36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
kisgyerek20 #3550 Lenne egy kérdésem! BitComet klienst használok. A trackernél kiírja, hogy milyen oldalról töltök és még kiírja az, hogy "DHT Network" ezt a szolgáltatást ki is tudom kapcsolni, csak nem tudom, hogy mit jelet.
Legyetek szivesek én mondjátok meg nekem, hogy mi ez!? -
balcsi70 #3549 Hali.Na képzeld(irtam hogy ujratelepitettem az XP-t és bejött az oldal faszán.Most másfél napja már megint baszakodik,nem jön be,szal egyszerüen nem értem,két nap után gondol egyet és bejön,aztán másnap már megint nem.Átmentem az ismerösökhöz náluk meg jol bejön. Idegesitö.Legalább ha tudná az ember hogy mitöl van. -
#3548 Köszönöm! -
#3547 milyen net szolgáltatód van?
mikrósoknál szokott passzív lenni..
mivel kezdődik az IP -d ? -
#3546 tűzfalad / routered van?
egy portot kell forwardolni, engedélyezni, majd ugyan ezt beállítani a kliensben. -
#3545 szóval lehetek aktív, de hogy??! Mit kell tennem annak érdekében, hogy aktív lehessek? -
#3544 nekem van router
a szolgáltatónál... :DDD
nemtom mit szólnának, ha holnap besétálok és azt mondom: Hi Opi jöttem forwardolni, hol az a router??? :DDDD
de igazad van, elméletben igen, lehet aktív. -
#3543 mindenki lehet aktív, ha van router akkor port forwardolni kell -
#3542 kérdés hogy lehetsz-e egyáltalán aktív... -
#3541 Azureus-t használok, de passzív módban vagyok, ezért nem tudok feltölteni. Hogy tudom átváltani magam Aktív módba?? -
#3540 ezen az oldalon a torrent menüpontra kattintva megtudhatsz egy jópár dolgot. -
#3539 Hogyan tudok file-t megosztani?
-
#3538 Arra gondoltam. Köszönöm!
Nekem ez még új... -
#3537 torrent kliensre gondolsz?
bitcomet 0.6 -
#3536 Sziasztok!
Tud valaki ajánlani egy jó programot? Melyiket érdemes használni?
Nem lenne hátrány, ha magyarul is tudna... -
#3535 help :\ -
#3534 már megint nem megy a BitComet 0.60, de legalább megdobott egy hibaüzenettel :)
Can not listen to port: 16773 -
exemboy #3533 Hali!
Szeretném megkérdezni miért lassitja a böngészést a ha feltöltök ill.le 20/kbs sebességgel
amikor elvileg 200/ kbs sávszéleségem van.....van erre valami magyarázat ill. lehet kompenzálni ,hogy normálisan lehessen böngészni az interneten ha megy a torrent kliensem
is.....Bitcomet 060
üdv!!! -
Zealot #3528 Nekem se megy a skyline. Mi lett má' vele? -
#3527 Nekem megy... -
#3526 Majomparádéval és a Skyline-al mi lett ??Nem jön be most egyik sem. -
balcsi70 #3525 Hali.Ujrahuztam az Xp-t és minden faszán müködik,egyböl bejött az oldal.Szerinted?Mi lehetett? -
#3524 siettem sry nem kell az apelláta...:))) -
#3523 Ha szereted gyűjtögetni a torrent fájlokat ( hogy az unokáidnak megmutasd, milyen volt amikor még ingyen töltögettél mindent a netről ) akkor mentés, egyébként megnyitás. -
#3522 minek töltse le a torrent file-t, hogy utána megkeresse és megnyissa? mikor kérdezi, hogy letöltöd vagy nyitod, akkor nyit. egyszerűbb és ésszerőbb sztem. -
#3521 asszem megértettem
Van egy progi amit torrentről lehet letölteni de nem tudod, hogy kell.
1. letöltesz egy torrent kliens progit, Bitcomet-et vagy Azureus-t javaslom
2. letölted azt a torrent file-t amivel azt a bizonyos progit lehet letölteni
3. elindítod a torrent klienst és megnyitod a letöltött torrent filet, a többi értelem szerű:) -
#3520 googlizd ki a szavait! -
#3519 írj normálisan, nem a gumiban vagy
plusz ha értelemesen leírod mit akarsz és nem kell szótár, hogy megértsük talán hamarabb kapsz segítséget -
#3518 hy segítségre lenne szügségem...tegyük fel van 1 progi amit le akarok tölteni de nem értek hozzá mivel torrent a következőt kérdezném h tudo letölteni annyit tudok h kell hozzá egy progi amivel letöltöm a torrent filet és h jutok hozzá nameg hogyan kell kezelni.....help...plz...:))))) -
tomo #3517 torrent kliens... -
rohadt alma #3516 -
#3515 bitcomet, azureus -
rohadt alma #3514 Azt tudom,dc-ből van sok.A torrentet nem ismerem de gondolom hasonloan több van belöle. -
tomo #3513 mire gondolsz? -
rohadt alma #3512 Melyik torrentet használjam? -
#3511 Nah, akkor betárazok egy másikat. :-) -
#3510 há-hát :\ -
#3509 nem használom, csak szóltam -
#3508 mivel mindenki készíthet saját maga is .torrent fájlt, tehát minden felhasználó potenciális feltöltő, ezért nincs egységesítve, és nem is lehet.
az új "hivatalos" releasek pedig az nforceon.. -
GrimReaper78 #3507 Kösz a válaszokat, az NFOrce-ot is természetesen ismerem ;-)