36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#3096 Lassan majom is megtelik. Jobb lesz sietni. -
#3095 ennyi volt a móka mára -.-
nagyon durva a mostani arány: 17 S / 1500 L !! ez tuti cheat! -
#3094 ehh... igazad van. ma van a névnapom és sok volt a junájkum :D -
#3093 Bocsika, nekem csak 2 regem van, abbol is csak ezt használom... A másik pedig MafiaG. -
#3092 látom a színvonal már megint megvan srácok...grat. -
#3091 ez torrent topig ilyen kérdésekkel mehetsz a gumiba -
#3090 ez hanyadik reged? -
#3089 Duddits megnyílvánulásaiba is minek szólsz bele? mert jót még nem írtál neki -
#3088 Tomo! Vagy tojó! Hogy is nevezzelek? Fejezd már be ezt az oltogatást, belekötést másokba! Máshol is ezt csinálod, szóval... Szerintem befejezhetnéd! -
#3087 ahha, értem, jó játék az oviban -
#3086 a gecizésért, te infantilis majom? tömkelegével kapják a büntit ilyenért.
A COD topicban egy srác nem hitte el, hogy Punkernek eredeti játéka van és mindjárt 5 felkiáltójelet kapott, pedig senkit nem hívott dudicsgecinek... -
#3085 Az más! És mutass valakit aki ilyenért kapott! Én nem láttam. -
#3084 más ilyenért már büntit kap. -
#3083 Tudom... Ő dudics-nak hív, én meg tojónak... Kész. Vita lezárva. Ne offoljunk már megint! -
#3082 ez neked szólt
#2984 -
#3081 Hihhih, tojógeci...
Met: Endless-re meg már válaszolt tojó...
Ha azt akarod, hogy a BSA-sok meg ASVA-sok bezárják a BH-t, akkor nyugodtan... De régen másokra, köztük rám is rászóltatok, hogy ne "reklámozzam"! Bezzeg tojógecire nem szóltok. -
tomo #3080 mondjuk ebben igaza van, az endless nyitott, de a max juzer szam 10.000 , akkor lehetne regisztralni, ha 10.000 ala csokkenne, ami most mar nem fog eloforulni.
es amig a limit feletti a juzerszam, addig csak kulon meghivoval lehet bejutni.
a bithumen a zart, oda kizarolag meghivoval lehet bejutni, amiota egy dudics szintu barom feljelentessel fenyegette meg oket ( bolic ) -
tomo #3079 hulye, ne foglalkozz vele.
nezd dudics:
bithumen bithumen bithumen :P -
#3078 Elmondom mégegyszer, hátha megérted.
Az Endless MEGHÍVÓS lett. -
#3077 mért ne írjam ki? -
#3076 Nem, mert megtelt...
Bithument meg ne írd ki. A BH-ra se lehet, mert csak meghívós. -
#3075 az endlesen nemtok regelni ti tuttok? -
#3074 a BH és a bithumen ugyanaz:) kerestem egy picit a neten de nem lehet regelni -
#3073 itt keress -
#3072 mást mise tudunk csak külföldit. -
#3071 most egy láma kérdés következik: mi aza BH és a bithumen? ha vmi torrent oldal pls valaki adja meg a címét mertcsak a skyline -t meg a majomparádét ismerem! -
#3070 BH -t leginkább a HUN cuccok miatt szerettem.
-
#3069 ahamm.
:) -
#3068 Tényleg nincs más választék... Ugyan azok vannak fönt. A sebesség más kérdés. Én a többiről is elég sokszor szedek fullal. -
#3067 hát igen, nem véletlenül van szabályozva, hogy ki tölthet fel -
#3066 BH-n is a cuccok 95% olyan ami máshol is elérhető, és nem túl nagy a választék. Persze ami fentvan az jön rendes sebességgel, máshonnan esetleg lassabban jön. Ennyi.
-
#3065 Ez az, nekem egy torrent oldalon sincs 1 alatt az arányom, van olyan oldal, ahol 3 fölött van. TEhát kimaradok a buliból. :C -
#3064 jah -
#3063 Chello-s vagy? -
#3062 értem. akkor mindenki más csak a szerencsében bízhat..
Végülis jól meg van csinálva.; most leginkább erre a chello torrentre vagyok kiváncsi, csak nem nagyon jön a regisztráció visszaigazolás -
#3061 ennek az a lényege, hogy csak olyat hívsz meg akit ismersz rég óta és biztos vagy benne, hogy nem az erő sötét oldalán áll -
#3060 én már csak azt nem vágom pontosan, hogy ez a meghívós dolog haveri alapon megy, vagy vannak erre bizonyos fórumok, ahol szerezni lehet? Mert pl, ha valaki pl a "seederek gyöngye", de nincs senki aki meg tudná hívni, az kimarad a buliból? -
#3059 volt user törlés, valszeg lessz is, de remélem megmarad a meghívós rendszer -
#3058 hát , ha valaki(k)nek szar az aránya azt előbb-utóbb úgyis kiszórják?
Vagy ott mindenki jógyerek? -
#3057 Egy nem olyan... Nem lesz regisztrálás... Vagy rosszúl tudom?