36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
tomo #878 vicces fiu vagy :)
jot nevettem a kereseden. -
#877 Üdv!
Kis segítség kéne!
Torrentel szevedek le egy fájlt (azaz hármat) 1,5 Gb méretben. 98,9 %-nál elakadtam, mert nincs fent egy 100 %-os megosztás sem.
Most mi a teendő, vagy hogy van ez ?
-
czga #876 Szépjóestét mindenkinek!
1 kis segitségre lenne szükségem!Vki küldje már el nkm a bithumenröl a stargate season 2-3-4 és az x files season 1 torrentjét mert nem müködik a jelszóemlékeztetö de tölteni tok mert a tracker felismeri az ipmet.Aki tud segiteni az a [email protected] ra küldje a torrenteket.
Segitséget elöre is köszönöm! -
#875 Szerintem be van kapcsolva, hogy magától törölje.. -
gyűjtő #874 Valóban elérhetetlen, de az elmúlt napokban működött. -
#873 sziasztok
lenne egy kérdésem
azureust használok és a letöltések befejezése után az import directory-ból eltűnnek a .torrent fileok. ez normális ?
-
#872 mindig is azt használtam, de 0k :) -
tomo #871 ebben a pillanatban all.... de akkor is azt a cimet kell hazsnalni, ha az ember nem akar semmirol lemaradni.
http://e-torrents.sytes.net -
#870 nekem a link "refused" -
#869 tomo - Köszi a segítséget, így már be tudtam lépni (az általad adott cimet eddig nem ismertem) -
tomo #868 talan a hivatalos cimen probalj belepni....
e-torrents.sytes.net -
#867 Sziasztok! Még nekem sem jön be az endless oldal, pedig a hirekben az volt, hogy már megy a fórum. Nálam viszont semmi :-( -
#866 minek az neked?
bithumen hozza az "áldást". -
#865 én meg akárhányszor próbálom, mindig forbidden... -
#864 Reméljük így is marad... -
tomo #863 kezd beindulni az endless -
#862 -
#861 De bizony így van ám. Osztom a véleményedet. -
#860 a cfos speed a win beli tcp csomagokat optimalizálja ( olyan mint a Qos ? )
a torrent progiba nem tud belenyúlni, főleg hogy az azureus javas.. -
#859 Hát ez bizony baromian meglepne :((((
Nagyot tetszel tévedni ám!!! -
tomo #858 bar asszem neked inkabb az smsweb valo, na cso -
#857 De! a cFosSpeed állítja be a letöltésem és feltöltésem is... -
tomo #856 most megy -
#855 nekem se,de ha neked se akkor megnyugodtam,érteeeed:) -
Fboy #854 a bithuman nektek se megy? -
tomo #853 az a szar van, hogy nem tudnak kiszolgalni teged a tobbiek. ennyit kapsz, orulj neki. -
tomo #852 ketlem hogy a cfosspeed barmit is el tudna allitani azureuson.
mennyi a mért fel/le toltesi sebesseged? -
#851 Magától állította be a cFosSpeed hogy 20 legyen feltöltés... -
#850 hello!
Mért van az hogy csak 15kb/seccel tudok tölteni amikor 23 seed van és 39peer???? A feltöltés 10kb/secre van korlátozva. Ráadaásul töltöttem egy fájl amihez 2 seed és 2 peer volt csatlakozva és 40kb/seccel tudtam tölteni. A normál letöltési sebességem 120kb/sec szokott lenni. Mi a sz*r van? Hogy lehetne normálisan beállítani?
Üdv: Sland -
tomo #849 ja, es a swat 4 torrent enyhen szolva tulterhelt volt , tul sokan toltottek lefele egyszerre, ha szimmetrikus neted lenne ( le felt toltes = ) akkor tuti gyorsabban szedted volna ez esetben.
nagyon ugy tunik, hogy a kicsi upload miatt szenvedsz -
tomo #848 ha nincs keszforras a bolyban, akkor konnyen lehet hogy mindenki egy bizonyos ponton all, es nem tud letolteni, ha egy ilyen bolyba becsatlakozol, akkor mindegyik kinjaban ad neked, mert nem tud mast tenni, ezert lehet gyors... addig amig te is el nem akadsz.
a kepernyomentesed alapjan valami nincs rendben nalad, az ossz feltoltesi sebesseged 3 torrentre 5 kB, ez nagyon keves. emiatt nem tudsz letolteni. szerintem...
-
#847 csináltam bannert ha nem gond :) -
#846 A tegnap esti állásom:
[IMG]http://pix.dox.hu/pix4/5a7efc1c971fa5be1083cb7a4856abdf-th.JPG [/IMG]
Az a 38-as is valami különleges! Jah, és hogyha a Készforrásoktól függ a dolog akkor miért jött a GTR 30-40 körül folyamatosan mikor csak Ügyfeleim voltak? -
#845 Hááát nem tudom... Gyorsabbak a letöltéseim ha egyszerre 7-et töltök 3 helyett??? Nekem a cFosSpeed állította be a fel/letöltést.
A Ratiot hol tudom megnézni? -
tomo #844 van egy olyan ravaszsag a rendszerben, hogy a seed kikuldi a darbkakat es figyeli az milyen gyorsan terjed el, ha jo az uploadja valakinek z gyorsan szorja szet a cuccot, es a seedek szivesebben adnak neki. 70 letoltonel 3 megoszto(seed)kevesnek mondhato.
ezert lehet hoyg azert megy lassan ate letoltesed, mert nem tudsz kello mennyisego uploadot felmutatni.
vagy az is problema lehet , ha passziv modban vagy, akkor is lehet lassu, a seedek jobban "kedvelik" az aktiv klienseket.
szal problad ugy beallitani , hogy minel tobbet tudj feltolteni az adott torrenthez. ha sikerul ,felgyorsulhat a letoltesed. -
#843 mennyi a ratiod? -
#842 Én mág mindig nem értem! A S.W.A.T. 4-et elkezdtem délelött tölteni... És egész nap csak 4 MB szedett le ez a köcsög!!?? 7x ügyfelem van, 3 készforrásom! Más rhadt cuccok meg jönnek ezerrel amihez csak pár ügyfelem van!!
Egy hülye 3 CD-s játékot is már vagy 1 hete töltök! -
#841 Nagy szar! Tök lassan jönnek a dolgok! -
#840 Nekem nem működik jelenleg. -
#839 ez nem ilyen smswebes dolog
endless-t haszáld ha jó.