36663
  • forza milan
    igyvan!!!!!!!!!
  • JackDaniels #1027
    görögös antifoci.:DDDDD
    nem inkább olaszos??:PPPP
  • shogun1
    "fing" görögös antifoci,és milyen produkcióval győztek a juve és chelsea ellen is??? nem beszélve a tegnapi 6 perces játékukról, juve ellen találtak 2 gyors gólt utána mindenki a gólvonalra, chelsea ellen pedig bennt se volt teljes terjedelmével a labda.Nem beszélve arról hogy az angol házidöntő a világ két legunalmasabb meccse volt.(nem mintha a milan juve jobb lett volna de az már 2 éve volt, ez meg csak pár hete) mind1 jövőre úgyse lesz sehol a pool, ahogy az eb címvédők se, ha méltányosságból indulhatnak, remélem ill biztos vagyok benne h lemossák őket morientes-szel együtt
    FORZA MILAN
  • sweech
    ok
  • Laffite
    nem is mondtam.
    "esélytelenebb" = kevésbé esélyes
    ha megnézed a fogadóirodák oddsait, akkor azok szerint a Milan volt esélyesebb, nem is kevéssel, de nem "esélyes" volt csak "esélyesebb" :)
  • sweech
    mi az hogy esélytelen....áááá....Juventus vs Liverpool....juventus volt az esélyesebb, nyert a LP....Chealse vs LP....Chealse volt az esélyesebb nyert a LP...Milan vs LP....Milan volt az esélyesebb nyert a LP....ezek után ne monnyanak már olyat hogy a LP nem esélyes
  • JackDaniels #1022
  • JackDaniels #1021
    Nemhogy nem lehet, hanem egyáltalán nem a bíróban kell keresni a 3-0ról vesztés okát.:)
  • Sheva
    nem tom miért a játékvezetőt kll hibáztatni nem ő focizott
  • Laffite
    igazad van, de a játékvezetőt nem az angolok választották, valahogy úgy érzem nem tudlak meggyőzni arról, hogy egy 3:0-ás előny eltékozlását egy esélytelenebb csapat ellen nem lehet csak és kizárólag a bíróra kenni... egyébként meg nem kell mindenkinek a POOL-nak szurkolni, hol írtam ilyet? nem akarok senkivel ellenségeskedni, az előző hozzászólásaim se arról szóltak, hanem pont az ellenkezőjéről, sajnálom ha megbántottalak.
  • JackDaniels #1018
    Részre hajlás??:)))) Egy BL döntőben?? Ne vedd személyeskedésnek, de ekkora baromságot régen hallottam.:))
  • sweech
    nincs igazad szentem...ha 3:0-ról képes volt kikaponi akkor megérdemelte....amúgy nem vagyok nagy foci rjongó de azér LIVERPOOL RULZ!!!!!!!
  • Laffite
    na mondd már ki, h bunda volt és télleg szánalmas lesz ez az egész...
  • Laffite
    Abszolút ez a véleményem nekem is. Az előző hozzászólásokra visszatérve pedig tény, hogy a Milan jobban megérdemelte volna a sikert, de az elmúlt több mint 100 évből sztem milliónyi példát fel lehetne hozni, amikor nem az nyert egy mérkőzést, avagy egy trófeát, aki jobban megérdemelte volna, hanem az aki valamilyen formában de több gólt lőtt...
  • tep
    Én ezzel a hozzászólással értek egyet.......két bírói baki/részrehajlás döntött!

most már mindegy......pedig sokkal jobban játszottunk

....akkoris : MILAN4EVER!!!

• shogun1
    hogy ugyanúgy tévedett volna mind2 csapat részére azt vmiért kétlem, nézzük a 11es gólt(amiért angliában mosolyt kap legfeljebb nem büntetőt) vmint a smicer gólját, ami előtt fél percig legyezte magát a partjelző (hogy les), de még mindig tény hogy ezt a meccset a milan nyerte, sajnos a poolnak.....
  • JackDaniels #1012
    Aki9 ezen a meccsen is a játékvezetésben kereste a Milan-vereség okát, azt odaállítanám az oldalvonalhoz, adnék egy zászlót a kezébe és kíváncsi lennék, hogy mit is csinálna.:))) Sztem pislogni sem tudna, nem pedig lest megítélni, egy ilyen iramú meccsen.:))))
  • shogun1
    6 percet volt pályán a pool most meg mindenki őket élteti, hogy mennyire megérdemelték, 2 gól ha más nem is , de minimum vitatható. Ez csak a milan hibája 3 gólos előnyt nem szabad elveszteni, bár azt még sajnálom, h a juventus meccs óta a liverpooliak 10-20 percet vannak a pályán és ilyen teljesítménnyel került európa csúcsára, remélem nem lesz tartós ( már elnézést)
    én valahol inkább okolom a bírót, mint az edzőt de elsősorban a milan bukta el ill nyerte meg az ellenfélnek a meccset. most lehet megint egy évet várni :((

SEBAJ
    FORZA MILAN, FORZA ROSSONERI
  • Rudee
    A végén Sevcsnekó helyzeténél majdnem belehaltam a röhögésbe. A bíró meg ugyanúgy tévedett mindkét csapat rovására.
    Kaká fejese (3-0nál) se a játékvezető miatt ment mellé.
  • JackDaniels #1009
    Üdv mindenkinek! Bizony nem a pool hibája!! 3-0ról nem szabad meccset bukni, különösen ilyen szinten nem. Egyébként nagyon jó meccs volt, függetlenül az eredménytől.
  • Sheva
    hát ez van majd jövőre... remélem egy másik edzővel!!!
  • forza milan
    vgülis igaz!ezse a pool hibája!el lett b@szva!másfél méterröl kihagytunk helyzetet szinte üres kapura,vgülis nem a pool hibája...
  • Sheke
    nemaz de ti is jól jáccottatok de ne szidd a bírót az télleg les volt de legalább örüljé hogy ennyi gólt rugtatok a többiek nézd meg egyik sem panaszkodott anyyira mint te mert azé a milan is jól jáccott a pool is nem??
  • Don Vittorio
    csupán arra céloztam, hogy ha más vezeti ezt a meccset akkor nem biztos hogy ez lesz a vége és ez szerintem nincs jól, mert nem szabadna ennyi hatással lennie a játékvezetőknek a meccs alakulására...szerintem egy bl döntőben a bírónak nem próbálkozni kell...én is biztos hibáznék ezért nem vagyok bl döntőben bíró... :P ugye azért nem kell mindenkinek a poolnak szurkolni?! üdv
  • Sheva
    nem tudom mit kell szidni a poolt meg a bírót! kikaptunk és kész...ami hülyeségünknek köszönhetően elvesztettük a kupát! mindenki azt képzelte az első 5 percben h megvan a meccs és utána jötek a pooli pofonok!
  • North
    Maximálisan egyetértek Laffite hsz-eivel. Ez a meccs egyeltalán nem a bírón ment el. Tény, hogy hibázott, de a Milan 120 percből 110-ben támadott, rengeteg helyzetet dolgozott ki, volt lehetősége eldönteni a mérkőzést. Van abban igazság, hogy aki 3-0-ás előnyét nem képes megtartani, az nem érdemli meg a győzelmet. De ez csak az egyik oldal. A 'Pool szinte semmit nem tett érte, kb a 80.perctől várták a 11-eseket, a hosszabbításban futni nem bírtak, nemhogy támadni. A játék minden szempontjából jobb volt tegnap a Milan, nem érdemeltek vereséget.
  • forza milan
    ezaz!igazságtalan pool gyözelem!örülhetnek a hülye fejüknek.a poolban spanyol edzö,rafa benítez,meg spanyol játékosok,alonso,garciá.spanyol biró!!!jóhogy a poolnak fuj!az a sheva gól nem lesröl ment!
  • Palinko
    Bassza meg a Pool legjobb a Milan :)
    FORZA!
  • Laffite
    Szerintem még a keserűség beszél belőled, abban viszont egyet tudok érteni, h ezt a meccset a Milan vesztette el, nem a POOL hozta vissza. 3:0-nál be kellett volna állni foggal-körömmel védekezni és kontrázni, így szerintem leginkább az olaszok mesterét hibáztathatod, hogy nem tudott a szünetben ilyen irányban hatni a játékosaira, Crespo lehozatalát meg szintén nem értem, mert igencsak érezte a kaput...
  • shogun1
    korrekt lenni??? tény hogy elfogultságból is mondom, de nagyon nem sikerült!!!
  • shogun1
    sajnos ezt a milan vesztette el, nem a pool "frenetikus" 6 perce itt a kulcs, előtte és utána se csináltak semmit. a 11es ->angol bajnokin odarohan a bíró, röhög egyet majd ad egy sárgát és egy oscar díjat a gerrardnak( vagy annak aki al pacino-i babérokra tört éppen)
  • Laffite
    Mindent összevetve nagyon sajnálom a Milant, és ha véletlenül a POOL-t mégsem engedi az angol szövetség indulni jövőre, akkor a Milannak fogok szurkolni a BL-ben, de ha engedik őket, akkor is szurkolok a Milannak, hisz kicsi az esély, h rögtön az elején összekerülnének, illetve most tényleg nagyon komolyan megkedveltem őket, és nem azért mert vesztettek, hanem pont a sportszerű hozzáállásuk miatt.
  • Laffite
    Egyébként szerintem - amiről sajnos alig beszélnek - mindkét csapat rendkívül sportszerűen viselkedett és ezt nagyon jó volt látni! Az óriási tét ellenére szándékos durvaság nem is volt a pályán, nem volt lökdösődés, kakaskodás, odaszólogatás, szal az egész nagyon kultúrált volt, rengeteg élcsapat jópár játékosa példát vehetne a két gárdától!
  • Laffite
    ...mi az, hogy a Liverpool játékosoknak "túl nagy az arcuk"? Mire lenne nagy arcuk? Ez nem a magyar bajnokság... Te melyik meccset nézted...?
  • Laffite
    Nem igazán a bíróban kellene keresni egy 3:0-ás előny elherdálásának okát, legalábbis szerintem. A második POOL gólt egy téves leshelyzet előzte meg, de akár előnyszabályról volt szó, akár a bíró nézte el, a gól nem ennek az eredménye, azt előre a bíró se tudhatta, fautolni kellett volna a lövő játékost, ennyi a titok. A 11-es 11-es volt, és ha jól emlékszem volt a Milannak is egy kezezése a 16-oson belül, amit ítélhetett volna szándékosnak is akár, szal ezt az egész játékvezetés dolgot nem kellene feszegetni én azt mondom, mert próbált korrekt lenni, de ő is ember, ez meg a BL döntő volt.
  • Csacsi
    De mondjuk azt se felejtsd el....hogy a Milan is rugott egy olyan gólt....amikor a liverpoolnak kellett volna tizenegyest kapnia a kezezés után. Szerintem nagyon jó meccs volt...gratulálok mindkét csapatnak.
  • szanics
    ehhehhehhehheeee... silány gárda a Pool...
  • BADE
    Mégis ez a silány csapat győzött a csodagárdának kikiáltott Milan ellen!
  • tejes
    Már ne haragudjatok, hogy beleszólok de szerintem ha egy ilyen jó csapat mint amilyen a Milan 3:0-ról engedí a Liverpoolt hogy feljöjjön akkor megérdemlik hogy kikapjanak.Ennyi rutinos játékossal és világsztárral akik nem kevés meccset játszottak már.
  • Don Vittorio
    az hogy a liverpool nyerte a bl-t ugyanúgy minősíti a rendezést mint amikor a görögök nyerték az eb-t...vagy lépéseket tesz az uefa vagy egyre silányabb csapatok fognak odaérni a végén...számomra egyébként felfoghatatlan az hogy mennyire nem jó a játékvezetés egy ilyen sorozatban...Gerrard-nak befújt 11-est angliában kiröhögik...Kaka buktatásánál utolsó emberként a védő lapot sem kap, Dudek a 11 eseknél majdnem az ötös vonalán ugrál, hát nem is tudom...sok sok kis apróság ami az felfogásom szerint nem tartozik a focihoz...azt viszont nem mondanám abszolút hogy európa legjobb csapata a liverpool, ez nem is kérdés, mint ahogy nem görögország a legjobb válogatott, mindössze annyi történt hogy most eccer így elvittek egy kupát...másik ami visszataszító hogy túl nagy az arcuk a liverpool játékosoknak...remélem nem engedik be őket jövőre a bl-be mert nem oda valók és ezt a bajnokságbeli eredményük is igazolja...