327
Filmcím kerestetik
-
#127 Lenne még egy kérdésem.
Régen ment még a HBO-n. Magyar címe ha jól emlékszem: Jobb ha hulla vagy
De mi lehetett az eredeti címe?
-
#126 Sziasztok! Nagyon régen láttam kb.15éve:) Valamilyen shogunos film volt. Ha jól emlékszem hét "szamuráj?" volt benne és egy gyerekre vigyáztak. Mentek erdőn,hegyen keresztül.Ja és az egyiküknek ilyen "majom" stílusa volt, úgy ugrált mint a csimpánz.
Apám szerint csak simán Shogun volt a neve. De én nem találtam róla semmit.
-
#125 Sziasztok! Egy maffiafilm címét keresem, alig maradt meg valami belőle, mert kb. a második felét láttam csak: az olasz maffia hatalmi harcairól szólt, a '20-as vagy a '30-as években játszódott, ha jól emlékszem Lucky Luciano volt a központi figura, a film vége felé Luciano (ha ő volt) leült beszélgetni egy maffiavezérrel egy étteremben ha jól emlékszem, majd kiment, utána bejött pár ember, és sz*rrá lőtték a bennt ülő maffiavezért...kb. enníire emlékszem, plz ha valaki tud segítsen!!!
thx -
Ace McCloud #124 Szia !
Igen azthiszem erre gondoltam.
Köszönöm szépen !!!!!!!!!!!!!!!!! -
#123 Talán erre gondolsz itt?
http://www.fast-rewind.com/starchaser.htm
Starchaser: The Legend of Orin
Nagyon úgy hangzik, mint amit leírtál. -
Ace McCloud #122 Szevasztok !
Keresném egy régi amerikai animációs scifi film címét.
A történet: egy üzemanyag-bányában robotok dolgoztatnak embereket, és egy alkalommal az egyik fiatal srác ráakad egy kardmarkolatra. Egy barátjával, és baraátnőjével megszöknek, de a havert, és a havercsajt kinyírják. Egymaga kimenekül a bolygófelszínre, amit addíg még sosem látott. Átverekedi magát a mandroidokon, meg miegymás veszélyen, és ráakad egy afféle Han Solo típusú űrkereskedőre, aki elviszi egy másik bolygóra. A srác keresi a kard pengéjét hogy kiszabadítsa szegény csóri népét, és kiderül hogy az univerzumban a rabszolgaságot már betiltották. Arra is fény derül hogy a rabszolgatartó egy robi, aki ki akarja nyírni a szerveseket, mert magukat felsőbbrendűeknek tartja, vagy valami hasonló. A végén nagy csata meg minden, és a hős kivezeti népét a bányákból.... -
ricsa008 #121 ez az nagyvagy köszi -
#120 Tavaly decemberben kerestem en is, ez az:
Magyar cime: Maximalis tulhajtas. -
ricsa008 #119 sziasztok
én is keresek egy címet a filmet kb 7-8 éve láttam amire emlékszem az sajna nem sok de egy próbát megér
anyi hogy egy csomo kamion önállósítja magát és az emberek ellen fordulnak
bocs de ennyi ha nem lehet ennyiből tudni megértem
előre is köszi -
tgyene #118 Hali!
Szóval ahogy már írtam a Gulagos címe "Gulag"
Az Mx Banditák eredetije: The Dirt Bike Kid.
A lezuhanós-megmentős viszont nem megy.
CyrSyS!
Ha sikerül megszerezned DVD-n, küldhetnél egy üzenetet, hogy hol sikerült, mert régóta vadászom.
Köszi! -
blaze #117 Erre a filmre én is emlékszem, de sajna a címét nem tudom. Kb. olyan 15 évvel ezelött láttam. Mindezt csak azért tudom ilyen jól, mert olyan 9-10 lehettem és majdnem összefostam magam alatta.:) -
Jhonny85 #116 Sziasztok, filmet keresek, egy kis lányt elátkoznak benne és ettől kihullik a haja, kap egy szert, de attól meg túl gyorsan nő neki és sokat kell vágnia. A levágott hajából, pedig ecsetet csinálnak és festményeket készítenek vele. A festményekbe pedik vhogy gyerekek esnek csapdába. Ennyit tudok róla. Angol cím, magyar cím, bármi ami segít, szivesen fogadom, köszi. -
blaze #115 Sziasztok!
Én egy elég régi filmnek a címére lennék kíváncsi. A film története az, hogy a főszereplőt a Gulágra viszik. Úgy szökik meg onnét, hogy a tehervonatra csinál egy áloldalt, majd aközé és a rendes oldal közé bújik el, arra nem emlékszem, hogy egyedül vagy többedmagával csinálja mindezt.
Akkoriban marhajó film volt, csakúgy mint pl. az Éjféli Expressz. -
CyrSyS #114 Sziasztok megint! Bocsi az előzőnél apróbb gépelési hibák voltak nézzétek el. Igaz még nem kaptam választ mi is lehet máris eszembe jutott a következő kis film ami sztem jó volt. Poén hogy tudom mi a címe és mégse az az :) Én úgytudtam hogy "MX Bandita" a címe de sehol sem volt ilyen film a neten még hír se.
Történet:
Van egy szemüveges gyerek aki imádja a motorokat és kilátogat egy ilyen motoros versenyre ahol ilyen sivatagos-homokos területen versenyeznek. Az egyik idióta barátja beidegül és a motorját a sárba dobja majd megrugdossa. Az a szemüveges sráchoz valahogy ez a motor hozzákerül. Letisztítja minden,újjá festi meg minden és a motor életre kel. Lényege annyi hogy van kajálda amit egy MR hotchkins nevü egyén beakar záratni és a srácok nem haggyák.
Mi ennek a pontos címe? -
CyrSyS #113 Sziasztok! Nagyon örülök hogy rátaláltam erre a topicra. Na szóval filmcím kerestetik nálam is és mindent lefogok írni a filmről amit tudok:
1990-1998 között láttam ebbe biztos, de sztem a film ennél jóval korábbi,tehát pontosan nemtudom mikori. A film háborús-akció film amit én keresek. A történet ha jól emlékszem vietnámi időszakba játszódik. Arról szól így tematikaliag felépítve, hogy megbíznak egy macsi osztagot hogy egy erdőbe keressenek meg egy lezuhant repülő túlélőit. Hát olyan 10-15 körüli osztagot küldenek ki. igen ám de közbe az oroszokat is odaküldik ki szintén (asszem) ezen feladat elvégzésére. A lehuzant repüéőben valami fehér kutatóruhás faszik voltak, akik közül 1 maradt életben. Ez a túlélő a működőképes rádión valamit befog és útnak indul, és ahogy fut az erdőben véletlenül a már azerdőbe kószáló usa katonák közül egy fiatal véletlenül agyonlövi. Mivel nem maradt több túlélő egyetlen cél maradt, megszerezni a fekete-dobozt. Miközben kutatják szembe találkoznak az oroszokkal és megkezdődik a hajsza. Egymást írtják. Fokozatosan fogynak mind2 fél emberei. Még arra is emlékszem hogy az oroszoknál volt egy nyegle csaj és az ilyen nagy késsel öli meg az egyik amcsit, de közbe az amcsi is kinyirja. Aztán a film vége fele az amcsik megszerzik a fekete dobozt és egy helikopterrel akarják elvinni ugyhogy egy dróton lóg. Valami történik és a doboz leesik és ilyen lejtőn megy lefelé és kiég vagy mi. Az a vége hogy már csak a 2 főnök marad életben. Az amcsi főnök a domb tetején áll, a másik meg a domb lábánál és amikor meglátják egymást, akkor egymásra szegezik a fegyvert. És akkor rájönnek hogy nincs értelme az egésznek mindegyikük eldobja a fegyvert. intenek egymásnak és pá ennyi.
Ha valaki tud segíteni mi lehet a film címe nagyon megköszönném!
-
bandeeeie #112 köszi -
#111 Duel. -
bandeeeie #110 Sziasztok!
Egy film címére lennék kiváncsi. Régebbi amerikai film. Csak annyira emlékszem, hogy a sivatagban játszódik és egy autóst üldöz benne egy kamion. A soförjét nem mutatják. A kamion nagyon szakadt állapotban van és a végén egy szakadékba zuhan le.
Remélem valaki tud majd segíteni, hogy melyik ez a film.
Köszi -
#109 Talán ez. -
XeroX #108 Mi a film címe ?
Történet : Valami hordókban vegyi anyagot szállítanak, ami leesik és belefolyik a vízbe, majd elpárolog és eső formában leesik a temetőre, amitől az összes zombi felkel. Valami hullaházban folynak az események stb....
Thx
-
#107 Hello! A film amit én keresek, egyszer nagyon régen a magyar tv-n volt látható, 4 v. 5 csaj, az átszállítás alatt meglép és a rendőrök üldözik őket... A csajok zenészek, játszanak a tilosban, közben menekülnek a rendőrök elöl, kiadót keresnek a tilos lemezüknek, közben egyikőjük meghal... Céljuk az, hogy elérjenek egy hajót, amivel, ha kihajóznak, onnan már megmenekültek, de azt csak úgy érik el képletesen, hogy lelövik őket, halott társuk már ott áll rajta és várja őket.. A szökevény csajbanda neve, ha jól rémlik Bantitas, v. Bandits...
Tudja valaki mi ennek a filmnek a címe? -
#106 sziasztok.én keresném egy régi fílmcímét.régen láttam és csak ennyira emlékszek belőle:egy farmon, egy kislány kap egy csikót és azt akarja a karámba körbe vinni(asszem)és talál a földön egy kis zölden világító piramist(asszem fel is veszi) oda visszi a lóhoz,de az fél tőle.aztán a piramis megnő,a kislány elszalad,és a lovat elnyeli a piramis és összemegy,utánna nem találják a lovat és nem hisznek a lánynak a szülei.utánna már csak arra emlékszek h,minden elekromosságal működő gép lebeg(fúró,videókamera...)(valami irányítja őket)és meg akarják ölni a családot,meg még arra h, tartják az ajtót h, ne tudjanak bemenni a gépek.
elöre is köszi. -
#105 ha rájössz mi volt a címe, feltétlenül jelezd! -
#104 Aszencségit, hát a minap jutott eszembe ez a palackozott böfögés (+ ahogy kihúzták az üvegből a parafadugót, és az üveg büfögött egyet), és elröhögtem magam. :D
Viszont sajnos ennél többre nem is emlékszem a filmből. :-C -
#103 fontos lenne tudnom egy nagyon régen a magyar tévében is játszott sorozat címét!
annyira emlékszem, hogy volt két gyerekbanda, valami barlangban volt az egyik. az egyik bandavezér neve "pók" volt... és ilyenek voltak náluk, hogy palackozott böfögés pl...
na ennek mi volt a címe? -
#102 Amit én keresek, annak a következõ van az elején. Faszi megy egy Porschéval valami fás füves tájon. Átenged maga elõtt az úton egy teknõsbékát.
Kicsivel késõbb egy városba érve a pirosnál kinyúl a kocsiból, és letöri a mellette álló kocsi visszapillantóját, amiben ketten ülnek. Porsche elhúz. A tükör nélküli két csávó utána, kisvártatva látják a Porschét egy kajálda parkolójában. Bemennek. Körülnéznek, csak két asztalnál ülnek, egyiknél egy idõs házaspár, a másiknál hõsünk. Nem tudják eldönteni, ki ülhetett a Porschéban, tippelnek, elkezdik basztatni az idõs párt. Kisvártatva a másik asztalnál ülõ csávó kivágja az asztalra a Porsche kulcsait, és eszik tovább... erre persze odamennek hozzá.
Rémlik ez valakinek? -
#101 Ez az, szuper!
Nagyon koszi. -
Thibi #100 Négy tesó -
#99 Nem tudom a film címét.
Bemutatóból csak arra emléxem hogy van néhány testvér akiknek megölik az anyjukat és a rendőrség helyett maguk állnak neki hogy felforgassák a várost és megtalalják a gyilkosát.
(aránylag új amcsi film azt hiszem) -
Melkor #98 Az az!!!
Ezer hála és köszönet!! -
Cvd #97 Ez valszeg a Steel Dawn lesz. -
Melkor #96 Sziasztok!
Nem tudja valaki mi annak a filmnek a címe, ami egy utópisztikus, sivatagi környezetben játszódik (mint a madmax), ilyen hosszú pengéjű tőrökkel harcolnak benne. Van egy magányos harcos, aki az egyik farmon munkát vállal egy örvegy nőnél és a gyerekénél - kiderül, hogy a farm alatt gazdag vízforrások vannak, ezért a "rosszfiúk" meg akarják szerezni a farmot.
Bármilyen infó érdekel a filmről!
Előre is köszi! -
#95 huh tényleg az!!köszi!!!
már csak megtalálni kéne vhol:) -
#94 Tom Hanks-es , Pénznyelő (Money Pit)
Már láttam rengetegszer és nem szoktam újra megnézni,egy jelenetet kivéve,amikor leszakad a kád és hanks elkezd idiótán röhögni,az marhajó :D -
#93 megint segítséget kérek:)
egy vígjátékról lenne szó,arról szól hogy egy házaspár beköltözik egy házba,viszont a ház egy romhalmaz lesz,leszakad a lépcső,a padló,szal szétesik az egész,és végül majdnem elvál a házaspár,akkor jönnek ilyen munkások több százan és elkezdik rendbe hozni a házat,miközben építik a házaspár ott él
remélem vkinek beugrik,előre is köszi!!!! -
lin #92 köszi!
megnéztem ezt a filmet, de szerintem nem az, bár nem zárom ki teljesen, de nem volt igazán egy ismerős kép sem benne...
ha vkinek valami további tippje van, örömmel veszem!
-
#91 Fatherland?? -
lin #90 sziasztok!
naon rég láttam 1 filmből 1 részletet, de szinte semmit nem tudok róla, pedig naon érdekelne! Egy olyan világban játszódik, ahol a 2.vht a másik fél nyerte, s hitleré minden uralom. Magából a filmből csupán 1 képre emlékszem, ahogy egy náci egyenruhás ürge, meg csaj lifttel mennek lefelé egy épületben... Nagyon régóta keresem ezt a filmet, kérlek benneteket, ha valaki tud, segítsen megtalálni! Azt hiszem az rtlklubbon játszották, de lehet, hogy tv2 volt, sajnos naon kicsi voltam még és nem emlékszem...
Előre is köszi minden segítséget! -
yann #89 ha még érdekel:
csak tipp -
#88 nagyon szépen köszi!!!!
hát én sose találtam volna meg,örök hála!!!