36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#1078 Én nem menőzök! Próbálok beilleszkedni a sok köcsög közé! -
#1077 Csak hogy tud, már fateromat is leköröztem gépezésbe! Pedig ő 4 évvel ezelött 100000x többet tudot nálam!
És mik azok a dolgok?? Elmondanád??!! -
#1076 ebben a topikban...egy rakat topikban ugyanezt játszod
és ne ints be kisfiu...ez itt nem menő -
#1075 De azért van, csak te folyamatosan olyan dolgokat akarsz amit egy óvodás is meg tud oldani. Javaslom szólj anyukádnak, hogy segítsen használni a netet. -
#1074 És a fórum nem azért van, hogy segítsünk másoknak??!! -
#1073 Unalmas??? Most mit csináljak ha megszünt az az oldal amit oldalakkal elöbb linkeltek, és a GOOGLÉBA SE TALÁLTAM SERIALT???!!!!!! És mi az hogy minden bajom??!! Ez a 2. bajom! -
#1072 Ne haragudj de már tényleg tulzás amit csinálsz...minden problémádat mással akarod megoldatni. Adjatok linket ehhez, adjatok linket ahhoz, adjatok serialt, mondjátok el hogy kell, hogy működik, honnan tölthetném le....stb. Unalmas. Kérdéseid 99%-ra a google választ ad. A maradék 1% meg némi leleményességgel megoldható. -
#1071 Neked is mi bajod van velem, nem tudom...
Kerestem... Csak gondolom valakinek van kéznél.. -
#1070 keress magadnak, ugyan azt az internete használjuk -
#1069 cFosSpeed-hez adtok serialt? -
#1068 +h :) -
#1067 ja, kevés a leecer -
#1066 Hát nem tudom...
11 készforrás, 3 ügyfél a DVD-nél amit épp töltök le. -
#1065 Biztos kevés a leecher, szal nem sokan szedik... -
#1064 a cFosSpeed tudtommal csak arra jó, hogy a feltöltés mellett ne csökkenjen (annyira le) a letöltési sebesség.
tehát ha teszem azt 1024/256-os adsl-ed van, akkor sem fogsz 40-nel feltölteni a büdös életben sem...hiába az van beállítva feltöltési határnak... -
tomo #1063 nem eleg nepszeruek amiket seedelsz. es lehet nem kene 3 at seedelni egyszerre. -
#1062 Leszedtem már több cuccot is (World Snooket Championship 2005, South Park S1 HUNDUB, Disznó Nóták) és mindet bent hagytam az Azureusban, nem töröltem! Tehát seedelem tovább.
ADSL-em van, de fönt vant a cFosSpeed. -
tomo #1061 ebben nem vagyok biztos, hogy igy csinalja... azert kerdeztem. -
#1060 Milyen kapcsolatod van? ADSL? -
#1059 amikor 100% ban megvan neki, akkor tovább seedeli.. -
tomo #1058 egesz pontosan , hogyan is osztod vissza bithura a cuccot? -
#1057 Amikor letöltötted még ne töröld a torrentet,hanem oszd meg továbbra is.Az a sz@r ebben,hogy 1 DVD-t arányát vagy 1 hétig kell visszatölteni,hogy az arányod rendbejöjjön....:((( -
#1056 BitHumen-re, hogy tudom megcsinálni, hogy többet töltsek föl?? Töltök egy DVD-t, lefelé frankóúl jön, de fölfelé szinte semmit nem töltök! És ezért egyre jobban megy le az arányom... Azureus-t használok, feltöltés 40-re van korlátozva. -
Terayon #1055
Endless
ez most megy...... -
#1054 jaja..
inkább jelentették volna be hogy két hétig szünet, aztán újra még jobb lesz.. ehelyett naponként halasztgatják -
#1053 Én már valahogy nem tudom őket komolyan venni. Talán ha már végre rendet raknak. -
#1052 megörültem h megy az endless, mert egy ottani fájlt tudok tölteni most, de csak egy régebbi peer jött vissza -
tomo #1051 ok. reszemrol, bocs. -
#1050 "alig vartad, hogy valahogy beszolhass nekem"
Ezt már akkor is +tehettem volna, de nem igazán vagyok efféle jól beszólok neki típús. Ha módom és lehetőségem van, nagyon szívesen próbálom bizonyos esetben érveimet szemtől szembe megosztani a másik féllel, de annak, hogy itt a neten "anyázzak" bárkivel, nem igazán látom értelmét, mert a szó, csak szót követ. Na azt meg ebben a formában minek. Ennek ellenére, hogy őszinte legyek, most valóban jól esett egy kicsit, hogy "beszólhattam neked", bár tudom ez nem volt egy gáláns húzás a részemről.
Ezekután a csatabárd ezennel elásom és az előzményeket részemről lezártnak tekintem. Természetesen te tegyél úgy, ahogy gondolod.
Üdv, illetve Uff :))) -
tomo #1049 bocs, nem akartalak megserteni. de tenyleg nagyon gaz volt, amit muveltel. ha neked lehetett azt irni, en meg leirtam a velemenyem.
a 192.168.x.x tartomanyt te a sajat routerednek koszonhetted, amit masok hathatos segitsegevel sikerult uralmad ala hajtani.
viszont a kerdezo nem emlitette, hogy sajat routere lenne, es csak abbol az infobol dolgozhatunk, amit a kedves kerdezo ad. viszont ezek amikros wlanos szolgaltatok, ahogy a kerdezo is sejti sokszor belso halora pakoljak a juzereiket. es akkor bizony nem a juzer kontrollalja a routert. igy csak annyit tehet , hogy ker egy porttovabbitast a cegtol, amit az vagy megad, vagy nem.
de ha nem akkor nem lehet aktiv. ennyi.
szal a te esetedben tenyleg nem ez a helyzet, bar tudom, hogy alig vartad, hogy valahogy beszolhass nekem.
bocs a hozzaszolasomert meg1x. -
#1048 a te eseted egész más :) sry :) -
#1047 Ezt nem vitatom, biztosan így van. Az én kifogásom a "ha az ip cimed a 192.168.x.x" godolattal van. Az én IP-m is oda esik, viszont hála nektek, na meg a kéz alól vett routeremnek (ennek kalandos történetét és vele tett szerencsétlenkedésemet nem bírta már olvasni "kedves barátom" © tomo és jól megmondta a frankót nekem) még is aktív vagyok. -
#1046 de mikrós netnél általában egy külső Wan os IP cím van a szolgáltatónak, és mint egy alap router osztja szét a belső hálójára = felhasználóknak a netet.
ebben az esetben csak akkor van esélye ha tud az ISP vel egyezkedni :(= -
#1045 Még hogy "így nem lehetsz aktív". !!!!
Emlékszel rá, hogy annak idején micsoda szép gondolatsort intéztél hozzám segítség helyett???
Most én is tegyem ue-t???
Én nem teszem, mert ezáltal érzem magam többnek, nálad.
(Na jó! Azért ha nem is mondom, de gondolom ám :))))
Én ugyan ezzel a portcímmel aktív vagyok (hála a nem hozzád hasonló segítőkész emberkéknek). Akkor most ki a sötét???? Gondolkodj erősen!!!! BINGÓ! Ön nyert!!!
-
#1044 úgyvan.
kis szolgáltatónál szerintem nagyobb esély van arra h nyitnak neked egy portot ( emailban megkéred őket.. ) -
tomo #1043 ha az ip cimed a 192.168.x.x vagy 10.x.x.x tartomanyba esiik, akkor LAN on helyi halon vagy. legtobb mikros zsolg igy csinalja, szal nagy esed van hoyg te is belefutottal. marpedig igy nem lehetsz aktiv.
csak akkor ha a szolg ad neked egy portot , amin forgalmazhatsz ( port forward) -
#1042 próbáltam már úgy is, de semmi. még midig passzív.
Ja még lenne kérdésem. Amikor azt írja ki, hogy elvetve pl. 894kb akkor azzal mi van? később újra próbálja v.mi? Mennyivel leht gyorsabb a letöltés ha aktív vagyok? (Remélem meg tudom oldani) -
#1041 próbáld ki sp2 nélkül -
#1040 Na szóval. Amit tudok és fontos lehet.
Windows xp sp2
zone alarm
Mikrohullámú net, ami egy hálókártyán kapcsolódik a gépemhez. csatlakozás után ezt írja ki, hogy:
helyi kapcsolat
sebesség 10Mb/s (ez elvileg a hálókártyám max sebessége)
állapot csatlakozatatva.
Van egy olyan gyanúm, hogy a szolgáltatónál LAN-ba vannak kapcsolva a felhasználók. És a szolgáltatónál van tiltva a port. vagy nem tudom. Ez egy kis helyi szolgáltató. 3-400 előfizetővel. -
#1039 Edlessel kapcsolatos gondod nem egyedi :(
Szerintem még mindíg áll a szerver.
tegnap pl. volt egy időszak, amikor ment. Később már közölte, hogy nem vagy bejelentkezve. Aztán jött a "The requested URL /endless/browse.php was not found on this server." üzenet és azóta ez van :(. Majd talán alakul a dolog. A baj csak az, hogy ismét hétvége van és szerintem csak a jövőhét elején várható valamiféle javulás. Mindegy, én kivárom :).