36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#3751 Hát bazz.
Oda van írva az oldalra, hogy
"Csak olyan embert hívj meg akit ismersz, különben kénytelenek leszünk az oldalt bezárni! A meghívó felelősséggel tartozik a meghivottért!"
Szerinted viccből írták? Meghívnád az első jöttmentet aki ad érte majmos meghívót.
Remélem ezek után törlik a BH-s regedet. -
#3750 Sziasztok, nem tudjátok véletlenül mikor lehet megint regelni a majomparádén? Vagy esetleg kölcsönösen meghívni egymást nkm nemsokára lesz Bithumen-es meghívóm. -
#3749 Tán a legtöbb majomparádén van.
-
#3748 Sziasztok,
En szinkronosan keresnek rajzfilmeket a kislanyomnak. Tudtok magyar torrent oldalt mondani? (Uj torrentezo vagyok) -
#3747 majom**** összemlott a szerver vagy mi a franc? mindenhol 0 seed? -
#3746 Keress! -
#3745 mondanátok egy jó torrent címet -
#3744 Áhhá. Értem, asszem. :) -
#3743 Ez nem DC, itt nem kell megosztani semmit.
Csak kicsit elírtam az előzőt. :-) -
#3742 En DC, itt nem kell semmit megosztani. -
tomo #3741 2 db seed az nagyon kevesnek hangzik. keress masik torrentet.
torrenten csak azt osztod meg amit letoltesz ( es ha mar kesz van es hagyod tovabb futni a kliensed ) -
#3740 nem kell esetleg megosztanom valamit? -
#3739 uristen, fél óra
azért ilyen gyorsan nem mindíg indul be:) várj
előfordulhat, hogy nem lesz seeder akitől tölthetnél:)
-
#3738 aham!
és meddig várjak míg beindul :D
mivel már röpke fél órája megy és eddig még az 1%-ot se érte el!
néha néha töltenek rólam... :(
a seed most 2-ön van,de eddig még a töltés meg se mozdult :(( -
#3737 egy csomó helyen le van írva, hogy a lassú letöltés oka lehet a kevés vagy lassú seeder -
haxoror #3736 Ha a health-re gondolsz (a kilencedik) akkor az azt jelenti hogy a letölteni való cucc részeiből mennyi van meg azoknál az embereknél akikhez kapcsolódsz, 100%+ a jó ez alatt pl. ha 60% akkor mindenkinek meg fog állni a letöltése a cucc 60%-ánál, ha csatlakozik egy seeder (akinek az egész cucc megvan) akkor alapból 100% lesz -
#3735 engem inkább az érdekel,hogy mér nem tölt max sávszélen a torrent?
megy 2-3k-val a 130k helyet -
#3734 Szasztok! A BitComet kliensnél az a "Teljesség" %-os érték az mit jelent? -
pauly #3733 köszi -
#3732 mininova
torrents.to keresö
gyűjtemény -
pauly #3731 Üdv
Hát ez a regisztrálós torrent nem jött be :( már ki is tiltottak,igaz,hogy az utolsó 2-3 napban cak felfele töltöttem,de persze ez őket már nem érdekli.
Csak tudtam volna dehogy töltöttem volna fel.
Tud valaki valamilyen jó nem-regisztrálós torrent oldalt? főleg olyat ahol sok progi van?
Előre is kösz! -
Jimbo #3730 Bitcomet simán folytatta és vmiért sokkal gyorsabb is, mint az Azureus. -
#3729 Norton Internet Security???????????? -
foxxi #3728 Angol Norton Internet Security 2004-et tud valaki? Me én kerestem de lehet nem jól mert csal franciát találtam..vagy language pack is jó :D
Köszike -
#3727 nekem bejött
nagyon jó kis kliens progi..... -
tomo #3726 hat, ez a masikkal folytatas elegge ketseges lehet.
fontos dolgot masolj le mielott megprobalod masik kliensbe berakni. -
Jimbo #3725 Köszi. Jókat hallottam róla, ki fogom próbálni azt is:-)))
Jól sejtem h kompatibilisek egymással, tehát ha egyikben elkezdtem vmit az tudom folytatni a másikban? -
tomo #3724 ki kell probalni.
de probald ki az www.utorrent.com on talalhato mikro torrentet. sztem tetszeni fog. -
Jimbo #3723 Egyébként melyik a jobb, az Azureus vagy a BitComet? -
Jimbo #3722 Hahó! Vki tud segíteni aban h hol találom meg az Azureus-ban azt a sokat emlegetett Ratio-t? Köszi. -
#3721 ismerjük, de azért köszi :) -
busman1 #3720 http://thepiratebay.org/ -
tomo #3719 eMule egyertelmuen ( ez egy edonkey halozatot hasznalo kliens, nem torrent cucc).
ott nagyon jo esellyel indulsz, torrenten sztem keptelen lenne regebbi IDA t talalni. -
#3718 Nem tuttok egy olyan oldalt ahol viszonylag sok software van és nem mininova/isohunt/torrent portal/torrentreactor/torrentspy
IDA kéne, valami régi verzió.
kösz -
tomo #3717 :) -
#3716 -
tomo #3715 vagy beszerzel egy csalo klienst, ami meghamisitja a feltoltesi adataid -
pauly #3714 Hát ja,és még a dc-re mondtam,hogy lassú,meg hogy nem jó,de ott legalább nem kell csak felfele töltenem 1 hétig :)
Na mindegy azért megnézem mire jutok így,legfeljebb keresek nem regisztrációs torrenteket akkor. -
haxoror #3713 Egyébként tényleg ez a megoldás nem-regisztrálós torrenteket kell tölteni, lassabban jön le de még mindig jobban jár az ember mintha egy hétig töltene vissza.
Én ezt csinálom, lehet érte utálni de ADSL-el nekem nincs idegem 1.5 ratiot összehozni :/ -
haxoror #3712 A torrent-korrektség ADSL-el nagyon nehéz :(