36663
-
#1068 SQUAD TO FACE UDINESE
5/28/2005
Coach Carlo Ancelotti has called up 19 players for the trip to Udinese:
GOALKEEPERS: Abbiati, Dida, Fiori;
DEFENDERSI: Esajas, Kaladze, Nesta, Pancaro, Rodrigo, Simic;
MIDFIELDERS: Brocchi, Dhorasoo, Gattuso, Kakà, Pirlo, Seedorf, Serginho;
STRIKERS: Crespo, Inzaghi, Tomasson.
-
#1067 felmerültek olyan hírek h Ancelotti a Roma vezetőedzője lesz...hát én megmondom h nem nagyon szimpatizálok Ancelottival az idei szezon miatt ebből többet kellett volna kihozni na de most már mind1. most olvastam a hivatalos honlapon h Galliani megerősítette h ncelotti marad a Milan vezető edzője! -
#1066 nekem a juventusz játéka nem tetszik, túl sok a Gattuso style...
-
#1065 nem tom szerintem egyikolasz csapat sem durva!!! (kivétel a Juve-Chievo meccs ahol volt egy kis bunyó!) -
#1064 Nem a BL döntőröl beszéltem, hanem általánosságban az olasz csapatokról... -
#1063 a hétvégi Udine - Milan meccset Trefolini játékvezető vezeti majd! -
#1062 Milanó, május 27., 11.30 Milan: jövőre is a BL a cél.
A Milan-szurkolók számára rémálomként végetért Bajnokok Ligája döntőről természetesen Sevcsenko is elmondta a véleményét
- A szerda este sajnos nem a mi napunk volt - így "Seva". - Úgy érzem, nem követtünk el sok hibát a mérkőzés folyamán, és rossz meglátás lenne azt állítani, hogy a döntőt a Milan veszítette el, sokkal inkább úgy gondolom, hogy inkább a Liverpool nyerte meg. Másként is alakulhatott volna ez a szezon, de a Milan természetesen jövőre is a Bajnokok Ligája győzelemért száll harcba, mint az utóbbi években mindig. -
#1061 ez érdekes! -
#1060 de télleg lezárhatnánk már azt h a BÍRÓ VOLT A FŐSZEREPLŐ!!! c. témát... -
#1059 ez érdekes cikk... -
shogun1 #1058 ja laffitte, ismersz? nem, akkor ne fikázz, ki vagy te hogy "szánalmasozz"...... -
shogun1 #1057 Na!!! vhogy most már el tudom fogadni, hogy vesztettünk, de sztem még ha kezezés is volt ??? a poolnak több dolgot, nézett el, és abból na mind1 ... beszúrok ide egy cikket, gondolom már olvastátok, érdekes
Elöljáróban figyelmeztetjük Olvasóinkat, hogy az
alábbi eszmefuttatást egy, a számmisztikában jártas
Olvasónk küldte el nekünk, és az abban foglaltakért
nem vállalunk felelősséget. Egy játékot
mindenesetre megér...
Hogy ki lesz az idei BL győztes? Ha lehet hinni a
számoknak, a Liverpool...
Több mint megdöbbentő!
1978-ban: Wales megnyerte a rögby Grand Slam-et.
Meghalt a pápa. A Liverpool kikapott a Liga-kupában az
azévi bajnoktól (Forest). Majd megnyerte az Európa
Kupát.
2005-ben: Wales megnyerte a rögby Grand Slam-et.
Meghalt a pápa. A Liverpool kikapott a Liga-kupában az
azévi bajnoktól (Chelsea?).
Várjuk a folytatást... már tudjuk a folytatást
Ráadásul:
1978 = 1+9+7+8 = 25 = 2+5 = 7
2005= 2+0+0+5 = 7
-
#1056 hát a sportszerűséggel nem volt baj... -
#1055 te meg minek hergelsz feleslegesen másokat? pont arról volt szó, hogy mennyire sportszerű volt a meccs... -
#1054 szánalmas vagy -
#1053 Apropó vitatható gólok... Tegnap újra megnéztem a meccset, és közvetlen a második Milan találat előtt nem adtak meg egy 11-est a POOL-nak kezezésért, erről eddig valahogy mindenki elfeledkezett... Ja, hogy az nem volt szándékos? Na akkor ennyit a bírói részrehajlásról, legalább ezt a bírói témát le lehet zárni, mert szerintem már ez is elég bizonyíték. -
#1052 én is hallottam -
#1051 3 évre leigazoltátok Johan Vogelt úgy hallottam -
#1050 Ha minden igaz, a szezont - csakúgy, mint a Real - trófeák nélkül záró Milan tulajdonosának, Silvio Berlusconinak a saját ötlete a brazil világbajnok megszerzése, akiért már meg is tette az első lépéseket a lombard gárda. Egy meg nem nevezett Milan-vezető beszélt Ronaldo képviselőivel, egyes információk szerint Arrigo Sacchit, a Madrid olasz sportigazgatóját is beavatták az ügybe, ám egyértelmű, hogy ebben az esetben Florentino Pérezé, a blancók első emberéé az utolsó szó. Feltehetően az elnök is értesült már a milánóiak szándékáról, és várja, hogy a héten hivatalosan is megkeressék őt az olaszok. Pérez egyébként azt tervezte, a napokban leül beszélgetni Ronaldóval a jövőről, mert a szezon közben kisebb-nagyobb öszszezördülések voltak köztük. A brazilnak időnként nagyon nem ment a játék, az eljegyzése körüli időszakban szinte egyáltalán nem tudott a futballra összpontosítani, majd a magánéletbeli válságai miatt volt dekoncentrált, ráadásul előfordult, hogy Wanderley Luxemburgo edző ellen is kirohanásokat intézett, amiért honfitársa rendre lecserélte őt.
Ronaldo legalább a jövő évi németországi világbajnokságig a spanyol óriásnál maradna, ám senki sem lepődne meg, ha úgy nyilatkozna, szívesen kitöltené a 2008-ig szóló kontraktusát, mivel jól érzi magát a klubnál és Madridban is. Ami talán ennél is többet nyom a latban, hogy a Realnál Ronaldo az egyik legjobban fizetett játékos, az éves gázsija meghaladja a hatmillió eurót, viszont a Milannál a legjobban kereső Andrij Sevcsenko keresete nem éri el ezt az összeget. Márpedig ha Ronaldo eligazol, feltehetően nem megy bele fizetése (radikális) csökkentésébe, viszont feszültséget kelthet a Milan öltözőjében, ha a többiekéhez képest az egyik játékos premizálása kiugró lenne.
Ezen problémák ugyanakkor áthidalhatók, főleg akkor, ha a szükség nagy úr. A Milannál jelenleg négy csatár játszik, közülük Sevcsenko helye biztos, Pippo Inzaghié már nem annyira, miközben Hernan Crespo minden bizonnyal visszamegy a Chelsea-hez, amely kölcsönbe adta az argentint a San Siróba, Jon Dahl Tomasson pedig átadólistán van - spanyol lapinformációk szerint a Deportivo szívesen elvinné a francia Vikash Dhorasoóval együtt - azaz, a legjobb esetben is két bevethető támadója marad Carlo Ancelotti edzőnek. Mindez azt jelenti, hogy Ronaldónak akkor is jutna hely a keretben, ha Alberto Gilardino, a Parma gólzsákja a híreknek megfelelően szintén a Milanban kötne ki.
A tranzakció lebonyolításához persze nem elegendőek az elhatározások és a vágyak, súlyos eurókötegek is kellenek. Madridban egyelőre csak azért nem utasították el az olaszokat, mert tisztában vannak vele, hogy a miniszterelnök-médiacézár Berlusconinak a bőre alatt is pénz van, és figyelembe véve, hogy saját ötlete Ronaldo megszerzése, az árról történő alkudozás során esetleg ki tudnak belőle annyit sajtolni, amennyiért már megéri elengedni a 29 esztendős csatárt. A Marca szerint a Milan vezetőjének legalább 60 millió eurót kellene letennie az asztalra, hogy egyáltalán érdemben elkezdhessék vele a tárgyalásokat, de elképzelhető, hogy ezen összeg felett még játékost is kérnek cserében a madridiak. A spanyol fővárosban már többször pusmogtak arról, hogy Kakát jó lenne megszerezni, Ronaldo esetleges távozásával talán erre nyílik is némi esély.
Megkönnyítheti Ronaldo eligazolását, ha a Realnak sikerülne megszereznie Adrianót a Milan városi riválisától, az Internazio-nalétól. Jelen állás szerint erre van némi sansz, tekintve, hogy a szintén brazil csatár összeveszett a csapat edzőjével, Roberto Man-cinivel, amiért szerinte a szakve-zető nem szerepeltette eleget. Mindemellé az Internél régóta szemeznek Santiago Solarival és a Románál olaszországi tapasztalatokat már szerző Walter Samu-ellel.
Ugyanakkor lehet máshogyan is latolgatni, Roberto Carlos, Ronaldo csapat- és honfitársa például a következőképpen tette: "Ronaldónak nincs miért elmennie, különben sem hinném, hogy az elnök elengedné őt. Azt szeretném, ha maradna, mert a barátom, akinek még évek vannak hátra a szerződéséből. Innen nem tud jobb helyre menni, ezért szerintem Ronnie csapatot és országot sem vált." -
#1049 szabálytalankodni durváskodni??? ember te melyik meccset názted??? -
#1048 Az olaszok focigyilkosok.... Csak szabálytalankodni és durváskodni tudnak , focizni nem.... adja isten hogy többet ne nyerjen BL döntőt olasz csapat..! -
shogun1 #1047 azok!!!....
ennyit erről, remélem vhogy mégis bejuttok a bl-be(pl everton helyett, és az első csoportkörben kiestek a ...ba) éljen az új foci stratégia, a 6 perces foci....
-
#1046 Vitatható gólok. Mondom, hogy nevetséges vagy.:))) Nem egy meccset néztünk. Részemről a dolog befejezve, már leírtam a véleményem.:DDDD
További jó szurkolást!:))) -
shogun1 #1045 eh jack daniels neked meg 20 évig ez legyen a legnagyobb örömöd hogy nyert megint a pool ilyen f.s játékkal, és vitatható gólokkal.... -
Don Vittorio #1044 na látod ez is igaz...ezért fog jövőre nyerni a west brom Zolival :-) csak előbb be kéne őket nyomni bl indulásra... -
#1043 de mindegyik milan gól szép volt :) -
#1042 a 3. gólunknál Kaká a saját térfelérők indította Crespot aki bevágta na szerintem ez volt a legszebb! -
#1041 Mondjuk a 2.góljuk, amikor nullára játszották a L'pool védelmét az naon szép volt, de azé' Gerard fejese sem volt akármilyen.:) -
#1040 /agree -
#1039 100x szebb golokat? Melyik volt szebb? :D -
#1038 Ez legyen a legnagyobb örömöd, hogy nem engedik indulni a L'pool jövőre a BL-ben. Tipikus magyar szurkoló vagy te is. Nemám, hogy úriemberként elismerni, hogy egy paraszthajszállal a L'pool volt jobb, hanem szted jobb lenne, ha pontozásos sportág lenne a foci, mert a Milan szebb gólokat lőtt. Nevetséges.:DDDDDDD -
shogun1 #1037 a milan 110percig próbált gólt rúgni, helyzetei is voltak, nem is egy, még az utolsó percben is,ezzel szemben a pool 6 percet volt pályán. A gerrard meg bevallotta h a hosszabbításban a 11sekre játszottak . 0-3 ról, hányszor írjam le h ilyen gólokkal nem nehéz egyenlíteni(elfogultságból is,de az olaszok 100* szebb gólokat rúgtak) de úgyse lesztek jövőre sehol, mert most már 100% h nem engedik indulni őket, legfeljebb az angol szövetség kavarhat olyasmit, minthogy a 4. helyezett helyett induljon inkább a pool. A lényeg: 6 perces (mert többet nem csináltak)teljesítménnyel messze nem megérdemelt a győzelem!!!! -
#1036 akkor a második gólotok nem adják meg.... -
#1035 Miért, a Milan nyújtott?
Végül is 0-3ról felállni télleg nem talpra állás.:))
...jó, tudom,a spori elcsalta a meccset.:DDDD -
shogun1 #1034 nehéz elviselni, mert nem nyújtottak, olyan hihetetlen teljesítményt, amire azt mondom, hogy ez igen ez talpraállás. nehéz elviselni mert ez a kedvenc csapatom, igen mi vagyunk a legjobbak!!!! (még így is) volt 6 hihetetlen szerencsés percük, de nem a pool nyerte meg a döntőt, hanem a milan vesztette el, nem fog még egyszer leírni h mit "alkottak" döntő előtti meccseken. sztem nem ártana elgondolkodni a videobíró bevezetésén, az nflben bevállt. -
#1033 Mivan nem sikerült a meccs? azért abban a lesben igazuk volt a partjelzőknek!!!!
nem kell arra fogni!! -
#1032 Azé' ne legyen mán ennyire nehéz elviselni egy vereséget.:)) Kissé lehetnél reálisabb is. Bár, ez tipikus magyar hozzáállás.:)) Kikaptunk, mégis rajtunk kívül mindenki xar, mivagyunk a legjobbak, csakhát az eredmény....)))) -
#1031 Ezt nem igazan ertem. Mindig csak az un. legjobbak, Milan-Juventus-Real Madrid-Chelsea-Barcelona, stb. nyerheti meg a BL-t? Egy kupasorozat egeszen mas, mint a bajnoksag, semmi koze nincs ahhoz, hanyadikok lettek a bajnoksagban. Sokkal jobb igy, hogy nem mindig ugyanaz nyer. -
Don Vittorio #1030 nem bántottál meg...3-0 nál én sem gondoltam volna hogy olasz csapat nem nyer...azért a bírót kell szídni mert ő nem tud ide visszaírni :P
csak nehogy meglepődjek...:-) -
shogun1 #1029 nem, görögös, az olaszok tegnap mutattak is 110 percig vmit a pályán, a pool-iak 6ot abból is 2góljuk... na hagyjuk leírtam már, a lényeg mostantól a jövő évi bl, ha indulhat a pool, ki fog esni az biztos, ha nem, nem fog megszakadni a szívem h nem látom a pazar 10 perces játékukat...