36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#1845 Hogy lehet egyszerűen megoldani az ellenkezőjét?
Cometben csak pár fájlt jelöltem be letöltésre, azok le is jöttek, majd később a többit is le akarom tölteni. öltet? progin belül nem jöttem még rá.
mert az úgy ok h rámegyek mégegyszer a torrent fájlra, de az fáradtságos. -
#1844 ha olvastad a hozzászólásom, akkor látod, hogy ezt csinálom. Viszont ekkorra már elkészült a könyvtárszerkezet és törölgethetem a célmappából azokat is feleslegesen. A bitcomet és még jópár másik kliens tudja azt is, hogy még letöltés előtt kiválaszthatom amit le akarok szedni és nem is szed le mást. -
#1843 jobbklikk a file-ra, részletek, és ott a fileoknál be tudod állítani, hogy leszedje vagy nem -
#1842 szeretem az azu plusz infóit böngészgetni :) meg a bitcomettel van egy csomó le/feltöltés, ami nem hajlandó elindulni, csak azt írja, hogy csatlakozás alatt. Az azu kényszerített indítással meg rögtön viszi ezeket. -
#1841 én most annyit tok mondani, hogy használj bitcometet.
abban már a legelején ki tudod választani a letöltendő fileokat.
azureust pár hónapig használtam, de nem találtam olyat amire gondolsz.
csak a prioritásig jutottam. -
#1840 ha kifolyik a szemem se találom, hogy az azureussal hogy tudok csak 1 db fájlt leszedni. pl egy film sample-jét? Eddig nem volt rászükségem, most meg jó lenne, de sehogy se jövök rá :-( Most elkezdtem a letöltést és a fájloknál kiszedtem ami nem kell, de ettől még a könyvtárszerkezet elkészül, szal biztos lenne ennél kultúráltabb megoldás is. -
#1839 tracker nélküli klienst probálta vki? -
#1838 Jó, nem érdekel.
Beszéljétek meg máshol. -
#1837 Nem álltak le, csak hétvégén nem voltam itthon, és mivel nem írtam, ezért ők se írtak! Én már rég leálltam, legelöszőr se én kezdtem a vitát, most se!! -
#1836 többiek is lenyugodtak, nyugodj le te is
ne használj trágár kifejezéseket
Innentől kezdve az összes offot törlöm. -
#1835 Te nem voltál 15 éves??!! Meg a többiek!?? Faszt kell lehurrogni a kisebbet! Asziszitek ti olyan kúrva okosak, rendesek vagytok?! Lelehet mostmár állni! Mindig találtok valami részt ahol elkezdhetek piszkálni!! -
#1834 [b]
BitTorrent exits with a message saying "TCP stack flaking out".
Many versions of Windows only allow a very small number of connections by default. If you get this message, it means you are hitting this limit.
The easiest way to solve this problem in BitTorrent 4.0 is to right click on the BitTorrent shortcut and add " --max_allow_in 55" at the end of the "Target" field. After doing this, the target field should read:
C:\Program Files\BitTorrent\btdownloadgui.exe --max_allow_in 55
You can also change the connection limit on Windows 95, 98 and ME by creating or modifying the following registry key:
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\VxD\MSTCP\MaxConnections
Create the MaxConnections variable key as type STRING and set the value to 512. Setting it higher will not have any effect. Once this is done, you will need to reboot for the change to take effect.
BitTorrent 4.1 Beta should not have this problem. Please contact us at the bugs list email below if you are still experiencing this problem with BitTorrent 4.1 Beta.
http://www.bittorrent.com/FAQ.html -
#1833 annyit hogy valaki rossz csomagokat töltött föl neked, vagy közben megsérültek.
nem jelent semmit, a kliens elintézi magának. -
sirdond #1832 az mit jelent hogy x letöltés aéatt y kihagyott hulladékadat van bitcometben? -
#1831 sry, hiba: TCP stack flacking out! -
#1830 nekem is van router, sima bitorrent megy és semmi baja
nincs beállítva hozzá semmi -
#1829 hi!
A torrent progiaim gyakran lefagynak ilyesmi hibával, hogy TCP flat out...
Talán az a baj, hogy routert használok?(Be van állítva a TCP/UDP port!) -
#1828 IP címet gondolom csak proxyval vagy hogyha passzív vagy. Tehát ha megelégedsz a csigalassú sebességgel, mert ezek kb. azzal egyenlőek.
bComet ben a port: Options/preferences/ első fülön ott van a listen port. -
#1827 nekem most is kiírja, átmenetileg (megint) nem megy -
kisgyerek20 #1826 Valakinek bejön az endless torrent oldal? eddig mindig kiírta,hogy munkálatok alatt, most meg semmi. -
#1825 Azureusban a bejövő TCP port a 80-as, nemtudom, hogy melyiken megy ki, hol lehet megnézni és hol lehet megadni a Cometnek, hogy mit használjon?
A Comet elvileg el tudja rejteni az IP címet és a kliensprogi verziószámát? Ezért akarnám azt használni. -
Extracsaba #1824 van itt valaki aki ért a php-hoz? -
Extracsaba #1823 2 napja indultamd D: -
#1822 thx, megvan -
#1821 hát én már legalább egy éve bitcometet használok eddig soha nem volt vele bajom
lehet hogy az a portod épp blokkolva volt a tűzfalban amin épp feltöltött volna, azureus biztos másikat használ ami épp nincs
v. nemtom, ilyennel még nem találkoztam -
#1820 van
emiatt tértem át az Azuerusra, az nem szenved -
#1819 Föoldalon van! -
#1818 milyen új torrentes hír? linket pls. :) -
#1817 Nálam 30-50 mega között fogyasztott. -
#1816 nekem most 15 mega körül foglal a bitcomet, igaz alig megy vmi mert ele a vinyóm.
új torrentes hírhez mit szóltok? most ez a tracker nélküli torrent dolog nem ugyan az mint az exeem? az is besült számomra. -
#1803 -
#1814 :) -
#1813 azt nem is mondtam h az lesz, csak ez kb olyan h a leghosszabb út is az első lépéssel kezdődik :) -
#1812 de ez még a jövö kérdése :D -
#1811 nem hiszem, hogy úgy fog gondoskodni róla, mint a "legnagyobb site"-okon :) -
#1810 Van leecher aki töltené? -
#1809 Arra lennék kíváncsi, hogy a Bitcomet miért nem seedel.
Bitcometben megnyitom a torrent file-t, beállítom, hogy seed és nem tölt fel, illetve valamit csinál mert a teljesség az felmegy 1300%-ra de a feltöltési sebesség 0. A honlapon meg ott vagyok a seederek között.
-
#1808 nemrég indult biztos
a legnagyobb siteok se ugy indultak hogy egyből ezer torrent volt rajtuk -
#1807 húha :)
Torrents 7
Peers 0
Seeders 0
Leechers 0
-
#1806 Sanyikirály! Ha kérdezni akarsz itt is megteheted. Azért meg senki sem fog írni neked mert meghívót akarsz kérni.