2422
-
#1302 Na ne viccelj...!
Ez csak szöveges magyarítás, semmi szinkron nincs benne! Kikérem magamnak!
Vin Diesel hangja utánozhatatlan.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#1301 Emberek, ez a magyarítás valami komoly dolog, vagy valaki otthon felvette a saját hangját a 300 forintos mikrofonjával? -
#1300 Azt nem tudjátok, hogy miért van, hogy a hang így akadozik meg szaggat Ez már egy idő után egy kicsit idegesítő benne :D -
#1299 Háát... Marha jó. :-) -
#1298 De ez a legjobb :))) Főleg amikor megtalálod végre a helyes utat :))) -
#1297 Ne mááá. :-( -
#1296 Jah jó sokat kell még keverned :) Vissza a börtönrészlegbe aztán megint le a bányába aztán megint vissza a börtönbe aztán.... -
#1295 Jah, ott a bunyús résznél? Basszus! Akkor rohadt messze van Jegger Valence-től. -
Rusy #1294 nem szívesen használok codec packot, nemtom milyen meggondolásból raktam fel, na mindegy a lényeg nem rakom vissza...
duddits, amikor kijössz a drogárus után, ott jobbra van egy ajtó, azon belül megint a jobb végén van egy kódos ajtó amihez kaptál kódot, na arra van a tower 19 -
#1293 Az ACE MCP egy nagy gány, sose használd! Helyette a K-Lite-ot hazsnáld, ha már codec csomagot kívánsz a gépeden tudni...
#1292 Valaki mondja már meg, hogy hol van Tower 19. Most kell mennem jupiterhez. -
Rusy #1291 Bocs imyke ahogy sejtettem ace volt a ludas, továbbment az anim bár már nem volt sok benne, hatalmas játék volt... -
Rusy #1290 azt tudom hogy van átlépéssel megy a következő animra, a stáblistára, utána meg a csajjal dumálok, én arra az animra gondoltam amibe hoxie meghal még a stáblista előtt...
Szerintem nálam van a hiba mindjárt leszedem az ace-t.... -
#1289 Jójó de honnan? -
#1288 Persze, hogy van - a lényeg :)
#1287 Az nem a teljes novella - csak az első fejezet. Időhiányban szenvedvén nem tudtam lefordítani...
A kilépés - eddig - csak nálad tipikus hiba. Nálam tökéletesen megy.
De már nem merek semmit biztosra állítani, lásd, másoknál fagyott a T17...
Majd ha jelzik mások is, akkor utánanézek, esetleg küldhetsz mentést és megnézem, hogy nálam kidob-e - videot készítek majd.
Rusy #1286 nem nem szemrehányásként mondtam, csak kérdeztem, mert valamikor volt róla szó, hogy le lesz fordítva, most vagy nálam van a naj, vagy nincs...
Amúgy amikor hoxie meghal, van még valami a videoba? -
Gandibá #1285 Hát egy novellát azért én se fordítanék le :) -
Rusy #1284 NA végigvittem, nagyon nagy játék lenne pár kérdésem, hogy a hiba az én készülékembe van e, az utolsó átvezető anim amikor aszemüvegemet hoxie-ra rakom, kinyírják, akkor kilép a játék program szabálytalan műveletet hajtott végre 3x ugyanott lép ki, a másik az extra tartalom menübe a novella nem magyar imyke az nincs lefordítva? -
#1283 Riddick a CDGalaxison
#1282 9.990 és 7.990 Ft között kapható a boltokban. Persze, magyar módra CD-ken és nem DVD-n...
#1281 Netről.
Tényleg! Boltokban van már? -
#1280 Nem hiszem h mindenki boltban vette. Honnan szedtétek le?????? -
Kiru #1279 Igen! Közben volt egy kis időm visszaolvasni és láttam a megoldást.
Köszi a választ!! -
Rusy #1278 köszönöm szépen, "sajnos" ez a játék néha kicsit nehéz volt nekem, mert nem csak agyatlanul kell lövöldözni, olyan mint a half life 2, nagyon rég játszottam ilyen hangulatos játékkal, ha ilyen konzolátiratok lennének asszem nem lennének gondok az eladással ezen a téren.... -
Gandibá #1277 A teremben lévő rámpákon mennek ilyen csomagfélék. Azok üzemanyag tartályok. Amikor alatta van a heavyguard akkor lődd rá őket. -
Rusy #1276 Nehézőrség, nem tüzérség, egy négylábú genya, hogy kell kinyírni...
Kiru magyarítással játszol? -
Kiru #1275 Bocs ha volt már kérdés
Annál a résznél van gondom, ahol a szemeket kell megszerezni, de elkapnak.
Az film lemeg, de a metöltésnél kiakad, illetbe úgy tesz mintha töltene, de 10 perc után se lép tovább.
Van rá megoldás??? -
Rusy #1274 Van egy olyan küldi hogy intézzem el a nehéztüzérséget a, de mivel már annyit lőttem bele mint állat de nem döglik meg... -
Darkboy #1273 Hello!
Tudtok küldeni egy MCCDyn.dll-t?
msn cím: [email protected] -
#1272 nnna, megvan, sima box volt - talán szerencs vagy ki tudja, sűrűn nyomogattam az A-D gombokat is közben. A bottal meg a borotvával simán levert.
-
Gandibá #1271 Én borotvával nyomtam. Úgy csináltam hogy rohangáltam körbe-körbe, és miután elkezdett támadni és visszahúzta a baseballutőt, utána szúrtam. Így én sérülés nélkül megöltem. -
#1270 Légyszi! -
#1269 Kerülj mögé és törd ki a nyakát :))) -
#1268 most meg Abbottal nem bírok, -a borotva vagy a bot a hatásosabb?
-az őrbajnok megvan, ez utánna van, amikor az őrök elvisznek.. -
Jamie #1267 Köszi.. -
Gandibá #1266 :DDD -
#1265 hi, a börtönös rész elején vagyok, lenyomtam 3 párbajozót, de az őrök bajnokával nem bírok. 2 csíkom maradt, az egészségügyi konzolt már elhasználtam. Nincs vmi más módja az őrbajnok legyőzésének? A bot sem használ, hiába csépelem, kiüt... -
#1264 Ti honnan szedtétek?
Dc-n a Kolin, Mátrixon alig van üres szálas ember, mIRC-en pedig vagy offlinenok a botok, vagy ott sincs nyitott szál.
Nem szeretnék fizetni érte így látatlanban. :) -
#1263 Köszönöm!
Jól hangzik lekapom valahonnan, aztán majd elakadok és kérdezek.