36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#3186 sajnos nincs ott se gyedül a bit***** ről tudtam 2 dvd-t leszedni -
#3185 a sky-n nincs a parádét nem ismertem de megnézem köszi -
#3184 asszsem a sky-on láttam valamikor, vagy a parédén.. -
#3183 egy májkrofos játék... -
#3182 nem tudok véletlen olyan torrentes oldal ahonnan Stephen King filmjeit lehet letölteni? -
#3181 "Fable"? Az meg mi? -
#3180 jó fable torrent?
mert csak olyan van ami 20k val jön -
#3179 Szerintem olvass kicsit ( ez kimondottan ajánlott ) és magadtól is rájössz. Ha valami ezek után sem megy, akkor kérdezz. Viszont én mára befejezem. Nyugodalmas jó éjszakát neked is -
#3178 De segítek. Katt! -
#3177 kicsit olvasgatsz, annyi leírást találsz, mint a szemét. Csak egy kis önállóságot, ill. minimális információt kérünk. -
#3176 Ok! És azzal mit kell? Megadhatnád az msn címedet vagy ilyesmi és akkor el tudnád magyarázni! -
#3175 azt töröld le és tölts le egy bitcomet -et
klikk -
#3174 ömm uty mondd mint egy lajikuzsnak -
#3173 Meg néztem.
A kliens progid is ezt a Seeder - Leecher arányt írja ki? -
#3172 Bittorrent! -
#3171 -
#3170 csak tudnia kellene, hogy mi az istent töltött le -
#3169 mi a program neve?
általában feltüntetik a címsorban a nevét, és a verziószámát :) -
#3168 pölö
http://www2.digitaldistractions.org:8080/
Secrets Of The Dead - The Syphillis Enigma 349.4MB 35 14 386 08/22/2005 7:40:21am -
#3167 1000 + 1 oka lehet.
Mit és melyik oldalról húzol? -
#3166 bittorrent 70kb/s mét -
#3165 Talán kéretik ideírni a program nevét, ami feltelepedett a feltétel után :)
Hogy várhatod el a segítséget, mikor a minimális tájékoztatást sem nyújtod nekünk? :( -
#3164 :DDDD -
#3163 mér lassu:C -
#3162 És mit hogy kell csinálni hogy tudjak valamit letölteni??? -
#3161 akkor kicsit komolyabban
nem torrentet tettél fel, max torrent klienst, amivel le tudod tölteni a torrenteket -
#3160 ezek után azon sem csodálkoznék ha a gép tetején lenne egy torrent:DDD
bocs -
#3159 Hát a torrentet! -
#3158 mit tettél fel? "a progi" ez igy kicsit tág -
#3157 ??? -
#3156 Hát elindítod az exe-t. Aztán nem tudom mert fogalmam sincs, hogy mit sikerült feltenned.:) -
#3155 Most tettem fel a progit de semmit nem tudok róla! Hogyan kell használni??? -
#3154 Való igaz. :( -
tomo #3153 marmint magyar nyelvu a keresooldal, vagy magyar nyelvu filmeket keresel?
az elobbinek nincs sok ertelme, az utobbi meg nem nagyon letezik, mivel magyar nyelvu cuccot tartalmazo torrent oldal van vagy 5-8 darab. azok meg nagyreszt regisztralast igenyelnek ( asszem mind ) . szal vagy beregelsz a magyar oldalakra, vagy nem torrentezel.
kb ez a valasztasod. -
#3152 Szasztok! Tudtok valamilyen TORRENT kereső "programról vagy oldalról" ami magyar? Filmeket keresnék. -
GrimReaper78 #3151 Kösz a segítséget. A feltöltést úgy 70% körülire korlátoztam alapból. És az is igaz, hogy eddig egy szem seeder van csak... -
#3150 azért lassú, mert rossz a seeder/leecher arány.
Egyetlen kis okosság létezik, amit minden fájlcserélőnél érdemes alkalmazni, hogy a saját feltöltésed korlátozod. Hogy mennyire, azt neked kell kitotóznod. Általában a feltöltésed 60-80%-a körül lesz a jó érték.
Viszont ha nincs egy seeder se, akkor lehet, hogy sose lesz kész a fájl, mert elég ritka, hogy seeder nélkül is 100%-os legyen a teljesség. -
GrimReaper78 #3149 Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, tekintve, hogy most kezdtem el használni a torrent-et, azon belül is a BitComet-et. Szóvla arra lennék kíváncsi, hogyan tudom növelni a letöltési sebességet? Csak mert jelenleg 30-40K-val csordogál (éjjel viszont volt 70K is), ugyanakkor 300K nálam a max. letöltési sebesség. Vágom, hogy a feltöltők sebességétől függ az én letöltésem, a kérdésem gyakorlatilag az, hogy van-e valami okosság, amivel gyorsítani lehet a dolgot? Jelenleg 55 peer van, seeder viszont egy sem. -
#3148 Néha, ha nem is adják meg a jelszót, a fájlnévre rákeresve meglehet tudni a jelszót. Vagy fel kell törni, bár ez gigánál .. kis zombie park kell hozzá :) -
#3147 np