36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• Sanyix
    Mondom mindíg figyeltem hogy ne kerüljön a megosztásomba torrent fájl, még régen is.
  • tomo
    folytasd...
    ha jol ertem szerinted a rendszer ket embernek is adhatja ugyanazt a passkeyt?
    na ne szorakozz mar itt, menj oda, ahol szeretnek !
  • tomo
    lenyegtelen mikor osztottad meg, nekem is van egy szep passkey gyujtemenyem, pedig kb 2 honapja mar nem is gyujtom oket :)

eleg az is ha 5 honapja osztottal meg 1 db nyomorult filet 2 percre a dcn.

erre pedig tuti nem emlekszel.
    szal igy jartal. , majd maskor vigyazol, vagy toltesz magadnak passkeyt a dcrol :P
  • Sanyix
    Nincs dinamikus avatarom, és mindíg figyeltem hogy ne osszak meg torrent fájlt, soha nem volt torrentfájlom megoszott mappában. Főleg hogy ilyen kijelölős megosztós fájlcserélőből is csak a dc-t használtam, de már aztse használom 2 hónapja.
  • Duddits
    Vagy egyszerűen valaki próbálkozgatott a passkey változtatásával...
  • tomo
    vagy egyszer regen egy torrent filet megis megosztottal. ugyanis eleg , ha tudom a passkey d , maris tok toltenia nevedben, hiaba nem osztottad meg a torrented.

sztem annak kicsi az eselye, hogy a bithumenrol szednek a passkeyed kozvetlenul. esetleg , lehet hogy a dinamikus avatarodon keresztul szivargott ki a passkey.

egy biztos, erdemes vigyazni a kulcsra, esetleg hetente megvaltoztatni.
  • Sanyix
    Mint írtam már megvolt.
    Az meg hogy hogy történhetett meg hát. Mivel mindent úgy csináltam hogy ne történhessen meg, én a trackerre gyanaxom, talán feltörték, vagy valami, nemtudom...
  • Met
    azon is el kellene gondolkozni, hogy történhetett ez meg
  • Zsoltika 007
    Meg kell változtatni a beállításoknál egy részt:
    Pipáld be az új azonosítókulcs rublikát és kész.
  • Sanyix
    Már megvolt... De ennek gondolom akkor lesz hatása, ha azok a letöltők újból megpróbálnak felcsatlakozni a trackerre, amíg rajtavannak addig tölthetnek sajna... Ezt azért gondolom mert ha megnézem elvileg mit töltök, még mindíg "töltöm" azt a 3 dvd-t.
  • Met
    cserélj passkeyt és változtasd meg a jelszavad
  • Sanyix
    Bithumenen nézem, hogy romlik az arányom már tegnap óta, megnéztem a profilomat, hogy elvileg mit töltök le. Hát ott volt hogy 1 dolgot seedelek ezt tényleg seedeltem + 3 DVD-r (csak mert soha nem töltök le dvd-rt tehát a torrent fájlját sem töltöttem le, így nemis adhattam át másnak) tölt le valaki. Megnéztem annak a torrentnek a peerlistáját, hát 2 szer volt a nevem ott hogy töltöm le, ráadásul az egyik 229 kbyte/seccel töltött el (1 mbites netem van szóval max 130 kbyte/sec), ráadásul mindkettő Azerussal (amúgy Bitcometet használok, azerust soha nem használtam)...
  • Yossarian
    jaaaa, értem már :D
  • Yossarian
    Tévedsz, utóbbi időben két marékkal szórják a büntiket a tékért. Főleg egyes keménykezű moderátorok éreznek leküzdhetetlen kényszert ezen a téren. A szpemért szintúgy. Csak nézd meg néha a felkiáltójeles emberek adatlapjait! Durva, hogy néha milyen apróságokért warnolnak...
  • ivjoe
    Ha előtte szpemmeltem volna csomót, akkor tényleg bünti lett volna.
  • ivjoe
  • gercse
    de aki tékel,az hsz-t is szeret növelni,szal ilyen a mai világ :D
  • Yossarian
    offolás lett a vége, de arra céloztam volna, hogy egyik üziben írod, hogy "nem jön be", és még egy perc se telik el, amikor azt írod, hogy "nem szóltam". Szal az új postnál elegánsabb megoldás a visszavonás.
  • Met
    úgy tudom csak a gumiban lehet tékelni, szóval nesze
  • ivjoe
    Az azért nem lenne jó, mert ha érkezik rá valami válasz... (nem tudok példát felhozni :C)
    Viszont ez a pár perc épp elég arra, hogy ha hibát látsz (linkelés, kép elírás stb) azt javítsd. Igen, ez a pár perc arra is elég, hogy valami válasz jöjön rá, ezt aláírom.
  • bertino
    csak bizonyos idővel lehet moderálni vagy szerkeszteni a hozzászólást beírás után... sajnos, jobb volna az a rendszer, hogyha már kifizetted a k@tchög pízt a VIPért, magad alakítsd a hsz-t...
  • ivjoe
    Take, vagy ték, az a ték, mikor a kerek számú postokat te viszed.
    pl.:1000, 5000 stb. Vagy a különleges számok: 666 stb.
  • tomo
    aruld mar el legyszi, mit jelent ez a "ték" kifejezes!
  • ivjoe
    Nem, mer ték volt és azt nemszabad.
  • Yossarian
    te vip vagy, tudnád szerkeszteni és visszavonni is.
  • ivjoe
    Nemszóltam, már ok.
  • ivjoe
    Hmm, nem jön be.
    [tékel is]
  • ivjoe
    :DDD
  • tomo
    dicseretes.
    erezd magad haton veregetve :)

es , hoyg valami hasznosat is irjak, itt egy jo kis torrent kereso oldal :
    http://btjunkie.org/
  • ivjoe
    Deakkoris, seholsenincs 1,2 alatti arányom! :P
  • ivjoe
    majdnem :P
  • tomo
    ja 10 kB letoltes es 47 kB feltoltes ;)
  • ivjoe
    4,73-as arányom van! [feszít] [egyéni rekord (jól van, azé ez nem olyan nagy adatmennyiség.)]
  • Action
    Hát én ha jól emlékszem akkor a Mininováról szedtem le,asszem Disorderly Conduct a címe.De ha rákeresel megtalálod sztem.
  • sajtmester
    Le lehet ezt szedni torrentről vagy akárhonnan?
    New World Disorder 6
    Ha vki tud vmit kérem jelezze!
  • Koppernikusz
    SP 2 most van előtte nemvolt?
  • nyami
    tűzfal? router?
  • Maco13
    Nekem a 19353-os port van defaultból és faszán működik. Próbáld meg ezzel, hátha sikerül.
  • Duddits
    Fontos lenne nekem egy Embedded windows 98! Aki tud valamit, kérem jelezze!
  • balcsi70
    Sziasztok.Egy olyan gondom van hogy ujra inst.-tam az Xp-t meg a BitComet-et,elötte minden normálisan müködött,most nem akar kapcsolodni.Keresi keresi de semmi.Még azokat is visszaraktam amiket letöltöttem,hogy felfele töltse de semmi.A portot elfelejtettem megnézni mielött töröltem az egészet,a Bit Cometben, és ahogyan rémlik a mostani port nem az ami volt a régi.Mit csináljak hogy müködjön? Kössz a válaszokat.