36663
-
#307 ez jó hír!!! -
#306 Paolo Maldini és Massimo Ambrosini is meghosszabbította szerződését a Milannal.
A rutinos védő új szerződése 2007. Június 30-ig szól. Ennek lejártakor a csapatkapitány már 39 éves lesz és a 23. idényét fogja tölteni a piros-feketéknél.
Ambrosini is követte csapattársa példáját és 2008. Június 30.-áig, azaz újabb két évre kötelezte el magát az olasz bajnokhoz.
-
#305 pffffff -
R9 #304 3:1 -
#303 szegény... senkit nem érdekel a Kupa! te azzal az 1:0-val törődj!!! -
R9 #302 lol
4:1 -
#301 bassza meg most látom 6:3 as összesítéssel kiestünk... mondjuk engem annyira nem érdekel mert a bajnokságot és a BL-t kell megnyerni!!! -
#300 ki -
#299 szal kikaptunk 4:1 -re hát ez gyötrelmes... kiestünk így igaz??? -
#298 elsiettem........ez már megalázó vereség :((((((((((((
21' [1 - 0] V. Iaquinta
61' [2 - 0] S. Mauri
77' [2 - 1] J.D. Tomasson
81' [3 - 1] D.D. Michele (pen.)
90' [4 - 1] S. Mauri
-
#297 Hát ez nem jött össze sajna..... Udinese 3 : 1 Milan -
#296 21' [1 - 0] V. Iaquinta
61' [2 - 0] S. Mauri
81' [3 - 1] D.D. Michele (pen.)
újra szopás :( -
#295 21' [1 - 0] V. Iaquinta
61' [2 - 0] S. Mauri
na , alakul :) -
#294 21' [1 - 0] V. Iaquinta
61' [2 - 0] S. Mauri
ez van sajna :( -
#293 bassza meg szopunk 1-0 ra idaig -
#292 ja remélem a Romát megzuhintjuk Sheva is pályára léphet már... -
#291 Vasárnap meg a Roma idegenben -
#290 jöhet az Udinese... tovább megyünk a kupában is remélem -
#289 jaja... Inzaghi majd vág 3-mat!!!! heheheh -
#288 lááááááááááááááááááááál b keret:))) -
#287 Az Udinese elleni Olasz Kupa negyeddöntő visszavágó mérkőzés kerete:
Kapusok: Abbiati, Dida, Fiori
Hátvédek: Cafu, Costacurta, Esajas, Kaladze, Pancaro, Simic, Stam
Középpályások: Ambrosini, Brocchi, Dhorasoo, Kakà, Pirlo, Rui Costa, Seedorf, Serginho
Csatárok: Inzaghi, Tomasson
-
#286 ANCELOTTI: „Megnyugtat a csapat teljesítménye”
„Jól játszottunk, mindvégig fegyelmezettek voltunk, még akkor is, amikor Maldinit és Nestát le kellett cserélni. Biztos vagyok benne, hogy a körülményekhez képest a legnagyobb nyomást gyakoroltuk az ellenfélre, de a Bajnokok Ligája visszavágó miatti fáradság benne volt a lábakban. Remélem, hogy Paolo és Alessandro hamarosan visszatér. A kiválásuk nehéz helyzetbe hoz minket, de nem a mostani meccsen, amelyen szerencsénk volt.”
STAM: „Jól vagyok és még jobban akarok játszani”
„Ez egy keményen küzdő Sampdoria volt, amely jól védekezett és jl kihasználja a hibáinkat. Mi jól koncentráltunk és támadtunk a döntő pillanatokban. Nekem volt egy jó mentésem a végén, de úgy gondolom, hogy ott szerencsém volt. Nem volt könnyű játszani vasárnap, mert kicsit fáradtak voltunk a Manchester United elleni mérkőzés után. A magam részéről jól vagyok, nem érzek fájdalmat és szeretném a legjobbat nyújtani.”
CRESPO: „Némi szerencse, de még több tudás”
„Természetesen a győzelemhez és ahhoz, hogy a táblázat első helyén legyél kell szerencse is, de ezenfelül kell még képzettség is. Például, amikor Kaka’ góljával megszereztük a vezetést. Ráadásul dicséretet érdemel a védelmünk, akik mindig megmutatják nagyszerű szorgalmukat és jellemüket.”
KAKA: „Ez egy különleges győzelem”
Ez egy rendkívüli gól volt, egy rendkívüli mérkőzésen. Hihetetlen, hogy az én gólom három pontot hozott, egy nagyszerű, de kemény mérkőzésen. A Sampdoria jól játszott, mind védekezésben, mind támadásban., ahogy mi is. Mi győztünk, és nagyon boldogok vagyunk. Nagyon fontos gólt szereztem, és ezért elégedetten mehettem haza. Remélem szerzek még többet is. A csapat igazán jó. Nagyszerűen kiegészítjük egymást a csapattársaimmal. Andrea passza tökéletes volt. Crespo gólt fejelt kedden. Most pedig én. Láttam, hogy a kapus kint áll és így egy nagyszerű gól lehet. Azonban a legfontosabb dolog a győzelem.”
-
#285 LA GAZZETTA DELLO SPORT
MILAN: Dida 6; Cafu 6; Nesta 7; (Costacurta 6); Stam 7.5; Maldini 6; (Serginho 5.5); Gattuso 7; Pirlo 6; Seedorf 6.5; Kaka 6.5; Rui Costa 6; (Ambrosini -); Crespo 5.5
SAMPDORIA: Antonioli 6; C.Zenoni 6; Pavan 6.5; Falcone 5.5; Pisano 6; (Gasbarroni 6); Diana 5.5; Palombo 6; Volpi 6; Tonetto 6.5; Rossini -; (Kutuzov 7); Flachi 5
IL CORRIERE DELLO SPORT
MILAN: Dida 6; Cafu 6.5; Nesta 7; (Costacurta 5.5); Stam 7; Maldini 6; (Serginho 5); Gattuso 6; Pirlo 6.5; Seedorf 6; Kaka 6.5; Rui Costa 6.5; (Ambrosini 6); Crespo 5.5
TUTTOSPORT
MILAN: Dida 6; Cafu 6.5; Nesta 7; (Costacurta 6); Stam 7; Maldini 6; (Serginho 5); Gattuso 6.5; Pirlo 6.5; Seedorf 6; Kaka 7; Rui Costa 6.5; (Ambrosini 6); Crespo 6
CORRIERE DELLA SERA
MILAN: Dida 6; Cafu 6.5; Nesta 7; (Costacurta 6.5); Stam 7.5; Maldini 6.5; (Serginho 5.5); Gattuso 7; Pirlo 6.5; Seedorf 6.5; Kaka 6; Rui Costa 6.5; (Ambrosini -); Crespo 6
REPUBBLICA
MILAN: Dida 6; Cafu 6.5; Nesta 6.5; (Costacurta 6); Stam 7; Maldini 6; (Serginho 5.5); Gattuso 6.5; Pirlo 6.5; Seedorf 6.5; Kaka 6.5; Rui Costa 6; (Ambrosini -); Crespo 6
IL GIORNALE
MILAN: Dida n.r; Cafu 6.5; Nesta 7; (Costacurta 6.5); Stam 7.5; Maldini -.; (Serginho 5); Gattuso 7.5; Pirlo 6.5; Seedorf 6.5; Kaka 6.5; Rui Costa 6; (Ambrosini 7); Crespo 5.5
-
#284 hát...ezért Oliverát eltiltanám vagy 10 meccsre... a partjelző megvak ha nem látta... a győzelmet ezért nem fikázom mert a milan is 3 héten keresztül a 90 percben nyerte meg a meccset!!!
a Chievo gólt meg nem láttam... -
#283 sztem ezért csak a partjelző felelős aki 15 méterre volt az alapvonaltól... -
#282 Jaja.......VIDEÓBÍRÓT A NÉPNEK!!! -
#281 ...és az a megnemadott gól mennyire fontos lehet a végelszámolásnál, és nem csak a juve, de még a chievo szempontjából is sorsdöntő lehet! nagyon bosszantó az ilyen, és ez megint független attól, hogy kinek szurkol az ember, kár az ilyenekért. -
#280 De legalább kiállította mindkettőt -
#279 Hát igen.....a játékvezető nem volt képben az egész meccsen -
#278 de az a folytogatás se volt semmi... függetlenül attól, hogy ki melyik csapatnak szurkol, az ilyen dolgokat több meccses eltiltással kellene szankcionálni, mert ez nem a pályára való jelenet volt -
#277 Azé' nem semmi , hogy a játékvezető a szabályos Chievo gólt nem adta meg :(( -
#276 basszus :( -
#275 hehe -
#274 0:0 eddig oké :) -
#273 Juve ne nyerjél léccike!!! -
#272 Az olasz pontvadászat 28. fordulójában a piros-feketék Kaka' góljával 1-0-ra legyőzték, az ebben a szezonban remekül teljesítő Sampdoriát. Ezzel a Milan előnye 3 pont az este pályára lépő Juventus előtt.
Milan 1-0 Sampdoria
Gólszerző: Kaka 64’
Játékvezető: Rosetti (Torino)
Sárga lapok: 69’ Stam (Mil), 75’ Costacurta (Mil)
Hosszabbítás: 5 perc
MILAN: Dida; Cafu, Nesta (44’ Costacurta), Stam, Maldini (34’ Serginho); Gattuso, Pirlo, Seedorf; Rui Costa (75’ Ambrosini), Kakà; Crespo.
SAMPDORIA: Antonioli; Zenoni, Pavan, Falcone, Pisano (69’ Gasbarroni); Diana (77’ Doni), Palombo, Volpi, Tonetto; Flachi, Rossini ( 20’ Kutuzov)
-
#271 -
#270 ja de amikor Nesta meg Maldini megsérült azt hittem dobok egy hátast!!! -
#269 Mi legalabb nyertunk. -
#268 jaja Sampdoria ellen Kaká fejes góljával nyertünk!!!