36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• Duddits
    Endless, BitHumen.
  • busman1
    Bocsi! Nem tudod mi van a Savariaval, mert tegnap óte nem jön be nekem. Neked sikerül?
  • Sanyix
    Na akkor viszont 2 másik torrent oldalon 3.000 fölött van az arányom, namost énis ilyen "hűdejó énvagyokalegjobb feltöltő" vagyok? :D
  • ThotyL
    Én is fent vagyok egy pár magyar oldalon!(Majomparádé, Skyline, Savaria)
    De nem tudnátok még mondani egy párat!
  • busman1
    Annak szeretettel ajánlom a warezt:))
  • Sanyix
    Hát ahhoz szerencse is kell, főleg a bithumenen, mert ott ritka ha vissza tudom tölteni egészben, mondjuk most egy filmet sikerült 3 szor visszatöltenem, de van amikor a negyedét sem tudom
  • ivjoe
    Amennyit letöltök, annyit vissza is osztok, ennyi.
  • Sanyix
    Ja de nemmindenki szereti, ha éjjel nappal egyfolytában megy a gépe, hogy seedeljen...
  • ivjoe
    Nekem max. 10K-val megy fel. És sehol nincs 1,2 alatti arányom. :P
  • Duddits
    Tudom, hogy szar. De most mit csináljak?? ADSL-el próbálj meg normális szintet elérni...
  • menyus77
    csak gratulálni tudok..
  • Sanyix
    Ez a tékomnak mond...
  • ivjoe
    Ezzel nem büszkélkednék.
  • Duddits

Én is bent vagyok asszem az összes magyaron. És mindehol 1. alatti arányom van!
  • busman1
    Ez sajnos előfordul. Nekem ADSL-em van, és én is járok igy. Ezért leszedek kissebb, de népszerü dolgokat, méghs nemis kell, és azt osztom vissza. A legnagyobb magyar oldalakon bennt vagyok, de az arányom sehol nem esik 1.000 alá. Volt hogy 50 mb-os letöltésből 1.2 gb-ot töltöttem vissza.
  • Duddits
    Ja. :-)

De ha egyszer nem kell senkinek... Mire leszedem, van úgy, hogy már senkinek se kell. :-(
  • busman1
    Azért kicsit vissza is adhatnál abból amit kapsz.
  • Duddits
    Tom! Már voltam 0.300 alatt is.. De küldtek üzit, hogyha nem javítok, kitíltanak. Amúgy meg azért vagyok ilyen szar arányon, mert kb 4-5 DVD-t is leszedtem, és hát...

Amúgy most éppen 10,001 user van, tehát ha hajnalba várható takarítás, akkor belehet jutni.
  • busman1
    Hááát! most néztem meg a lapodat, és 0.300-on állsz. Egy hajszál választ el tölle.
  • Duddits
    Kétlem, hogy kiesek!
  • ivjoe
    :DDD
  • tomo
    naponta hajnalban vagdossak ki a nepet. 10.000 felett csak meghivoval tudsz bejutni, ha dudics kiesik befersz a heylere :)
  • ivjoe
    Endlessen milyen gyakran van takarítás?
    Mert anno régen regeltem, de ugye csak explorerrel ment, így nem érdekelt, persze ki is tiltottak. Mára már rájöttem, hogyan lehet az Endlesst Firefox-szal használni, de most meg nem tudok regelni. :C
  • busman1
    Minek. Előbb-utóbb ugyis ki lessz tiltva.
  • tomo
    ez a szabalyzatban van, 0.3 alatt nem tudod a torrent filet letolteni, a mar toltes alatt allo cuccaid persze tolthetok tovabb, csak ujat nem tudsz kezdeni.

0.6 alatt nem tudsz mast meghivni, igy keptelen vagy a 0.3 as aranyoddal meghivot kuldeni magadnak.

szal ha nem tudod magad feljebb verekedni, akkor ki leszel tiltva.

jo szorakozast, es ajanlom a szabalyzat tanulmanyozasat :)
  • busman1
    Bocs az előbbit The Fugitive-nek kellett volna címeznem.
  • busman1
    A gondod az, hogy 1,5 arány alatt nem athatsz át Mb-okat. Vigyázz mert 1 ezrelékkel vagy a határ felett, utánna nem tölthetsz le, és ha 2 hétnél régebben reggeltél, akkor kitiltanak.
  • Duddits
    Nem tudom hol olvastad, de én 0.3 alatt is töltöttem le, szóval...

Azért kérdem, mert attól félek, hogyha átutalom, akkor elvileg a rossz arány miatt törölni fogják az accom, és akkor a másik regemre honnét kapnám meg azt 9.30GB-t?
  • tomo
    a 404 a file nem talalhato hibauzenet.
  • The Fugitive
    Helló!
    van egy kis problémám! méghozzá: letöltöttem egy fájt 40,2%ig, majd mikor ujra csatlakoznék, ezt a feliratot kapom a státusznál: Error: Tracker return code: 404, Stop! in Tracker: http://v-torrent.info/announce.php
    és nem folytatja a letöltést. most mit csináljak?
  • busman1
    Szevasztok.Van itt olyan aki mostanság próbált belépni a Savariára, mert tegnap óta nekem nem sikerűl. Köszi
  • tomo
    0,6-tól meghívót küldhetsz a barátodnak
    0,3 alatt nem tölthettsz le semmilyen torrent fájlt az oldalról

asszem bucsuzunk toled :D
  • tomo
    miert nem probalod ki,ahelyett, hogy ide irkalsz?
  • Duddits
    Most ha az Endless-en van egy 0.301-es userem Feltöltött: 9.30 GB Letöltött: 30.91 GB adattal, akor azt megtudom csinálni, hogy 9.30 GB-t átutalok egy másik felhasználómra amit ezek után szeretnék használni?
  • Sanyix
    De a feltelepített bitcomet fájljai miatt igen... És nem hiszem, tudom, hogy nem osztottam meg. Amúgy én nembízom az oldalban, mert egyszer kaptam warn-t a "fórumon tanusított nem megfelelő" magatartásom miatt :D csak az volt a gond, hogy addig fel sem néztem soha a fórumra lol. Amióta ez történt nem bízom az oldalban. Mellesleg ha régen megosztottam volna dc-n torrentet akkor miért most kezdték volna használni a passkeyemet, ráadásul 1szerre 1 időben 2-en? És csak 2en?

Admint már kerestem, de azt írta nem tud semmit tenni, csak a következő csatlakozásnál nem tudnak majd felcsatlakozni a trackerre az új passkey miatt, addig viszont tölthetnek...
  • tomo
    en elhiszem, hogy azt hiszed nem osztottad meg.
    de ha nem baj, en inkabb bizom az oldalban, mint a te kepessegeidben, hoyg meg birod vedeni a passkeyed.

(a dcrol nem dobnak ki .torrent file megosztasa miatt szerintem )
  • Yossarian
    esetleg gyorsan keress meg egy admint, hátha tud tenni valamit.
  • Sanyix
    A torrent fájljaimat mindíg külön helyre teszi a bitcomet (külön nem szoktam lementeni, a bitcomettel megnyitom, amit a program egyből a saját mappájába rak), amit nem osztottam meg soha, nemis tudnám, mert 2 percel a hub-ra csatlakozás után repülnék a nem megengedett fájlok miatt. És nembiztos hogy csak velem történt ez meg.
  • tomo
    meg hanyszor latni olyan embert, aki nem is tudja mit oszt meg dcn. a nepek a legritkabb esetben bongeszik a sajat megosztasukat, sot a korabbi dckben nem is volt olyan egyszeru megnezni a sajat megosztast.
  • tomo
    en meg mondom, hogy valahogy megis kiszivargott a kulcs, es ez inkabb a te hibad, mint az oldale, hisz , ha az oldalal lenne problema, akkor nem csak veled fordult volna ez elo.