36663
-
Rudee #907 Jövőhét szerdán. -
#906 mikor is lesz a bl döntö? -
#905 akkor tehetnek egy szivességet -
Rudee #904 Semennyit, mert nem akarják eladni. -
#903 értem én... ööö mennyit is akarnak Crespoért? -
Rudee #902 De Ő a saját játékosát akarja a csapatában látni. -
#901 jó de Duff és Cole is játszott már elől...vetessen magának mást...ott van Abramovics elnök úr bárkit megvehet akit csak akar!!! -
Rudee #900 Kezman elmegy, Duff és Cole nem csatár. Drogba és Gudjohnsen bármikor lesérülhet. -
#899 ja uganúgy mint Kezmanra mi? minek neki Drogba Gudjohnsen mellé meg ott van Duff Robben Cole is neki...szal felesleges!!! -
Rudee #898 Maradni akar, de attól még a Chelsea játékosa. És nyáron vissza is kell mennie, ráadásul Mourinho számít rá a következő szezonban. -
#897 Crespo biztosan maradni akar!!!!
CRESPO: 'Milano is my home'
5/18/2005
MILAN - Tuttosport reports an interview with Hernan Crespo: ’It wouldn't be a problem for me to return to Chelsea, but I haven't adapted in London, while Milano is my home.'
-
#896 inkább crespo maradjon mint tomasson....én jobban tartom crespot -
#895 de mondjuk crespo ha visszamegy a cfc-hez,az nem lenne jó! -
#894 tomasson is húz a milantól,lehet!én tomassonra tipppelnék! -
Rudee #893 Crespo? -
#892 ja!jöjjön a milanba.de ki helyett is? -
#891 nem érdekel mennyi az ára....jöjjön a Milanba és kész!!! -
Rudee #890 Ha nem lenne sok érdeklődő és Gilardino nagyon menni akarna, akkor talán elengednék olcsóbban. -
#889 tudom de annyit senki se ad ert ezt mondom -
Rudee #888 A Parma vezetői mondták hogy 40 milliót kérnek érte. -
#887 aha akkor ennyi mikor casillasé 5 milio....azert mert azt mondtak akkor is max 20 ert fog elmenni -
Rudee #886 Megnézem mikor fog 40 milliót fizetni a Milan egy játékosért. Gilardino ára ugyebár ennyi. -
#885 jó lenne -
#884 hát remélem jön -
#883 én se.de most gilardino megy a milanba,vagy nemmegy? -
#882 hát Tomassonnal úgy vagyok h jó játékos...szal én nem adnám el -
#881 tomasson helyére gilardinot,tonit javasolnám ha télleg elmegy. -
#880 aha,de ez lehetetlen -
Csesza #879 Sztárokat igazolna a Lyon
Lyon, május 17., 9.20 Tomasson és Trezeguet a kívánságlistán.
A Lyon vezetői a nyáron mindenféleképpen csatárral szeretnék megerősíteni a csapatot, és erre két fő kiszemeltjük van.
Az egyik Jon Dahl Tomasson, az AC Milan üdvöskéje, a másik David Trezeguet, a Juventus labdarúgója. Kettejük közül a dán megszerzése tűnik nehezebbnek, hiszen őt 2009-ig szerződés köti milánóiakhoz, a francia ugyanakkor szeretne távozni Torinóból.
- Nem tudom, meddig maradok Milánóban, de mindenre nyitott vagyok a jövőt illetően - nyilatkozta Tomasson.
Trezeguet érkezésére azért van nagyobb esély, mert a Juventus éppen a Lyon játékosát, a ghánai Michael Essient szeretné leigazolni, így könnyen létrejöhet a "csereüzlet". -
#878 és jó lenne ha a juve kikapna az uccsó két eccsen!!! :DDDD -
#877 ha palermo ellen nem győzünk én nem tom mit teszek!!! -
#876 jaja és remélem meg is nyerik és akkor én leszek a legboldogabb!!! :D -
#875 Most Ancelotti-n a sor , hogy rendet tegyen a fejekben és motiválja őket a nyerésre -
#874 De vgülis igaz,pihenhetnek!De a psv ellen nem mutattunk valami nagyot! -
#873 ilyen szétesett játékkal? -
#872 Most már csak egy cél van!!!!!..............MEG KELL NYERNI A BL-t!!!!!
nincs kifogás.......addig pihenhetnek eleget -
#871 ja,igy kész a bl döntö is -
#870 Pünkösd vasárnapján a Milan idegenben 2-2-es döntetlent játszott a Lecce csapatával. Ezzel az eredménnyel a piros-feketék ponthátránya két fordulóval a bajnokság vége előtt 5 pontra nőtt a Juventusszal szemben.
Lecce 2 - 2 Milan
Gólszerzők: Kaladze 12 (M), Konan 46 (L), Shevchenko 53 (M), Vucinic 82 (L)
Játékvezető: Trefoloni
Sárgalap: Ambrosini 18, Vucinic 24, Stovini 45, Dhorasoo 59
Piroslap: 78 Konan
Lecce: Sicignano; Angelo, Diamoutene, Stovini, Rullo; Cassetti, Ledesma, Dalla Bona (Valdes 67); Pinardi, Vucinic, Konan
Milan: Dida; Cafu, Stam, Maldini, Kaladze; Gattuso, Rui Costa, Ambrosini (Dhorasoo 46); Kaka; Shevchenko (Tomasson 64), Inzaghi (Serginho 75)
-
#869 egyre szarabb a játékunk -
#868 áááááá vazze,nem tudnak egy kib****tt gyözelmet aratni!öcsém nagy szar leccével döntetlenezik!szét vagyunk esve!igy már a blben se jósolok sok reményt!