2422
-
mike369 #1022 Pitch Black - 22 évente sötétség
Riddick - A sötétség krónikája
Riddick - Sötét düh -
#1021 Írd már le légyszi a filmek címét! -
#1020 Szerintem nézd meg a filmeket!
Ne spoilerezzük tele a topikot!
===============================
.:i2k:. from meló -
#1019 Nem láttam egy filmet sem. És a faszi kicsoda Riddickkel? -
#1018 Az idézett szöveg közben a "Sötétség krónikája" c. filmből ugranak be képek!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#1017 Az nem más, mint Johns a Pitch Black - 22 évente sötétség c. filmből.
Ez a Játék a Pitch Black előtt játszódik.
Ez pedig a végén lévő filmecske szövege:
"Mészárosok Öble..."
"... Miért vagy itt?"
"Csak te vagy az, aki számit, Riddick..."
"...Rájönnek erre és ezért jönnek."
"Nem úgy, mint a többiek. Ök mások."
"Az egyetlen módja, hogy megállítsd öket az, hogy tudd, ki is vagy valójában..."
"...Hogy MI vagy te."
"Egyikünk emlékszik még arra a büntényre, ami a Furián történt."
"Egyszer majd ráébredsz... Igazán ráébredsz... Sosem fogod elfelejteni."
"Ki vagyok én?..."
"...Mi vagyok én?"
"Csak a halott... láthatja a háború végét..."
"...és amint átmegyek..."
"...a túlvilág még zsúfoltabb lesz."
Az egész, de az utolsó két mondat főként a Sötétség krónikája c. filmre utal, abban is az Alverzum-ra, ahonnan Lord Marshal visszatért, különleges képességekkel ("Ő se nem élő, se nem holt...") és a jobb élet jelszavával...
Ha láttad volna a filmeket (mind a 3-at), akkor nem kellett volna ezekre rávilágítani.
#1016 Na végeztem! Délelőtt kezdtem és most fejeztem be. Klassz volt, várom a folytatást! Egyébként az az őr, akivel elmegy a végén Riddick, kicsoda és miért tart vele? És a névlista után mit látunk? Ezeket pontosan nem értettem. -
#1015 "Nekem is ez a hiba, vki tudja a megoldást? SP 2-vel nincs kedvem szarakodni, szal más ötlet?"
Xbox? -
#1014 Heavyguard - Nehézőr
[Nem elírás, nehézőr.]
#1013 Ezt a Heavy-szart hogyan kell lebirkózni? -
#1012 Ez valami iszonyat durva game! Megyek is vissza! -
Stalker #1011 Thx, de asszem a codec pack lesz a gond :( -
Stalker #1010 Ja, most jutott eszembe, fenn van az ACE mega codecs pack a gépemen... -
Stalker #1009 ÖÖÖ, ez nem neked szólt! :DDDDD -
#1008 Ezt találtam hozzá, remélem segít... -
Stalker #1007 Ja, egyébként megvan az avatarod (hic oldalon) ;) -
Stalker #1006 Nem rontottam el, csak bemásoltam vki üzenetét. Itt a link: hiba -
#1005 És tényleg csak annyi a hibaüzi, hogy "HIBA" ???
Vagy csak egy linket rontottál el ott? (#999) -
Stalker #1004 Már volt restart, de még mindig nem megy :( -
#1003 Én is telepítés után a DVD-ről bemásoltam a hoodlum mappa tartalmát a megfelelő helyre, aztán elindítottam a játékot.
Amikor lefutottak a bevezető animációk, nekem a legutolsó végén (Starbreeze) lépett ki az asztalra, hogy "Game is crashed", meg hogy óhajtok-e crash.log-ot létrehozatni vele.
A megoldás: újra kellett indítanom a gépet és utána már semmi probléma nem volt vele.
Próbáld meg te is.
Az én konfigom (bár lényegtelen):
WinXP Pro SP1
P4 2.8GHz Prescott
1 GB DDR-400
FX5600 - még nincs pénzem lecserélni... :-/ -
#1002 Köszi !
Szerintem már non sokan türelmetlenül várják, köztük én is. -
Stalker #1001 Kár. :(
Egyébként micsoda ték volt! :D ;) -
#1000 Ez érdekes még a mai napig.Van akinél megy simán van akinél nem :(
Nekem pl megy: odaadtam 3 havernak egyiknél sem megy.
egyébként 1000!! :) -
Stalker #999 "DVD-HOODLUM verziom van.
Konfigom:
XP Pro. Service Pack 1
P4 2.4Ghz
512MB RAM
ATI Radeon 8500 128MB
CATALYST 4.12
Nekem a jatek inditasanal ez jott ki.
HIBA
Normalisan bemasoltam a HOODLUM konyvtarbol a system konyvtarat, ahova kell es ez tortent.
Tud valaki segiteni?
Koszonom elore is."
Nekem is ez a hiba, vki tudja a megoldást? SP 2-vel nincs kedvem szarakodni, szal más ötlet? -
#998 Én felkészültem.
Most néztem meg egymás után újra a Pitch Black-et és a Dark Fury-t.
Az elsőt igen régen láttam utoljára és most, amíg újra meg nem néztem, arra sem emlékeztem biztosan, hogy már abban is Vin Diesel szerepelt.
Mostmár emlékszem, hogy nem az xXx-ben láttam először. Még a Keménykötésűeket is az xXx után láttam valamikor.
Ráadásul most nézem róla az infókat, hogy már egy régebbi filmben is szerepelt: Ryan közlegény megmentése.
Hiába, na... 1998 is már jó régen volt.
OFF vége. -
#997 Szombatra talán meglesz a regény is az Extra Tartalom alatt.
A Játék magyarítása már készen van, le is van tesztelve!
#996 Mikorra várható a magyarítás ? -
Gergő333 #995 Hali!
Ha valaki tudja mondja meg miért nem műxik.
Nálam már a telepítő hibát okoz, kompatibilitás nem számít. -
#994 Mit kell lent a bányában csinálni? Egyszerűen zsákutca az egész. Már körbeloholtam, de egy helyen megmaradt 2 őr és egy robot. Ezeket kellene kinyírni? Nincs fegyverem, csak kés és bot. -
#993 Erről jut eszembe, hogy milyen hülyén van forditva magyarra a Dark Fury. Zsoldosok helyett kalózok... -
#992 Ajánlom figyelmedbe: #907.
A játékhoz annyi köze van (de inkább fordítva!), hogy amikor másodszor is elkapják Riddick-et a fejvadászok, akkor a kikötözött főhőstől elhangzik egy a Batcher Bay-re vonatkozó mondat...
A Dark Fury-ra is van utalás, a Krematória börtönben, amikor a főhősnőnkkel találkozik, aki 12 éves korában "Jack"-nek hívatta magát [Pitch Black] és a megmenekülés után 12 évig zsoldosok között élt...
Szóval, nem elég figyelmesen nézted azt a filmet!
#991 Na most néztem meg a filmet. Háát. Nem tudom miköze a játékhoz. -
whizz #990 Plíz segítsetek már... naaaa... -
whizz #989 Hali! Még mindíg el vagyok akadva, amikor vissza kell térnem a Bombáért. Robottal is voltam, újra a szellőzőben landoltam, és eljutottam a "ventillátoros" szellőzőrészbe, ahol kikapcsoltam a ventillátort. Innen hova? mert csak visszamenni tudok a lifthez... -
#988 igen közben rájötem és végig is vittem, de thx. -
#987 MOD = modification, magyarul modifikáció, módosítás. Ezalatt a moddolható játékokhoz gyártott, fejlesztői és felhasználói készítésű csomagokat értjük, melyeket megfelelő helyre telepítve a Játék könyvtárszerkezetében olyan módosítások birtokába jutunk, melyek egy teljesen új, kiegészítő elemet lopnak a Játékba (pályák, fegyverek, modellek, hangok, szövegek, küldetések stb. lehetnek ezek)
HUB = a fájlmegosztó, P2P rendszerek által híresült el a legfiatalabb felhazsnálók között is. Elsősorban a DC++ -nak köszönhetően. A HUB nem más, mint a régi, szerver-központú rendszerek fájlszervere, igaz, nem rajta tárolódnak a letölthető adatok, hanem rajta keresztül történik a kommunikáció a kliensek között (ezért P2P = peer 2 peer a neve).
Bővebben az SG főoldalán: http://www.sg.hu/cikk.php?cid=35160
#986 De akkor ezek "hibátlanok" a nem retail-ekhez viszonyítva? Tehát max. annyi hiba lehet, mintha boltban vennék egy eredetit? Mert akkor érdemes retailt letölteni.
És még egy kérdés: Mi a mod és a hub és mikor, hogyan lehet őket használni? Bocs a kérdésekért, de az utóbbi években kimaradtam ezekből. -
#985 Retail = Az eredeti kiadásról készült - azaz a kereskedelmi kiadással megegyező változat.
Ehhez tudni kell, hogy hosszú évek óta az a szokás a Warez Scene-ben, hogy a lehető leggyorsabban, a hivatalos megjelenés előtt kerüljön a világ játékosai, felhasználói kezébe egy-egy játék- és felhasználói szoftver...
Az a csapat, aki Retail-version -t ad ki, az nem tesz le nagyot az asztalra, gyakorlatilag, általuk megvásárolt eredeti (original) szoftvert törnek fel.
A warezes csapatok tehát kevésbé becsülik az ilyeneket.
#984 Nem a játékhoz kapcsolódik: Mit jelent a warezjátékok neve mellett, hogy "retail"? (Mert az tudom, hogy a magyar jelentése kiskereskedelmi.) -
#983 Le kell lőni mindenkit.