36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
asdefge #3426 Phantasmagoria-t látok egyet, 4,5 giga. Ő lenne az? -
#3425 eldönteni csak akkor tudod, ha leszedted, vagy fórumon írják, hogy fake. :)
De annyi helyen van kint most, hogy tutira nem fake. (gondolom én) -
foxxi #3424 Elvileg létezik...régebben a Demonoid-on volt de frissül és eltünk :( -
Newfronter #3423 Sziasztok!
Hogyan tudnám eldönteni, azt hogy a torrentspy-on lévő Windows.Vista.Ultimate.Build.5219.DVD-WinBeta.torrent fake vagy nem fake?
Mert egyenlőre semmi jelét nem látom hogy rossz lenne. -
#3422 egyáltalán létezik ilyen? Sanos a torrent nem a régi cuccokról híres. :( -
foxxi #3421 Sziasztok!
Bepróbálkozom hátha valaki tud rá megoldást. Igen sokáig keresgéltem de nem találtam a megoldást. Olyan torren oldal érdekelne ahol meglehet találni régi klasszikusokat is. Games: Phantasmagoria 1-2, Tex Murphy: Pandora Directive, Spycraft...régebben megtaláltam de mostmár sehol sem lelem :(
Tud valaki segíteni? Megköszönném :) -
#3420 Nem lenne rossz, hogyha már meglenne az új szerver. Én mondjuk nem emeltem volna meg a userlimitet, csak ha megvan a szerver. Ők tudják. -
#3419 Nekem az is megy. -
#3418 az oldal bejön már nekem is csak a seed nem megy -
#3417 Ez a beszéd! Nem kell itt veszekedni.. -
#3416 Nekem tökéletes. -
#3415 a majmos oldalról tudtok valamit? se az oldal nem jön be se a feltöltés nem megy -
#3414 Oké, spongya rá! -
#3413 Itt nézted már? Vagy Isohunt? Mininova? -
haxoror #3412 Na ezaz, már két hete 33%-on áll :( -
#3411 Mondjuk az egyiknél nincs seeder, a másik meg lengyel. :-S -
#3410 Ez megfelel? -
haxoror #3409 EARTH 2150 kiegekhez (Moon Project és Lost Souls) tudnátok NEM LENGYEL NYELVŰ torrentet?
Sehol se találok :( -
#3408 Parancsolj! Itt nagyon sok mindent megtalálsz. -
DJviolin #3407 Sziasztok!
Tudnátok jó filmes torrent oldalakat ajánlani. Ahonnan tévéből felvett filmeket lehetne letölteni.
Mindemmellett Tudnátok torrentet a lockon 1.1-hez?
Üdv:
DJviolin -
#3406 Nem kuss-t mondtam! Kuzsé-t. És az szerintem nem faragatlan. De hagyjuk! Bocsánat, kész, nem csinálok több ilyet. -
#3405 Ha nem tudod, hogy kivel szemben milyen viccet engedhetsz meg magadnak, az faragatlanság, akármilyen rosszul is esik neked, ha a szemedbe mondják. Ha olyanoknak írod, akikkel nem vagy anyira bensőséges viszonyban, hogy viccnek vegyék, akkor az nem tréfás. Na de most komolyan! Ha én elkezdem anyád nemi életét taglalni, a ház körül fellelhető állatokkal, de jó sok szmájlival a végén, akkor az jó vicc, és jót nevetsz rajta, vagy parasztság? Szerintem parasztság, pedig hát, ilyet mások is szoktak írni...
Másik dolog, hogy **normális** ember igyekszik a netes beszélgetésekben is olyan stílusban megnyilvánulni, amit szemtől szemben is fel merne vállalni. Most azért kiváncsi lennék, hogy ha ott állnék előtted, mernéd-e nekem mondani, hogy "kuss". -
#3404 Nem vagyok faragatlan. Megmondtam, hogy viccből írtam, és kész. Mások is szokták írni a kuzsét, és senki nem haragszik rá. -
#3403 nekem is ilyen netem van, és szintugy bitcomet 0.6
én nem állítottam át semmit, minden az alapon van, csak a feltöltést korlátozom le 1-2 k/sec-el az maximum alá, hogy ne lassítsa annyira a letöltést, meg a böngészést -
Sole #3402 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek!?Bitcomet 0.6-ost használok,de a beállításoknál nem tudom mi lenne a legoptimálisabb, mivel még nem értek annyira ezekhez a dolgokhoz.PL:a proxyrol fogalmam sincs de a többiben is vannak számomra ismeretlen kérdések.és egyszerre hány dolgot érdemes elkezdeni tölteni,mennyivel kéne jönnie átlagban?1024le- és 128Kb/s a feltöltési sebességem!Esetleg egy beállítás mintát ha tudna valaki küldeni.Kérem valaki segítsen!Köszi -
tomo #3401 #3308 :P -
#3400 már egy csomószor meg akartam kérdezni, hogy hol a távirányító?:) -
#3399 aszem a jobboldali -
#3398 ohh, thx :) -
#3397 :) -
#3396 ez mit jelent? :D -
#3395 Válaszoltam valamit, aztán úgy döntöttem, jobb ha kitörlöm. Pedig direkt tettem egy szmájlit is a végére. Végülis csak egy faragatlan kisgyerek vagy még, el kell nézni az ilyesmit... -
#3394 "úszósapka + távirányitó" -
#3393 Jaj, az csak vicc, ott a mosolygós smilie is. Nehogy komolyan vegyétek. -
#3392 kuzsé?
nem mondok semmit -
#3391 Jó, kuzsé!
Majommom is csak nő az arányom már mióta, BH-n is... Szóval próbálok. -
#3390 megint mondom, seedelni kell :D -
#3389 Nincs másik... Azt törölték a szar arányom miatt. -
tomo #3388 vazz, ne gyanusitgass, most az 1x rendes akartam veled lenni. :)
amugy ha van masik nicked odabenn, miert nem nezed meg a sajat szemeddel , hogy van e DudditsG nevu juzer ? -
#3387 Hát de tomo is megmondta... Bár lehet, hogy csak szórakozott.