36663
-
#427 20??? pfffff esetleg az IQ-ja 20! -
#426 ki 20? -
#425 20 -
#424 ő meg 9 -
#423 hallod igen 12 éves vok ha tudni akarod. -
#422 jaja az Inter az elmúlt 10 évebn mit nyert??? SEMMIT!!! egy Uefa-Kupát pffff szégyen!!! -
#421 Mondjuk nemtom mire volt ez most jó hogy berakta ezt a '81-es képet.. Ami volt volt... elmúlt már a bajnoki címért küzdünk mint csapat. Ehhez az Inter még nagyon messze van..mert ők még egyenlőre nem csapat ugyanúgy ahogy a Chelsea sem.. -
#420 6-0 kész ennyi -
#419 mit vársz egy 9 IQ-s gyerektől?!!! -
Rudee #418 Bár utálom a Milan-t, ezt mégis hülyeség volt berakni. Nem a játékuk miatt kerültek anno a másodosztályba. -
#417 Juj azért.. najó kicsit más volt tavaly. Az 1. meccset 4:1-re megnyertük és úgy álltak hozzá a 2.hoz. szal ne viszonyíts ahhoz. -
R9 #416 -
R9 #415 csak ez 4 éve volt ecsém,ez meg tavaly kb. ugyanezzel a kerettel -
EGY KIS MELÉKEZTETŐ!!! -
R9 #413 kis emlékeztető
-
#412 Andrea Pirlo két remekbe szabott szabadrúgásgóljával Olaszország 2-0-ra verte Skóciát, ezzel már ötpontosra növelve előnyét az 5. csoportban. A Milan középpályása hazai pályán, a San Siróban a 35. percben szerezte meg a vezetést, míg a 85.-ben eldöntötte a három pont sorsát.
- Tökéletes munkát végeztünk, a három csatárnak rengeteg lehetősége adódott - mondta Marcello Lippi szövetségi kapitány. - Pirlo hozta a meccset, nem tévedtünk tehát, amikor azt mondtuk, hogy nagy szükségünk van rá, és őt választottuk. -
#411 és neked azt h 9 éves vagy??? -
R9 #410 az a 12 azt mutatja hogy 12 éves vagy? -
#409 Cordoba lerúgja??? háromszor megkerüli és bvágja a kapuba a labdát mire legrúghatná!!! -
#408 hallod ha interes vagy mit keresel a milan fórumba?mondjuk igaz én is átmegyek ellenfórumozónak az interesekhez.figyelj a milan nyri a bl-t nyugodjál bele.
-
R9 #407 majd Cordoba lerugja -
#406 mert miért ne tudna a hétvégén csereként pályáralép aztán meg az Inter ellen kezdő lesz... -
#405 csak az a gond hogy sevchenko nemigen tud játszani a bl döntö után se egy ideig lehet.de remélem idejében felépül. -
#404 megnyeri a milan a bl-t az 10000000000000000000% százalék -
#403 így van! -
#402 meg ha a meccsek 1-2 percel elöbb fejeződtek volna be akkor kb 8 ponttal mögöttünk kullognátok:) de hagyjuk ezt amelyikünk csapata megnyeri a bajnokságot az nem érdemtelenül fogja.nagyszerű csapat mind a kettő -
#401 hmm sztem nem látjátok át a helyzetet. amíg nem állt rá a 3 csatáros játékra Cap addig egyáltalán nem neki köszönhettünk mindent,ráadásul pont Zlatant emelitek ki aki szinte max egy bajnokit pihent,rosszul veszi át a labdákat és nagyon szabálytalan.mindemellett tudom hogy nagyszerű futballista. inkább ha olyan játékos kell akik nélkül végünk lenne az Buffon,Zamrotta,Cannavaro,Thuram,Emerson és Camo. ők a nélkülözhetetlenek -
#400 THX -
#399 hát ja ha kivennénk Capello és Zlatant vagy még Nedvedet akkor erős közép csapat lenne...ezzel nem akarok a Juvét cinkelni mert tisztelem mint a Milan nagy vetélytársát... -
#398 Azért az tényleg igaz hogy nagyon sokat segítenek a Juvenak a bírók. Bocs hogy lenyomiztam őket végül is nem rossz csapat de azt valld be hogy ha capello nincs.. a bajnoki reménynek. Egyszerűen nem szeretm a Juvet te meg sztem a Milannal vagy így. -
Rudee #397 Nem akarom védeni, de Te pont úgy állsz hozzá ehez mint Ő, mikor pl a Madridról van szó. -
#396 összeszámolnád nekem hány ilyen meccs volt idén? -
#395 nyomizhatjátok meg minden,számomra akkor is a Juve a legjobb.egyébként számold össze az utóbbi 20 évben mit nyert az Inter(1 szaros UEFa) és mi mit nyertünk. jöhettek azzal hogy segít a bíró de amikor ellenünk fújnak azt észre se veszik.egyetértek azzal hogy többet tévednek a javunkra de könyörgöm nehogymár azt higyjétek hogy európa egyik legprofibb bajnokságában kinéznek egy csapatot akit segítenk vagy hogy bundáznak -
#394 Ne aggódj a Juve se fog nyerni semmit mert egy nagy nyomi csapat!! A Milan fog nyerni, amúgy meg az Inter elrontotta a bajnokság elejét amúgy lett volna esélye..
-
R9 #393 és a te szaros juvéd aki a meccseket az utolsó 20 percben birói segítséggel hozza 1:0-ra fog vmit nyerni?hát nem... -
#392 Jó mit tudna nyerni az Interrel?:D bl-ből kiejti a Milan a bajnokság rég elúszott.. talán ha igyekeznek a kupát megnyerhetik.. -
#391 én is azért emeltem ki mert tudom hogy nem fog:D -
#390 Sheva kira lett az új logod::D:D
-
#389 miert fog? -
#388 'Az Interrel semmit nem fogok nyerni'