36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• precision
    A letöltési sebességed gyakran nem rajtad múlik, hanem azon, hogy amit szedsz hányan seedelik/leechelik és milyen sebességgel. Pl ha 1 seeder van aki 10mbit -el uploadol akkor jó gyorsan tudsz szedni. De ha van pl 20 seedered akik csak 20kbyte- al tudnak uppolni és van mellé kb ugyanennyi leecher akkor nembiztos hogy maxal fog jönni a cucc. Ez nem olyan, hogy egy szerveren van a cucc és állandó a sebesség. Te nem tudsz gyorsítani a torrent letöltéseden, a többieken múlik a te sebességed is...
  • shrek82
    És lenne még egy olyan kérdésem, hogy megéri-e előfizetni a suprnovára? Hogy mennyire gyors, milyen anyagok vannak rajta, gyakran frissitenek-e, sok anyag van-e stb...
  • shrek82
    Hogyan tudom növelni a le/fel töltések arányát? Max 0,4, pedig a tűzfalon nyitottam egy portot..És engedélyeztem a BitCometet, hogy szerverként kapcsolodjon a netre...Kell módosítani vmit a BitComet default beállításain?.Nem értem, hogy miért jön négy letöltés összvisz max 70-nel, mikor 1Mbites netem van és ha jól számolom, akkor annál a max sávszélem 128Kb/sewc, de azt meg sem közelíti..
  • öregharcsa
    CD23=CD32 már nem látok... :))))
  • öregharcsa
    C63=C64...csak bénáztam
  • öregharcsa
    lehet hogy már volt .....
    de itt van egy nagyon jó oldal....akit érdekelnek a régebbi gépekre fellelhető játékok az nagyon fogja szeretni....
    12GB-os MAME ...stb Amiga,Atari,Msx,Cd23,C63,3DO,SegaMegaDrive játékok tömkelege....

ez is egy gyülytemény csak másmilyen
  • precision
    gyűjtemény
  • maozedong
    pl http://www.torrentbox
  • BADE
    Tud valaki jó torrent(film és zene) címeket adni?
  • paxyene
    ok bocsi mindenkinek megoldottam! mégegyszer bocsi!
  • precision
    miért ide írod? van nod32 topik meg vírus topik is...
  • paxyene
    hellosztok lehet hogy nem ide illik de gondolom ti is használtok vírusírtót!
    leszettem a norton internet securityt a 2005-öt és nemtom frissíteni mert megszakad így meg semmi értelme a vírusírtónak, vmi ötlet? esetleg egy új vírusírtó?

a nod32 volt fenn de már ez a 3. eset hogy újra kell tennem a gépet mert bejöt vírus most gondoltam váltok.
  • maozedong
    csak ne lenne annzi niga zene
  • precision
    kobra mtv torrents
  • maozedong
    http://music-videos.zapto.org:6968/
    helyett tudtok más oldalt ahol klippek vannak? most nem működik.
  • Duddits
    Nekem mükszik.
  • NuCLEARScoRp
    Épp most töltöttem fel valamit és nem tudok felmenni az oldalra...
  • Duddits
    Hát nekem mindig bejön. Igaz, marha lassú, de bejön.
  • lck
    De legalább lehet válogatni az új cuccok között. ( Már ha bejön )
  • NuCLEARScoRp
    A Majomparédé egy vicc komolyan mondom... tudták hogy késni fog a szerver de azért számolatlanul engedték regelni a felhasználókat... az eredmény 18 ezer felhasználó.. és az egész redszer tetü lassú ha egyátálán lehet kapcsolódni... most pl nem,,,
  • paxyene
    áhh már kezdtem félni nem szeretném ha mésfél giga feltöltésem elveszne így meg az 1,601 arányom:P
  • Laky
    egen :o))))
  • paxyene
    hellosztok! leformázom a gépet holnap és azt szeretném megtudni hohy ugye megmarad az arányom?
  • BADE
    köszi
  • greco
    Ahol a Seeders/Leechers szám a legnagyobb,az a leggyorsabb (elvileg).
  • BADE
    Ha torrentről szeretnék leszedni,honnan tudom,hogy melyikről jön gyorsabban a cucc?
    pl. itt van egy:
    http://isohunt.com/Lost+S02E01+HDTV+XviD-LOL
  • maozedong
    "Maximális egyidejű TCP kapcsolat kísérletek :"
    Bitcometben mire érdemes ezt beállítani? Alapból 500 kicsit soknak tűnik.
    Annyi socket-en keresztül próbálna meg kommunikálni ? :O
  • Sanyix
    Ja már működik, és igen az aszfaltosra gondoltam :)
  • Yossarian
    müxik az. (már ha az aszfaltosra gondolsz ;-)
  • Sanyix
    Az "útépítő vállalat" torrent oldalról tudtok valamit? mert nekem most nem jön be se az oldal, se a trackerre nem lehet csatlakozni.
  • Duddits
    Szerintem igen. Nekem se adja be.
  • grebber
    torrentparadise-ról mit tudtok megszünt??
    Ha igen nagy kár mert fasza kis oldal volt.
  • Laky
    akkor biztos, hogy nincs routerem :)
    volt régen régen tűzfalam, de valahogy nem tudtam "megszokni" :D már megszoktam a sok win reinstall-t :D
    de azért megpróbálkozom vele mégegszer ;D

amúgy azóta vannak gondok a bitcomet-tel, amióta felraktam különböző vírus/spyware írtókat
    én a NOD32-re, vagy a Spyware Doctor-ra gyanakszom
    mindenesetre egyiket sem törlöm le :)
  • precision
    ha nemtod hogy mi az a router akkor biztos hogy nincs routered (amugy net megosztására szokták használni, na meg hardware -es tűzfal, szal elég hatékony)

amugy nemtom miért írja ki a bitcomet azt a hibaüzit
    én egy tűzfalat azért feltennék a helyedben, mert igy semmi nélkül a neten lenni kb olyan mint egy "utálom a niggereket" táblával bemászni a ghetto -ba :D (like die hard)
  • Laky
    hát őő :DDD
    ha fel annyira értenék a dologhoz, mint te, akkor már biztos előbb járnék

router? :DD
  • precision
    akkor routered van minden bizonnyal, port forward-ot állítsd be a router beállításokban arra a portra ami a bitcometben a listen port
    ha routered sincs akkor te egy igen bátor ember vagy :D
  • Laky
    nem használok tűzfalat :)
  • precision
    tűzfal nem blokkolja a bitcomet-et?
  • Laky
  • streetracer
    T-Online, régebben Axelero. Nincs router, csak egy hub. IP-m 81.182. és így tovább!