Filmcím kerestetik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jano

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

bigfoot
régebben láttam a tvben,star trek paródia vígjáték,arról szól hogy van egy ûr sorozat, és annak a részeit megszerzik az ufok és a legénység tagjait kiviszik magukkal az ûrbe!õk meg azt hiszik hogy forgatás van.és egy gonosz faj ellen harcolnak

Szasztok!

Keresek egy filmet, amit már jó pár éve láttam a magyar televízióban. Sajnos semmit sem tudok, róla, csak a történetet nagyjából.

Két férfi, akik tudják magukról, hogy halálos betegek, összeismerkednek a kórházban, és eldöntik, hogy hátralévõ napjaikat kihasználják. Elindulnak a tenger felé, és közben mindnet megtehetnek, hiszen nekik úgy is mind1. Elmennke lebujokba, össetûzésbe kerülnek maffiózókkal, stb. Végül eljutnak tengerhez, és egyikük meg is hal ülve a parton.

Hát körül belül ennyire emlékszem, és arra, hogy nagyon jó. Kérlek, ha véletlenül tudod melyik ez a film, írd le a címét. Hálám a sírig követne.

Köszönöm szépen ha legalábbb elolvastál, és BÚÉK!!!!

fifi
Volt egy vígjáték, amit fogalmam sincs hol láttam, de kb 7-8évvel ezelõtt, kicsit "keleti blokk" hangulata volt, de nemtom melyik országból. Részletek:
1csövesek a szupermarketben sörösládákból várat építenek, és ennek rejtekében isznak/kártyáznak, dalolnak/a boltban/-közben dézsmálják a készletet.
2úgy lopnak cuccot, hogy egy faszi a polcok közül kidobja/jó magasan/ egy másik faszi pedig a bejárat elõtt rohangál, és teszi a kosárba a pénztárak felett kirepülõ cuccot...

Ennek a címre lenék kiíváncsi, jórégen láttam anno az RTL2-n...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Apus
Emlékszem erre a filmre, rohadtjó volt 😄 Pláne amikor a majom megszerezte a légószirénát és tekerte egésznap 😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Rage47
ez tényleg naon jó film😊
akyyy
keresek egy filmet, egy csapat kutató vagy nem is tom mi egy szigetre téved, asszem hajóval, ahol aztán szörnyek támadnak majd rájuk...

nagyon régi film, kazettán láttam, mikor még eléggé kicsi voltam, és arra emlékszem, hogy ilyen hangalámondásos szinkron volt, egy csávó olvasta végig az egészet😄😄😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

JohnnySmith
Shaker Run a címe😊
Sorry én most kerestem 😊 Jobb késõbb mint soha 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Hallod mindkét filmet láttam, emlékzek rájuk, viszont egyiknek sem ugrik be a címe. Ha eszembe jut szólok.
Az elsõ esetleg lehet a Battlefield Earth, a magyar címe Háború a Földön.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Jah, ha nem jött volna le, a második kosztümös volt, Ugy a XVII-XVIII szban játszódott...
Én két filmet keresek... hátha valaki segít, az egyik egy sci-fi volt, de már csak annyi rémlik, h az emberek elnyomás alatt éltek valami, predator szerû, de azért emberi nyelven beszélõ (normális arcuk volt) lényektõl...aztán persze jött a fõhõs és felsabadított mindenkit... 😄 imádtam...

A Másik egy TV-mini sorozat volt... vagy 3szor leadta a TV2 vagy az RTL... egy testvérpárról szólt akik elváltak egy véletlen miatt (csaj halála), és kölcsönösen megutálták egymást (az egyik tán még azt is hitte a másikról h halott... az egyikbõl aztán kém lett, a másikból kalóz, és a végén a karib-tengeren találkoztak ujra valahol...eszméletlen jó flm volt
LittleL
nem találtam még semmit...

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Jano
Köszönöm. Én régóta keresem, egyszerûen semmit nem találok róla, egyedül valamilyen fórumon írt róla egy srác, de csak annyit, hogy vajon miért nem adják le a tv-ben. :/

LittleL
hmmm..utánanézek

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Jano
Walaki azt mondja meg nekem, hogy mi a Nõfaló Férfiak címû észveszejtõ kanadai vígjáték eredeti címe. Videókölcsönzõbõl vettük ki valamikor a '90-es évek elején. 4 figura volt benne, egy iszonyatos lúzer csávó, egy "rendes" családapa, egy béna rokker, és egy nagyon menõnek látszani akaró, módszeres, de sikertelen nõcsábász. Mind a négy totál különbözõ (még testalkatra is más)karaktert egyetlen szereplõ játszotta, zseniális volt.

<#help>

LittleL
Jah,
de télleg, amit a #24 -esben írtam még mindig fennáll....

MiloShee
Na azért még nem halt meg teljesen ez az egyetlen kis topicom...
Pedig egyesek de lázadoztak az elején...<#mf1>

Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II

Waterhorse
Második:
Jövõben játszódik, olyan 80-as években készülhetett. Arról szól, hogy a férfiak és a nõk a sivatagban elkülönülve élnek, és háborúban állnak egymással. Van benne ilyen Chewbaka szerû szõrös monstrum is.

Végre rászántam magam és megtaláltam ezt is kb. 10 perc keresgélés után<#idiota>
Itt a link ha valakit érdekel. Van elõzetes is, ami eléggé bárgyú, de maga a film nekem tetszett régen.
America 3000

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Loál János
Egész jó, nekem tetszett.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Koppernikusz
ezer Htx.
és jó film?

[ helikopter ]

Volt egy magyar sorozat, amely a KBTV mindennapi életét mutatta be. Mi volt a címe?

Jano
Equilibrium.

Koppernikusz
nem tudjátok mi annak a filmnek a pontos címe, már pár éves Sci-Fi , amikor atomháború után a "kormány" betiltja az embereknek az érzelmeket, és ezért gyógyszert kell szedniük..
vmi ekvi**** a címe 😞

[ helikopter ]

Waterhorse
Igen, ez az😊)
248 szavazatból 5.7 az átlaga<#eljen>

Vagy mégis úgy látom ez az.
http://www.imdb.com/title/tt0094730/
Akkor pedig csak 5.7 pont

Szia! Köszönöm. Most hogy írtad tényleg beugrott, hogy valami ilyesmi volt a címe.
http://www.imdb.com/title/tt0094275/
Ez lenne az? Mert akkor 8 pontot kapott átlagban igaz csak 18 szavazatból. Nagyon köszönöm mégegyszer. 😊

Waterhorse
Megnéztem a stáblista alapján és megtaláltam😊
Ez egy svéd film volt, meglepõ nem? A svédek is tudnak borzongatni? Eredetí címe Besökarna, az angol The Visitors, 88-as a film.

Waterhorse
Megnéztem, és sajnos beigazólódott a gyanúm, és nincs meg az eleje a felvételnek a fõcím le van törölve.

Waterhorse
Tudom melyik ez, nagyinak megvan videón, a magyar címe Lidércnyomás volt. Megnézem majd az eredeti címét is, ha rajta van a felvételen. Port.hu-n ne is keresd ez alapján, mert valami b-katos jeff Wincottos filmet ad ki.

Régen kb. 10-15 éve a tvben láttam ezt a horror filmet:

A kezdés a szokásos, család vagy csak egy fickó (?) beköltözik egy nagy házba, ahol természetesen furcsa dolgok történnek és kiderül hogy valami démon van a házban.
Valami újságban talál a már majdnem bekattant fickó valami paranormális jelenségeket kutatót, õ segít neki...
És van benne egy olyan rész amikor a fickó felemegy a padlásra ahol van egy lezárt szoba-szerûség és ahogy ott nézi hogy hogy van lezárva a csavarok kicsavarodnak, stb..
Lehet, hogy ma már nem is tetszene a film, de akkor nagyon nagy hatása volt, hogy egy ilyen filmet egyáltalán leadott a tv...
Elõre is kösz a címért, ha valaki ráismer.

ProSatanos
EZ AZ!!!!

KÖSZI 😊

(bocs a nygbetükért de enyire örülök 😊)

ez szerintem az 'interstate 60', magyarul az 'úttalan utakon' vagyilyesmi.
Waterhorse
Ez az bizony😊
Most már csak érjek haza, és reménykedhetek hátha meg van valakinek DC-n, ha máshol nem külföldi hubon😊

A második film még feltárásra vár, én meg ötletekre valakitõl😊)

Waterhorse
Igen köszi!😊
Szerintem is ez lesz az, most próbálom megnézni a trailert, csak itt a suliban codec hiány van. Szerencsére a gépem meg van buherálva és be tudok lépni teljes hozáféréssel😊)

PetruZ
Az elsõt ismerem, én is láttam, de a címe nekem sem jut az eszembe. Az imdb-n hosszas keresgélés után ráakadtam erre (The Gate), és úgy rémlik, hogy ez volt az.
ProSatanos
Hi.

Nekem cím, vagy legalább szinészek nevei érdekelne .. (ebbõl már azért megtalálnám 😊)

Régebbi film:
Egy egyetemet végzõ srác kap egy piros BMW-t amivel elindul egy fura utra hogy valakinek egy csomagot vigyen el amit NEM szabad kibontson.
...
Utközben betéved egy olyan városba ahol mindenki ügyvéd és abból élnek hogy egymást perelik és büntetés meg közmunka. Itt ismer meg egy csajt
....
Vége az hogy látja saját mását száguldozni majd egy árokba rohanni õ meg visszamegy a csajhoz (ha jól emlékszek)

Ehhez a filmhez kéne valami kapaszkodó hogy merre keressem.... régen láttam s már csak foszlányokra emlékszek de szerintem egy egész jó film volt.

Elõre is köszi.

Waterhorse
Keresek két filmet, légyszi segítsen vki!

Elsõ:
Valami horror, ahol a szülõk elmennek otthonról, és a kiccsávó marad a nõvérével, és egy haverjával. Aztán jönnel valami goblinok, vagy koboldok, vagy mik, meg van egy királyuk aki vmi írtózatos nagy szörny (nem a Labirintusról van szó<#bee1>), meg van vmi legenda is, hogy a házukat amikor építették beépítettek vmi munkást a falba, és az is elõjön aztán magával viszi az egyik srácot. Ennyire emlékszem, nagyon jó lenne az eredeti címét tudnám.

Második:
Jövõben játszódik, olyan 80-as években készülhetett. Arról szól, hogy a férfiak és a nõk a sivatagban elkülönülve élnek, és háborúban állnak egymással. Van benne ilyen Chewbaka szerû szõrös monstrum is.

Dead end

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Petyusz
Meg tudnátok mondani, mi a címe annak a filmnek amiben:
- egy család megy egy végtelennek tûnõ erdelyi uton
- a kocsiban ül 1 apa 1 anya 1 lány meg 1 gyerek!
- útközben felvesznek 1 nõi stoppost akinek a kezében 1 kisgyerek hullája van!
- minden gyilkosság elött elmegy mellettük 1 fekete kocs.
- és a végén kiderûl, hogy a kiscsaj a gyílkos!
Aki tudja mi a címe kérem írja meg!!

És megtaláltam :-) Van még 3 különálló része, azt hiszem megszerzem valahogy.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Igen azaz! :-) Azzal kezdõdik a film ha jól emléxem, végre valaki megerõsít engem, hogy nem csak gyerekkori víziók gyötörnek :-D Az nagyon bennem maradt, mikor becsukják õket és a tányér levest kifordítva veszi át a rácson a csákó (ami természetesen kiborul), mire a másik egyszerûen a rács fölött átemelve átveszi :-)
Köszi a címet, megpróbálom így keresni.

CodeRed
Bolondos Újoncok a címe....énis vagy 17-18 éve láttam videón...A legjobb jelenet mikor egy idõszakos folyó medrében vernek sátrat és az éjszakai nagy esõzés után úszkálnak ki az ágyon aludva a sátorból.A parton egy csaj ül egy biciklin és elkezd a csengõvel csengetni.Az egyik csóka aki alszik azthiszi hogy a vekker csörög és odanyúl az "éjjeli szekrényre" és belefordul a vízbe.Eszméletlen jelenet.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Mike
melyik volt az film (gyerekkoromban láttam) azt hiszem magyar film volt, szal a szöke kölök mezitláb járt suliba, trendi dologként, erre a tanár vett neki egy cipõt, és minden reggel megszámolta a szegecseket, a fél osztály rajta röhögött, aztán meg már lassan mindenki mezitláb járt, õ meg nem, szal megszívta

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

1. nyilván egy film címének a lefordítása is mûfordítás. a legtöbb címet vétek lenne szó szerint fordítani.

2. a kertévéknek minél több nézõt kell szerezniük, ezért vannak a szívtévés címek, plusz az armageddon 2 és deep impact 2 típusú címek, vagy a pasik a csúcson típusú utaló címek, holott semmi közük az utalt filmre. randa dolog, de biznisz.
fifi
De jó hogy van ilyen topik. Volt egy vígjáték, amit fogalmam sincs hol láttam, de kb 7-8évvel ezelõtt. Részletek:
1csövesek a szupermarketben sörösládákból várat építenek, és ennek rejtekében isznak/kártyáznak, dalolnak/a boltban/-közben dézymálják a készletet.
2úgy lopnak cuccot, hogy egy faszi a polcok közül kidobja/jó magasan/ egy másik faszi pedig a bejárat elõtt rohangál, és teszi a kosárba a pénztárak felett kirepülõ cuccot...

Ennek a címre lenék kiíváncsi...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Loál János

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Nem találtam jobb topicot a gondolataimnak:

Engem aspeciel õrületbe lehet kergetni azzal, hogy filmcímeket rosszul fordítanak, vagy egyáltalán nenm fordítanak le, csak kitalálnak hozzá egy magyar címet.
Pl. a True Liesbõl hogy lett "Két tûz között"?
a Wraith - Száguldó bosszú sem gyenge fordítás, a Die Hard - Drágán add az életed még talán elmegy, szó szerint "Halj meg nehezen" lenne...
A kereskedelmi tévé-színvonalú akciófilmekrõl nem beszélek, mert lekaparnám a falat... mindegyik címbe kell egy "harcos", "csapda", "kommandó" vagy "vírus", esetleg ezek kombinációja. A poén az, hogy az eredeti címek a közelébe sincsenek azoknak, amiket ezek a "fattyak" :-) kitalálnak hozzá.

Nos, a filmet amit keresek kb. 90-ben láttam, ha jól emléxem francia volt. A történet 4 idiótáról szól, akiket besoroznak katonának. Részleteket tudok mesélni: az egyik szakács egy étteremben, és utsó nap szétörjöngik a konyhát, felgyújtják a kaját a vendég szeme elõtt stb. Valami újoncok vagy mi a címe, de egy tékában sem tudtak ezügyben segíteni.

Encore
"Az egyik egy pasiról szól, aki nagy nõcsábász, és a korábbi csajai közül három összefog, és elrabolják a fickót, és egy lakásba zárják, sõt fel is húzzák a falra. Amerikai vígjáték."
Farkangyal sztem