36664
  • Sheva
    jaja Sampdoria ellen Kaká fejes góljával nyertünk!!!
  • R9
    megint 1:0?
  • Sheva
    MEg van...na mostmár csak a Juvénak kell veszteni és 3 ponttal megyünk...
  • Sheva
    KaKá oléééééééééééééééééééééé!!!! 1:0
  • Sheva
    Nesta és Maldini is kidőlt... most már bele kell adni mindent!!!
  • Sheva
    na kezdődik a meccs...FORZA MILAN!!!
  • Sheva
    hehe lehet!!!
  • tep
    Biztos úgy lesz megint , hogy Seedorf megküldi messziről , a kapus megfogni nem tudja csak kiöklözni valamelyikük elé :)))
  • Sheva
    de Crespo vagy Inzaghi is betalál remélem!!!!
  • Sheva
    szegény Sheva ugyan mikor játszhat már..... nagyon hiányzik!!!
  • tep
    úgylegyen
  • tep
    Ő igen....de csak a cserecsapattal
  • Sheva
    ma délután megverjük a Samot remélem!!!!!!!
  • Sheva
    sheva rajta van???
  • tep
    Az új Képes Sport-ban van egy csapatkép a Milan-ról...........de nincs rajta se Gattuso , se Seedorf , se Kaká.....úgyhogy hanyagoltam :(
  • Sheva
    Kapusok: Abbiati, Dida

Hátvédek: Cafu, Costacurta, Maldini, Nesta, Stam

Középpályások: Ambrosini, Dhorasoo, Gattuso, Kakà, Pirlo, Rui Costa, Seedorf, Serginho

Támadók: Crespo, Inzaghi, Tomasson

Forrás: www.acmilan.com
  • Sheva
    A Milan Junior Camp idén Budapestre látogat! A sporttábor a Láng Sportcentrumban kerül megrendezésre, egy hét időtartamra: 2005. július 18-tól 22-ig (hétfőtől-péntekig), valamint túljelentkezés esetén opcionálisan további 1 hét megszervezésére is sor kerül: július 25-től 29-ig. További információk honlapunkon.
  • Sheva
    Szerződést hosszabbított az olasz bajnokságban élen álló AC Milannal Jaap Stam, a csapat holland labdarúgója. A 32 éves középhátvéd 2006 júniusában lejáró kontraktusát toldotta meg egy évvel.
    - A Milanban szeretném befejezni a pályafutásomat, ezért úgy gondoltam, minél hamarabb megkötöm ezt a megállapodást, amely biztosítja számomra, hogy az elkövetkező két évben is játszhassak - mondta a kontraktus aláírása után Stam.
    A holland válogatott játékos tavaly, az Európa-bajnokság előtt hagyta el a Laziót a milánói csapat kedvéért, de korábban a Manchester Unitedben és a PSV Eindhovenben is szerepelt.
  • Sheva
    jaja Gattusso nagyon kell a Milanba!!!!!!!
  • tep
    Erről a képről meg csak annyit , hogy sztem Gattuso volt az egyik legjobb a csapatban.........főleg mert likvidálta azt , aki a legveszélyesebb volt a kapunkra. /ráadásul teljesen véletlenül/
  • Sheva
    jó bizony már aligvárom h ismét a pályán lássam!
  • tep
    Ez igazán jó hír
  • Sheva
    A legújabb orvosi vizsgálatok szerint napokon belül elkezdheti az edzéseket a Milan ukrán csatára, Andrij Sevcsenko. Amint azt a támadó elmondta, már lelkileg is túltette magát azon, hogy a Cagliari elleni mérkőzésen majdnem életét vesztette, és a következőkben minden megtesz azért, hogy minél hamarabb visszatérhessen a pályára.
    - A hét hátralévő napjain még pihenek, a következő héten azonban már elkezdem az edzéseket. Hogy a fejemet még kíméljem, valószínűleg egy speciális maszkot viselek majd az edzéseken és a meccseken - mondta a csatár.
  • Sheva
    nem bja mi se birnánk ha ha a MU jutott volna tovább...
  • tep
    Hehehe.....nem bírják az igazságot a MU-topikban
  • Sheva
    ááá és lemaradtam róla!!! nem baj majd ma úgyis mutatják a tegnapi gólokat!!
  • tep
    Gyönyörűűűűt!!! A hosszú sarokba......a kapus tehetetlen volt
  • Sheva
    hehe képzelem... oszt szép gólt fejelt Crespo???
  • tep
    Nekem meg meló....tiszta kába voltam :)
  • Sheva
    jó van de nekem másnap suli volt...
  • tep
    Há' mien Milan szurkoló vagy te??? :))))
    01:00-ig néztem a meccet és már 04:00-kor kelnem kellett :(
    de ezt látnom kellett :)
  • Sheva

Crespo!!!

De grat. a MU-nak is!!!
  • Sheva
    Forza Milan!!! röviden összefoglaltam a tegnapi esemyéneket! :)))
    Cresponak gratulálok emgint a gólhoz... sajna nem láttam a meccset mert tudtam addig fennmaradni...
  • Grave Digger
    Asszem ez nagyon sima meccs volt. gratula a csapatnak, a meccs eszternek csak fellángolásai voltak. Ahogy a mencseszteri 90 percet, ezt is nyerhettük volna jóval simábban, s ha összesítésben négyet rakunk közé, akkor sem szólhattak volna semmit rúniék:DDDD
  • 9csöves9
    grat a Milannak !:)
  • tep
    GYŐŐŐŐŐŐZELEEEEEEEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • tep
    61' Crespo lőtzte ezt is
  • tep
    1:0 -ra VEZETÜNK!!!!!!!
  • tep
    úgylegyen :)
  • Sheva
    ma minden eldől... mi vagyunk a jobbak és ezt be kell bizonyítani!!!!