36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#3306 off: hej mafia; te vagy valamelyik a parade partyképes linken? -
#3305 Én is router mögül vagyok, és tökéletesen működik az Azureus.
A magyar nyelv benne van a progiban.. -
#3304 nem is tudtam hogy te magyarítottad, grat. -
grayback #3303 OKE, holnap kiprobalom a Bitcomet-et is...
a magyar nyelv benne van a progiban vagy kulon kell letolteni??? honnan???
az jo hogy router-t is megemlitetted, mert elfelejtettem irni, hogy en is amogul netezek es ha a Bitcomet-tel jobb, akkor azt hasznalom
-
#3302 Te fordítottad?:)
Gratulálok!És köszönjük! -
#3301 25 FPS-t jelent tán... a PAL
[okoskodik, nah meg informálódik] -
#3300 Eloszor is szerintem hasznalj Bitcomet-et.
Az Asureus is jo, de velemenyem szerint a Bitcomet gyorsabb es jobban funkcional tuzfal es router mogul.
Amugy a program magyar nyelven is tud. (Valami Jakuzanak koszonhetoen :P)
A sebesseggel kapcsoltaban pedig.
Minnel tobb a megoszto annal jobban tudsz altalaban letolteni.
A beallitasoknal, pedig ne allitsad be a feltoltes sebesseget maximumra, mert a letoltes sebesseget is befolyasolja (szvsz ugy a 60%-70% koruli szokott a legmegfelelobb lenni)
Altalaban az elejen lassabban jon az adat, kesobb aztan beindul.
-
grayback #3299 Koszi a valaszokat!
Es meg egy kerdes/keres (mint mondtam kezdo vagyok):
Kiprobaltam az Azerust es az eXeem programokat, de valoszinuleg nem allitottam be jol, mert a letoltesnel 5KB/s sebesseg fole nem igazan megy, feltoltesnel 15KB/s a sebesseg, nekem kabelnetem van (letoltes: 512KB/s, feltoltes: nem tudom mennyi(Fibernetes eleres)) es ha mashonnan toltok (weblap, stb.), akkor kb. 130-140KB/s a letoltesem....na szoval tudtok-e tanacsot adni, hogy mit allitasak be ezeknel a programoknal, hogy jo legyen a letoltes, vagy esetleg egy magyar nyelvu leiras vagy beallitasi tippeket tudtok-e a neten, amit le lehet tolteni, vagy egyeb tipp/segitseg...esetleg ne is ezt a 2 programot hasznaljam, stb.
Minden segitsegek megkoszonnek!
Hogy esetleg ne a forumba keruljon, akkor itt a cimem (grayback kukac citromail pont hu) - bar talan masnak is jol johet.
Elore is KOSZI!
Garyback -
#3298 Jol tudod. :P -
tomo #3297 a PAL valami Tv szabvany, europaban hasznaljak,
amrikban az NTSC nevut nyomjak.
ezek ha jol tom, a kep FPS eben kulonboznek egymastol. -
grayback #3296 Koszi!
Egy kerdes: mit jelent pl. a kovetkezok PAL, milyen minoseget pl. a PAL???
-
#3295 Itt van mindenféle külföldi, de feilat nem tudom hogy van-e. -
grayback #3294 Bocsika, ha mar volt, de en meg uj vagyok torrentek teren...
Szoval tvsorozatokat szeretnek letolteni DVDn angol nyelven es angol felirattal...(Buffy, Angel, StarGate SG1, StarGate Atlantis)
Tudtok cimet adni, ahonnan lehet...
Elore is KOSZI!
grayback kukac citromail pont hu -
#3293 Aham. Erre gondoltam én is, de hát... Azért köszi! -
tomo #3292 pl kommunikal a tobbiekkel, meg a trackerrel. -
#3291 Nem tudjátok Cometba miért van az, hogy már 100%-ra leszedtem egy cuccost, most seedelem, de még mindig tölt le? Mondjuk nem olyan gyorsan és sokat, de tölt. -
#3290 Nesze! Itt van magyar zene, meg külföldi is! -
#3289 jó oldal4 -
piamania #3288 és nekemolyan is kell hogy magyar albumok is legyenek ne csak külföldi -
piamania #3287 tudom de az nem jó
és is tudok kettöt
kéritek
igaz csak egyet tudok megadni mert a másikra meghivásos alapján lehet belépni és én még nem tudok meghivni senkit -
#3286 Én is linkeltem neked egyet!! -
#3285 Fulldls -
piamania #3284 tudtok oldalt ajánlani nekem vagy nem -
#3283 arány növelésre nagyon jó a menő filmek sample-ja. Volt olyan 10 megás részlet, amiből több mint 500 megát osztottam vissza. -
#3282 megy vele -
#3281 Torrentspy. -
#3280 Amikor én regeltem oda, akkor csak explorerrel ment. Akkor még nem tudtam, hogy lehet ezt átjátszani, ma már tudom (gyakorlatban még nem tudtam kipróbálni). Viszont ha firefox-szal is megy, akkor tárgytalan. -
piamania #3279 Hy mindenkinek mondjatok nekem egy pár jó torrent oldalt olyat ahol sok albumok vannak leginkább de jöhet dvd-s oldalak is.
Elöre is köszike -
#3278 Akkor döntik meg amikor akarják, de egyébként valóban felesleges kiírni a neveket. -
#3277 értettem! :D -
tomo #3276 elnezem, de ilyen meg1x ne forduljon elo :P -
#3275 Igen főnök! Látom megtaláltad a keresés a témában opciót... csak amikor az a hsz. született, még enyhén máshogy állt a helyzet, ezt te is jól tudod!
De oké írogassátok csak, hátha megdöntik valamelyiket...
én kérek elnézést... -
tomo #3274 latod a #100 ban pl pont te irtad le a bithumen szot . :) -
#3273 csak explorerrel?
hm érdekes, pedig 30 hete regeltem, és akkor sem használtam ie-t -
tomo #3272 legyszives gyujtsd ki a tobbi hszt ebbol a topikbol, amiben szerepel az endless vagy a bithumen neve.
kellemes szorakozast. -
#3271 NAGYON NEM KÉNE MAGYAR OLDALAK NEVEIT IDE BEíRNI!!! -
#3270 3266-ot jó lenne törölni!!! -
#3269 A múltkor én is ezt mondta, persze, hogy kigúnyoltak... Meg pofáztak, hogy miért ne?! -
#3268 lehet, hogy nem kellene magyar oldalak nevét használni -
#3267 Jaja!