2422
-
isotec #1382 Köszi! Már ne is fogok lövöldözni. -
#1381 A Játék alapigénye az SP1. Ez nem újdonság
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#1380 Ne nézzééé, lődözzééé -
#1379 -
#1378 A "kisaranyos" feje felett tartályok mozognak sineken a plafonon. Na azokat kell lelőni, amikor a monstrum alatta, vagy a közelében van. Ha elég sokat lelődözöl a közelében, akkor az kinyiffan, és mehetsz tovább. -
isotec #1377 szisztok. kellene egy kis segítség ismét. hogy lehet legyőzni azt a nagy monstrumot, a nehéz tűzérséget, vagy a mi a fene, útban az űrkikötő felé? valaki segítene -
#1376 nem kötözködök, csak tényt közlök. gondolom érdekell.
felraktam gamet + 1.0 magyarítást. nem indul a game. magyarítás uninstall. így se megy. sp1 et felraktam, a gém indul és magyarítva van! pedig uninstalláltam. -
#1375 Oszt mi a hibaüzi??!! Hogy segítsünk ha nem tudjuk mi a hiba!?
Nahááát. Ugye milyen furi? Jól elbeszélgetünk. -
Dimitri #1374 Üdv!
Letöltöttem ezt a játékot oszt nem indul el.
megcsinálom azt ami le van írva és egy hibaüzenettet kapok.
ha vki tud segítsen plz.
e-mail: [email protected]
előre is kösz -
mike369 #1373 Nahááát! -
#1372 Hát azt, hogy milyen a játék. -
mike369 #1371 Tényleg? És mit írnak? -
#1370 LoL :) -
#1369 Oké!
A PC Guruban is van egy cikk a játékról. -
#1368 -
#1367 fasznak offoltok -
mike369 #1366 Az a lényeg, hogy ha vicceset írsz, rakhatsz a végére ilyet:
Ha meg szomorút, akkor ilyet:
Ha meg esetleg érdeklődsz, akkor ez a megfelelő:
Namost a mérges hozzászólások után viszont csakis ez jöhet: -
#1365 Akkor jó! -
mike369 #1364 nem. -
#1363 Bakker! Most mindenkinek megtetszett ez a kék smilie?
Miért nem kéne játszanom vele? -
#1362 hááát, nálam hl2 1024 mindenmax grafon vígan szalad, míg riddick 800 aliasing nélkül megy csak simán. Mindjuk egy kaki 5600 osom van. de akkor is kisebb a hl2-é:DD
Nem vitatkozom, lehet jobb kártyán más a helyzet -
#1361 A Doom IV gépigényénél tuti kisebb ...
===============================
.:i2k:. from meló -
#1360 Kb HL2 gépigény, de mindenképpen kisebb mint a Doom3-é...hogy legyen egy harmadik is -
#1359 öö.. nagyobb a gépigénye. hasonló mint a doom3-é. Talán kicsit kisebb -
mike369 #1358 egy dövödö...
gépigénye meg kisebb...szerintem...
(ezt meg csak úgy, mert teccik) -
#1357 hány cödö..?:) gépigény nagy/kisebb hl2-nél?:D -
.:i2k:. from meló -
#1355 Dudits: akkor tán lehet hogy nem kéne ezzel jáccanod :) -
#1354 mikor lemegy előtted egy nagy konténer ugorj gyorsan utána a mélybe, lehetőleg úgy h ráessél. Utána jön egy animáció. -
#1353 A világoskék szem legyen veled... -
#1352 De nekem nem sikerült ráugranom. -
isotec #1351 Hopp. Rossz helyre kattintottam. neked akartam válaszolni. Kösz mégegyszer. -
isotec #1350 Köszi szépen a tanácsot. Sikerült megtalálnom hogyan tudok továbbmenni. -
#1349 rá kell ugrani a konténerrre ami megy lefelé..
-
#1348 Ha jól emlékszem rá, akkor a szellőzőknél próbálkozz...attól, hogy nem találtad meg a szemüveget, még nyugodtan folytathatod. -
#1347 Én meg a celláknál vagyok ahol Jupiteről kellett a bombát elkérni. meg is van de nem tok tovább menni. -
isotec #1346 Tudna valaki segíteni? Elakadtam miközben bombát kell szerezni a 19-es toronyból. Egy szobában vagyok, a SECURITY RESEARCH teremben, ahol egy őrt és egy szerelő munkást öltem meg, de nem tudok sehova sem továbbmenni. Valaki légyszi segítsen, mert annyira megtetszett ez a játék, hogy szeretném végignyomni. Ja és amugy én se találtam meg a szemüveget. Ez baj? -
#1345 hö, pedig azt hittem.. még a karakterek is hajaznak rá... Akkor most mondhatom hogy Riddick engine D3 verő...:) Jesszus hova sűlyed a játékipar... ill hova nő..:D -
#1344 Hát igen...csöndben is lehet maradandót alkotni engine terén, lásd itt és például a Far Cry-ban. -
#1343 Nem Doom III engine van alatta!
A StarBreeze nem tudta volna kifizetni a liszenszét. Ez is mutatja, hogy egy kis fejlesztő cég is tud - kis fifikával - a nagyokéhoz hasonló látványt nyújtani!
.:i2k:. from meló