36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• zoliapu
    Nálam most bittorret progi megy a letöltés 84 KB/sec folyamatosan, az egész jó mert 1024/128 Kb/sec -ás ADSL -es hozzáférésem van most aminek az elvi sávszéleség maximuma 128 KB/sec.
  • shrek82
    jó, csak az elég fura, hogy mindig pont azoknak az uploadja kevés, akiktől én töltök..A többit megértettem 123245x-erre is...:D
  • precision
    már 123245x leírtuk, de akkor most 123246-odjára is leírom, hogy nem rajtad múlik a torrenten a letöltési sebesség hanem jópár dolog együttes hatásán...a teljesség igénye nélkül: seeder/leecherek száma, ezek aránya, a seederek/leecherek upload sebessége...szal ha 20 dialupos kezd el neked uploadolni az nem olyan jó :D

szóval nem igazán lehet a sebességen gyorsítani "nem csinálsz semmit rosszul", torrenten a sebesség változó, és nem a letöltőn múlik (mint ahogy egyik fájlmegosztó rendszernél sem a letöltőn mulik a saját sebessége)
  • shrek82
    Akkor vajon mia F***T csinálok rosszul, hogy nekem nem tölt csak 8-10el...Tűzfalat nem fogom kikapcsolni, nyitottam portot.. DC-n meg olyan hubon vagyok, ahonnan nem basznak ki, és ha 10 szegmensről töltök, akkor fullon (110-130) jön..Nekem is bejönne bitcomet, meg ez az egész torrentes dolog, ha nem jönne olyan lassan...
  • Sanyix
    Nekemmeg az általános sebességem 130kbyte/sec (ennyit bír a netem) bitcomettel.
    DC-n meg örülök, ha 80kval jön a cucc, ha előbb nem rúgnak ki az idióta opok valami szabályra hivatkozva :)
  • Sole
    Hali! Tudnátok küldeni egy olyan torrent linket ahonnan megyar zenék tölthetők le(főleg újabbak)?Köszi
  • hmhm
    grat.
  • shrek82
    én meg bitcometet használok, portot is nyitottam és eddig max sebességem 70KB/sec volt (110helyett), de az is ugy, hogy 4 filet töltöttem, és a négy összesen volt 70(max.)...Ugyhogy asszem inkább maradok dc-nél...
  • hmhm
    dupla akkora sebessége ?
  • tomo
    ?
  • zoliapu
    Inkább a bittorrentet használom az Azureus helyett. Ez port megnyitás nélkül is töltögetek 1024/128 as ADSL -en a feltöltés most olyan 10KB letöltés 40 KB kár hogy egyidőbe többet nem lehet elindítani belőle mert máris dupla akkora sebesség lenne.
  • Anemone
    Még egy kérdésem lenne!
    A Viasat3-on most indult hétfőtől a Vészhelyzet.
    Honnan tudnám letölteni ezeket az epizódokat?
    Köszönöm!
  • Anemone
    Köszi mindenkinek a választ!
    Végül is a file pont akkora letöltve, mint amekkorának írják, úgyhogy akkor nem aggódom emiatt!
  • bertino
    hát én már töltöttem vagy hányszor 10 GB-ot torrenten... de még egyszer sem volt hibás! (egyébként igazából olyan 50-70 között lehet, szerintem)
  • hmhm
    nekem eddig a max hibás rész olyan 10 MB körüli volt, Gigás letöltésnél..
    a kliens van annyira intelligens, h a hibás darabokat küldő IP től nem fogad újabb részeket.
  • fifi
    mindemellett meg lehet nézni a hibás részeket/hogy mennyi volt és hányszor volt/

de nem szokott ez akkora kritikus adatmennyiség lenni...
  • tomo
    igy van , ahogy Sanyix irta, nem kell aggodni, a hibas darabkakat tolti le ujra. 20-30 MB az meg siman belefer egy nagyobb letoltesbe.

ez az ára annak, hogy hibatlan legyen a leszedett adatod.
  • Sanyix
    Azért tölt többet, mert újra letölti a hibás részeket, ha vannak.
  • menyus77
    tényleg ,amikor többet tölt az a sok "szmötyi" a file része lesz ,vagy mivan? Nekem pl néha 20-30 megával nagyobb file jön le.. Vagy nem kell emiatt aggódni?
  • tomo
    nincs ott semmi problema.
    azt figyeld inkabb, hogy amikor kesznek jelzi, akkor mennyit toltott le. ( az pontosan 350 MB lesz. esetleg par megaval tobb ha van hibas szelet )
  • Anemone
    Sziasztok!
    Azt tapasztaltam Bitcomet-es letöltésnél, hogy mire 90MB már lejött, ezt 10%-nak jelezte pedig a film 350MB méretű volt. Valahol olvastam, hogy mindenféle szemetet is tölt közben, ki lehet ezt valahogy védeni, vagy van esetleg valami progi, ami tudja ezt figyelni.
    Előre is köszi a segítséget!
  • Met
    Valamelyik nap a sav***án lehetett regelni. Regeltem is, de nem enged be és emlékeztetőt se küld. Véletlen volt, hogy lehetett? Akkoriban volt valami a szerverükkel.
  • zoliapu
    Köszi.
    Megnéztem az UPNP alapból engedélyzve van. két beállítási lehetőség is van az első van kijelőlve.

Allow configuration changes through UPnP
    Allow Internet access to be disabled
  • tomo
    ha uPNP kepes a routered, akkor engedelyezd az uPNPt a routeren, es akkor azureus maganak megcsinalja a portforwardot.
    (ha nincs uPNP, akkor kezzel kell a portforwardot megcsinalnod )
  • zoliapu
    Én is azt akarom hogy menjen rendessen a torrent. Ki tud segíteni? A 1 router -enés a HUB -on is kikapcsoltam teljesen a tűzfalat, az internet beállításoknál a programoknál már a azureus, javaws nek is nyitottam portot, 6881 -est (hiába) a windows szoftveres tűzfala természetessen kikapcsolva volt, így elvileg jónak kellene lennie. De amikor teszteli a portot NAD hibát ír tehát még valami nem kóser.
  • wander01
    ja és elvileg 3 Mbit-es ugyhogy kicsit tulspirázta a teszt. Met, hát mint mondottam volt, ez a 350 körüli uj rekord, de ha van rendes seed ellátás akkor mindig 120 felett van, általában olyan 180-280 között, aztán jo bt-hez méltóan ingadozik.
  • wander01
    390 volt stabilban. miután routert raktam a körbe azota csak olyan 370 körül vanitt a teszt a multkorrol de nem hinném hogy pontos
  • hmhm
    mennyit bírna a neted?
  • wander01
    de amugy igen igazad van elirtam, szal akkor helyesen irva 342-356kbyte/sec, remélem megfelel igy.
  • Met
    és ugyan azt töltöd ugyan azoktól?
  • wander01
    jol van okostojás de azért gondolom értetted hogy mit irtam, ha összezavart téged nagyon, akkor elnézést ;)
  • hmhm
    ték, de legalább gondold át mit írsz.
    a "80 K"-t kilobyte/sec nek értelmezzük ( mint a legtöbb progi is ), a "360 kbit/sec" pedig ennél jóval kisebb, kb fele akkora sebességnek felel meg.
    grat.
  • wander01
    hopsz bocsesz véletlenül ment kétszer
  • wander01
    woww uj rekordom van torrentel, amig nem volt routerem, addig használtam a bittornado-t, és olyan 60-70, max 80 k-val töltöttem egyfolytában. miota van routerem, és Azureust használok, azota sokkal gyorsabb, most éppen 342-356kbit/sec-el szedek egész stabilan, nagyon durva...
  • wander01
    woww uj rekordom van torrentel, amig nem volt routerem, addig használtam a bittornado-t, és olyan 60-70, max 80 k-val töltöttem egyfolytában. miota van routerem, és Azureust használok, azota sokkal gyorsabb, most éppen 342-356kbit/sec-el szedek egész stabilan, nagyon durva...
  • paxyene
    ígyvan énis outpostot használtam és full speeddel töltötek rólam!
  • precision
    nekem outpost tűzfalam van, és a trusted applications közé betettem a bitcomet.exe -t, azonkívül nem állítottam semmit és jó a feltöltésem

amúgy ha nem maximummal megy a feltöltésed az sem biztos, hogy a te hibád, pl a letöltésed miatt nem tudsz maximummal tölteni, vagy egyszerűen nem szedik tőled olyan gyorsan
  • shrek82
    még egy kérdés.. te tűzfallal használod a torrentet? mert így nagyon lassan tudnak tőlem feltölteni, hiába nyitottam portot rajta...De tűzfal nélkül nem igazán merek neten lenni..Kicsit parás vagyok ebben a témában, volt már pár reinstallom ilyen dolgok miatt, azóta tűzfal nem volt még kikapcsolva nálam...:S
  • shrek82
    Köszi a választ, érthető... A suprvnova nem szűnt meg..Csak azért gondoltam az előfizetésre, mert ahogy olvasgattam eben a topicban, nagyon dícsérte mindenki..De mondjuk nekem se nagyon 6ezrem hülyeségekre...:DD
  • precision
    suprnova? az már megszűnt nem?
    amugy szerintem torrent oldalra előfizetni hülyeség...rengeteg ingyenes tracker van ahol sok cucc van és általában gyors is mert jó a seeder/leecher arány