36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#3671 www.serials.ws -
GrimReaper78 #3670 Azt nem tudom, de a fordítóprogramok sz@rt sem érnek, hidd el...
Ha le kell vmit fordítani, keress meg priviben, és megbeszélhetjük a részleteket ($$$). -
#3669 Köszi. -
#3668 klikk
elég jó kereső, több oldal is van az adatbázisában -
#3667 Tudna valaki jó kereső oldalt adni? BIA-hoz és BOS-hez kéne. Amit találtam, ahhoz regisztrálni kéne, de azt meg nem engedi. -
dalackraul #3666 ok de akkor nincs hozzá? -
GrimReaper78 #3665 Szerintem inkább keress egy jó fordítót, semhogy mindenféle fordítóprogrammal kísérletezz. Ajánlom magamat... :P -
dalackraul #3664 vagy nincs hozzá???? vagy olyan oldal kéne ahonnan letöltöm és használhatom bármeddig:) -
dalackraul #3663 ok de nekem crack vagy serial kéne hozzá
-
CéZé #3662 Pedig van :) -
dalackraul #3661 sziasztok nem ide tartozik a kérdésem de nem találok fórumot a mobi cat hez kéne vagy crack vagy serial kód ez egy fordító program válaszaitokat előre is köszönöm -
GrimReaper78 #3660 Ehh, bocs, visszaolvastam... -
GrimReaper78 #3659 Sziasztok!
Kissé alap kérdést tennék fel, mivel nem torrentezek túl sokat. Tehát: mitől függ a letöltési sebesség? És most free torrentekről besézlek, nem regesekről, tudom, hogy ott a feltöltés függvénye. vagyis mitől van az, hogy ugyanaz a torrent fájl egyeseknek 200+K-val, míg másoknak csak 30-40K-val csörgedezik lefelé - persze bőven van szaad kapacitás a nagyobb sebességre is. Természetesen a seed/leech arány is ugyanaz.
Van vmi okosság, amivel lehet fokozni a sebességet? BitComet-et használok. -
#3658 Hali!
Nem kötekedés, de szerintem mindig ki szokták irni a sebességet, mert ennél az internet kapcsolatok témánál nem egyértelmű annyira a mértékegység. (legalábbis szerintem. egy 60as vinyóra mindenki azt gondolja hogy 60 gigás pl, de egy 256os net kapcsolatra nem egyértelmű ennyire a dolog. szerintem.) -
#3657 A letöltésem: 256 kB/s - azért nem írtam mértékegységet, mert csak a sebesség viszonyát akartam mutatni a 2 kliens összehasonlításában. ( bár igazából ez azért csak hosszú távon lesz reális )
A feltöltésem általában: max 22 kB/s körüli.
Egyébként ha mondjuk egy gyors FTP-ről szedek akkor szokott a maximumom 260 kB/s körül lenni. -
#3656 #3653 ben isdnt írtál :) -
#3655 nem ISDN hanem RDS Cable Link
RDS Cable Link
"A szolgáltatás szintén kábeltévén alapszik, 21 városban érhető el, többek közt Aradon, Brassóban, Nagyváradon, Szatmárnémetiben, Szebenben stb. (a teljes lista itt kereshető).Havi durván félmillió régi lejért 256 kilobit/másodperc a maximális letöltési sebesség." -
#3654 64kb-s és 128kb isdn létezik. -
#3653 Csak azért mert tudtommal létezik 128 kb/s ISD és 256 kb/s ISDN is mert ezek összekapcsolással adódnak én ADSL -el vagyok fen! -
#3652 használj azureus -t akkor
vagy próbáld ki az utorrent -et -
#3651 legtöbb helyen, és itt is KBYTE ban értelmezzük a sebességet ha nincs kiírva -
#3650 az én problémámra tud valaki választ adni? -
#3649 thx -
#3648 lck menyi az anyi 256????? kg vagy liter nálam le 84 KB/s = 672 Kb/s föl 10 KB/s = 80 Kb/s -
#3647 utorrent magyarosítás fájl itt megtalálható Csak be kell másolni az exe mappájába és újraindítani. -
#3646 Tetszik!
256-tal ( nálam maximum ) húz éppen bitumenről. BitComet 200 fölé nagyon ritkán ment.
-
#3645 Jaja! Bár a régit már úgy megszoktam, meg szerintem jobb is volt. Bár ki tudja.... Ha ehez is hozzászokik az ember... -
#3644 Megmondanátok meliyk a legjobb torrent kliens!Eddig bitcometet használtam,de mostanában nem akarnak elindulni a letöltések vele,lassú is vele,meg félpercenként fagyás közeli állapotba kerül és nem reagál semmire újabb fél percig amikor is helyreáll. -
#3643 szerintem ez qrva jó! kösz! -
#3642 Találtam egy nagyon ígéretes torrent klienst! 89 kb, alig eszik a ramból mikor fut, és sztem a funkciói is bőven elegek egy torrent klienshez
Ja a link: klikk -
Newfronter #3641 Megújult a torrentspy.com, legalábbis külsőre -
#3640 HAli skacok.Én már régóta torrentezek és jól is megy.Abban kellene segítség hogy most indult az NHL szezon és nem tud e valamelyikőtök nhl trackerről vagy torrent oldalról.NBA oldalt tudok az a davka.info oldal.De most nhl kellene.Ha valki tud az légyszi írja már le.Köszi -
Gangxters #3639 Kösz a választ de nincs fenn a service pack 2 a gépemen. Megnéztem a vezérlőpultban a hálózati kapcsolatokon tulajdonságokon a speciális fülön ott van hogy internetkapcsolat tűzfala ott nincs kipipálva gondolom ez azt jelenheti hogy nincs bekapcsolva a tűzfal. Vagy sp2 nélkül is be lehet valahol máshol állítani ezt? -
#3638 ez most lál?
[arial]
Mi az a passzív mód?
A tracker szerint tűzfalad, vagy NAT-od van és nem tudsz bejövő TCP kapcsolatot fogadni.
Ez azt jelenti, hogy a többi felhasználó nem tud hozzád kapcsolódni, csak Te hozzájuk. Te csak azokhoz kapcsolódhatsz, akik aktív módban vannak. Két passzív módban lévő felhasználó nem tud egymáshoz kapcsolódni. Ha veled együtt sokan vannak egy torrentnél passzív módban, lelassulhat a letöltés, hiszen mindenki csak a kevés számú aktív felhasználótól tudna tölteni.
Ezért próbálj aktív módban lenni. A problémára megoldás lehet az, hogy a tűzfalon és/vagy a NAT-on a megfelő portokon (amiket a BitTorrent kliens használ, ez a legtöbb kliensnél beállítható) engedélyezed a befelé jövő TCP/IP és UDP/IP kapcsolatot.
[b]
*
* Szócikkíróknak
* Tesztelés
Endless-HQ
* Alapszabály
* Általános szabályok
* Feltöltési szabályok
Tudásbázis
* Gyakori kérdések
* Fogalmak definíciói
* Tippek és trükkök
* Beállítások
* Hasznos dolgok
PmWiki
ETudas /
Zone alarm
ZoneAlarm port beállítás
Port kiengedése a tûzfalon: Firewall/Internet Zone Security/Custom és itt, Allow incoming/outgoing UDP/TCP port. Be kell még írni a portot. -
Gangxters #3637 Sziasztok!
Légyszi valaki írja le hogyan kell aktív lenni olyan aki passzív volt és sikerült aktívnak lennie.
Remélem tudtok segíteni -
#3636 nemtom, talán lopott .torrent file volt, vagy törölték a torrentet a trakcerről időközben v. fogalmam sincs -
#3635 seeder az akinek már teljesen megvan a cucc és lefelé már nem tölt csak felfelé -
#3634 Iz der enibádi áutder? :) -
#3633 Még annyit vettem észre hogy csak peer-eket talál, seed-eket nem. Bárcsak tudnám mi az a seed. :P -
#3632 Szasztok! Kéne egy kis segítség. Elkezdtem tölteni egy 1.8Gb-os filmet torrentel. Letöltött 1.7Gb-ot aztán a trackereknél kiírta hogy:
"Tracker Response Error: torrent not registered with this tracker"
Ilyenkor mi van? :)