2422
-
#1342 jahm, nekem is az van.. szerettem a telepítését..:D -
#1341 aham, köszi... azért sem érdekes, mert az a verzió van meg (3CD) amelyikben ezeket a jutalompályákat nem látom, így aztán hiába a sok doboz cigi... -meg gondolom, ott is vmi jutalom cigi/pálya van a küldikér... -
#1340 Végig. Pont előbb írtam, hogy én sosem kerültem vissza a rabokhoz, így ha megtaláltam volna a szemüveget (amit én sem találtam meg), akkor sem lett volna alkalmam odaadni neki:D -
#1339 Ha a szemüvege4t nem találtam, de már fent vagyok a toronyban, azért végigvihető a játék? vagy vissza kell érte mennem (naon nem szívesen mennék megint vissza) vagy később még utamba kerül? -most olvastam, hogyhol van... -
#1338 igyál soksok rövidet, szívj el 30dobi cigit, és úgy próbáld a szinkront hátha..:D -
#1337 Jah, és méltó példája annak hogy egy "kis" energiaráfordítással nem is olyan vészes ez a doom3 motor. Minimum így kéne kinéznie minden mai fps-nek. -
#1336 Végigtoltam, nagyon tetszett:)
Azt nem vágom, a sitten adtak küldetéseket a rabtársak, viszont sosem jutottam vissza a börtönblokkba... vlahogy kikerültem..:)
No de mindegy így talán dinamikusabban történtek az események:D -
ddd #1335 Szia IMYke2.0.0.0!
Átnéznél a Contract Jack totyikba (http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1067170140)? Benned van az uccsó reményem hátha te emlékszel arra a részre ahol elakadtam. -
#1334 Örömmel jelenthetem, hogy aki - valamilyen oknál fogva - nem tudta eddig beszerezni (korlátos net, lassú modem, net hiánya stb.) a magyarításaimat, az a PC Games következő mellékletén mindent megtalál majd az újabb, 2. honlapomon lévő munkáim közül!
===============================
.:i2k:. from meló -
#1333 Hát bizony, a Pitch Black és a Chronicles magyar Riddick hangja a tizedét sem adja vissza az eredetinek. -
#1332 Nagyon jól megírt történet, kiváló grafikai megvalósítás, jó kezelhetőség = The Chronicles of Riddick -
#1331 Köszike :)
#1330 Sőt, Riddick cége bábáskodott az egész felett, a kezdetektől!
Riddick pincemély hangját pedig egyszerűen nem lehet überelni! Nagyon kevés dologban tudok egyetérteni a magyar marketingesekkel, de arra hevesen bólogatok, hogy ezt a Játékot nem adták ki magyar szinkronnal!
#1329 ...és Imyke, gratula a fordításhoz ! -
#1328 Riddick hangja a legjobban eltalált hang mostanság...na persze film után már könnyű volt a választás. -
#1327 Az egyik ajtó nyitható, azon ki lehet sasszézni. -
#1326 Pontosan, amíg valaki is életben van az ellenség közül, nem jutsz tovább...a gránátok nem véletlenül vannak nálad. -
#1325 Mindenkit meg kell ölni. A heavy guardokat is. -
Jamie #1324 Valaki tud megoldást a felszállásra. -
#1323 A Cryo Piramids-nál mi a túrót kell csinálni? A három kis droidot lecsaptam, még van a két nagy, meg a fehér riot guard. -
#1322 Kern Andrist birom :))))
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#1321 >Nem tudom, de nem is akarom tudni - azt a pasit gyűlölöm.
Nem a Kern András? -
#1320 Jah elolvastam , csak a VGA a gyenge , de az nagyon :))) -
gilaba #1319 Hali
Lenne egy kérdésem bombát kéne szereznem a 19-es toronyból csak nem tudom hogyan kell oda jutni és valami űrkikötőnél kéne találkoznom egy csávóval. Mondjátok meg légyszi hogyan kell oda jutni a 19-es hez és az űrkikötőhöz? -
Zsoldos #1318 ja ha el se indul akkor vmi gubancos -
Zsoldos #1317 a ram miert lenne keves?
jahve: 640x480 -t probald ki, ha nem szurja a szemed, meg nezelodj a beallitasoknal. -
Jahve #1316 Való igaz, hogy az 5200 gyenge, de erre volt pénzem anno...:( ez van. Akkor ezek szerint hagyjam, ez a játék nem az, amivel én játszani fogok? -
Jamie #1315 Be kell szállnom egy űrhajó féleségbe, de hiába sasszézok körülötte nem tudok. Egy kör alakú felszálló pályaán van. "Azt mondta lopódzak el az őrök mellett és szálljak fel a hajójukkal" -
#1314 5200-es a gyenge.
#1313 Nem lehet , hogy kevés a VGA-d és a RAM-od ??? Mintha ennél kicsit több lenne a min. konfig. :))) -
#1312 Nem tudom, de nem is akarom tudni - azt a pasit gyűlölöm. Ugyanúgy "nyomják", mint annak idején a Cintulát...
#1311 >Na ne viccelj...!
PArdon! Aszittem a hang van magyarítva. A filmben amúgy ki a Vin Diesel szinkronhangja? -
#1310 Kösz nem. Megoldom én, csak néha elakadok. Ez baj? -
Gandibá #1309 Ne játszuk végig helyetted? :D -
#1308 Nah! Megtaláltam Jupitert. Azt írja, hogy keressem meg a legrövidebb utat a Bányamagba. Van két ajtó, bal és jobb oldalt. Ja és még azt írja, hgy talán egy cellával letudok jutni. Most hogyan tovább akkor? -
ddd #1307 le7 rossza a dvd vidd vissza a boltba ahol és kicserélik egy jóra -
Jahve #1306 sziasztok:))
Majd megőrülök, nem tudom elindítani a game-t..:(( visszaolvastam a dolgokat, minden ok. Passzolok. Athlon 2.4xp, 512ram,gf5200 128mb.
-
Rusy #1305 Pl True Crime, most játdzom egyszerűen fantasztikus... -
Rusy #1304 Ebben teljesen egyetértünk, ez csak felirattal jó, esetleg látta valaki a filmet szinkronosan, ha valaki kihagyta pótolja be riddick hangja MEGALOL -
#1303 IMYke :
Most nyomom még 1x a játékot, így egész más :)
THX érte, remélem még sok ilyen klafa igényes magyarítással lepsz meg minket gémereket.