36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#958 -
#957 "Elhiheted, nem miattam fog megszünni a site!"
Erre én itt és most nem mernék "mérget venni".
"Én is rendes vok ha nem hozzák ki belőlem a rosszat!"
Ez látszik a hozzászólásaidon. Sőt, a kimértséged és higgadtságod már-már határtalan.
"Irigykedsz mert én kaptam, te meg nem!"
Nem irigykedem, hogy te kaptál meghívót, én pedig nem. 2004-11-17 11:20:18 (20 hete) regisztrált tag vagyok az oldalon. Miért is kellene irigykednem? Ellenben, mint már írtam, végtelenül felelőtlen dolognak tartom és itt nem a személyedről van szó. Egy ember ilyen formájú humánuma miatt bebukhat az egész oldal.
Végül egy megjegyzést a stílusról, amit gyakoroltál itt. Ugyan csak van mit csiszolni rajt. Ha máskor és máshol is így elragadtatod magad, ne csodálkozz, ha hasonló reakcióval találkozol majd, mint amivel itt találkoztál.
-
#956 Elhiheted, nem miattam fog megszünni a site!
Én is rendes vok ha nem hozzák ki belőlem a rosszat! -
#955 Elhiheted, nem miattam fog megszünni a site!
Én is rendes vok ha nem hozzák ki belőlem a rosszat! -
#954 Nem akartam megnézni a user infodat de mégis megtettem, és így lett volna ötösöm hogy eltalálom az életkorod akkor már milliomos lennék régen. De azért hálistennek vannak kivételek, ismerek jópár rendes arcot a te korosztályodból. Nade flame off. Örüljél a regednek. Aki meg adta neked, annak azt üzenném, hogy gondolkodhatna, meg lett mondva hogy csak olyannak küldjünk akit ismerünk. Nem, nem a neten hanem SZEMÉLYESEN! De mind1, ti dolgotok... de az ilyenek miatt szünt már meg nem 1-2 torrent site... -
#953 ő regelt magának kisfiam, te meg kunyerálsz...nem mind1 :) -
#952 Ehhe:) Honnan veszed, hogy zokon vettem? Ha az írott szöveget ennyire nem tod értelmezni, akkor én is tudlak sajnálni ;-) -
#951 neked akkor kifejtettem, hogy mi a véleményem az egész kunyerálás témáról, ha ezt zokonvetted bírlak sajnálni -
#950 igazunk van -
#949 én is itt kunyiztam nemrég, de nem voltam ekkora bunkó... -
#948 Te meg leszánalmaztál! Haverod meg lelámázott! -
#947 a stílusod a baj -
#946 Jó van. Itt álljunk le! Mi bajotok azzal, hogy kaptam egy reget?
<< Vissza Tovább >>
1 - 15 | 16 - 30 | 31 - 45 | ... | 211 - 225 | 226 - 240 | 241 - 255 | 256 - 270 | 271 - 285 | ... | 481 - 495 | 496 - 510 | 511 - 512
Hagyd futni a torrent kliensed, miután végeztél a letöltéssel! Köszi!
Most a bitHUmen rádióban: Pulsedriver - slammin -
#945 Gratulálok az első mondathoz. Mindent elmond rólad.
Arról is megvan a véleményem aki meghívott, már ha tényleg meghívtak, amit kétlek. Esetleg pár nap múlva jössz, hogy hívjon meg mégvalaki, hogy legyen még egy reged. És Andersen lapozott egyet... -
#944 Irigykedsz mert én kaptam, te meg nem! -
#943 Elég felelőtlen emberke lehetett az illető. Mindegy, Ő tudja, mit csinál. Csak nehogy rámenjünk majd az ilyen meghívogatásokra egyszer :(. -
#942 Főleg ez után. Tudod, ha én kérni szeretnék mástól, akkor nem előnyös, így viselkedni. Na meg különben sem. Mindegy. A szívből jövő üzenetedet mi megértettük és tudásul vettük. Hát amilyen az adjon, olyan a fogadj is. Az adjon, meg volt :(. Na, most jön a fogadj...... -
#941 Hülye gecik!!! Meghívtak! Buk
Annak aki meghívott köszönöm szépen!! -
#940 Úgysem fog senki... mit kunyizol... -
#939 -
#938 szánalmas vagy -
#937 Please! Valaki hívjon meg! Valamit adok cserébe. -
#936 Valahogy nem, csak ha valakitől kapsz egy meghívót. Szerintem ez viszont reménytelen :(. -
#935 Ügyes vagy wars, de ezt miért a torrent topikban kell? :) -
Wars #934 Köszi!!! Fel is raktam!!! Így már megy is!!! Amúgy én basztam el, mert tegnap újraraktam a gépet és nem raktam fel a winrar-t! Most beállítottam a TC-hez és lám, már működik is!!!! -
#933 Inkább használj valami kicsomagolóprogit külön. pl. Winrar. -
Wars #932 Ja! Rarba van, + is van adva az élérési út, aztán nem csinál semmit!!! -
#931 a TC-ben megadtad a kitömörítő progi elérési útját? -
Wars #930 Hi!!! Letöltöttem vmi filmet, kér kódot a kicsomagoláshoz! A kód megvan csak a hülye total com. nem akarja kicsomagolni, hanem azt írja ki, h nem találja a külső kicsomagolóprogit és így nem tudja kezelni! (Habár szerintem tök hülyeség, amit kiír, mert van minden progi hozzá és a kód is jó kell, h legyen) Tudnátok segíteni? -
#929 nem -
#928 Mit lehet? Hogyan?
Valahogy nem tudnék bejutni a BitHumenre? -
#927 Ilyen témánál nem a biztonság a lényeg.. Inkább az olcsóság. -
czga #926 Ja mert közben jó lett a bhs accom -
#925 komolyabb szerverekbe Raid használata nem alap dolog? -
#924 30
még mindig itt koslatsz? -
czga #923 20 gigánál lehet meghivot küldeni bhn?
-
tomo #922 http://e-torrents.fw.hu/ endless infok... -
tomo #921 hetfon -
#920 endlessel mikor lesz már végre vmi??! -
tomo #919 azt jelenti, hogy olyan torrented van, ami mar nics fenn a trackeren , amire hivatkozik ( ertsd elavult, regi, torolt torrent)
keress masikat.