hát mivel senki sem próbált írtni a mecsről bővebben,majd mindjárt én :D sajna csak a 2. félidőt láttam... nekem úgy tűnt,mint ha a Lazio lenne a nagyobb név,és a Milan a feltörekvő ifjú csapat.igaz ha nem lettek volna a Milan tapasztalt védői,akik az utolsó pillanatban mentettek,nem nyertünk volna.de viszont a védelemben is milyen óriási hibák voltak,amit remélem az 1. Serie A mecsnek köszönhetünkmert ha egész szezonban tartani fog ez a bizonytalanság,akkor szerintem idén sem lesz győzelem.Brochi nagyon be akarta bizonyítani,hogy az első csapatban a helye,bár ez szerintem nem sikerült neki a bakik miatt.Dida nagyon jól védett.A védelemre és a középpályára volt leginkább jellemző amit eddig írtam,a bakizás és a rutin megjelenülése.a támadásról annyit: mintha az olasz válogatottat láttam volna,szinte mint tavaly,Pippo még mindég az egyik legiemelkedőbb egyéniség,a hihetetlenül gyors felépülésével.Gila a nagy remények ellenére ami tavaly övezte,idén se várok tőle sokat,nemúgy mnt Oliverától,akinek még mindég nem tudom helyesen leírni anevét,pedig ha nem találtok ki neki valami becenevet,meg kell tanulnom,mert idén ő,pippo,kaká és esetleg még gourcuff lesz a főszereplő támadásban...szép bemutatkozás vlt tőle és hogy a 3 helyett 1 gólt rúgott,ez megit csak az 1. mecsnek tudom ki és ő is nemrég épült fel a sérülésből,mint tavaly Pippo.És végül elfelejtettem Pirlo gyenge teljesítményét megemlíteni,bár is tőle jobbat vártam... Nagyából ennyi az én véleményem,és még talán az,hogy Brochi vagy Pirlo helyére betenném Gourcuff ot az biztos.. szóval ez a véleményem mostmár véglegesen és várom a cáfolatokat,és a helyesléseket...