36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• Sonajk @:o)
    Vigyázz, mert kibontási jelszó nem egyenlő egy oldalra történő regisztrációs jelszóval. (Ha tudtad, akkor bocs.)
    Igen, ez így van. Érdemes ezért figyelni, mert sokszor a torrent letöltésének oldalán, oda van írva a kibontáshoz szüksége jelszó is.
  • ivjoe
    Aha, cseles, elősször letöltetjük az akárhágygigát, utánna meg elkérjük a jelszót. Mind1, jelszvam van (elvileg).
    A torrent jelszavas???
    Nem igazán.
    Inkább az álltala letöltött file szokott jelszavas lenni, különösen, ha tömörített. Szóval majd a kibontásnál lesznek problémáid.
  • ivjoe
    Hmm, elindult a letöltés, de akkor sem érem fel ésszel ezt a jelszó dolgot.
  • ivjoe
    Láma kérdés következik:
    HA egy torrent jelszavas, azt a BitCometben holl kell beírni?
  • precision
    sry a pucolásért de tényleg nem ide tartozott
  • precision
    én meg az üzeneteid törlésén fogok jókat mulatni
  • Duddits
    A franc. Nah mind1. Köszi.
  • precision
    Nemtudja, gif-eknél csak az első képkocka jelenik meg.
  • Duddits
    Csináltam ilyen dinamikus avatart magamnak, de nem mozog az alapjába mozgó kép. Ez az én hibám, vagy ezt még nem tudja?
  • Duddits
    De rákot, mert amit tegnap feltöltöttem, az "nincs" az oldalon! Nem jelöli.
  • tomo
    edes oregem, a csomagok ( packet ) megerkezeset mindig visszaigazolja a kapo fel, ezert van feled iranyulo forgalom (ACK). és nem rákot tölt. dudics.

hasznald a google -t legkozelebb.
  • Laky
    egyrészt, másrészt viszont, ha nem lenne meghívós rendszer, hanem egy free site lenne, akkor valszeg senki se seedelne annak érdekében, hogy ne tegyék ki az oldalról :)
  • Duddits
    Mustangól már elegem van! Mindehol csak kérdezősködik, baromságokat, meg olyanokat amik le lettek írva.

Ha a segítségeimet is figyelni akarod, a Photoshopal autótuning topikba már elég sokszor segítettem. Meg valakinek MSN-en is...
    Vagy de, vagy viszont. A "de viszont" szóhasználat, helytelen a magyar nyelvben. Különben meg örülök, ha tetszett.
    Nem "cinkelni" akarlak, csak erre #28044 reagáltam.
    "Ezt most komolyan gondolod?!" - Igen
    "Mire akarod fölhívni a figyelmem?! Mondom, hogy nem én kötök bele az emberekbe ennyi." - Látod, én és még mások is ezt nem így gondoljuk. Tehát ennek az ellenkezőjéről.
    "Inkább azt kéne figyelni, hányszor segítek valakinek, vagy ilyesmit." - Én azt is figyelem.

Ha pedig egy nagyot névedtem és mind az, amit gondolok és állítok nem igaz, legfeljebb üres marad ez a topic.
  • Duddits
    De viszont tetszik az 1. mondat!
  • Duddits
    Már nem azért, de seedelek a BitComet-tel, és közbe lefelé is tölt?!! De mi a rákot? Hisz már 100%-on van a cucc!
  • Duddits
    Ezt most komolyan gondolod?!

Mire akarod fölhívni a figyelmem?! Mondom, hogy nem én kötök bele az emberekbe ennyi. Inkább azt kéne figyelni, hányszor segítek valakinek, vagy ilyesmit..
  • precision
    Rendben van. Hiszek neked. Ugyanakkor az elkövetkezőkben FIGYELÜNK rád.

(Én már hozzáadtam a kedvenceimhez. Te hozzáadtad már?)
  • tiroxine
    Bitcometet használok, és most szeretnék egy torrentet Azureusszal folytatni, de az a gond, hogy a 15,000,000 byte-os rar darabok (de nem mindegyik) bitcomettel valamiért 15,000,064 byteosak, és csak akkor lesz korrekt a fájlméret, ha kész a fájl letöltése. Így az Azureus nem tudja folytatni. Szerintetek ez miért van?
  • asdefge
    A losless veszteségmentest jelent. Magyarul ha vissza alakítod, akkor _pontosan_ azt a hullámformát kapod vissza, mint amiből készült, míg az mp3-ogg-wma stb formátumoknál bizony egészen mást....
  • Duddits
    Hát nem tudom. Elég sok helyen járok és máshól nem kötnek bele minden kérdésembe. Talán 1-2-be. De itt?!? Itt minden kérdésembe. És máshol nem kavarok port. Én legalábbis nem vettem észre.
    nm. ;)
    Nem csak neked írom, de nézz csak bele abba a bizonyos "tükörbe". Nem az "ebet szeretném a karóhoz kötni", de ahol felbukkansz (topic), ott előbb-utóbb "vihar kerekedik". Miért is történik ez? Látod ez az a nagy kérdés, amin végre egyszer el kéne kondolkodnod.

(Bár mit is írtam itt, te tudod az előzőekben hozzád intézett írásaimból, hogy nem ellenszenvvel viszonyulok irányodba. Ezt sem azért kapod, de szeretném végre felnyitni "csukott" szemeidet, illetve mert ez az én véleményem. Természetesen én sem vagyok tévedhetetlen és "tökéletes", de te sem.)
  • Duddits
    Ez de szemétség! Elkezdtem használni a Skyline-os accomat amit azelött nem használtam, és elkezdtem seedelni azokat a cuccokat amit leszedtem az elözővel. És most látom, hogy amit tegnap seedeltem, azt elvették. Miért lehet ez?
  • baca01
    kössz
  • Duddits
    A Lossless az mit takar magába? Mibe külömbözik a rendes zenétől?
  • Duddits
    Ha nekem írdo, hogy piszkálok másokat, akkor szerintem vissza kéne nézni. Soha nem én kedzdem, én csak fölteszek kérdéseket...
    Tessék, itt találod meg.
    Mióta nem voltam itt, 69 új hozzászólás szüleltett, de minek. Ez egy katasztrófa. Aki valamennyire ismer, tudja, hogy nem igazán stílusom ilyeneket írogatni, de ez itt már tényleg egy katasztrófa. Mondjátok már meg nekem, miért jó egymást piszkálni állandóan (Duddits). Nem lenne jobb inkább, egy barátságos hangvételt megütve egymást segítenétek, tapasztalatot és véleményt cserélnétek? Ez így sokkal jobb? Szóval Szomorú vagyok, ha ezt látom :(.
  • baca01
    a majomparádé linkjét megadod? thx
  • paxyene
    Arány: 0.409 Feltöltött: 300.91 MB Letöltött:735.91 MB

így álok a majomparádén de még mindig 24 órát kell várnom az újjabb fájlokra,
    olvstam hofy 0,300 alatt warnolnak, nekem most 0.409 -az arányom szal kifognak warnolni ?
  • paxyene
    lehet hogy nincs seeder
  • baca01
    hello! nekem van egy olyan gondom hogy elkezdek tölteni vmit és kb 20perc múlva már nem szedi de nem lép ki a program csak megáll a visszaszámláló, meg a letöltés. aki tudja mi a baj lécci segítsen!!! előre is kössz
  • menyus77
    hát igen ,sok a kaki user az tény
  • cSuwwi
    a majomról már lassan 2 hete töltök egy telibevert dvd-t, ami adsl-es seedernél is SOK :C
  • menyus77
    a majmon szerencsére ott vagyok; csipázom azt a helyet!