-et és így tudott azzal a kutyával beszélgetni. Nem sok információ, de hátha valaki felismeri. -
#153 Köszi fiúk! Ez a Crimson Tide lesz az. '95, tengeralattjáró, és van benne utolsó. -
#152 Az utolsó esély? Crimson Tide? Abban Denzel Washington meg Gene Hackman játszottak. -
#151 In Enemy Hands - ez inkább dráma
U-571
K-19 Atomcsapda
Below - ez meg kicsit horror -
#150 Köszi! Egyelőre ezek nem nyertek. Olyasmi dereng, mintha Pierce Brosnan lenne benne, de az ő filmjei között nem találtam. Mintha a címében lenne olyan, hogy "utolsó" ellenben a Port.hu-n erre, hogy az utolsó, nem jött ki tengeralattjárós film. ÉS mintha 1994-'95-ös lenne. De már csak az biztos ezek után, hogy tengeralattjárós. -
#149 DAS BOOT
Vadaszat a Voros Oktoberre -
#148 Sziasztok! Tudnátok nekem tengeralattjárós filmeket mondani? Keresek egyet, de nem tudom a címét. -
#147 Azaz. -
#146 Imdb, amiben a kutya, Yubi herceg, és Zax volt.
Jesse a Disney-délután harmadik sorozatában volt a földönkívüli, supererős figura, most nem ugrik be/nem találom a címét. -
#145 Szerencsed van, hogy most azonnal tudok valaszolni, csak rovid idore neztem fel a netre.
Errol van szo? : http://us.imdb.com/title/tt0096606/
Magyar cime: Nehez napok egy Fold nevű bolygon.
Nem remlik, hogy a RTL Klubon leadtak volna, en a vasarnapi Disney mozidelutanra emlekszem a kiralyi egyesen. Azok a regi szep idok... -
#144 Sziasztok,én 1 régebbi sorozat címét kerseném amelyet még a Föld 2 című sorozat után adtak az rtl-klubbon.Volt 1 idegen akit bűntetésből a földre küldtek,és amíg le nem telt addig itt kellett lennie,Jesse-nek hívták(de fiú volt),és volt vele 1 ilyen barna szem szerűség ami tudott repülni,és neki kellett figyelnie. -
Protonic #143 Sziasztok! Én egy elég régi filmet keresnék,amit még jó 15éve láttam kb. A lényege hogy egy kis srácról szól és a haverjairól, akik egy dinoszauruszt keresnek, de a lényeg az volt hogy senki ne lássa meg őket, mert akkor kezdhetik előről a keresést.Végén meg is találják. Hát sajna csak ennyire emléxem és mintha valami david és a dinoszaurusz lenne a címe:S Előre is köszönöm! -
monadada #142 nem tudja valaki , milyen filmekben hangzik fel Samuel Berger: Adagio for strings c . műve? Úgy tudom a Szakasz nak a filmzenéje,de én valami más után kutatok .aszem valami francia dráma lehetett ,dráma, az biztos,valami autós jelenttel kezdődik, egy anya a lányával.. talán..
előre is köszi !! -
#141 annak a filmnek a címét kéresném:
ahol egy olyan 4-5 fiúból álló csoport elhatározza, h megleckézteti a sulijukban lévő kisebbségieket. A dolgok már kezdenek a végén elfajulni, és nem csak azokra támadnak rá, akik "megérdemlik". Arra emlékszem még, h akiket ők leckéztetnek meg, annak a hátára (vagy hová) egy véres kéznyomot helyeznek el. -
blaze #140 Köszi szépen!
Néztem az imdb-én is, de az angol cím miatt nem ugrott be, ugyanis azt nem ismertem. Így viszont neked köszönhetően már minden világos. -
#139 Egy ártatlan ember
Egyébként ha már tudod, hogy ki szerepel benne, nem olyan nehéz rátalálni, pl. imdb-n. -
blaze #138 Én annak a filmnek a címét keresem, amiben Tom Selleck a főszereplő. A története pedig az, hogy 2 zsaru a drogos osztagból elérti a címet és így Tom Selleck házába hatolnak be, majd meglövik őt, mert fegyvernek hiszik a hajszárítót. Ezután pedig drogot helyeznek el Tomnál, hogy kimossák magukat. Így kerül Tom sittre, ahol komoly megpróbáltatások várnak rá. -
#137 THX -
#136 Michael. -
#135 sziasztok! egy régebbi filmnek érdekelne a címe! azt tudom, hogy Travolta játszott benne és egy angyalt alakított, aki a földre tért. De egyre inkább gyengült, hullott a tolla, stb....
-
peterapo #134 A shogun árnyéka -
#133 huu remélem tudtok segíteni egy olyan filmet keresem aminek egyik része hasonlít a saw 2 ben arra a részre amikor kiszedi vki a szemüket Vmi kopasz is rémlik -
#132 Ilyet is találtam... de kevés a kép -
#131 az lesz az :)
köszi;)
Lehet hogy ez lenne a Shogunos?
Jó lenne vmi képet látni akkor egyből beugrana... -
#130 Nem, mert ez tv sorozat. -
#129 Nagyjából ez is volt az eredeti címe. Ha az angol eredetire gondolsz, akkor "Better Off Dead".
A szamurájos sajna nem rémlik egyáltalán. Volt egy "Hét szamuráj" című, nagyon régi japán fekete-fehér film, de ott konkrétan egy egész falura vigyáztak, nem csak egy srácra. -
#128 Erre gondolsz?
Masodik tul pontatlan, nem tudom kitalalni.