36663
-
#5359 rosszullét -
#5358 Szuperpippóóó
a rossullét kerülgetett........egészen a 88. percig
-
Ereszt #5357 -
Ereszt #5356 -
Ereszt #5355 -
Ereszt #5354 -
Ereszt #5353 -
Ereszt #5352 -
#5351 Inkább mint Costa.... -
laca70 #5350 Köszi.
Legfeljebb elődöntő lesz. Egy ágon vagyunk. -
laca70 #5349 Nem értem Simic miért nem játszik. -
#5348 OTTVa a pont...az makkerezik,aki a legjobban tudja,hogy ez nem mák,hanem csapatmunka,ez egy jó csapat....Ha mákunk is van,legalább nekünk van....ENNYI! -
#5347 Hi!
Gratula!
Remélem Barca-Milan döntő lesz... -
..bár énmár pl.Costacurta-t nem naon jáccatnám,pláne 1ilyen iszonyat tét meccsen (bár nem volt rossz)...nyáron be kell vásárolnunk rendesen és lehetőleg 30év alatt!! -
laca70 #5345 Nem lehet mindent a szerencsére fogni. (De jó csapatnak szerencséje is van :)))
Az utolsó félórában a Lyon át sem jött a félpályán. Az igaz, hogy az első félidőben jobbak voltak, de a helyzeteket be kell rúgni. (Ugyanez volt az első meccs első 20 percében. Ha Sheva kettőt berúg, nincs szükség a visszavágóra)
Maldini behozatal jó húzás volt, mert Serginho előrébb mehetett, Kaka pedig kijött a jobb oldalra, mivel Costacurta nem az előre futásairól híres. -
#5344 Ne mákoljatok,az lett volna a mák,ha Sheva kettős kapufája kijött volna.
Forza Milan!
-
oaken #5343 FORZA MILAN! Remélem ma búcsúzik a Barca. Egy Juve-Milan döntő jó lenne. -
R9 #5342 hát kb :D -
Monoton #5341 Ez a Liverpool ra is igaz! -
Sojka5 #5340 MIlan a király!!!!!!!!!!!!!!
Ez férfias küzdelem volt!!!!!!!!!!!!! -
shogun6 #5339 és az igaz h elég későn jött megint, de egy meccs 90+1,2,3 percig tart!
nem volt ez akkora mák, a lyon ennyit se nyújtott... sztem (igaz elfogultság) de találtak egy gólt, utána csak az időhúzásra játszottak, főleg a 2. félidőben volt lapos a teljesítményük -
shogun6 #5338 2006 március asszem Milan Bayern 4-1 gyönyörű megérdemelt
1994 Milan Barca Bl döntő 4 -0 világ egyik legjobb meccse!!! -
North #5337 Ugyan. A Milan már rengeteg sorsdöntő meccset döntött el a hajrában szerzett góljaival. Ez a csapat mentális erejét emeli ki, hogy sosem adják fel. Ha mondjuk egy büntetővel, vagy egy szerencsétlen öngóllal jutottunk volna tovább, vagy az ellen kapusa dobta volna oda nekünk a labdát. Na az lenne mázli.
Amúgy kösz a gratokat. Rem összekapják magukat, Pirlo meg nem fog kezdeni, mert az elődöntőben ez édeskevés lesz. -
#5336 A Milán a világ legmákerebb csapata!De egyébként grat! -
#5335 Legalább nekünk van olyannunk,hogy mázli érted...Ennyierövel Mázliból nyertünk eddig minden mázli...Énis hivatkozhatnák erre.... -
#5334 ááááááááááááá továbbbbbbbbmentűűűűűnk -
Monoton #5333 ezt nem hiszem el! ekkora szerencsét !! ahhhh :( -
Kanál #5331 csodak mar pedig nem leteznek -
#5329 Nanézdmá,kivanitt.... -
#5327 eddig elég sz@arok vagyunk -
Ereszt #5325 GYÁÁÁÁ
1-1 -
#5323 Jah énse tom,Msnbe sincs durván 1 hónapja....:( -
#5322 jaja 1000-rel bele :D
tényleg Sheva (SG) meghalt,vagy mi lett vele,rég írt :( -
chelseatomi #5321 Szeva MILANOSOK!!!
Ma este tovább kell jutnunk a Lyon ellen!!!!!
Sheva, Kaká bízom bennetek, hogy sikerrel lesztek!!!!!
FORZA MILAN!!!!!! -
#5320 Hú csezdmeg,nemtuttam,hülyén döglök meg,ha te ezt nem szólod be ide....komolyan mondom.... -
North #5319 Ki. Ilyen soká esett le?:) -
lachy #5318 kikapott a MILAN a .......... lecce-től
-
#5317 Ezerszer el lett vetve,hogy Sheva nem távozik... -
#5316 mi van Shevával és a Chelsea-vel?????..........remélem , csak rosszul hallottam -
#5315 Sztem ez baromság....Kacsa az egész....