36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• Serpa
    ahogy mondod.

én két oldallal bőven beérem.
  • tomo
    csak birja uploaddal. ha sok ilyen helyen vagy, valszeg vacak lesz az aranyod. vagy inaktivitas miatt vagnak ki. szal most is igaz, a kevesebb neha tobb.
  • Serpa
    jól meg kell becsülni az ehhez hasonló helyeket.
    hisz elég nehéz bejutni, de ha egyszer benn van az ember ...

kitárul a világ.
    ^-^
  • precision
    valószínű
  • Serpa
    miért törölheték?
    arány miatt?
  • precision
    igazad van bocs, összekevertem a demonoid-dal
  • Caponee
    Ha nem ma regeltem volna a file list-nél akkor elhinném.De igy csak azt mondom hogy valamit nagyon elba.ol.
    Régebben is volt ott csak elfelejtettem a jelszót meg az nevet is.Nem hiszem hogy mákom lett volna.
  • precision
    filelistnél tuti nem lehet
  • Duddits
    Nekem még soha nem sikerült.
  • Caponee
    Pedig mindketőnél lehet regelni az tuti.
  • tomo
    lehet hogy toroltek... elofordul.
  • HoTDoG
    A FileList-re nemtom mért, de nem tudok bejelentkezni a régi felhasználónevemmel, gondoltam újra regisztrálom magam, de már jóideje nem küldtek e-mailt. Ma is megpróbáltam, de még mindig nem jött semmi, így be sem tudok jelentkezni.
    BitSoup-nál dettó...
  • Duddits
    Nem tudom...
  • Evil
    Torrentspy al mi van?
  • Caponee
    Egy kis közvélemény kutatás.
    Ki honnan tölt lehetöleg full letöltési sebesség ami nállam anyit tesz hogy 1024/160 adsl 120kb/sec a teljes letöltésem.Amiket berakok az mind tudja ezt.

BitSoup
    Bithumen
    Filelist
    TorretLeech
  • HoTDoG
    Úgy veszem észre, h csak seederhiány... Nagyon tetszik az oldal mert tele van olyan dolgokkal, amit szinte sehol máshol nem találok meg. Csakhát senki nem seedel...
  • Duddits
    Ok. Remélem minnél hamarabb helyre áll az arányom.
  • tomo
    a seederhianyt egyertelmuen latod az oldlaon.
    jo lenne , ha valami hibauzenetet is benyognel, nem csak a szokasos " nem mukodik" et.
  • HoTDoG
    Nem tudjátok mért nem tudok tölteni semmit az Endless-ről? Ma regeltem magam, de akármit próbálok letölteni, semmi. Seederhiány miatt?
    Kár érte, pedig nagyon jó kis cuccok vannak.
  • precision
    Türelem, nem realtime-ban frissíti a bithumen a dolgokat, meg kliensfüggő is hogy hogyan küldi el az oldalnak az adatokat. Szal várj, meg fog jelenni idővel.
  • Duddits
    Szeretném megint a segítségeteket kérni. Remélem segítetek is.

Megint Bithumen-es problémám volna. A mai napon csak fölfelé töltöttem a dolgokat. Azureus szerint 3 külömböző cuccot összeadva több mint 3 Gigát töltöttem föl. De a Bithumen szerintem meg csak 2.12-öt...
  • nemcsakfeel
    Port nyitás nekik nem jár semmivel egy sort kell beilleszteniük egy konfig fájlba ( vagy beállító felületen... )
    Az ő biztonságukat nem nagyon fenyegeti, a porton keresztül úgyis a tegépedet érik majd el, szal..
  • nemcsakfeel
    Általános statisztika
    Regisztrált felhasználók 7,213
    Torrent-fileok 1,502
    Csatlakozások 0
    Seeder-ek 0
    Leecher-ek 0
    Seeder/leecher arány (%) 0
  • Sanyix
    Köszi
  • tomo
    http://e-torrents.sytes.net
    tovvbra is tessek a hivatalos cimet hasznalni!
  • cs31
    http://e-torrents.fw.hu/ Itt nézd meg!
  • Sanyix
    Forbidden
    You don't have permission to access /~wizard/tb/browse.php on this server.

Apache/1.3.33 Server at 193.202.83.209 Port 80

Hát nemúgy néz ki mintha menne, talán megváltozott a cím, vagy mi?
  • Zsoltika 007
    Megy az csak sajna alig seedelnek még valamit.
  • Sanyix
    Miii hol megy az Endless, nekem még mindíg ugyanaz a hiba.
  • pera
    Na írtam egy mail-t a szolgáltatónak. A srác sokáig a szomszédom volt, és pár napja még beszéltem is vele, csak akkor nem jött még elő az a mikrós Nat-os probléma. Remélem nem fog genyózni és megértette a levelemet is. (egy kicsit kacifántosan írtam le). Nem tudom, hogy nekik mit jelent az, hogy nyitbak egy portot. Mármint, hogy ez nekik mivel jár. Biztonság...stb.
  • Sonajk @:o)
    Kedves fiúk és lányok!
    Ne veszekedjetek már annyit, inkább szeressétek egymást és örüljetek, hogy ismét megy az Endless. Különben is.... A dolgokat legtöbb esetben szépszóval sokkal könnyeben el lehet intézni, mint erőszakkal. Arról már nem is beszélve, hogy szépszóval még kultúráltabb is. Természetesen nem akartam kioktatni senkit sem, csak azt írtam le, hogy az esetek legalább 90%-ában én hogy csinálom. Igen, nálam is marad az a fránya 10%, amire nem mondanám, hogy rettenetesen büszke vagyok.
    Üdv mindenkinek.
  • Yossarian
    én még egy topicban se szóltam be neked, ellenben te imitt amott "köcsögnek" és "hülye geciknek" hívsz bennünket. De majd visszaveszünk...
  • Duddits
    Amúgy meg csak ti vagytok ilyen ellenszenvesek velem!
  • precision
    Ha észrevetted, mi normálisan szóltunk hogy nem kéne ezt csinálnod, erre te durván reagáltál..nc.
    Off vége.
  • Duddits
    Én vegyek vissza?? Ti szoltok be nekem egy csomó topikba!!
  • nemcsakfeel
    Ne offoljátok már szét ezt a topikot!

Duddits: ha nem torrentes gondod van akkor menj a segítség topikban, ha warezes gondod van akkor meg programok beszerzésébe.

google:
    „cfosspeed + serial”: 1–50., összesen: kb. 1 340 találat. (0,25 másodperc)
  • precision
    itt egy serial tessék:

DUDDITS-LOLLAME-1234567

[mer rendes]
  • precision
    miaz hogy sok köcsög közé? vegyél vissza kispajtás ez nem az ovi...
  • Yossarian
    Gépezni már tudsz, ez igazán dícséretes. Lassan fordíthatnál kis időt arra is, hogy jómodort és helyesírást is tanulj...
  • Yossarian
    mindez a nickjéből adódik :)