2422
  • grebber
    3 új kép

Nem lesz rossz.
  • grebber
    Preview
  • haxoror
    Remélem most már végre nekiállnak az Enclave2-nek...
  • grebber
    December az nincs is oly messze.
  • Gabe18
    Hardwired:
    "Starbreeze szép eladásokat produkált The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay című Xbox játékával, emiatt nyomják PC-re is ezerrel. Alcíme: Developer’s Cut lesz - adta hírül a VUGames. A Starbreeze eddigi alkotásai középkorabeli macsó hentelők, cím szerint a szenzációs főmenü-animációval büszkélkedő ENCLAVE és a finom, hamvas főszereplő csajszit, no meg istendurva motion-capturezett mozdulatokat lobogtató Knights of the Temple képében vonultak be a történelembe. Ezúttal a 22 évente sötétség főszereplőjével, Riddick mesterrel, SCI-FI környezetben nyomulunk és Xboxon kegyetlenül büntető, - remélhetőleg PC-n se csúnya - textúrákkal megfejelt csodás pályákon henteljük szét az őröket.
    Megjelenés: DECEMBERBEN!! "
  • Ben C
    mármint a C.O.R , a Pitch Black nem volt rossz.
  • Ben C
    a film ? szvsz nagyon amcsi-film vót :p
  • Glpetyus

Igen jól néz ki szvsz ^.^
    (meg a film is jó volt szal ^.^ )
  • ati2002
    2004.november.
    Nagyon várom.
  • Lacc
    Tuti lesz. Azt már nem tudom mikorra ígérik.
  • grebber
    Tuti hogy lesz PC-re????
  • Seth
    Egy űrhajó lezuhan egy kies bolygón(Riddick egy elítélt bűnöző és éppen egy börtönbolygóra akarják szállítani-itt csak azt nem értem hogy miért civilekkel együtt szállítják-no mindegy).Szóval lezuhannak mert beléjük hajt egy két meteorit.A bolygó látszólag lakatlan. Találnak egy telepet ahol valaha emberek laktak,de sehol senki.Ki is derül hogy miért: a mélyben szörnyek laknak akik csak a sötétségben jönnek elő. A bolygót több nap süti ezért soha nincs sötétség, kivéve 22 évente állnak úgy a bolygók hogy teljes sötétség lesz akát több évtizedig is ( ezt egy bolygókat ábrázoló modellből okoskodják ki). Na ekkor jönnek elő a kis aranyosok. Riddick meg segít nekik, mivel ő lát a sötétben (megvan buherálva a szeme). Aztán a többit nincs kedvem leírni(futás rohanás menekülés stb..)...nézd meg szerintem jó film.
  • grebber
    Nem láttam sajnos a 22 évente sötétséget sem ezt a filmet nem tom miről szól, valaki mondhatna róla pár szót.
    Amúgy a trailer meg a képek alapján jó lesz és remélem nem kurják el.
  • HuAn82
    Á végre egy jó hír! Ha ilyen Xbox-on akkor PC-n még fincsibb lesz.
  • Sadun Tryst
    a képek tök jók sztem, reméljük a gém is lesz olyan jó, mint a grafika... :)
  • Crem
    Én végigcsináltam XboX-on ! Nagyon jó kis game volt...
  • Lacc
    Én is sok jót hallottam felőle. Hát majd meglássuk. Mindenesetre nem néz ki rosszul. Igaz olyan jól se :P
  • Gabe18
    Ja,ezek Xbox-os képek persze...
  • Gabe18

• Gabe18
    Egy Xbox-os ismerősömtől sok jót hallottam a konzolos verzióról,remélhetőleg a pc-s sem marad el tőle.
  • Gabe18
    Na gondoltam nyitok ennek egy topic-ot,mivel mostmár ugytünik biztos lesz pc-re is:

(GameGossip) Az utóbbi napokban csak még pletykaszinten mozgott, hogy ősszel érkezik a The Chronicles Of Riddick PC-s verziója, de immár hivatalosan is megerősítést nyert a hír a Variety-ben. A VU Games nagyon meg van elégedve a Xbox eladásokkal és a kritikai sikerrel, ezért a DVD verzióval egyidőben ősszel jön a PC verzió és több részt is terveznek a jól induló sorozathoz!