327
Filmcím kerestetik
  • doeme
    Az első pedig a Miracle Mile
  • bigfoot
    huh nagyon köszi!!!!4
    nagyon régóta keresem ezt a filmet
  • Loál János #85
    A második az Égi tűz.
  • bigfoot
    nem sokat tudok a filmről,de arról szól hogy páran ülnek este egy bárban,megszólal az egyik telefon,főszereplő felveszi és egy tábornok akarta hívni a fiát,de mellé tárcsázott,elmondja hogy kilőtték a rakétákat és itt az atomháború.tök megijednek összeszedik a kaját és eldöntik hogy helikopterrel elmennek az éjszaki sarkra ,de bekövetkezik a robbanás és lezuhan a helikopter

másik film ufos,arról szól hogy mennek haza erdőben a munkások.erre látnak egy fényt és az egyik társuk eltűnik.és több nap után találnak rá meztelenül egy benzinkúton és nem emlékszik semmire,igaz történet alapján készült film
  • Viviszkusz
    hi!
    régebben láttam egy filmet, pontosabban csak a felét és naon teccett, de nem tudtam akkor végignézni. ezért szeretném most megkeresni
    a lényege az, hogy egy biztosítós pasi talál egy könyvet, amiben minden ember halálának fel van írva a pontos dátuma. vmi ismerős idős asszonynak is elérkezik a halála, de a pasi megmenti. a probléma csak az, hogy így lemegy az ő életéből. kb. idáig láttam, de eddig teccett.
    nem tudja vki, hogy melyik film ez?
    pls. segítsetek!
    pussz annak, aki mmegmondja!
  • akyyy
    hú köszi:D
  • Cvd
    A magyar címe Langolierek. Stephen king novellából készült, így a film a szokott módon sokkal gyengébb mint a forrás.
  • akyyy
    nah megint keresek egy filmet, eléggé b kateógriás ha jól emlékszem, de csak azért nem rtl szomat délutánis, mert horror:D

szal asszem megy a repülő BOSTON-ba, egy tucat utas unalmába alszik...
    egyszer csak felébereznek és azt veszik észre, az emberek eltüntek, az ékszerek, ruhák ott maradtak de senki sehol, pilóták sincsennek.
    az egyik utas leteszi a gépet egy repteren, kimennek oda, de ott sincs sehol senki, sőt a kaják romlott izük van, és azt veszik észre, hogy ilyen alienkszerü izék felfalják a világot:D

gyorssan elrepülnek, rájönnke h van egy rés amin át kell menni, de ha nem alsaznak eltünnek, és a pilóta elaltatja őket, bár ő maga meg fog halni, visszatérnek a normáltélrbe és happyend.:D

nem, nem álmondtam:)

csak ha jól tudom van több része is és azt be kéne szerezni:\
  • Loál János #79
    MEGVAN! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
  • bigfoot
    igen az!!!
    köszi!!!!!!!!!
  • Jano
    Ez a Galaxy Quest.
  • bigfoot
    régebben láttam a tvben,star trek paródia vígjáték,arról szól hogy van egy űr sorozat, és annak a részeit megszerzik az ufok és a legénység tagjait kiviszik magukkal az űrbe!ők meg azt hiszik hogy forgatás van.és egy gonosz faj ellen harcolnak
  • helóbeló
    Szasztok!

Keresek egy filmet, amit már jó pár éve láttam a magyar televízióban. Sajnos semmit sem tudok, róla, csak a történetet nagyjából.

Két férfi, akik tudják magukról, hogy halálos betegek, összeismerkednek a kórházban, és eldöntik, hogy hátralévő napjaikat kihasználják. Elindulnak a tenger felé, és közben mindnet megtehetnek, hiszen nekik úgy is mind1. Elmennke lebujokba, össetűzésbe kerülnek maffiózókkal, stb. Végül eljutnak tengerhez, és egyikük meg is hal ülve a parton.

Hát körül belül ennyire emlékszem, és arra, hogy nagyon jó. Kérlek, ha véletlenül tudod melyik ez a film, írd le a címét. Hálám a sírig követne.

Köszönöm szépen ha legalábbb elolvastál, és BÚÉK!!!!

• fifi
    Volt egy vígjáték, amit fogalmam sincs hol láttam, de kb 7-8évvel ezelőtt, kicsit "keleti blokk" hangulata volt, de nemtom melyik országból. Részletek:
    1csövesek a szupermarketben sörösládákból várat építenek, és ennek rejtekében isznak/kártyáznak, dalolnak/a boltban/-közben dézsmálják a készletet.
    2úgy lopnak cuccot, hogy egy faszi a polcok közül kidobja/jó magasan/ egy másik faszi pedig a bejárat előtt rohangál, és teszi a kosárba a pénztárak felett kirepülő cuccot...

Ennek a címre lenék kiíváncsi, jórégen láttam anno az RTL2-n...
  • Apus
    Emlékszem erre a filmre, rohadtjó volt :D Pláne amikor a majom megszerezte a légószirénát és tekerte egésznap :)
  • Rage47
    ez tényleg naon jó film:)
  • akyyy
    keresek egy filmet, egy csapat kutató vagy nem is tom mi egy szigetre téved, asszem hajóval, ahol aztán szörnyek támadnak majd rájuk...

nagyon régi film, kazettán láttam, mikor még eléggé kicsi voltam, és arra emlékszem, hogy ilyen hangalámondásos szinkron volt, egy csávó olvasta végig az egészet:D:D:D
  • JohnnySmith
    Shaker Run a címe:)
    Sorry én most kerestem :) Jobb később mint soha :)
  • nihillus
    Hallod mindkét filmet láttam, emlékzek rájuk, viszont egyiknek sem ugrik be a címe. Ha eszembe jut szólok.
  • Cvd
    Az első esetleg lehet a Battlefield Earth, a magyar címe Háború a Földön.
  • angelus
    Jah, ha nem jött volna le, a második kosztümös volt, Ugy a XVII-XVIII szban játszódott...
  • angelus
    Én két filmet keresek... hátha valaki segít, az egyik egy sci-fi volt, de már csak annyi rémlik, h az emberek elnyomás alatt éltek valami, predator szerű, de azért emberi nyelven beszélő (normális arcuk volt) lényektől...aztán persze jött a főhős és felsabadított mindenkit... :D imádtam...

A Másik egy TV-mini sorozat volt... vagy 3szor leadta a TV2 vagy az RTL... egy testvérpárról szólt akik elváltak egy véletlen miatt (csaj halála), és kölcsönösen megutálták egymást (az egyik tán még azt is hitte a másikról h halott... az egyikből aztán kém lett, a másikból kalóz, és a végén a karib-tengeren találkoztak ujra valahol...eszméletlen jó flm volt
  • LittleL
    nem találtam még semmit...
  • Jano
    Köszönöm. Én régóta keresem, egyszerűen semmit nem találok róla, egyedül valamilyen fórumon írt róla egy srác, de csak annyit, hogy vajon miért nem adják le a tv-ben. :/
  • LittleL
    hmmm..utánanézek
  • Jano
    Walaki azt mondja meg nekem, hogy mi a Nőfaló Férfiak című észveszejtő kanadai vígjáték eredeti címe. Videókölcsönzőből vettük ki valamikor a '90-es évek elején. 4 figura volt benne, egy iszonyatos lúzer csávó, egy "rendes" családapa, egy béna rokker, és egy nagyon menőnek látszani akaró, módszeres, de sikertelen nőcsábász. Mind a négy totál különböző (még testalkatra is más)karaktert egyetlen szereplő játszotta, zseniális volt.

• LittleL
    Jah,
    de télleg, amit a #24 -esben írtam még mindig fennáll....
  • MiloShee
    Na azért még nem halt meg teljesen ez az egyetlen kis topicom...
    Pedig egyesek de lázadoztak az elején...
  • Waterhorse
    Második:
    Jövőben játszódik, olyan 80-as években készülhetett. Arról szól, hogy a férfiak és a nők a sivatagban elkülönülve élnek, és háborúban állnak egymással. Van benne ilyen Chewbaka szerű szőrös monstrum is.

Végre rászántam magam és megtaláltam ezt is kb. 10 perc keresgélés után
    Itt a link ha valakit érdekel. Van előzetes is, ami eléggé bárgyú, de maga a film nekem tetszett régen.
    America 3000
  • Loál János #58
    Egész jó, nekem tetszett.
  • Koppernikusz
    ezer Htx.
    és jó film?
  • Vlala #56
    Volt egy magyar sorozat, amely a KBTV mindennapi életét mutatta be. Mi volt a címe?
  • Jano
    Equilibrium.
  • Koppernikusz
    nem tudjátok mi annak a filmnek a pontos címe, már pár éves Sci-Fi , amikor atomháború után a "kormány" betiltja az embereknek az érzelmeket, és ezért gyógyszert kell szedniük..
    vmi ekvi**** a címe :(
  • Waterhorse
    Igen, ez az:))
    248 szavazatból 5.7 az átlaga
  • LSG
    Vagy mégis úgy látom ez az.
    http://www.imdb.com/title/tt0094730/
    Akkor pedig csak 5.7 pont
  • LSG
    Szia! Köszönöm. Most hogy írtad tényleg beugrott, hogy valami ilyesmi volt a címe.
    http://www.imdb.com/title/tt0094275/
    Ez lenne az? Mert akkor 8 pontot kapott átlagban igaz csak 18 szavazatból. Nagyon köszönöm mégegyszer. :)
  • Waterhorse
    Megnéztem a stáblista alapján és megtaláltam:)
    Ez egy svéd film volt, meglepő nem? A svédek is tudnak borzongatni? Eredetí címe Besökarna, az angol The Visitors, 88-as a film.
  • Waterhorse
    Megnéztem, és sajnos beigazólódott a gyanúm, és nincs meg az eleje a felvételnek a főcím le van törölve.
  • Waterhorse
    Tudom melyik ez, nagyinak megvan videón, a magyar címe Lidércnyomás volt. Megnézem majd az eredeti címét is, ha rajta van a felvételen. Port.hu-n ne is keresd ez alapján, mert valami b-katos jeff Wincottos filmet ad ki.