36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#918 Mért írja ki az Azureus állandoan hogy [i]"Hiba(torrent not registred with this tracker)"[i]. Bocs gyerekek láma vagyok hozzá ugyhogy jo lenne egy kis segítcség. -
#917 Már csak az érdekelne, ki volt az, aki megszerezte a jelszavát, anélkül, hogy ő odaadta volna bárkinek. Én még nem találkoztam hasonlóval. Ti???
Itt vagy másról van szó, vagy mégis csak megadta valakinek. Pl. sokszor találkoztam már DC++ HUB-okon megosztott torrent fileokkal. Nagyon nagy felelőtlenség!!! -
#916 sztem akkor tölteni sem tudna. -
#915 nem lehet, hogy bannoltak? -
czga #914 DE MÁR NEMTOK FELMENNI !!!!
Mert vki vhogy megszerezhette passomat pedig nemmondtam el senkinek!
És nem anyázok senkit mert nemszokásom -
#913 Osztom a véleményed. Előbb olvashatna kicsi, mielőtt értelmetlen trágárkodásba megy át. Bár lehet, hogy Ő azt hiszi, ez segít majd. Hát nem!!!!!! -
tomo #912 ne itt anyazz. menj es a bhn pampogj.
amugy ha nem eleg jo az aranyod, akkor csak veges szamut torrentet tolthetsz egyszerre ( le+fel) -
czga #911 A faszom tele van most meg azt irja ki hogy Hiba(Egyszerre csak 4 torrentet tölthetsz).Ugyhogy lehet hogy vki feltörte accomat.
Lehetséges? -
#910 az élet.
kicsit pechesek a srácok.. -
czga #909 Müködik már a jelszóemlékeztetö???????????
Akkor kakukk a bhs accomnak mert mostse fogadja el az emailemet -
tomo #908 #16721 ricchi (Felhasználó) 2005-04-08 18:40:42
a vinyó elszállt
(endless) -
ZoliJ #907 a bh-n müködik már a jelszóemlékeztető... -
#906 Ok. -
tomo #905 ne farassz mar, az oldal most koltozott, az osszes cucc "elveszett" , majd ha elokerulnek az emberek, akkro lehet tolteni. es meg ne kerdezd mikor kerulnek elo... nem tudom!
a cimet meg azert irom be, hogy ha valaki nem olvas vissza de erre jar az is lassa.
endless cime ! -
#904 Megvan az Endless címe!
De pont a jó dolgokhoz nincs se seeder, se leecher! -
tomo #903 nyisd ki a szemed hapsikam, es nezd meg van e egyaltalan seeder /leecher a torrenthez...
ha egyik sincs , miert csodalkozol , hogy nem megy?
tenyleg menj smswebre , minket meg hagyj beken.
endless cime! -
#902 Nagy szar az Endless!! Semmilyen letöltés nem indul el! Már a 4. .torrent-et szedem le és nem megy egyik se... -
#901 de folytatja. letöltöd újra a torrentet. Valszeg az inaktívak között kell keresned. Elkezded tölteni és ahogy megjelennek a többiek is, szépen tölteni fogja... -
#900 most meg a bh is lehalt. Már este is néztem, hogy seholy egy seeder/leecher, de az oldal még ment. Most meg már az se. Tracker hibát írnak... -
#899 és a letöltött fájlokat akkor nem folytatja?
sux, 4 napon keresztül töltöttem eddig kb 5 K val 2 gigát.. lol.. -
tomo #898 az endless t a e-torrents.sytes.net cimen talaljatok !
ujra le kell tolteni a torrent fileokat !!! -
fr0003 #897 Az endlessen inaktívak a torrentek -
#896 Lehet, csak elrontod a belépést.
úgy tom, a jelszóemlékeztető nem müxik. -
#895 dehogynem. Bármikor beléphet vki, akinek pont megvan a hiányzó darab. -
czga #894 Én csöndes gyerek vok töltögetem ami tetszik.Nincs semmi ötleted mi lehet a baja? Egyik nap felengedett másik nap nem.jelszoemlékeztetöbe beirom erre azt irja hogy nincs benne az adatbázisban.A régi jelszavamat pedig nem fogadja el.Másra mint a banra nem tudtam gondolni mi lehet a baja. -
#893 Tehát akkor ne is számítsak rá, hogy egyszercsak lesz 1 100%-os uploader ? -
#892 nem hiszem. -
#891 bant? Hááát, manapság könnyen előfordul :) Attól függ, hogy fórumoztál-e ész nélkül, illetve kértél-e vmit nem megfelelő helyen? :) -
czga #890 Aha ezt nem tudtam akkor bocsi a kérést.Lehet hogy ezért ment tönkre nálam a bithumen mert egyik haveromnak rendszeresen adogatam a torrent fileokat és lehet hogy bedilizett vmi. -
#889 mindenkinek van egy azonosítókulcsa. Amikor leszedsz egy torrentet, automatikusan hozzáadódik a kulcsod. Ebből tudja a tracker, hogy ki tölti a fájlt. Ha én adok torrentet vkinek, akkor az én passkeyem is megkapja és azt hiszi a tracker, hogy én töltök. Az IP-vel nem is foglalkozik. Ezért idióta, aki DC-n megosztja a torrentjeit... -
czga #888 De mondjuk ha bant kaptam akkor hogy lehet most is töltöm a stargate season 2t,és nem enged fel az oldara.Érdekes nem? -
czga #887 De mi a franc lehet a baja?
Lehet vmiért bant kapni bithumenen? -
#886 nem -
czga #885 Tehát ha én felmegyek az oldalra és letöltök csak egy sima torrent filet meg te is,akkor a 2 nem ugyanaz? -
#884 nem ezt kérdeztem. A lényeg, ha az én torrentemmel töltesz, akkor az az én ratiomra megy, lényegtelen, hogy van-e saját accountod...
-
czga #883 Onnan hogy amikor még jó volt a jelszóemlékeztetö akkor az ugy szokott menni hogy 1x küld 1 mailt amibe megkérdezi hogy télleg az adott ip cimröl megy e az account.És utánna szokta csak megadni a passt.Tehát a válasz a kérdésedre az ip cim. -
#882 na akkor egy kérdés, szted miből tudja a tracker, hogy éppen te vagy én töltök le? -
czga #881 Én nem akarok senki másnak tönkretenni az arányát nkm van accuountom csak az oldalra nemtok felmenni.Csak a torrent file kéne. -
#880 LOL. Marha jó lenne, más kontójára leszedni pár gigát, mi? -
tomo #879 "vagy hogy van ez?" fantasztikus megogalmazas.
ez ugy van, hoyg ha nincs meg a 100% ban a file a megosztok kozt akkor neked sem lesz, hacsak nem keresel masik torrent oldalon egy azonos filet, amit onnet folytathatsz.