36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#3266 Endless, BitHumen. -
busman1 #3265 Bocsi! Nem tudod mi van a Savariaval, mert tegnap óte nem jön be nekem. Neked sikerül? -
#3264 Na akkor viszont 2 másik torrent oldalon 3.000 fölött van az arányom, namost énis ilyen "hűdejó énvagyokalegjobb feltöltő" vagyok? :D -
ThotyL #3263 Én is fent vagyok egy pár magyar oldalon!(Majomparádé, Skyline, Savaria)
De nem tudnátok még mondani egy párat! -
busman1 #3262 Annak szeretettel ajánlom a warezt:)) -
#3261 Hát ahhoz szerencse is kell, főleg a bithumenen, mert ott ritka ha vissza tudom tölteni egészben, mondjuk most egy filmet sikerült 3 szor visszatöltenem, de van amikor a negyedét sem tudom -
#3260 Amennyit letöltök, annyit vissza is osztok, ennyi. -
#3259 Ja de nemmindenki szereti, ha éjjel nappal egyfolytában megy a gépe, hogy seedeljen... -
#3258 Nekem max. 10K-val megy fel. És sehol nincs 1,2 alatti arányom. :P -
#3257 Tudom, hogy szar. De most mit csináljak?? ADSL-el próbálj meg normális szintet elérni... -
#3256 csak gratulálni tudok.. -
#3255 Ez a tékomnak mond... -
#3254 Ezzel nem büszkélkednék. -
Én is bent vagyok asszem az összes magyaron. És mindehol 1. alatti arányom van! -
busman1 #3252 Ez sajnos előfordul. Nekem ADSL-em van, és én is járok igy. Ezért leszedek kissebb, de népszerü dolgokat, méghs nemis kell, és azt osztom vissza. A legnagyobb magyar oldalakon bennt vagyok, de az arányom sehol nem esik 1.000 alá. Volt hogy 50 mb-os letöltésből 1.2 gb-ot töltöttem vissza. -
#3251 Ja. :-)
De ha egyszer nem kell senkinek... Mire leszedem, van úgy, hogy már senkinek se kell. :-( -
busman1 #3250 Azért kicsit vissza is adhatnál abból amit kapsz. -
#3249 Tom! Már voltam 0.300 alatt is.. De küldtek üzit, hogyha nem javítok, kitíltanak. Amúgy meg azért vagyok ilyen szar arányon, mert kb 4-5 DVD-t is leszedtem, és hát...
Amúgy most éppen 10,001 user van, tehát ha hajnalba várható takarítás, akkor belehet jutni. -
busman1 #3248 Hááát! most néztem meg a lapodat, és 0.300-on állsz. Egy hajszál választ el tölle. -
#3247 Kétlem, hogy kiesek! -
#3246 :DDD -
tomo #3245 naponta hajnalban vagdossak ki a nepet. 10.000 felett csak meghivoval tudsz bejutni, ha dudics kiesik befersz a heylere :) -
#3244 Endlessen milyen gyakran van takarítás?
Mert anno régen regeltem, de ugye csak explorerrel ment, így nem érdekelt, persze ki is tiltottak. Mára már rájöttem, hogyan lehet az Endlesst Firefox-szal használni, de most meg nem tudok regelni. :C -
busman1 #3243 Minek. Előbb-utóbb ugyis ki lessz tiltva. -
tomo #3242 ez a szabalyzatban van, 0.3 alatt nem tudod a torrent filet letolteni, a mar toltes alatt allo cuccaid persze tolthetok tovabb, csak ujat nem tudsz kezdeni.
0.6 alatt nem tudsz mast meghivni, igy keptelen vagy a 0.3 as aranyoddal meghivot kuldeni magadnak.
szal ha nem tudod magad feljebb verekedni, akkor ki leszel tiltva.
jo szorakozast, es ajanlom a szabalyzat tanulmanyozasat :) -
busman1 #3241 Bocs az előbbit The Fugitive-nek kellett volna címeznem. -
busman1 #3240 A gondod az, hogy 1,5 arány alatt nem athatsz át Mb-okat. Vigyázz mert 1 ezrelékkel vagy a határ felett, utánna nem tölthetsz le, és ha 2 hétnél régebben reggeltél, akkor kitiltanak. -
#3239 Nem tudom hol olvastad, de én 0.3 alatt is töltöttem le, szóval...
Azért kérdem, mert attól félek, hogyha átutalom, akkor elvileg a rossz arány miatt törölni fogják az accom, és akkor a másik regemre honnét kapnám meg azt 9.30GB-t? -
tomo #3238 a 404 a file nem talalhato hibauzenet. -
The Fugitive #3237 Helló!
van egy kis problémám! méghozzá: letöltöttem egy fájt 40,2%ig, majd mikor ujra csatlakoznék, ezt a feliratot kapom a státusznál: Error: Tracker return code: 404, Stop! in Tracker: http://v-torrent.info/announce.php
és nem folytatja a letöltést. most mit csináljak? -
busman1 #3236 Szevasztok.Van itt olyan aki mostanság próbált belépni a Savariára, mert tegnap óta nekem nem sikerűl. Köszi
-
tomo #3235 0,6-tól meghívót küldhetsz a barátodnak
0,3 alatt nem tölthettsz le semmilyen torrent fájlt az oldalról
asszem bucsuzunk toled :D -
tomo #3234 miert nem probalod ki,ahelyett, hogy ide irkalsz? -
#3233 Most ha az Endless-en van egy 0.301-es userem Feltöltött: 9.30 GB Letöltött: 30.91 GB adattal, akor azt megtudom csinálni, hogy 9.30 GB-t átutalok egy másik felhasználómra amit ezek után szeretnék használni? -
#3232 De a feltelepített bitcomet fájljai miatt igen... És nem hiszem, tudom, hogy nem osztottam meg. Amúgy én nembízom az oldalban, mert egyszer kaptam warn-t a "fórumon tanusított nem megfelelő" magatartásom miatt :D csak az volt a gond, hogy addig fel sem néztem soha a fórumra lol. Amióta ez történt nem bízom az oldalban. Mellesleg ha régen megosztottam volna dc-n torrentet akkor miért most kezdték volna használni a passkeyemet, ráadásul 1szerre 1 időben 2-en? És csak 2en?
Admint már kerestem, de azt írta nem tud semmit tenni, csak a következő csatlakozásnál nem tudnak majd felcsatlakozni a trackerre az új passkey miatt, addig viszont tölthetnek... -
tomo #3231 en elhiszem, hogy azt hiszed nem osztottad meg.
de ha nem baj, en inkabb bizom az oldalban, mint a te kepessegeidben, hoyg meg birod vedeni a passkeyed.
(a dcrol nem dobnak ki .torrent file megosztasa miatt szerintem ) -
#3230 esetleg gyorsan keress meg egy admint, hátha tud tenni valamit. -
#3229 A torrent fájljaimat mindíg külön helyre teszi a bitcomet (külön nem szoktam lementeni, a bitcomettel megnyitom, amit a program egyből a saját mappájába rak), amit nem osztottam meg soha, nemis tudnám, mert 2 percel a hub-ra csatlakozás után repülnék a nem megengedett fájlok miatt. És nembiztos hogy csak velem történt ez meg. -
tomo #3228 meg hanyszor latni olyan embert, aki nem is tudja mit oszt meg dcn. a nepek a legritkabb esetben bongeszik a sajat megosztasukat, sot a korabbi dckben nem is volt olyan egyszeru megnezni a sajat megosztast. -
tomo #3227 en meg mondom, hogy valahogy megis kiszivargott a kulcs, es ez inkabb a te hibad, mint az oldale, hisz , ha az oldalal lenne problema, akkor nem csak veled fordult volna ez elo.