The Chronicles Of Riddick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Okés, megvan, eddig észre sem vettem hogy a Riot guard eldobja... sza'l nem is csoda. Meg gránáttal sem próbáltam nyírni õket, pedig két gránáttól kinyúl. Na most ott vagyok hogy a fagyasztásomat kéne megakadályozni... de nem megy...

steam, origin: ACE_hun

Hmuda
Gondolom a földröl. Ha nemtudod hol lehet szerezni akkor én fõleg nem fogom tudni mert ez játékrol játékra változik (ergó, ahhol elõször eldobja egy riot guard).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Honnan kapjak fel minigun-t?

Duddits
Kikell dobni a gépet az ablakon! <#hehe> Vagy újrakezdeni a játékot.

Hmuda
Akkor lehet a riot guardokat kellene lelõni. Visszamész, felkapsz egy minigunt és ledarálod õket.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

DE NEM JÖN LE! Nem jön le semmiféle lejáró, vagy feljáró, ott rohangálok körbe-körbe a hajó körül, csak a két robot lõdözt egyfolytában, de nem jön le semmi! 😞

Ilyenkor mivan? Bug?

😊

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Lacc
Ja, most néztem meg ezt a Dark Furyt, nem volt rossz 😊
Valki segítsen!!! Lassan tölt be a játék amikor elindítom, a menüig kb 20 perc alatt tölt be
Solya
http://www.darkfurydvd.com/
http://www.dvd-home.hu/main.phtml?target=keres
http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=2969&VID=73412378874785698

A Dark Fury egy mese, és dc++, vagy torrentrõl leeht letölteni 😊 Amúgy elég jó

Mégse lefagy, mert most vártam egy 35 percet és bejött a menü, szóval bekapcsolom és nagyon lassan megy. mi lehet a baj?
Helo! Valaki tudna segíteni? Tegnap letöltöttem a játékot, összeraktam, kicsomagoltam, meg minden.... felraktam a gépre a játékot crackoltam hogy elinduljon , játszottam vele, de ma nem indul. Elindítom a játékot és bemutat pár szponzor címert és aztán fekete képernyõ és lefagy. Elõre is köszönöm!
Lacc
Ja, ez a Dark Fury engem is érdekelne, még nem hallottam róla.
Értem és ezt a Dark Fury-t mint olyat be lehetne szerezni valahonnan? Nem tudod véletlenül? És köszi a helyreigazítást..

Ja amúgy végeztem vele - sajna 😞 no de sebaj ahogy megleszel a amgyarítással újból elkezdem. Már alíg várom! 😊 Amúgy érdemes belenézni ebbe a "kommentár" módban való játékba. Érdekes..

\" örökké nem eshet.... \"

IMYke2.0.0.0
Sorrend:

- Játék - Escape from Butcher Bay
- 1. rész - Pitch Black <22 évente sötétség - menekülés a két nappal bíró bolygóról>
- 1.5 rész - Dark Fury
- aka 2. rész - Chronicles of Riddick

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Utána szvsz, mert Butcher-ban kapja a különleges látást ha jóltudom.

"vessetek a mókusok közé" :)

Skacok csak egy kérdés, a Pitch Black-et hol lehetne elhelyezni történetben? A Butcher Bay-i menekülés után vagy elõtt történt?

\" örökké nem eshet.... \"

Duddits
Jójó. Nem sietteni akarom. Nyugodtan. <#puszi><#email>

Nyugi. Mondta IMYke, hogy amint kész szól és közzéteszi.

"vessetek a mókusok közé" :)

Duddits
Bakker! Mikor teszed közzé? Én már vagy másfél hete nem játszok vele, mert magarúl akarom továbbvinni.

Hmuda
A hajóból. amikor közel érsz akkor le kellene jönnie a feljárónak a hajóba és ott jönne egy cutscene.

Shep
azt én is tudom de én azt írtam lentebb 1 esevel losz akkor is ez van guggolsz akor is, és akval az elsõ 3 golyót simán lehet majdnem ugyanoda lõni, a másik meg az hogy a fõhõs egy izom állat atom durva fickó aki mindenkit legyõz, nem pedig egy mezei sorkatona, mint te vagy én.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nekem semmilyen rámpa nem jön le... honnan kéne jönnie?

Én lõttem, és a második lövés ha 5 méterre lõsz már 30 centivel feljebb megy, mint az elsõ 😄
Ezért nem is nagyon engedtek, csak egyes lövéseket. 😄

lõttél már AK-val?...

IMYke2.0.0.0
Ettõl még egy AK-t nem tartasz pontosan célon...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
ne vitázzunk errõl tudom amit tudok, persze mivel ez egy fantázia játék így nyilván a fantáziafegyver ilyen szarul lõ.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Próbálj meg egy AK-47-est irányon tartani...

IMYke2.0.0.0
És nemsokára végzek a teszteléssel - tegnap majdnem meghalt minden anygaom, de hajnalban minden vissza lett hozva, ami fontos - és már magyarul küzdhetsz benne...
Valóban jó anyag ez a Játék!
A guggolás + használathoz: azért valljuk meg, nem is akkora hülyeség!
Hány millió játékban tudtuk eddig felvenni úgy a dolgokat, hogy le se kellett hajolni hozzájuk - ergo, gumi kezünk volt...
Ebben a Játéban még erre is figyeltek. Nem beszélve arról, hogy végre normálisan látom és használhatom a lábam!

Shep
Azért ez nem egészen így van, de mindegy.

Bandee
tegnap ugrottam neki a játéknak, most m1ek vissza a bányákból a tower19-be. hát 1szerûen lélegzetelállító ez a játék! én hülye meg majdnem kihagytam, csak azt csodálom h nem csináltak neki nagyobb hírverést, gameplay odaver, grafikától helyenként hátast dobok. szal nem is tudom mit mondjak. ISTEN! <#vigyor1>

Hmuda
Elvileg lejön a rámpa és azt kell tenni amit a rámpákkal tenni szokás. Fel kell rá sétálni.

Bakker, most ott vagyok, ahol el kéne menekülni az ûrhajóval, jön utánam a két golyószórós robotember, de nem tudok elmenekülni, körbejártam már az ûrhajót ötször, de semmi...

IMYke2.0.0.0
A valóságban is így mûködik...

Shep
Az természetes, hogy géppuskával az elõttem 4 m -re álló fickót nem bírom eltalálni, annyira szór a fegyver, egyesével lvök akkor is tök nehéz fejbelõni, olyan mint a lotto vagy bejön vagy nem.

Lacc
Menj visszább, rosszfele mentél.
Valaki help!

Ott tartok, ahol lementem a bányába és ilyen kis futkosó szörnyikéket kell shotgun-al lõni.
Na ott van egy félig leszakadt híd, és nemtom hogy kell továbbmenni, a híd felett megy át két kötél, de nem tudok feljutni oda, próbáltam feljutni az egyik kötélen, de onnan meg nem tudok átugrani. Valaki?

Igen arról beszélek amelyik lefele menne.
Hmuda
Szerintem meg rossz helyen próbálkozol. Nem ott kell továbbmenni, ahhol a régi konténer lerobbant, ahnem ott ahhol visszakapcsoltad a generátort.

Szerintem ott vagyok ahol gondolod. Szerintem bugos, ert a mission is ezt írja ki.
Lacc
Hát pedig elvileg mennek ha be van kapcsolva az áram. Vagy nem ott vagy ahol gondolom 😄
Sajnos a konténerek nem jönnek lefele csak állnak.
Lacc
Ha bekapscoltad neki az áramot, akkor ha jól sejtem, hogy hol jársz, el kell menni a 2. vasuti sinhez, ott már igy konténerek mennek lefele. Na egy olyanra kell ráugrani.
Sziasztok. Lenne egy kis próblémám elakadtam. Vasútakat kell elindítani. Az egyik nekiment a falnak. A másiknak bekapcsoltam az áraot. Azt írja kia missiónál menjek el a vonattal a szé bányába. De a második vonat nem mûkõdik. Mit kell még csinálni?
Lacc
Vagy régebbi, azzal is lehet hogy jobban vinné, meg kell próbálni.
Lacc
Valami mással lesz ott gebasz, új drivert, ilyesmit, próbáltál már?
Na idõközben megnéztem FRAPS-al, többnyire 40-80fps-el megy, de idõnként zseblámpával leesik 15fps-re is. Vicces.

Azért egy kicsit sikerült rajta optimalizálnom, trueform kikapcs, 4xAA helyett 2xAA, Vertical Sync kikapcs - így még nem sikerült 25fps alá vinnem.
Hogy lehet kiiratni az FPS-t? Egyszerûen nem hiszem el, hogy A64 3800+-on Radeon X800XT-vel szaggat ez a...
XeeN
Nem. Akkor volt gáz, ha a raid 0-ba kötött winyókon volt az ISO és a telepítés célpontja is. Amint átpakoltam az iso-t egy másik wincsire azonnal megoldódott a gond... Meglepõdtem egy kicsit...