The Chronicles Of Riddick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

torrente
Lifttel jött le. Meg kell várni, amíg kijön, becsalni a sarokba és usgyyi a liftbe?

IMYke2.0.0.0
Sehogy - menekülni kell elõle!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

torrente
Srácok! Az elején, a Mainframe-bõl visszajövet rám támadt valami robotszerûség. Ezt hogyan kell kinyírnom?

Ma2ska
AMD hez nem volt szerencsém csak AK hoz meg PKM gpu hoz. Az AK elég nagyot üt. Sorozatnál kicsit lefelé kell vinni mert a 2. már fölé megy akkor. / a Riddick forumának fegyverismereti blokkját olvasták, köszönjük a türelmet/

Én lõttem AMD-vel <#violent>, az AK-nak az orosz társával, nem üt olyan egetverõen nagyot, 4-500 méterre lévõ kis emberi alakot is eltaláltam vele. Persze egyes lövéssel, sorozatnál 4-500 méternél már ellõttem a levegõbe (remélem nem esett senkinek baja). 😄 Volt már valaki a pécsváradi lõtéren? Elég klafa, én voltam párszor. Mindenesetre egy kézzel azért nem állnék neki lõni vele...

steam, origin: ACE_hun

nem az utes 4.7 kg 😊
akkor elég gyenge legény volt Tyson..

Ma2ska
Pl a játéktapasztalataival felvértezve lövöldözzön valaki egy kicsit AK-47 géppisztollyal, 4,7 kiló, üt akkorát mint Tyson fénykorában...<#violent>

Ma2ska
Helyes meglátás...én sem azért játszok hogy egy esetleges live akcióra ilyenformán készüljek fel. Söt a játékban végzett dolgaid nagyon is valóságosak, hiába elképzelt a környezet, valaki kitalálta tehát a maga világában él, arra te reagálsz tehát a maga szintjén valósággá vált. Mert a gondolat is valóság amugy..

"HL2.. szívesen vittem végig,tehát : tetszett"
"A Far Cry-ban pedig a monszták nem illettek bele a játékba.. Sokkal inkább játszok egy olyan játékkal,amelyben a történések még "valamilyen" véletlenség folytán velem is megtörténhetnek"

Megkerdezhetem, veled veletlen folytan elofordulhat, hogy megnyiss egy dimenziokaput egy idegen vilagba, hogy lefagyasszanak, aztan kiolvasszanak, hogy idegenek+valtozatos zombik ellen harcolj egy felkelesben? Annal azert nehanyszazezerszer inkabb valoszinu egy katonai genetikai kiserletes lenyes sziget letezese nem-e? 😊
tibor16
.. kinek a pap, s kinek a papné, -vita nincs, mert ez így van rendjén... A Battlefieldel nekem kicsit hosszabb volt a kapcsolatom, - mindenesetre eltérõ a véleményem.
A FarCry-ról szólva, -a szörnyek valóban kimaradhattak volna, de a Hl2-bõli is a zombik, mert az gagyi is volt meg röhejes is. arról nem is beszélve, hogy grafikailag ezek a félig megnyúzott, afejükenpókókkaldülöngélõ egyedek -szvsz- garafikailag is a béka segge alá vannak megcsinálva. A Doom-ban legalább hozták a színvonalat. A HL2-ben volt egy csomó minden, amit piszkosul élveztem, -ennek ellenére, nem ejtek könnyet ha vége lesz, mert már másodjára hagytam abba, hosszú idõre, -annyira leköt.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Malachi
#950 Már nem azért,de kijött vagy 3 kiegészítõ a Battlefieldnek,de akár a BF:vietnam-ról is beszélhetnénk,ott én szinte nem látok mást az egyhelyben állok azt lövök Ai mellett... Sõt,én régebben nagyon sokat játszottam BF:Vietnammal, haverommal LANON úgy vittünk végig pár mapot,hogy a legnehezebb fokozaton és csapatelosztással vittük... tehát ennyit errõl... ja és nekem a HL2 egy szép meglepetés volt,szívesen vittem végig,tehát : tetszett 😊
A Far Cry-ban pedig a monszták nem illettek bele a játékba az én látásom szerinte... Sokkal inkább játszok egy olyan játékkal,amelyben a történések még "valamilyen" véletlenség folytán velem is megtörténhetnek 😊
A DOOM 3-at pedig végig sem vittem,pedig oszttársaim mondogatták,hogy milyen fasza a játék vége,a közepénél már úgy ahogy volt,nem érdekelt,unalmasnak találtam...

Bandee
ühüm 😊

IMYke2.0.0.0
Pontosan! A svédek nem hülyék, szerintem tanultak a sok hülye, agyatlan és irreális játékból...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hmuda
1: elsõ igazi ellenfél, valahogy be kell vezetni a játékost a fegyvertelen harcba és gondolom te se örülnél, ha rögtön Abbot-al kellene pofozkodni elsõnek.

2: miért lenne jobb az AI ha gondolkozás nélkül rádvetné magát mint valami zombi? Így sokkal életszerûbb, hogy egy síma szerelõ egy helyben várja egy izomagy támadását (te se ugornál neki Vin Diesel-nek ha meglepne hátulról munka közben).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

IMYke2.0.0.0
Mivel - direkt - hetente csak egy magyarítást teszek fel a 2. hpnlapomra (http://jatekhonositas.atw.hu), és a hétvégén a True Crime: Streets of L.A. megy fel, ezért csak utána lehet.
Márcsak azér tis, mert az Extrák alatt a regényt is le akarom fordítani!

tibor16
hanem?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

"bár nyílvánvalóan ellenség vagyok, áll 1 helyben és nem támad meg (normál fokozat)..."
az nem ai tema.
ElfQT
Na a véletlen fagyásokhoz. Soundblaster kártyámhoz a saját, közismerten szar drivere helyett felraktam a kX Audio Drivert. EAXet nem tud, de pl. a Riddickben van surround.
És a fagyizás megszûnt.

Vigyázat, a leopárd harap!

Duddits
Köszike.

Hmuda
Nem, amirõl te beszélsz azok csak mellékküldetések, a végcél szempontjából feleslegesek, csak amolyan unalomûzõnek vannak bent. :-)

(meg a magamfajta maximalistáknak :-) )

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

SAntA_ClAus
Valaki elmeséli a történetet? Vagy van valami jó leírás róla? Végigpörgettem de nem tiszta...persze jó régen láttam a filmet. Ahhoz egyátalán kapcsolódik?

Másik kérdés. Úgy lett vége a játéknak, hogy a "börtönbe - Tower 19" vissza sem mentem. Pl. a listát nem vittem vissza, drogosnak sem a készletét...Hogy is van ez? Több féle képpen lehet végigmenni?
tibor16
Hát én nem csak ott látokproblémát a HL2-ben, nekem az AI sem mutatott semmit... a csoportos küldik egyszerûen katasztrófálisak, szinte mindig a lábam elé került vki... mást se hallottam csak bocsi, az ajtón meg nem tudtam kimenni.. harc közben meg keringtek mint gólyafos a levegõben, nekem nem tûnt értelmesnek...
Eddig a FarCry a nyerõ, -ott tényleg bekerítettek és nem csak hadonásztak, - Battlefield singlijében is teljesen értelmes volt a harc, meg a csapatmunka is... a Riddicket még nem ismerem, mert várom a magyarítást (remélem Imyke olvassa!!!) - az viszont biztos, hogy amikor az elsõ jelenetnél el kell venni a biztonsági kártyát a szerelõtõl, bár nyílvánvalóan ellenség vagyok, áll 1 helyben és nem támad meg (normál fokozat)...

Hali
Imyke, mikorra várható a magyarosítás?
Köszi
IMYke2.0.0.0
Ide: meghajtód:\Starbreeze Studios\Riddick EFBB\Content\Save

Duddits
Hova rakja a mentéseket? <#nemtudom>

neozed
Na pont ott akadtam el én is, pedig nem szokásom😊

Hy!

Elakadtam, amikor vissza kell térnem a Bombáért. Robottal is voltam, újra a szellõzõben landoltam, és eljutottam a "ventillátoros" szellõzõrészbe, ahol kikapcsoltam a ventillátort. Innen hova? mert csak visszamenni tudok a lifthez...
Far Cry elsõ 3 pálya nagyon jó volt, utána már szar lett. A Doom 3 meg egy szép technicai demó 😊

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

nem elég csak bekapcsolni az áramot, vissza kell rongyolni az irányitópulthoz, és el is kell inditani a konténerszállitót
Ma2ska
Ööö..akarom mondani amellett hogy szebb is.../ az a baj hogy egy friss, agyon hype játéknál megvan az a reklámmal zombivá tett rajongótábor, aki nem lát ki a cim mögül és a játék hibáit egyszerüen nem hajlandó tudomásul venni. /lásd hl2, doom3/

Ma2ska
A Far Cry nálam veri a HL2 t meg a Doom3 t is /meg a Riddick is magasan/. Nem csak a kinézete miatt, bár szebb mint az emlitett 2.

tibor16
sziasztok, -emberek, itt van lábam!!!...<#wow1>,
-árnyékom, -sõtt még kezem is.. szinte érezni lehet amikor fordulok.. az elején vagyok, de nagyon szép a gamma, texturák miegymás....

IMYke2.0.0.0
Rendicsek... <#hehe>

IMY! Ha feltöltöd a magyarítást és ki kell írni a bannerre, nekem is szól6sz, mert a jó öreg marsipajtin pihen... <#vigyor>

IMYke2.0.0.0
<#nyes>

Malachi
na én is kipörgettem,szerintem ez a hossz pontosan elegendõ volt,hiszen pont ez az a hosszúság,amire azt mondom : na mégegyszer 😊

IMYke2.0.0.0
Sunshine Barbie-nak tetszhet...

Duddits
A Far Cry-jal még mindig nagyon sokan játszanak! Én is szoktam neten. Olyan jókat lehet.
A HL2-rõl annyit, hogy mikor leszedtem és feltelepítettem ment kb fél-1 órát aztán hazajött apám ,se szó,se beszéd nélkül lecsapta a házba az áramot. Utánna már kedvem sem volt hogy újra elindítsam a HL2-t.
És ez?! Hát ez meg király! Ha neten is lehetne nyomni még királyabb lenne.
Amúgy meg leginkább az olyan játékok a jók amik csak úgy jönnek. (Far Cry, ez, stb...) Nem úgy mint amit már vagy 4-5 éve nyüstölnek, tudják hogy hogy nézz ki, mi lesz benne. (HL2)

Azért még mindig a FarCry viszi a pálmát. Emlékezzünk mikor volt ilyen utoljára, hogy megálltál a játék elsõ pályáján és mászkáltál, csak hogy gyönyörködj a környezetben, nézd a víz fodrozódását, meg ahogy a halak úszkálnak benne, meg a virágok gyönyörû áradatát... 😄

steam, origin: ACE_hun

Nekem valahogy mind játékélményileg mind hangulatilag mind pedig grafikailag többet adott mint maga a HL2. Pedig azt, hogy vártuk mint a messiást! És erre ölünke pottyan a semmibõl eme gamma és alapjaiban változik meg - az enyém mindenesetre a HL"-rõl alkotott véleményünk. De én tovább mennék nem csak a HL2-t utasította maga mögé hanem az oly nagyon bálványozott D3-is. A Far Cry-ról most inkább nem beszélnék mert az már más kategória az FPS kategórián belül. Szóval Riddick jött látott (na jó csak a sötétben 😊 ) és elvitte ama képzeletbeli pálmát a többiek orra elõl (szerintem legalább is).
Remélem, nagyon remélem, hogy még sok ilyen és ehhez hasonló csoda fog kikerülni a Starbreeze boszorkánykonyhájából.... Le a kalappal a srácok elõtt!!

\" örökké nem eshet.... \"

grebber
Jó ez csak nem lenne ilyen rövid.

Next PC upgrade: 2022

de

Jó kérdés.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Szerintetek nem jobb ez a játék, mint a HL2? Csak úgy kérdezem...<#vigyor2>
Amúgy tényleg kár, hogy vége van. Szerintem is rövid volt. 😞 De talán azért mert annyira mozgalmas és lefoglaló volt, hogy észre sem vettük az idõ múlását. Már csak akkor eszméltünk fel amikor feljött a stáb lista. Na mind1 azért várom már - IMYke nem sürgetni akarlak 😉 a fordítást és aztán usgyi újra...

Odamész az egyik cryo "ágyhoz" és ha jól megnézed akkor megengedi, hogy belefeküdj. Majd mikor a gépkar felveszi a földrõl a fickót és rádrakja akkor Riddick ledobja magáról és ezáltal õt fogja bevinni a "koporsó".

Shep
Na rájöttem, merre is kell menni, de most meg marha ügyesen elakadtam a szellõzõben, a robotozás után visszaértem oda ahonnan indultam 😞

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Feljöttem a bányából a nagy liftel, felmásztam a falra lent van egy robotpáncélba bújt fickó innen hogyan tovább ha leesek simán megöl, máshova meg ne mtudok menni. Ja a tower 19be kellene mennem bombáért

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Makkmag
Nah kinyomtam a játékot ! kár , hogy vége , szerintem 1 kicsit rövid volt , még pár hétig eljáccogattam volna 😊))

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm