2422
![](http://marsipajti.uw.hu/fb_riddick.jpg)
-
mike369 #1062 nem, nem én... -
MA DÉLUTÁN itt keressétek a magyarítását: http://jatekhonositas.atw.hu
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
Jhon Balu #1060 te vagy a lejobb!!!!!!!!!!!
-
mike369 #1059 16.00 körül már lesz... -
Jhon Balu #1058 mindeggy csak legyen má magyarositás a gaméhoz. -
mike369 #1057 ...vagy maradjon simán a régi banner?
-
Sztem, naon jóó ! -
Gabe18 #1055 Mostanában ez év végét hallani Xbox 2 ügyben... -
mike369 #1054 What about a new banner?
(dolgozzak még rajta?) -
Tessék ezek után EZT A TOPIC-ot figyelni! Kétszer nem írom le az információkat...
Ok, várjuk:D -
MINDENKINEK: A "Riddick" magyarítás MA délután, kb. 4 óra magasságában lesz fenn a LAPOMON
Végigtolom mégegyszer magyarítással is mert ez a game megérdemli.
XBOX2 mikor jön?Mert elvileg a Riddick 2 is akkor fog :) -
Gandibá #1049 Csatlakozom :D -
Húú... már én is naon várom ! -
fokec #1047 Mikor fog felkerülni a magyarítás??szombat v. vasárnap??? -
Hát, ki honnan jött :P -
Én is ezt mondtam, csak egy hangyányival árnyaltabban fogalmaztam... -
Én agyonbasztam mindkettőt. -
Hehe, nekem meg eszem ágába sem jutott elszaladni. Mentem előre, mint a buldog :))))))))
Egy vacak bökő járt volna csak érte? Akkor mindegy is. -
Egyébként lehet hogy ez valami bug, mert én is megöltem azt akit mondott a pasas, visszamentem, és elkezdtek ütni engem. El kellett szaladnom a börtön másik végébe, csináltam addig mást questet, és ezek után visszamentem. Akkor már nem támadtak meg, és be tudtam fejezni a questet. Igaz a jutalom bökőnek már nem volt értelme... -
Értem! Köszi! -
Ja, és csak az elején könnyű a játék - normálon.
Nem jó embert nyírtál ki!
Amúgy, a történet eleje ÁLOM!!!
Johns fel is ébreszti, nem emléxel?
Tudod mit, szerintem várd meg a hétvégét, mert még nagyobb bakikat fogsz elkövetni. Hétvégén felteszem a honlapomra a teljes magyarítását és akkor nem szúr(hat)sz el semmit!
Ja még valami. Rögtön az első küldetést valami Waman adja egy közeli cellában, hogy Molina-t tegyem hűvösre. Közben a gorillája egy meztelen felsőtestű néger fekvőtámaszozik. Mikor teljesítettem az óhaját (rögtön a szemközti cellában lakott Molina), szereztem is egy börtön-boxert ettől a Molina-tól. Mentem vissza Waman-hoz, erre nekemesett a gorillája. Kénytelen voltam kiütni őket, utána meg a journal-ban még mindig ott volt, hogy menjek vissza Waman-hoz. Csak akkor nem értem miért ugrottak nekem.
Mit kaphattam volna tőle, és hogyan lehetett volna elkerülni, hogy nekemugorjanak? -
1022-ben a válasz.
-
Hi, -hogy hogy 3-at? -én csak kettőről tudok. P.B. 22 évente sötétség, és ami most jelent meg - és melyik a 3.??? -
Stalker #1035 Na, tegnap felraktam egy sp2-t, azt csá! :) -
Tegnap kipróbáltam a játékot, és tetszett. (Láttam mind a 3 filmet is.)
Kicsit zavaros volt a történet, mert rögtön az elején kitekerte Johns nyakát, később viszont Johns újra feltűnik.
Mikor a börtönt lerohanja a különleges alakulat, akkor visszafelé menekülőben van egy nagy mecha, benne egy nagypofájú pacákkal, akit nem tudtam kilőni, így becsalogattam az egyik oldalalagútba, és a lifttel leléptem. Nem lehetett volna valahogy kinyírni?
Egyébként normál fokozaton játszom, és még igen ritkán, leginkább a saját bénaságomból kellett visszatölteni állást, szerintem elég könnyű a játék. -
A Riddick filmek készitöire nemkülönben...végülis az a film a futurisztikus börtönvilág ösképét megteremtette. -
Azt hiszem erre a játékra sokkal nagyobb hatást gyakorolt a "Fortress: 33 emelet mélyen a pokolban" című film, mint akármelyik Vin Diesel film. Az egész játék során a Christopher Lambert-féle film emlékei dolgoztak bennem. Tisztára olyan, mintha abból a filmből készítettek volna játékot. Tuti hogy Vin Diesel egyik kedvenc filmje lehetett 15 éve. -
Fuss oda, ahonnan kijönnek a robotok. -
Menekülni és az egyik nyíló ajtón kimenni, majd le a padlónyílásba - ott a repülő robotokat kinyúvasztani az egy szem pisztollyal.
papi82 #1029 Elakadtam itt ahol beleraknak valami kabinba majd egy gép berak val mi koporsóba majd elszállít egy piramis épületben és ott végem van kész lehidaltam nemtokk tovább menni mert jön 3 robot. Mit kell csinálni? -
Stalker #1028 LOL, thx. :D -
Oda kell állni ahol betetted az energiacellát , legugolni és akkor megjelenik a felirat ! -
Töldsd be ujra a részt kicsit elöbbröl, itt egy animációnak kéne bejönni, nálam is csak másodjára sikeredett! -
LittleBiG #1025 Sziasztok!
Kellene egy kis segítség! Az Abandoned Equipment Center-ben járok, a fúrógépbe betettem a feltöltött energiacellát, és az be is indul (hallom a duruzsulását), de nem tudom mozgásra bírni. Már a tetején is voltam, de nem jelenik meg sehol felirat, amit használhatnék. Mit csinálok rosszul?? -
Sorrend [csak a #907-ig kellett volna visszaolvasnod!]:
- Játék - Escape from Butcher Bay
- 1. rész - Pitch Black [22 évente sötétség - menekülés a két nappal bíró bolygóról]
- 1.5 rész - Dark Fury [a bolygóról menekülés utáni események]
- aka 2. rész - Chronicles of Riddick [utalás a menekülés utáni eseményekre, "Jack" hányattatásaira... Riddick sorsának gyökeres fordulata ... "You rule what you kill."]
===============================
.:i2k:. from meló -
mike369 #1023 (nem sorrendben)